2011-08-21 649 瀏覽
今晚到了屯門韓屋吃飯因為有朋友的屋企人試過也不錯,就來試試星期五晚,都是訂了台比較安全約7點到餐廳,這時還不算很多人,但之後真的要等位了坐的位置都幾舒服,環境都不錯五個人,點了一個四人餐再加一個鍋先來食韓國菜必有的前菜小食,共六碟五碟是由套餐跟的,另外一碟是鍋餐跟的有泡菜,雞蛋卷,辣薯仔,甜魚仔,煎豆腐,酸青瓜味道不錯,最鐘意食辣的泡菜四人餐菜式有燒烤雜錦,有蝦,鮮魷,雞人參竹絲雞湯,有半隻竹絲雞,可惜雞肉比較少還有糯米,都幾濃人參味牛肋骨湯,牛肋骨數量又多,而且份量都大韓式炒什菜,味道較淡,不過清清地都好但是真的油了一點韓式粉絲炒年糕,年糕很煙軔,味道不辣,都好味另外叫的辣豆腐雜錦煲,這個菜式帶辣,用的是板豆腐還有蘿蔔,蜆等配菜,幾好食整體食物水準不錯,都幾好食五個人食到好飽,埋單都是四百幾,都抵食
今晚到了屯門韓屋吃飯
因為有朋友的屋企人試過也不錯,就來試試
星期五晚,都是訂了台比較安全
約7點到餐廳,這時還不算很多人,但之後真的要等位了
坐的位置都幾舒服,環境都不錯

五個人,點了一個四人餐再加一個鍋
先來食韓國菜必有的前菜小食,共六碟
五碟是由套餐跟的,另外一碟是鍋餐跟的
有泡菜,雞蛋卷,辣薯仔,甜魚仔,煎豆腐,酸青瓜
味道不錯,最鐘意食辣的泡菜
四人餐菜式有燒烤雜錦,有蝦,鮮魷,雞
人參竹絲雞湯,有半隻竹絲雞,可惜雞肉比較少
還有糯米,都幾濃人參味
牛肋骨湯,牛肋骨數量又多,而且份量都大
韓式炒什菜,味道較淡,不過清清地都好
但是真的油了一點
韓式粉絲炒年糕,年糕很煙軔,味道不辣,都好味
另外叫的辣豆腐雜錦煲,這個菜式帶辣,用的是板豆腐
還有蘿蔔,蜆等配菜,幾好食
整體食物水準不錯,都幾好食
五個人食到好飽,埋單都是四百幾,都抵食

2011-07-22 228 瀏覽
是日下午茶在韓屋午餐還未落格,愛飯的我也需放棄飯,選了輕量版粉絲.有兩款食法,選擇困難中...~.~在熱湯與冷凍之間,見自己未試過冷粉絲...COMEON!來一客吧!老友吃的海鮮炒辛辣麵,竟然在下單後五分鐘內有了.哇.炒咁快?orz...老友報告碟麵只是暖O,原來不是即炒,沒有熱力的炒粉麵我覺得不好食不過他說味道都不錯,而辣味只有點點而已,我看到麵條份量認真少囉至於用料有漿糊蟹柳,魷魚等.我的主菜未到就飲住等.是日蜂蜜茶是雜果蜂蜜.我飲熱的,雜果嚐不到有什麼,但是...甜到誇張不斷加開水不斷地飲,最後飲了兩杯份量來下次無紅棗茶的話,轉飲汽水好過...冷粉絲等了十五分鐘,外加追了兩次單才有.嗚~但是是值得的,首先賣相非常漂亮啊.下單時侍應稱冷粉絲材料有蛋絲,泡菜和青瓜.來到發現多了一樣...開心左泡菜非常辣,只有點點酸,青瓜爽脆清甜,至於另一種...食入口香甜多汁,口感爽脆,一度以為是蓮藕...突然之間,老友食得出是---雪梨想不到用雪梨來配麵,好特別但又好夾,撈起後,泡菜的醬汁將整碗辣味升至我接受不到的地步了而每口夾帶雪梨條,可平均一下辣度,感覺好妙.也是三十二蚊的冷粉絲份量相反非常多
是日下午茶在韓屋

O,原來不是即炒,沒有熱力的炒粉麵我覺得不好食
至於用料有漿糊蟹柳,魷魚等.
三十二蚊算細碟了=~=
不斷加開水不斷地飲,最後飲了兩杯份量來
下次無紅棗茶的話,轉飲汽水好過...
雜果蜂蜜...甜甜甜="=
冷粉絲等了十五分鐘,外加追了兩次單才有.嗚~
但是是值得的,首先賣相非常漂亮啊.
靚仔
而每口夾帶雪梨條,可平均一下辣度,感覺好妙.
以為是蓮藕,點估到是雪梨@.@
也是三十二蚊的冷粉絲份量相反非常多,韓國粉絲爽滑可口.不過敗筆是全碗也不夠凍,未能吃得開懷.另配上一碗辣醬汁,我沒膽試啊,已經邊食邊流鼻水邊不斷喊'好辣好辣',泡菜汁已KO我,加埋辣醬仲得了?
老友就有食過,更說隻汁好好食.

侍應們比之前幫襯時落力得多,希望不是與這刻的冷清場面有關吧.這裡不收加一,仍是賣點之一

2011-07-17
以為是蓮藕,點估到是雪梨@.@
靚仔
  • 冷粉絲
2011-07-12 123 瀏覽
琴日散學禮,着住校服梗係有着數啦有八折平時成日食烤雞/豬/牛飯今次唔食喇試左個泡菜拌麵好大兜麵,有半隻蛋,有d芝麻味幾香,但我同個frd都覺得太辣,唔係泡菜辣,係應該落左辣油......慢慢食就會好辣,食快d就唔覺早知都係叫返烤雞/豬/牛飯不過我見另外個frd個烤雞飯d雞好似比以前少左!不過都唔算好少ge~啊!個前菜唔係翠玉瓜啦變左薯仔,雖然薯仔平d姐都唔洗咁呀?=.=anyway la其實總括黎講都ok~
琴日散學禮,着住校服梗係有着數啦有八折
平時成日食烤雞/豬/牛飯
今次唔食喇試左個泡菜拌麵
慢慢食就會好辣,食快d就唔覺
早知都係叫返烤雞/豬/牛飯
anyway la其實總括黎講都ok~
2011-07-11
與男朋友到tmt行街 順便食餐飯 記得之前在openrice留意過" 韓屋 " 所以就簡左泥依間食 出面好多人等緊位, 不過我地可能少人 所以吾洗等就入左去 ! 服務生十分有笑容 服務不錯 環境都幾舒服 吾會話坐得好迫..叫左兩個set lunch 炒年糕同海鮮石頭窩飯 主食到左之前 有兩份開胃小菜 酸酸甜甜 真係幾 開胃另外叫左一杯可樂 同一杯紅棗茶 ..紅棗茶味道十分特別 可是略甜了一點大約等左十分鐘, 主食就送到了 ! 炒年糕好spicy ...海鮮石頭窩飯反而就無咩味 有d淡 ><有點失望! 但總括泥講 都係一餐nice lunch泥既
與男朋友到tmt行街 順便食餐飯

叫左兩個set lunch 炒年糕同海鮮石頭窩飯

主食到左之前 有兩份開胃小菜 酸酸甜甜 真係幾 開胃

大約等左十分鐘, 主食就送到了 !
但總括泥講 都係一餐nice lunch泥既

炒年糕 很開胃
海鮮石頭窩飯 味道較淡
2011-07-02
炒年糕 很開胃
2011-05-06 74 瀏覽
一直都想食韓國野,特別是我很喜歡吃泡菜見到韓屋就入左去食~結果不錯!接待員的態度不錯,幾有禮貌。而且座位都不錯,坐得幾舒服。我點了一個下午茶,叫了一位豚肉湯年糕,仲點了我最好的泡菜~等了大約7分鐘就有得食啦~泡菜好好味!! D辣醬伴著菜,非常惹沐味,又唔係勁辣~ 少少麻的感覺!GOOD!至於個年糕都好好味~ 好湯底好清, 不過稍覺豚肉不夠入味, 可以再濃味一點~個湯年糕有D翠玉瓜的菜, 整個年糕口感清淡~最後食完, 好回味D泡菜, 叫多左一碟~HAHA仲叫多左一碟酸青瓜~同泡菜青瓜酸酸甜甜, 好醒神~又好味~
豚肉湯年糕
勁好味的泡菜*
一直都想食韓國野,特別是我很喜歡吃泡菜

見到韓屋就入左去食~

結果不錯!
接待員的態度不錯,幾有禮貌。而且座位都不錯,坐得幾舒服。

我點了一個下午茶,叫了一位豚肉湯年糕,仲點了我最好的泡菜~

等了大約7分鐘就有得食啦~

GOOD!

個湯年糕有D翠玉瓜的菜, 整個年糕口感清淡~

最後食完, 好回味D泡菜, 叫多左一碟~HAHA

仲叫多左一碟酸青瓜~同泡菜青瓜酸酸甜甜, 好醒神~又好味~
2011-05-02
生日
勁好味的泡菜*
豚肉湯年糕
2011-05-01 10 瀏覽
因為某d事關係黎左TM~~加上我朋友在返工nearby!!!! 搵左一齊黎食~~我地好少可一齊食lunch!都唔同地方做野ma~叫左set lunch..... 好似$4x~麻麻地~ 有個湯+小食+雞肉飯~算了吧.... 最緊要同好友傾陣計其實佢service都好好...waiter成日會加水ga ^^ good!!!!P.S. 佢俾左間房仔我地~~ 真係岩岩好!!! 可以傾下計ga~ 哈哈
因為某d事關係黎左TM~~

加上我朋友在返工nearby!!!!

搵左一齊黎食~~

我地好少可一齊食lunch!

都唔同地方做野ma~

叫左set lunch..... 好似$4x~

麻麻地~ 有個湯+小食+雞肉飯~
算了吧.... 最緊要同好友傾陣計

哈哈

2011-04-28 12 瀏覽
之前成日行屯門, 次次都見到韓屋好多人排隊, 但一直都未有機會試....終於早幾日放工 過到去已經8點九點, 見冇人排, 就去試下啦!! 一入去環境比較暗, 我地一行2人 佢就安排左我地坐右手邊嘅類似一間房ge物體...前菜: 蘿白泡菜... (味道麻麻, 冇咩味)牛肉石頭飯(連湯): 個湯好咸, 只係味精麵豉湯; 牛肉石頭飯的牛肉較老, 但味道就不錯ge.....泡菜炒飯: 只有辛辣的味道, 好普通!!雖然味道較差, 不過值得一提係員工們都好有禮貌, 服務態度好好....

前菜: 蘿白泡菜... (味道麻麻, 冇咩味)
泡菜炒飯: 只有辛辣的味道, 好普通!!

2011-01-29 15 瀏覽
行到9點食飯度度都冇位,拎左幾張飛等位,見佢快有位就入去嘗試下o拉,入去果時見到佢係鴻星集團已經心知不妙.......我地2個人order左一個辣牛肉粉絲湯,一個蛋包飯。辣牛肉粉絲湯好淡,冇味,d牛肉又鞋又少,唔掂。個蛋包飯得好少細細粒唔知係乜野肉响入面,又係唔好食,唔會有下次。
2011-01-29
2011-01-17 11 瀏覽
我地八個人坐得好逼呀~~上次食左鐵板牛肉飯,好鬼死多油,但見到個frd ge鐵板烤雞飯覺得佢果個少油d,咁我今次都叫鐵板烤雞飯啦仲平d添~但點知都係好多油,係就係幾好食但就唔係咁健康囉,雖然都預左架喇,但其實我好希望佢可以落少d油因為真係好誇張,直情浸住d雞我鐘意個脆玉瓜不過冇飲到個湯,因為用左黎洗走d雞ge油,就算d雞浸過落個湯,d雞都仲有味呀如果唔係d frd想去,其實我平時都唔會去食架喇因為真係好唔健康,但唔介意冇益ge朋友去食就ok ge但係其他選擇可能會更好同埋細食ge人真係會食唔晒
我地八個人坐得好逼呀~~

我鐘意個脆玉瓜

但係其他選擇可能會更好
同埋細食ge人真係會食唔晒
2011-01-12
2010-12-14 9 瀏覽
朋友推介,一行四人去試吓。叫了一個“四人前B”套餐,另散叫。食物(除了最後兩款外,其他都是套餐內的食物):-五款前菜:酸青瓜:酸味適中,很開胃泡菜:我無食,朋友話普通魚仔乾:與超市買的沒有分別煎蛋白:沒有煎燶,眼望以為無味,食落其實有味,有少少咸味引發出蛋白的味道豆腐卜:我無食,朋友話普通泡菜豚肉:最初我不敢吃,因為望上去都幾辣,朋友吃後話好好食,個豬肉辣味較小,話我應該可以接受,叫我吃上面的試吓。我於是夾了一小片試吓,真是好好食,初時有少少辣,後來就要飲水,但個汁真是好好食,很惹味。雖然要狂飲水,但都忍唔住食多兩片,因為實在太好食。雖然個汁很好味,但真是好咸,咸到好似飲緊豉油煎鯖魚:最初食魚的上面,無特別。後來反轉食,個背部仲好食,乾身,完全吸收了個汁的味餃子鍋:總共有十二隻餃子,都幾多,餃子很有肉汁;不知是紹菜或黃芽白(總之類似那款菜啦)都幾大條,應該切得細條少少,大條到個碗都幾乎放不到;有手打烏冬,我覺得個烏冬普通,不是差,也不是超級好食;個湯底真是好咸,咸到好似飲緊豉油,最後全鍋食物都吸收了湯的咸味,好似食緊豉油餃子、豉油菜、豉油烏冬咁蛋包蝦:賣相已經不吸引,蝦肉尚算爽口,材料
朋友推介,一行四人去試吓。

叫了一個“四人前B”套餐,另散叫。

食物(除了最後兩款外,其他都是套餐內的食物):-

五款前菜:
酸青瓜:酸味適中
,很開胃

泡菜:我無食,朋友話普通
魚仔乾:與超市買的沒有分別
煎蛋白:沒有煎燶
,眼望以為無味,食落其實有味
,有少少咸味引發出蛋白的味道

豆腐卜:我無食,朋友話普通
由左上順序分別為:酸青瓜、泡菜、魚仔乾、煎蛋白、豆腐卜

,初時有少少辣,後來就要飲水
,但個汁真是好好食
,很惹味
。雖然要狂飲水
,但都忍唔住食多兩片
,因為實在太好食
。雖然個汁很好味,但真是好咸
,咸到好似飲緊豉油

泡菜豚肉

煎鯖魚:最初食魚的上面,無特別
。後來反轉食,個背部仲好食
,乾身
,完全吸收了個汁的味

燒鯖魚

餃子鍋:總共有十二隻餃子,都幾多
,餃子很有肉汁
;不知是紹菜或黃芽白(總之類似那款菜啦
)都幾大條
,應該切得細條少少,大條到個碗都幾乎放不到
,咸到好似飲緊豉油

連蓋上的餃子鍋

打開蓋後,吃了一半才記起未影相

未煮的烏冬

蛋包蝦:賣相已經不吸引
,蝦肉尚算爽口
,材料只有蝦和蛋,加埋個醬汁去食,都是普通。與其他食物相比,較為遜色

蛋包蝦

甜的醬汁

炆牛肋骨:總共有五件牛肋骨,其中只有一件比較大件,其他很細件
,很“淋”
,不韌
,很咸
;紅蘿蔔就好大件
,有四件
,我無食,不知道味道;冬菇一件,我無食,不知道味道
炆牛肋骨

凍檸檬蜜:惠顧此套餐,可以加錢(好似是每杯五元,不是太肯定)要的,但太細杯啦
,仲要有三分一是冰
,飲幾口便飲完

凍檸蜜

服務:-

人手不足,平均要叫三次才有人招呼

環境:-

於門口等位的位置有一個井的擺設,內有魚,比較特別的擺設
位於接待處後,餐廳門口前的擺設

燒鯖魚
炆牛肋骨
擺設內的魚
2010-10-09 9 瀏覽
國慶日去了屯門公園走走, 逛完後已經是下午二時多, 最就近的去了屯門市廣場找東西吃. 假日的屯門市廣場簡直是人山人海, 差不多所有食店門外都站了等入座的食客. 我們行了一圈後, 決定來這間比較人多的韓屋試試.雖然是假日, 但這店仍然提供下午茶餐, 所以人也較多. 拿了票子, 等了約十分鐘後便有位子. 我們被帶領到一個兩人獨立卡位坐下, 對我們三個人來說實在比較擠迫. 我們點了三個不同的餐, 希望可以試多一點.燒牛肉辣湯油麵 - 看起來紅油泛泛, 很辣的樣子, 實際上只是有點辣而已. 粗油麵其實是粗麵, 就像吃上海麵的那種, 扁身的, 也較"淋". 燒牛肉的可能燒得太久, 雖然牛肉很薄, 但卻仍然較硬, 吃起來較花牙力!烤雞肉湯粉絲 - 雞肉有數塊, 厚身且不硬, 雖然是雪藏的但味道OK, 粉絲其實也不俗但可惜太少, 比雞肉還要少!! 吃完整碗也不飽!雜菌三文魚石頭湯泡飯 - 等了很久才上枱. 材料豐富, 有三交魚粒, 冬菇, 雞肶菇, 翠肉瓜等等. 因為是用石窩上的, 所以十分熱, 要小心燙咀!! 份量很多, 一個人吃肯定夠飽! 但不明的是雖然叫雜菌, 但雜菌卻很少, 反而狠有大量翠肉

雜菌三文魚石頭湯泡飯 - 等了很久才上枱. 材料豐富, 有三交魚粒, 冬菇, 雞肶菇, 翠肉瓜等等. 因為是用石窩上的, 所以十分熱, 要小心燙咀!! 份量很多, 一個人吃肯定夠飽! 但不明的是雖然叫雜菌, 但雜菌卻很少, 反而狠有大量翠肉瓜!!

跟餐的人參茶有人參味, 可惜太細杯了, 不夠侯! 蜂蜜柚子茶則較甜, 但蜂蜜味淡, 而且沒有附上茶匙, 要吃沉在杯底的柚子十分麻煩!!!

總的來說只是不過不失, 不過最難明的是為何食物是餸多粉少? 澱粉質不是較便宜嗎? 難道怕人客吃得太飽? 真的不明就裡!
烤雞肉湯粉絲
燒牛肉辣湯油麵
雜菌三文魚石頭湯泡飯
2010-10-01
  • 雜菌三文魚石頭湯泡飯
  • 人參茶
2010-10-05 7 瀏覽
今日同幾個友人玩影相 專程入屯門中央公園一日遊 之後係附近E肚友人訂了位都要等15mins先入座 裝修幾好 食物價錢算平 無加一 前菜+主菜+飲品 都係$50~70/SET食物質數普通 服務可以 但一食就知係"港式既韓食" 奇怪係 全餐都沾不到一口"泡菜" 石頭飯好少料 味都尚可 但比既醬唔係韓式辣醬 非常失色***希望尼到能改用番D韓式既食材同醬油 加一都會合情合理呀

友人訂了位都要等15mins先入座

食物質數普通 服務可以 但一食就知係"港式既韓食"
奇怪係 全餐都沾不到一口"泡菜"

石頭飯好少料 味都尚可 但比既醬唔係韓式辣醬 非常失色

水冷麵
餐牌
布置
2010-10-03
餐牌
  • 雞肉炒粉絲
2010-09-24 7 瀏覽
今年中秋日公司給予一個非常驚喜~就是放半天啊!!!絕對史無前例!下午就走去市中心打個白鴿轉,主要感受一下難得得來的閒日逛街悠閒感.另一邊廂,錢花得很快呀!期間不忘找一間只在閒日才供應下午茶的餐廳!去悅翠堂看看,茶餐貴又要收加一同埋茶錢,不值;再到上海婆婆,可恨四至六點正落場.最衰中午吃得太飽,否則會轉攻元氣TEA或者金水六折餐.搵食都搵了半小時,再遲就不用食了,最後又回到過去,我幾鐘意到訪的韓屋.哈哈.我曾說過這裡不收加一已是最大吸引我之處.茶餐中最輕食只有一道煎餃子,沒有興趣啦加上見到’泡菜’對眼又閃亮起來.所以敗給泡菜豚肉烏冬.原來幸運之神仍未走得哂,今天飲品有紅棗蜜呀,YEAH! 不是日日有架~有時會係柚子蜜,薑蜜,是輪住轉的.我勁鐘意飲這裡的紅棗蜜,好想知是用什麼牌子XD少少甜味,又夠潤喉,好正好正,同埋紅棗最岩我們’少女’享用XD 差不多等了十分鐘烏冬麵才來.誰不知原來好好好大碗!包著泡菜的辣醬給湯汁沖洗掉,只餘下真身,白雪雪邵菜葉子,辣味走哂只餘下酸味,以為今趟發達了(鐘意食酸野)…但還是覺得有少少辣味陪著吃先有味兒.豚肉成劈野,說了N次這裡的肉食是甜為主,加肉質淋淋鬆鬆,
今年中秋日公司給予一個非常驚喜~就是放半天啊!!

)…但還是覺得有少少辣味陪著吃先有味兒.豚肉成劈野,說了N次這裡的肉食是甜為主,加肉質淋淋鬆鬆,無論你怎樣配食法,總之牛雞豬肉類都是一樣出品
.烏冬麵好食,滑身有咬口,配埋酸酸辣辣湯汁一齊食就更正,但飲落都覺得幾辣,我喉嚨有少少頂不順.

坐在房仔始終都被人忽略
,添茶次次都要叫,我份人又飲水多喎,叫到我到不好意思啦.食完之後飽到十一成,都是自己咁貪吃之過呀.

夠哂大碗
轉到紅棗蜜
夾著湯吃
2010-09-22
轉到紅棗蜜
夾著湯吃
2010-09-22 6 瀏覽
我想我真的未試過在屯門食飯. 剛好遇上朋友放假, 我又需要前往工作, 所以便約定在屯門市中心裡面吃個午餐. 我們迷迷糊糊地跑進去這間韓屋. 已經差不多三點, 所以人不是很多. 由於, 已經過了二點半, 所以他們也有提供下午茶餐. 下午茶餐主要以麵為主. 價錢大約$30左右, 連一杯飲品. 老實講, 不算十分抵食. 他們用的是辛辣麵. 沒錯, 就是我們在超級市場可以找到的辛辣麵. 價錢方面我相信大家心中有數. 餃子方面只屬於一般水準, 並沒有太大的驚喜.
2010-09-20
只因下雨的關係, 到市區走走的動力沒有了. 傍晚時心想不如近近地到屯門去吃晚飯, 順道去吉之島的超市買些零食回家, 於是上openrice找尋, 發現市廣場有一間叫韓屋的食肆未試過, 評價不是太差, 於是決定作為晚餐之地, 唉! 點之竟然中招了.去到要等位, 等了大慨20分鐘左右就有位了, 之前等位時已看了餐牌一次, 我點了鐵板烤雜錦肉套餐, 老婆則點了她最喜歡的牛肉石頭鍋飯套餐, 兩者都有一碟前菜, 一碗餐湯和一杯紅棗茶.主菜未來之前, 先來了兩小碟所謂的前菜, 是醃製的蘿蔔, 但完全沒有味道, 只有最基本的白蘿蔔味, 一點兒都不像泡菜般有酸辣味, 可以不吃.我的雜錦肉套餐, 放下來時鐵板還有些"吱吱聲", 以為不錯, 但看清楚後, 便發現鐵板上無論是雞肉, 豬肉還是牛肉, 都是乾淨淨的, 試過後, 果然全部乾水, 沒有肉汁, 肉質硬到不得了, 又韌又"鞋", 完全不是肉食應有的水準. 那碗中湯更差, 毫無味道, 沒有肉味, 明顯只用紅蘿蔔煲完就算(因為碗內有兩小件紅蘿蔔). 全個餐比較好的竟然是那杯紅棗茶, 因為幾有紅棗味, 除此之外, 其他的都很難食, 絕對是水準以下.老婆的牛肉

, 可以不吃.

老婆的牛肉石頭鍋飯等了很久才到, 看到我的雜錦肉套餐後, 她都心知不妙了. 果然, 放下來時的外觀已經不吸引, 正常石鍋飯表面總是被七彩的材料舖得滿滿, 但這次配料少得可憐, 少到可以見到下面的飯
. 而把飯跟配菜一起撈時, 老婆發現不單只沒有綠色一條條的海苔絲, 最離譜的是連石頭飯最必需有的泡菜都沒有
, 牛肉的肉質跟我的一樣, 都是又硬又"鞋", 無肉汁
, 所用的只是普通的芽菜仔, 並不是應該的大黃荳芽
. 所附的韓式辣醬完全唔香又無味
, 失去伴飯食目的, 簡直是難食到嘔! 老婆一邊食一邊罵, 吃到一半時終於決定不吃了, 還說這是她有史以來食過最差的石頭飯
!

結果, 我們第一次吃到一餐完全沒有泡菜的韓國菜
, 實在史無前例了!

食物唔掂之餘, 服務亦不好, 人手嚴重不足, 整餐飯竟然都沒有幫我們加過一次茶
. 食完這餐之後完全不滿足, 一肚氣, 非常後悔來了這裏, 雖然結脹時送了一張九折卷, 但我們都沒有拿走, 因為它已經被blacklist, 永不再來
!
鐵板雜錦肉套餐