2025-08-04
雞駅回訪多次今次去業運工業大廈個間有得Shabu Shabu,當然要試吓啦!**********雞駅一人火鍋餐🐮🌟推介🌟揀咗牛小排($108),牛小排比其他牛肩胛等較肥,但肉質較嫩,套餐仲有豚肉同其他牛肉可以揀另外包一個菜籃,有蟹棒、福袋、芝士腸、金菇等等…湯底揀咗花膠濃湯🍲,湯底濃稠,有2-3塊花膠,花膠彈牙,而且索哂湯底精華。**********藥膳黃酒花膠雞米線🐔($68)🌟推介🌟藥膳黃酒花膠雞米線湯頭濃郁,藥材的香氣慢慢滲出嚟,加上黃酒淡淡嘅酒香,飲落好順滑。雞肉鮮嫩,與湯底搭配得恰到好處。整體味道鮮美,滿足味蕾又能滋補身體,必定會再食!而且呢間雞駅有得煲住個米線食,完全唔驚啲湯會凍哂!**********金磚豆腐($42)🌟推介🌟每次都係必嗌!豆腐炸到外脆內嫩自己真係整唔到😅-宜家食滿$200就有代幣一個玩夾公仔機一次,夾到就有小食/9折,我今次就夾唔到啦⋯⋯你地去食就試吓玩啦!
回訪多次
雞駅一人火鍋餐🐮
🌟推介🌟
另外包一個菜籃,有蟹棒、福袋、芝士腸、金菇等等…
**********
藥膳黃酒花膠雞米線🐔($68)
🌟推介🌟
而且呢間雞駅有得煲住個米線食,完全唔驚啲湯會凍哂!
**********
金磚豆腐($42)
每次都係必嗌!豆腐炸到外脆內嫩
自己真係整唔到😅