2025-06-14
米線烘的我今日又要出動,已經好耐冇去雲桂香啦,所以今日探訪旺角分店⋯叫咗個酸辣米線配雲吞菜肉,另外加凍檸檬茶走甜少冰成件事$50 ,價錢唔算貴,亦唔係太平,但係可以咁就要睇吓食物嘅質素啦⋯先嚟咗個凍檸茶是一啖茶味相當唔錯檸檬有三片中規中矩整體感覺非常唔錯因為食辣嘢我最鍾意配檸檬茶一來解辣二來又可以清清口腔⋯ 跟住主角上場,酸辣米線米上相當唔錯,特別係個顏色我都好滿意同欣賞唔好講咁多是一啖湯先美濃異鄉非常醒神係我鍾意嘅!jo試米線呢個有少少投訴,似乎煮過咗少少時間太腍啦如果可以爽彈啲,效果一定會更加好,跟住是但問吞雲吞就比較失色,個皮太厚而且我懷疑佢係煮得唔通透入邊係比較凍,而且有少少粉味呢個另外有啲失望⋯不過整體感覺都算相當唔錯,會投指數應該都會好高✌🏻
不過整體感覺都算相當唔錯,會投指數應該都會好高✌🏻