呢間店種類十分之多~呢D係基本既韓燒種類, 基本要有個D 都係有齊既,質量中上, 價錢平 , 十分低食.呢到仲會有魚食, 算係整得唔錯, 當然鮮度會降返小小, 係鹽燒為主, 我覺得唔錯.甜品呢到都有好多選擇,  基本西米露個D都有,味道唔錯, 我覺得呢間係種類多到食唔晒, 但價錢又好平好抵食.呢到d燒法有小小唔同的, 有層紙係到, 查左小小油的,如果張紙燒得差左,可以隨時係格離換過張, 好方便的.呢到仲有個位係即時整一d 肉同魚既地方, 可以隨時拎.呢到d醬料多到爆, 醬料多係我最中意既事, 因為食任食既野,一定係醬料多先可以配合唔同既肉調出唔同既味道!呢間主要最大特色係平得黎, 種類多 , 質素都唔低!我一定會再去食
呢間店種類十分之多~

呢D係基本既韓燒種類, 基本要有個D 都係有齊既,
質量中上, 價錢平 , 十分低食.
我覺得唔錯.

甜品呢到都有好多選擇,  基本西米露個D都有,

可以隨時係格離換過張, 好方便的.
呢到仲有個位係即時整一d 肉同魚既地方, 可以隨時拎.
一定係醬料多先可以配合唔同既肉調出唔同既味道!

呢間主要最大特色係平得黎, 種類多 , 質素都唔低!
我一定會再去食
2018-07-30
2018-07-26 1530 瀏覽
朋友生日,相約在荃灣食飯,又諗唔到食咩好,諗諗下韓日燒自助餐應該係個唔錯選擇,價錢都幾大眾化第一次吸到呢度食自助餐,環境都幾寬敞,坐位多,一般4人檯為主,不過人再多都無問題!如果編到壽司bar檯就可以更方便拎到壽司同魚生食!食物選擇都幾多,有生有熟,有甜有咸,有燒也可以打邊爐,真係包羅萬有,估唔到百幾蚊既價錢選擇可以咁多!除左生既食物外,仲有鐵板燒美食,有大阪燒,生煎包,仲有估你唔到既臭豆腐,同我覺得幾好食既燒牛肉!唔太臭既臭豆腐,建議熱辣辣時食,凍左就無咁好食!除左頭先提過既野食外,仲有好多炸物,好似薯格,雞槌,雞粒等等,而煮既食物都有唔少選擇!要特別讚下佢既調味架選擇都幾多,甜酸苦辣一應俱全,有專為燒烤既燒汁,也有辣粉,要調出心水口味話咁易呢!食自助餐,飲品又點少得,估唔到呢度除左一般既飲品外,連酒類都是任飲,而且選擇都幾多,由大支裝啤酒,到日式清酒,紅酒,同混合好既雞尾酒,都有好多選擇,喜歡飲酒既話,呢度真係無得輸!非酒精飲品有竹䉀茅根,五花茶,汽水,沙冰,豆漿等,飲品隨講有個凍櫃,入面放左好多甜品呢,而呢度d甜品都幾好食!我哋今晚主打食燒烤,食物質素以百幾蚊嚟講算唔錯!食到最後

唔太臭既臭豆腐,建議熱辣辣時食,凍左就無咁好食!

我哋今晚主打食燒烤,食物質素以百幾蚊嚟講算唔錯!

食到最後,點少得食甜品! 我覺得d甜品普遍都做得好食,無論中西甜品都係唔錯既選擇,特別係焦糖布甸,焦糖燉蛋,牛奶果凍都係可心水之選!

埋單每人百幾蚊,請埋壽星食都唔肉赤,非常抵食!

• 焦糖燉蛋
2018-07-24 250 瀏覽
第一次寫食評, 好想寫下依間野, 奇怪既一間食店。果日老婆有約, 同阿仔去附近間outlet買野, 突然落雨, 又系食野時候, 就走入去一試 (當然都上黎昅左一吸, 都ok) 。用韓X苑比較, 依間食物質素系麻麻地, 任何款式既牛肉好un 部份帶黑, 其它肉, 丸, 腸類, 都叫正常 (應該話依D吾正常就死得) 。壽司方面果舊飯難食到痺, 我只系食上面D野 I am sorry, 生野食完無肚痛我就當合格。不過真系勝在乜都有, 炸物+火鍋+燒烤+迴轉壽司, 酒類亦多。另外, 120分鐘韓烤好少見, 一般90分鐘, 可能仲未滿座, 理單後過左時都無吹我走。對我來說, 甘既價錢比我個仔燒下玩下, 我又飲下親子下醉醉地都無乜要求。總括: 如果你接受 佳寶平價肉 + 爭鮮 (壽司飯除外) +飲埋酒都可一試。
第一次寫食評, 好想寫下依間野, 奇怪既一間食店。

2018-07-21
2018-07-14 361 瀏覽
星期六的下午去這店食韓燒,大人$88,小童$78,要加一。韓日燒有荃灣及深水埗兩分店。我試過深水埗店一次後,已決定不會光顧。而荃灣這店,已光顧數次了。首先,因大人細路不是大食者,所以這價錢算平及抵。生的食物,大路野都有齊,我欣賞是,這店許多肉都沒有醃的,要自選醬汁。我覺得這是好的,因為許多地方都過鹹,食完勁口渴。沒有醃,可自己選擇鹹度。而且所提供的醬料都非常多。有多款的牛肉,我較喜歡牛肉條,雖不算淋,但是有牛味。雞翼是幾好食的,味道適中。腸類不會有臭味。但是這裡的熱葷不多,幾類炸物。我最欣賞是熱豆腐花,非常滑,我飽了也都食兩碗。還有,這裡有迴轉壽司,款式不太多,有玉子、三文魚、多款軍艦、蟹柳、中華沙律、粟米等等。甜品有啫喱、在布甸、涼粉等等
2018-07-06 1963 瀏覽
今日去到屋企附近既地方買晒要買既野後, 就周圍同老公去搵下野食.見到呢間放題燒烤好多次不過都未食過今日就上去試下. 上到去真係大開眼戒, 真係無論你想食咩都差不多可以滿足到你. 先先有火鍋底既區. 唔只係燒烤仲要有火鍋俾你選擇! 真係任君選擇呀~醬料區... 醬料多到你會有選擇困難呀!熟食區可以解決一時肚餓可以解決既痛苦! 唔洗等可能即刻有得食. 炸物, 小食, SUSHI 咩都有真係好窩心呀! 絕對啱晒我呢D 又心急又怕餓既人. 我最欣賞其實係呢一個位, 有專人響度不停做鐵板燒去俾客人食. 仲會唔同時段出唔同既食物. 薄燒牛肉, 銅鑼燒同埋玉子豆腐... 都會一一咁幫客人安排好!燒烤既就更加壯觀啦~ 好多唔同既配料 豬, 牛. 雞, 羊....丸類,腸類樣樣都齊. 黎到呢個位我已經好開心, 百幾蚊既價錢有咁多既選擇同質素真係香港難求. 接住係唔小得既飲品區, 雖然佢地冇盒裝或罐裝飲品, 不過酒類連埋一支支既大啤都係無限無飲~ 呢個真係避免令到我地太興奮啦!!! 超窩心呀!!!!!!!!! 燒烤爐上面既紙係放晒響度俾我地自己任意換, 仲要唔洗額外收費嫁~咁燒燶左或者太油都唔慢啦!!總括
醬料區... 醬料多到你會有選擇困難呀!
總括黎講每位加埋一都唔洗$200 (星期六晚既7:30黃金時間入座, 其他時段仲有平D) 包晒火鍋, 燒烤, 所有配料. SUSHI, 炸物, 鐵板燒, 飲品, 酒, 啤酒, 糖水, 甜品同醬料, 香港仲有D 咁體恤民間, 同貼地既餐廳真係好難得!!! 真係要俾個讚... 誠意推薦呀!!!!
2018-06-22
2018-07-03 252 瀏覽
荃灣真係好多野食,但都冇一間會咁特別!你想食咩都有嘅任食餐廳。食物選擇真係好多,有韓燒嘅野食,有火窩嘅野食,有壽司,咩都有。有炸物,有熟食,有凍食!甜品有凍有熱。有湯,有豆腐花!應有盡有。最特別在係,酒都有好好好多款,你講得出。紅,梅酒,vodka, beer, 青酒都有!係米好顛呢。其他冇酒精飲品都有好多好多!汽水,幾款涼茶,豆漿!服務都唔差嫁,d碟好快有人收。韓燒仲有紙係每張台到比人自己換,唔洗下下叫人搞咁煩
有炸物,有熟食,有凍食!
甜品有凍有熱。有湯,有豆腐花!應有盡有。
服務都唔差嫁,d碟好快有人收。
韓燒仲有紙係每張台到比人自己換,唔洗下下叫人搞咁煩
2018-07-02 223 瀏覽
食物質素唔算好!但真心應有盡有!好新奇有趣,可以係迴轉壽司隔離韓燒加日式火鍋!敢講冇其他地方可以比你試到。壽司種類唔算多,睇落都唔算太新鮮,我拎d三文魚黎韓燒,就真係又滑又正!食材好多!你點食法都得,燒下佢又得,滾下又得.勁多野飲有韓燒嘅紙比你自己換,唔怕食到濃曬有椰汁糕!好食佢嘅甜品超多選擇,好多啫喱好好味!又有奶凍又有糖水同雪糕!咩都有。肉類唔算靚,但真心夠食到你飽熟食都有好多選擇,連溫泉蛋都有!
食物質素唔算好!但真心應有盡有!
食材好多!你點食法都得,燒下佢又得,滾下又得.
勁多野飲
有韓燒嘅紙比你自己換,唔怕食到濃曬
有椰汁糕!好食
肉類唔算靚,但真心夠食到你飽
熟食都有好多選擇,連溫泉蛋都有!
2018-07-01 167 瀏覽
以這個價錢$200.00來說 ,食物種類尚算多款,有迴轉壽司刺身,有燒物,有火鍋壽司刺身一般,而燒物是最差,雞肉,雞翼,牛扒,牛肉等等全部無醃製,全靠醬汁才可以,另外火鍋相對是最好,有肥牛,蔬菜,丸類,腸仔等,甜品方面選擇亦多,有啫喱,奶凍,涼粉,布丁,雪糕(但只得一種口味),豆腐花,綠豆沙,西米露等等,味道亦不錯員工服務態度都算好,只是環境衛生有待改善可以一試, 有時間試這一間或其餘分店, 味道尚算不錯

,全靠醬汁才可以,另外火鍋相對是最好

員工服務態度都算好
,只是環境衛生有待改善
可以一試, 有時間試這一間或其餘分店, 味道尚算不錯

2018-06-25 234 瀏覽
在荃灣行街買東西時候 見到一間食韓加自助放題勝在價錢不貴 $168 🤩 非常便宜又好食韓日燒以黑色加紅色格調為主 地方闊落好啱一家大細去食 不過有分時段吸引人流去食👍🏻燒烤時有一張燒油紙 唔使燒到食黑蚊蚊 這個主意都不錯👍🏻大部分食物可以自行自由選擇 按自己口味,食乜嘢夾咩都得啊....非常無得頂🤣嚟到一定要飲酒 最欣賞係餐廳係有梅酒飲🤩唔係每一間餐廳都有得飲 竟然喺度有得飲 非常神奇😂梅酒帶有杞子甜味加燒烤食物 非常一流不過👍🏻咁就過左一個完滿休閒的假日了🤣
在荃灣行街買東西時候 見到一間食韓加自助放題
勝在價錢不貴 $168 🤩 非常便宜又好食

燒烤時有一張燒油紙 唔使燒到食黑蚊蚊 這個主意都不錯👍🏻

嚟到一定要飲酒 最欣賞係餐廳係有梅酒飲🤩
唔係每一間餐廳都有得飲 竟然喺度有得飲 非常神奇😂

梅酒帶有杞子甜味加燒烤食物 非常一流不過👍🏻

咁就過左一個完滿休閒的假日了🤣
2018-06-19 199 瀏覽
今日又同朋友去咗荃灣晚飯喇,平時去開荃灣,都係食打邊爐,今日突然興起,想食韓式燒烤,所以就唔打唔撞,嚟咗呢間韓日燒,價錢咁平,我哋都預咗伏伏地,點知,有驚喜喎先由飲品開始,無論係健康類別嘅五花茶、竹庶水,定係果汁汽水,甚至乎酒類,都應有盡有,我就飲咗個提子沙冰,提子味濃得來,亦夠冰凍,啱晒解渴而食物方面,種類亦有好多,原來除咗韓式燒烤之外,每張枱,都仲設有電磁爐,俾你打邊爐,湯底仲有分清湯或麻辣燙,絕對啱晒所有人嘅口味。大部份食物,水準都有返咁上下,最令人驚喜嘅係鵝腸,係燒烤爐上炒熟後,再灑上孜然粉,正而牛肉粒,亦十分嫩滑爽口,配埋海鹽食,簡直一流令人驚喜嘅係,原來除咗韓燒、打邊爐,呢度竟然仲有迴轉壽司🍣,係喎,呢度叫得做韓日燒,果然有齊韓國同埋日本嘅元素,以呢個價錢,簡直超值啦有迴轉壽司都仲未夠誇張,出面仲有大廚為大家烹調美食,而且仲會不停轉款,唔會由頭到尾都整同一種嘢食,好似我哋嗰日咁,初頭係玉子豆腐,期間仲有鹽燒秋刀魚、慢煮牛肉、同埋芝士燒帶子等等添,真係不得了呢餐我哋真係好滿意,首先價錢平,加上食物款式、種類都真係包羅萬有,再加上地方夠大,所有枱,都係以卡位嘅形式,圍住回轉壽司

而牛肉粒,亦十分嫩滑爽口,配埋海鹽食,簡直一流

呢餐我哋真係好滿意,首先價錢平,加上食物款式、種類都真係包羅萬有,再加上地方夠大,所有枱,都係以卡位嘅形式,圍住回轉壽司嘅路軌,相信呢度無論係大人、小朋友、定係老人家,都會搵到啱口味嘅嘢食

2018-06-14
考完試喇,學生放輕鬆之餘, 我地呢D怪獸家長都一樣開心,事關全天候都可以同D小魔怪出街,唔駛記掛佢地D溫書呀、做功課呀都真係好爽。今天就罕有的weekday 出街晚飯,個女話想食韓燒,個仔就鍾意食日本野,我即刻扮醒目,同佢地講今晩一於去食韓日燒😆有迴轉壽司同時配合韓燒,一次過滿足曬兩個願望,全場任飲任食,甜品、清酒、汔水沙冰,要乜有乜,大人細路都啱飲啱食,真係超超超興奮韓式燒烤,豬牛羊雞肉,應有盡有,喜歡吃的都可以盡情吃,吃到夠無論大人或者小朋友,呢個時候都可以化身大廚,自己調較自己喜愛嘅醬料,自由配搭發揮創意,烹調自己獨特嘅美食。小朋友最愛韓燒,有得玩有得食如果你怕熱氣,同時亦有火鍋配套,十下十下一樣高興唔想等,又想食,行出去吧枱巡幾圈,包你滿載而歸,魚蛋、炸物、大板燒、中、日、韓式小食,你唸到嘅同唸唔到嘅都有。飲品五顏六色,汽水,沙冰,涼茶,豆漿呢啲都係普通野,自家製桂花酒、菊花酒、洋蔥紅酒、梅酒、日本清酒任你飲,哪怕你千杯不醉?嘩啦、嘩啦,雪糕、凍熱豆腐花、甜品真係不得了,此刻你不會有選擇困難症,事實你根本毋須選擇,喜歡的就拿吧韓日燒食物種類咁多,最正係全天侯都添加食物,無論大p

小朋友最愛韓燒,有得玩有得食

如果你怕熱氣,同時亦有火鍋配套,十下十下一樣高興

韓日燒食物種類咁多,最正係全天侯都添加食物,無論大party 、年青人、老人家都啱食,仲要價錢實惠,歡迎你們飲飽食醉,況且唔使訂機票,確係引人飯聚
2018-06-14 211 瀏覽
最近有同事發現佢多左D套餐,價錢合乎班族,即刻就上去試試。叫左個燒雞扒飯同欖角炒豬頸肉飯(同事介紹),豬頸肉居然沽清,只好轉雞翼飯。點餐用pad落,原來個餐包前菜、餐湯、甜品和飲品,而且有多款選擇。前菜嘅黑椒牛柳片唔錯,幾香幾霖,溫泉蛋有水準,雞扒好大塊,D肉都幾嫩,雞翼有5隻,份量十足,食力男都應該夠飽,而甜品和飲品就同任食時段的差不多。總括來說,各種食品賣相和質素不差,味道適中,可以一試,但等候時間較長,食完已經夠鐘開工。
最近有同事發現佢多左D套餐,價錢合乎班族,即刻就上去試試。
叫左個燒雞扒飯同欖角炒豬頸肉飯(同事介紹
2018-06-13 211 瀏覽
同女朋友打大佬...呢到又日本野,又韓燒仲有以前剩下的迴轉sushi...所以就去左荃灣同女朋友食完就行陣。有刺身好似三文魚,北寄貝都有,係以前既迴轉燒都有好多野俾我地揀,真心打大佬。呢碟係送既。呢d就係打邊爐,有肥牛,有菜等,已經好似日式打邊爐自己拎。飲品方面有酒,係任飲!有ice、青島,梅酒...好抵wor!甜品有雪糕豆腐花,布甸雖然好平$200左右,咩都有得食,但係所有野食都係一般,只係覺得好平。
所以就去左荃灣同女朋友食完就行陣。

刺身好似三文魚,北寄貝都有,係以前既迴轉

燒都有好多野俾我地揀,真心打大佬。

呢碟係送既。
呢d就係打邊爐,有肥牛,有菜等,已經好似日式打邊爐自己拎。

甜品有雪糕豆腐花,布甸

2018-06-05
2018-06-11 189 瀏覽
今晚食完韓日燒 第一個感覺係⋯邊個話平野無好架? 我覺得好多款好抵食重有驚喜喎!連加一都唔洗$200 有韓燒 有日式野食 重有熟食坐底先去出面睇下有咩食先 脆卜卜野食少不了 岩晒大人細路重有咖哩魚蛋 麻辣牛肚 唔錯喎之後食左一輪壽司 呢個價錢黎講算幾多款終於捨得食韓燒啦 多款到唔知食咩先好每樣夾少少 牛仔骨係幾好食嘅 encore左幾輪食飽熟食 就係時間食返啲甜品滿足下啦款式多多 勝在樣樣細細杯 食多幾款都唔怕甜品中最驚喜莫過於豆腐花 重要係滑嘟嘟架喎
今晚食完韓日燒 第一個感覺係⋯
邊個話平野無好架?
我覺得好多款好抵食重有驚喜喎!
連加一都唔洗$200 有韓燒 有日式野食 重有熟食

食飽熟食 就係時間食返啲甜品滿足下啦
款式多多 勝在樣樣細細杯 食多幾款都唔怕

甜品中最驚喜莫過於豆腐花 重要係滑嘟嘟架喎

2018-06-11 133 瀏覽
今晚煮飯的人病了,我們一家三口唯有上街吃晚餐羊baby今晚說要吃燒烤,於是我們就來了韓日燒。這裏地方寬闊,食物選擇多,而且價錢相宜!這是送的小食,每人一件。天氣熱,先拿飲品,選擇很多!我們都喜歡竹庶水,消暑又不會太甜。 各樣酒類飲品也不缺少先吃一點壽司刺身,選擇不算多,但大路的款式是有的!然後就去取燒烤的食物,各樣肉類都有,而且切得細細件,可以試多幾款我們覺得這牛扒粒和雞扒最好味!羊baby最愛的當然就是香腸和芝士腸了!這裏枱面已提供沾了油的牛油紙,可以自行更換,很方便,可以隨時換,不用在焦黑的鐵板上焼食物!另外這裏還可以打邊爐,有各樣菜和粉面。不過燒烤的食物已經夠豐富了,我們就只是用火鍋煮了一些蔬菜。然後就到甜品環節!糕點糖水豆腐花樣樣都有!焦糖燉蛋很好味,我們吃了三杯小朋友最愛的啫喱布甸亦不缺少!這裡性價比高,一家大細或一班親朋好友聚會都可以考慮到這裏
今晚煮飯的人病了,我們一家三口唯有上街吃晚餐

這是送的小食,每人一件。

天氣熱,先拿飲品,選擇很多!
我們都喜歡竹庶水,消暑又不會太甜。

各樣酒類飲品也不缺少

先吃一點壽司刺身,選擇不算多,但大路的款式是有的!

另外這裏還可以打邊爐,有各樣菜和粉面。

不過燒烤的食物已經夠豐富了,我們就只是用火鍋煮了一些蔬菜。

然後就到甜品環節!
糕點糖水豆腐花樣樣都有!
焦糖燉蛋很好味,我們吃了三杯

小朋友最愛的啫喱布甸亦不缺少!

這裡性價比高,一家大細或一班親朋好友聚會都可以考慮到這裏

2018-06-09