2024-05-14 95 瀏覽
阿美車仔麵 (大角咀)📍大角咀櫸樹街88號奧柏‧御峯地下G11-G12號舖非常地道的香港街頭美食🏙️🍜。這家店的車仔麵選項豐富,能夠滿足各種味蕾需求,從傳統到創新口味應有盡有🎉。今次孭住個朋友,一起點了以下食物:自選車仔麵的組合是一場味覺盛宴🍜🔥。油面的Q彈🍝,搭配上腸仔、貢丸的豐富口感🍢,再加上韭菜的清新🌱,以及手打鯪魚肉的細膩🐟,最後淋上香濃的咖喱汁🍛,簡直是完美。辣度可調🌶️🔥,讓人可以根據自己的偏好享受不同的辣味層次。另一個自選車仔麵,則帶來了另一種截然不同的味道體驗🍜💥。油面依舊是那個絕佳的底🍝,午餐肉的鹹香🥓、魚片頭的鮮美🐠,再加上手打鯪魚肉的滑嫩和秘製牛腩的深厚香氣🍖,最後配上沙嗲汁,這樣的組合無疑是令人難以抗拒的美味😋👌。談到小食,咖喱魚蛋🍢和生炸雞髀🍗、雞翼🍗都是令人回味無窮的選擇。咖喱魚蛋保持著一貫的風味👍,生炸雞髀和雞翼外脆內嫩,炸得金黃酥脆,是與朋友分享的絕佳小食🎊👫。至於飲品,凍咖啡☕️❄️和凍檸茶🍋❄️不僅解渴,更顯示出這家餐廳對環保的重視♻️🌍,可選擇,走飲管的做法值得點贊👍🍹。味蕾之旅🌆🎢,價錢相當吸引,車仔麵的豐富選擇🍜、小食的傳統美味🍢🍗🍹,希望再次光臨的衝動💖
阿美車仔麵 (大角咀)
📍大角咀櫸樹街88號奧柏‧御峯地下G11-G12號舖

今次孭住個朋友,一起點了以下食物:

味蕾之旅🌆🎢,價錢相當吸引,車仔麵的豐富選擇🍜、小食的傳統美味🍢🍗🍹,希望再次光臨的衝動💖。強烈推薦🌟👍🎉

2024-05-09
下午茶
1K
2024-05-05 88 瀏覽
Happy Friday又約了友人去食車仔麵,今次去大角咀食,話時話都幾耐冇踏足過呢個地方,同每次來到差唔多都係為左食XD,行下見到搶眼的霓虹招牌就知到了。餐廳面積頗大,樓底高有空間感,裝潢以灰色為主調,風格戴點型格(有點似韓風@_@),牆上壁畫及獅子山有港式之感。餐牌,都幾多選擇,見到人氣的滷水腩肉及豬手好吸引即試下。凍咖啡,跟餐+$9,味道不俗。凍檸茶,跟餐+$9,友人的。自選車仔麵:滷水腩肉($14)、滷水豬手($14)、滷水豬大腸($12)豬紅($12)及幼麵($10)配花生沙嗲汁,合共$62。又腩肉又豬手十分豐富,花生沙嗲汁另上果下幾好,想幾濃味自己調,花生沙嗲味道濃郁惹味,幼麵爽口,滷水腩肉肥瘦層次分明,肉質鬆化又香口,滷水豬手大件,入口彈牙好入味,豬大腸口感軟韌夠入味鹹香,豬紅爽滑,份量適中。自選車仔麵:秘制牛腩($14)、秘制金錢肚($14)、滷水溏心蛋($12)、午餐肉($10)、通菜($10)、響鈴($10)及米粉($10)配清湯,合共$80。友人的,有溏心蛋之下賣相有點日式之感,試了牛腩及金錢肚,牛腩入味軟腍,金錢肚口感柔軟有嚼勁。炸玉子豆腐,$28,口感外脆內軟

餐牌,都幾多選擇,見到人氣的滷水腩肉及豬手好吸引即試下。
凍咖啡,跟餐+$9,味道不俗。
凍檸茶,跟餐+$9,友人的。

炸玉子豆腐,$28,口感外脆內軟。

食物味道不俗,好滿足的車仔麵。
2024-02-20 506 瀏覽
今晚朋友說想吃車仔麵, 所以我便和朋友去了大角咀這間餐廳吃晚餐.見到餐牌入面車仔麵d餸款式都多.自選車仔麵 (蘿蔔, 娃娃菜,菜心, 牛丸,肥牛,滷水雞翼, 牛腩汁烏冬) ($78)見到成碗車仔麵咁多餸, 真係好豐富, 好滿足.蘿蔔夠淋夠入味, 索哂d湯汁, 真的不錯.娃娃菜好清甜, 幾好食.叫車仔麵我都成日會叫菜心, 有多d菜食冇咁dry.牛丸很彈牙, 有肉汁, 幾好食.肥牛都好滑, 肉質鮮嫩, 不錯, 滷水雞翼都好入味, 不錯.湯底選了牛腩汁, 又幾香幾好食.烏冬都幾彈牙.自選車仔麵(牛丸, 午餐肉, 魚皮餃, 牛柏葉, 韭菜餃, 秘制牛腩, 秘制辣汁, 中辣米粉) ($82)午餐肉煎得好香, 切得都夠厚身.魚皮餃爽滑, 幾好食.牛柏葉都好爽口, 質感好好.韭菜餃都好大粒, 好多餡, 足料.湯底選了中辣, 不會太辣, 幾好食.生炸雞翼 ($30):雞翼炸得好香脆, 熱辣辣, 卜卜脆, 幾好食.
見到餐牌入面車仔麵d餸款式都多.
見到成碗車仔麵咁多餸, 真係好豐富, 好滿足.

蘿蔔夠淋夠入味, 索哂d湯汁, 真的不錯.
娃娃菜好清甜, 幾好食.
叫車仔麵我都成日會叫菜心, 有多d菜食冇咁dry.
牛丸很彈牙, 有肉汁, 幾好食.
肥牛都好滑, 肉質鮮嫩, 不錯,
滷水雞翼都好入味, 不錯.
湯底選了牛腩汁, 又幾香幾好食.
烏冬都幾彈牙.
午餐肉煎得好香, 切得都夠厚身.
魚皮餃爽滑, 幾好食.
牛柏葉都好爽口, 質感好好.
韭菜餃都好大粒, 好多餡, 足料.
湯底選了中辣, 不會太辣, 幾好食.
炸雞翼 ($30):
雞翼炸得好香脆, 熱辣辣, 卜卜脆, 幾好食.
2024-02-17
4天前 0 瀏覽
今天放工,不想煮飯,約了老公在附近的餐廳吃車仔麵。這叫做開「阿美車仔麵」的小店,裝修懷舊得來帶點時尚工業風,內裡的樓底很高,乾淨企理,坐得很舒適。桌上有餐牌可看,但他們都是以手機自助下單,很方便。老公不想煩,直接點了「阿美極尚車麵」😂😂眼見材料非常之豐富,有滷水雞翼、炆牛腩、墨魚丸、滷腩肉,還有非常之奪目的甜酸齋!老公說腩肉炆得非常腍,肥瘦適中,有油香又不會太膩!我夾了一件甜酸齋,甜酸齋味道適中,酸酸甜甜的,很開胃! 我喜歡自己選配料,所以自選了六款不同的餸菜,包括白蘿蔔、咖喱魷魚、魚皮餃、牛柏葉、通菜和滷水豬手!我選了粗麵扣底,免得太大碗吃不下😅粗麵沒太多鹼水味,還很有彈性!白蘿蔔味道清甜,大大嚿,咬下去,全是蘿蔔汁,不錯不錯!滷水豬手炆得非常入味,又夠腍,吃到陣陣的八角香味,喜歡吃豬手的人士必點!我最欣賞的是咖喱魷魚,魷魚很彈牙,咖喱很惹味的。店舖亦按我的要求,給了「多蔥」,超貼心超讚!我們還點了一碗韭菜豬紅,韭菜非常鮮嫩,完全沒有渣,豬紅味道正正常常,份量都幾多👍🏻今晚真的大滿足,下次會再來。

桌上有餐牌可看,但他們都是以手機自助下單,很方便。

老公不想煩,直接點了「阿美極尚車麵」😂😂

老公說腩肉炆得非常腍,肥瘦適中,有油香又不會太膩!

我夾了一件甜酸齋,甜酸齋味道適中,酸酸甜甜的,很開胃!

白蘿蔔味道清甜,大大嚿,咬下去,全是蘿蔔汁,不錯不錯!

今晚真的大滿足,下次會再來。
5天前 0 瀏覽
大角咀有很多美食店,而阿美車仔麵就是其中一間,多數車仔麵店都是舖位很細裝修很簡單的,但是這間舖位很大,座位坐得很舒服👍,裝修簡約給人有港式之感。🫶餐牌有很多選擇,有特色飯類、車仔麵套餐、有散叫自選麵餐、特色小食等......醬汁調味有五款選擇,清湯(鮮雞熬製)、牛腩汁、咖哩汁、花生沙爹汁和秘製辣汁。👍💯麵底也有九款選擇總有一款適合大家喜好,而飲品跟餐更加有特價,食物價錢唔貴合理,值得推薦。👍💯自選車仔麵:菜心底、貢丸、蠔油冬 菇、秘製牛腩、牛腩汁小辣$48多料滿滿一大碗,仲可以揀湯底同醬汁,我選了菜心底代替粉麵,牛腩很淋很入味,冬菇大大隻很厚肉而且很淋好有口感,食完都有啲飽肚。😋自選車仔麵:油麵、咖哩雞翼尖、鹵水豬大腸、秘製金錢肚、咖哩汁小辣$46友人揀了咖哩汁小辣配油麵,油麵份量很多,咖哩汁味道很濃,金錢肚很入味很淋,鹵水豬大腸是他最愛🫶,很入味好食。😋🤤💯小食:咖哩魷魚🐙$38 炸韭菜餃🥟四粒$28 韭菜豬紅$28炸韭菜餃🥟都好大粒,外皮炸得很香口,食落脆卜卜,好多餡足料。😋👍🫶💯咖哩魷魚🐙,咖哩醬味濃帶小辣,魷魚🐙份量多,食落質感很爽

小食:咖哩魷魚🐙$38
炸韭菜餃🥟四粒$28
韭菜豬紅$28

咖哩魷魚🐙,咖哩醬味濃帶小辣,魷魚🐙份量多,食落質感很爽脆。👍🤤

韭菜豬紅,韭菜食落很嫩唔老沒有渣。

凍檸茶🍋🥤:跟餐+$9,茶味濃
凍檸水🍋🥤:跟餐+$9,有四片檸檬🍋,檸味夠👍

總括來說車仔麵價廉物美,食物味道很好,值得推薦。👍💯💯💯💯💯💯

2024-05-24
  • 鹵水豬大腸
  • 秘製金錢肚
2024-05-26 0 瀏覽
同屋企人喺附近蕩失路,行行吓見到呢間餐廳,又有少少肚餓,就決定入去食嘢!一入去就見到牆上面有好靚嘅壁畫,又幾有香港特色!唔知係咪香港嘅本地藝術家畫嘅呢?!我哋一共嗌咗兩碗車仔麵、兩個飲品、兩個小食飲品係一個凍檸茶、一個熱檸茶(拎屋企人啲冰就岩岩好溫度)茶底夠濃!加咗冰都好夠味!小食:炸豆腐:即叫即炸非常新鮮,外脆內軟,玉子豆腐,有特別嘅彈牙口感炸雞翼:酥脆有肉汁,調味適中,食到微微嘅南乳味,係 我細個食到嘅味道!好正!車仔麵:由於減肥嘅關係,我哋都係嗌生菜底!生菜唔會煮到好腍,仲係好爽口!我哋叫咗呢啲車仔餸:咖哩汁 小辣:鳳爪、豬皮、腩肉、魚皮餃、大腸牛腩汁 唔辣:韭菜餃、咖哩雞翼尖、鳳爪、咖哩魷魚、金錢肚咖哩汁加辣汁非常可口牛腩汁 又夠濃味鳳爪:有2大隻,而且無乜腳甲,唔錯!夠入味!豬皮:好多塊!又大塊!夠淋!腩肉:好大舊!而且唔膩魚皮餃:正常發揮大腸:中間無肥油!處理得好韭菜餃:皮薄 料多!咖哩雞翼尖:好夠咖哩味!好食咖哩魷魚:入味得黎又爽口金錢肚:好大塊又夠入味!!

我哋一共嗌咗兩碗車仔麵、兩個飲品、兩個小食

小食:

車仔麵:
由於減肥嘅關係,我哋都係嗌生菜底!
生菜唔會煮到好腍,仲係好爽口!

我哋叫咗呢啲車仔餸:
咖哩汁 小辣:鳳爪、豬皮、腩肉、魚皮餃、大腸
牛腩汁 唔辣:韭菜餃、咖哩雞翼尖、鳳爪、咖哩魷魚、金錢肚

咖哩汁加辣汁非常可口
牛腩汁 又夠濃味

鳳爪:有2大隻,而且無乜腳甲,唔錯!夠入味!
豬皮:好多塊!又大塊!夠淋!
腩肉:好大舊!而且唔膩
魚皮餃:正常發揮
大腸:中間無肥油!處理得好
韭菜餃:皮薄 料多!
咖哩雞翼尖:好夠咖哩味!好食
咖哩魷魚:入味得黎又爽口
金錢肚:好大塊又夠入味!!
2024-05-24 0 瀏覽
這家小小的車仔麵店,擁有著一份令人感到溫暖的老味道。車仔麵我必食油麵,大大件蘿蔔清甜又無渣、軟嫩的豬皮以及咖喱魚旦,仲揀左大辣!為麵增添了層次感。另一碗菜底,滷水雞翼非常入、汁水豐沛的牛腩以及溫溫軟嫩的糖心蛋,在咸香中帶有一絲甜味,讓人回味無窮。椒鹽玉子豆腐,外皮酥脆,內裡綿滑,配上剛炸香的椒鹽口味,別有一番風味。炸椒鹽魚皮餃,餡料飽滿,外皮金黃酥脆,每一口都能嚐到魚皮獨特的香味。這家車仔麵店堅持著傳統的製作工藝,用心經營,為這片居民區的食客們帶來了美好的回憶與滿足感。值得一試!
這家小小的車仔麵店,擁有著一份令人感到溫暖的老味道。

2024-05-18
2024-05-24 0 瀏覽
幾個女仔都話減肥,唔想食咁多碳水化合物,咁就外賣兩個勁多餸嘅車仔麵去friend屋企share食😛啲餸真心全部都幾正,唔知係我哋咁好彩揀中曬好食嘅,定係全部都咁好食😂特別推薦:✿ 蠔油冬菇$12:三大塊超厚肉😳仲要勁入味,有啲驚艷到✿ 鹵水豬大腸$12 & 秘製金錢肚$14: 入味,質地軟淋,無異味✿ 魚皮餃$12✿ 蘿蔔$10: 兩塊超大塊而且又係入味無渣 ✿ 紫菜$10:分量好足酸齋個人都幾鍾意; 牛腩可圈可點,有friend覺得佢入味好食,不過有人嫌佢煮太耐有啲硬溏心蛋質地靚,個味道幾特別,類似日式嘅,不過又好似同一般嘅少少唔同,好似再惹味啲 都有試埋小食(韭菜豬紅,咖哩魷魚),不過車仔麵嘅餸好食啲😂本身最想試下佢鯪魚肉點知賣曬,唔通真係好好食?😯

特別推薦:
✿ 蠔油冬菇$12:三大塊超厚肉😳仲要勁入味,有啲驚艷到

✿ 魚皮餃$12

✿ 蘿蔔$10: 兩塊超大塊而且又係入味無渣

✿ 紫菜$10:分量好足

都有試埋小食(韭菜豬紅,咖哩魷魚)

,不過車仔麵嘅餸好食啲😂
本身最想試下佢鯪魚肉點知賣曬,唔通真係好好食?😯

• 蠔油冬菇
2024-05-23 0 瀏覽
上星期一個人去左大角嘴行街買嘢😂~經過見到呢間車仔麵招牌霓虹燈好有懷舊feel😎決定去試吓🤪食物算幾好喎😐當日我叫左個自選餸車仔麵~公仔麵好彈牙、配菜有豬皮、蟹柳、腸仔、蘿蔔,配清湯~湯底係用鮮雞去熬製😐冇落任何味精😑炸玉子豆腐炸得好脆皮~好有椒鹽的味道🤗內裡係柔軟細膩的豆腐質地😬口感好鮮香美味😋😚飲品配凍檸茶餐廳環境比較簡約feel~座位好空曠~裝潢以灰色為主題~好有香港地道特色😬值得推介🤩

當日我叫左個自選餸車仔麵~

飲品配凍檸茶

2024-05-08
2024-05-22 0 瀏覽
約咗朋友喺奧運站但係未夠鐘,諗住搵個地方坐下先,見到附近呢間車仔麵幾多好評,又好耐冇食過車仔麵,咁就行過嚟喇,其實都係好近,奧運地鐵站行過黎6分鐘左右入到舖頭就覺得嘩呢間舖頭咁大間嘅,眼見好似有接近20張枱,仲有裝修風格,有現代x懷舊crossover. 用Qr code落單,除左車仔面仲有好多港式小食例如生菜魚肉、韭菜豬紅等等,本身我都唔係好肚餓,但係見到咁多咁吸引嘅嘢食都忍唔住越叫越多🤭叫左一碗通菜、豬紅、手打鯪魚肉、咖喱魷魚,揀左中辣,小食叫左生炸雞翼同椒鹽炸墨魚丸。碗車仔面真心高質,個湯底夠哂味,咖喱汁超惹味,豬紅好食,鯪魚肉彈牙,必試,生炸雞翼好似傳統茶餐廳食落係外脆內軟,墨魚丸都勁惹味,下次要試埋其他小食😋食左咁多野,飲埋樽裝可樂埋單先係$125…好正呀

食左咁多野,飲埋樽裝可樂埋單先係$125…好正呀
生炸雞翼
生炸雞翼
2024-05-21 0 瀏覽
大角咀不嬲多野食,今日想快食,去左食車仔麵🍜啊美車仔麵有著霓虹燈招牌,選擇都好多下,好似款款都好正😍🔺自選車仔麵我哋揀左油麵,午餐肉,蘿蔔,油麥菜,蟹籽丸,鳳爪,秘製牛腩真係勁多料啊😆滿滿一大碗,仲可以揀湯底同醬汁,好入味嘅餸加上牛腩汁✨真係超正💓蘿蔔鮮甜,牛腩好入味,而且唔會好韌,加埋個菜底索曬啲汁,好幸福❣️🔺自選車仔麵公仔麵,響鈴,酸齋,秘製牛腩,秘製金錢肚呢一碗我哋揀咗咖喱汁,咖喱味好突出,而且係小小辣,成個麵嘅味道即時提升左☺️響鈴超脆,放落個汁度簡直一流👍🏻仲有酸齋都好好味🫶🏻🔺淨送生菜,油麥菜,蠔油冬菇,滷水糖心蛋另外我哋都揀咗淨餸食,款款都唔錯,唔會淡而無味❣️🔺小食 生炸雞翼即叫既炸,食嘅時候要好小心,真係超熱,脆卜卜好正忌廉荔枝玉露
大角咀不嬲多野食,今日想快食,去左食車仔麵🍜
啊美車仔麵有著霓虹燈招牌,選擇都好多下,好似款款都好正😍

🔺自選車仔麵
我哋揀左油麵,午餐肉,蘿蔔,油麥菜,蟹籽丸,鳳爪,秘製牛腩

🔺自選車仔麵
公仔麵,響鈴,酸齋,秘製牛腩,秘製金錢肚

🔺淨送
生菜,油麥菜,蠔油冬菇,滷水糖心蛋
另外我哋都揀咗淨餸食,款款都唔錯,唔會淡而無味❣️

🔺小食 生炸雞
即叫既炸,食嘅時候要好小心,真係超熱,脆卜卜好正

忌廉
荔枝玉露
2024-05-14
2024-05-17 0 瀏覽
自選車仔麵 牛柏葉$12 + 咖喱魷魚$14 + 秘製牛腩$14+ 幼麵 + 牛腩汁/中辣 ($50)蘿蔔$10 + 油麥菜$10 + 滷水豬手$14 + 秘制金錢肚$14 + 米線/花生沙嗲汁 ($58)可以揀少麵/加底,亦辣度可以揀。湯底方面有清湯,牛腩汁,咖哩汁,花生沙嗲汁等。料佢真係有超級多選擇,出名嘅有冬菇,豬大腸。牛腩唔太肥,亦有牛筋比你,above average👍🏼😆豬手都醃得味道適中,唔會太咸,兩大舊,份量都好足🤗鐘意損骨就啱曬咖喱魷魚好惹味,正宗的港式咖喱味🫡但係基本上完全唔辣金錢肚就比較少出現喺車仔麵到,但呢度嘅金錢肚絕不比茶樓點心個啲差,好入味之餘又好有咬口👍🏼最後就係要讚吓個花生沙嗲湯底,如果你食過沙嗲王嗰個金菇肥牛粉絲就會知道佢嗰個沙嗲湯底有幾膩,基本上食一半就會好滯。今次呢個花生沙嗲湯,花生味幾重,但同時冇冚咗沙嗲香味🤩作為一個湯底佢唔會太𠎀!下次一定會再揀呢個湯底😆小食方面^_^椒鹽炸魚皮餃 28鍾意佢椒鹽粉嘅份量剛剛好,亦新鮮炸,好適合配麵食。韭菜豬紅 28十分之大份,溫度略嫌不足,但味道ok,韭菜豬紅都好多,超級抵!佢除左麵都有飯類提供,飲品有跟餐價
牛柏葉$12 + 咖喱魷魚$14 + 秘製牛腩$14
+ 幼麵 + 牛腩汁/中辣 ($50)

牛腩唔太肥,亦有牛筋比你,above average👍🏼😆

咖喱魷魚好惹味,正宗的港式咖喱味🫡但係基本上完全唔辣

小食方面^_^

椒鹽炸魚皮餃 28
鍾意佢椒鹽粉嘅份量剛剛好,亦新鮮炸,好適合配麵食。

韭菜豬紅 28

佢除左麵都有飯類提供,飲品有跟餐價。適合casual,或快食,性價比高之選。

韭菜豬紅

2024-05-07
韭菜豬紅
2024-05-17 6 瀏覽
1️⃣台南焢肉飯好大嚿豬腩肉🥰 抵食!豬皮刮得好乾淨冇豬毛,食焢肉我最怕食到好硬嘅豬毛,「吉」到條脷口感會扣分。😵‍💫2️⃣車仔麵好大碗,湯底清甜,湯底係店家自家製清雞湯,冇落味精🫶🏻 每份餸都好足料👍🏻3️⃣生炸雞翼(五隻)好食!肉嫩多汁,又入味,連骨都入曬味,但唔會覺得好鹹。Very nice✨ 外皮炸得幾脆。4️⃣炸燒賣 啱啱炸起熱辣辣魚肉燒賣,燒賣皮炸幾好,咬落唔會覺得韌,正常發揮。5️⃣炸玉子豆腐食嘅時候要小心,裏面高溫😂 外脆內嫩,炸皮上面撒椒鹽粉。玉子豆腐比豆腐口感實D,有少少甜蛋嘅香味,幾好食!
1️⃣台南焢肉飯

2️⃣車仔麵

3️⃣生炸雞翼(五隻)

4️⃣炸燒賣

5️⃣炸玉子豆腐
2024-05-02
2024-05-16 15 瀏覽
阿美車仔麵位於大角咀杉樹街6號奧柏御峰地下阿美推介👍阿美手打鯪魚肉秘製牛腩滷水豬手滷水腩肉炸玉子豆腐生炸雞脾車仔麵做主食一碗叫左爽滑河粉,每條都好滑同好長炸豆腐 炸到金黃 索晒湯汁蟹籽丸 咬開爆漿,爽口蟹籽湯底叫左花生沙爹都幾香花生味另一碗叫米粉勁大碗豬肉比較肥,好入口酸齋 酸味正,厚身有口感生菜鯪魚肉鯪魚肉非常彈牙魚味重加入胡椒粉回味童年咖哩魚蛋,咖哩魷魚魚蛋大粒魷魚浸湯更加好味魷魚爽口韮菜餃兩大粒皮薄韮菜爽口推薦生炸雞脾啖啖嫰肉夠晒熱辣辣幾乎每檯都叫車仔麵$10起炸雞脾$30生菜魚肉 $28價錢平民,美食多多
阿美車仔麵

滷水豬手
滷水腩肉
炸雞

車仔麵做主食
一碗叫左爽滑河粉,每條都好滑同好長
炸豆腐 炸到金黃 索晒湯汁
蟹籽丸 咬開爆漿,爽口蟹籽
湯底叫左花生沙爹
都幾香花生味

另一碗叫米粉
勁大碗
豬肉比較肥,好入口
酸齋 酸味正,厚身有口感

生菜鯪魚肉

• 韮菜餃
  • 魚肉
  • 酸齋
2024-05-14 10 瀏覽
中午午膳繁忙時間都係坐得一半場都無外賣時 收銀男職員態度惡劣無耐性🤷🏻‍♂️一定要順佢個次序落單 由於背景音樂大聲導致聽唔清楚重覆講多兩次 個收銀就開始唔耐煩 開始chur個客 完全無待客之道🤷🏻‍♂️撇開服務態度唔好之外 車仔面味道都非常一般 根本唔似其他人所謂評價咁「高」 「唔可以錯過」一定唔會向外推介 做小區同街坊生意都係好食同服務正常都係必要 可惜呢間小店最基本同簡單既兩樣都無🤦🏻 絕對唔會再有下次幫襯
中午午膳繁忙時間都係坐得一半場都無
外賣時 收銀男職員態度惡劣無耐性🤷🏻‍♂️