差差差,態度差、效率低、款式少,份量少、質素低,真係唔明點解仲有人嚟食,我去食快餐都好過嚟呢度。連最基本既烏冬都唔好,炸蠔一咬就覺得唔新鮮,炸豬腩肉睇落似垃圾,完全唔敢食,花之戀⋯⋯我都卷得好過佢,手卷就係一嚿飯加幾粒蟹子,真係食到好無隱。
2024-05-28 230 瀏覽
同小朋友同行,嗌咗熟食等咗勁耐都未到,小朋友等到肚餓,幾樣嘢食都要分開上一個食完到一個,冇乜聚餐嘅意思,小朋友等到肚餓,價錢唔算平,食物普普通通不算太出眾,位置亦不算就腳,要稍為搵一下先到,不會再光顧了。
2024-04-01 460 瀏覽
重點不在食物,態度差到一個點,店內一名女侍應,態度好似欠債般,從頭到尾黑、串、惡。唔會再去食,而家咁嘅市道,仲可以咁嘅服務態度,真係佩服,不知這間舖可以留到何時!
2024-04-01