4天前 41 瀏覽
估唔到佐敦站一出 就有咁多野食 叫咗個食到飽套餐 因為實在太肚餓😂 入邊有牛肩肉同豬頸肉為主 同出面放題都是差不多 但真正覺得好食係佢嘅海鮮 同菜海鮮 有是日款 聽職員講話每日都唔同 今次我地都有聖子同蜆 而海蝦則是日日都有☺️ 菜就揀咗娃娃菜食 因為鐘意食😂 配搭埋湯 十分甜美 食材十分新鮮☺️☺️ 湯有多達20款揀 我地揀咗好耐😂 因為款款都想試 都好養生 最後我地選擇了藥膳養生花膠湯🍲 想補多些膠原蛋白 補下腳骨力😂 湯料煲得好淋 無論係花膠定還是雞 入口咬2、3下就嚥得了😝 無牙都食得 岩哂我而個懶人😂餐廳環境都幾唔錯 座位都比較寬敞 坐得好舒服⏰
估唔到佐敦站一出 就有咁多野食
餐廳環境都幾唔錯 座位都比較寬敞 坐得好舒服⏰
2024-06-13
  • 藥膳養生花膠雞涮涮鍋
  • 鹹蛋黃炸魚皮
大家鍾意打邊爐,一定要嚟🩵🩵💠💠💠💠💠💠💠💠一早book mark咗呢間火鍋店,諗住大家大擦一餐😆當然唔會令我哋失望啦😍我哋今餐係食晚飯,揀咗食兩小時既第二個等級,有prime grade 安格斯牛頸脊,西班牙伊比利亞黑毛豬~而且四位起眾送一碟牛小排!🩵湯底我哋揀咗日本壽喜燒sukiyaki鍋同藥膳椰子雞涮涮鍋❤️兩個湯底都非常惹味,特別推薦椰子雞!!無論係牛頸脊定係黑毛豬,肉味都非常濃,而且肉質好嫩,絕對係優質既肉😍另外配料超多!淨係蔬菜都已經有22種!!不得了,食得太多肉梗係要食返啲菜balance下~特別推薦佢哋嘅海鮮,呢個價錢仲可以食到無限量嘅蜆同埋蟶子真係性價比超高!另外手工配料都超多選擇,手工墨魚丸同手工香菇雞軟骨餃必食😍😍仲有佢哋嘅雪糕超級有心,好多隻味揀,特別推薦movenpick既椰子味雪糕🥥🥥真係好少有得食🥹🥹而且staff超級nice~ 成餐飯我哋都食得好開心~下次都會再嚟✨✨餐廳環境:🩵🩵🩵🩵/5服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5食物味道:😋😋😋😋😋/5性價比:💰💰💰💰💰/5
大家鍾意打邊爐,一定要嚟🩵🩵

💠💠💠💠💠💠💠💠

餐廳環境:🩵🩵🩵🩵/5
服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5
食物味道:😋😋😋😋😋/5
性價比:💰💰💰💰💰/5
2024-05-30
今年係鍋霸開幕五周年 推出左全新吃到飽火鍋套餐🆕可以揀120分鐘/無限時(+$40) 7:30離場 最平$219就食到 大滿足🤑.📌吃到飽養生火鍋套餐-美國 Prime Grade 極上牛頸脊及西班牙伊比利亞黑毛豬 $299 (120分鐘 7:30pm前離座)🐷西班牙伊比利亞黑毛豬肉香味濃郁 口感厚實🐷西班牙無激素豬肉片豬味相對冇咁濃 但軟嫩啲🐮Prime Grade安格斯牛頸脊牛味濃香爽嫩🐮Prime Grade美國安格斯肥牛質素冇咁高 但都唔錯.🍲湯底揀左雙拼 (+$48)1️⃣蕃茄濃湯豆腐雜菌涮涮鍋 蕃茄酸甜味真係勁濃郁 仲有大量雜菌同蕃茄粒 惹味得嚟又清新🍅🍄‍🟫原本expect係滑捋捋軟豆腐 但佢係蜂巢豆腐同豆卜 超索湯🤍2️⃣藥膳椰子雞涮涮鍋呈奶白色 清甜中帶淡淡藥材味🥥仲有勁多大大舊嫩滑雞髀肉 足料又養生🍗.等湯底滾嘅時候 嗌咗啲小食試吓✨麻辣木耳同青瓜惹味開胃🌶️鹽酥花枝丸Q軟爽彈又香甜🍡鹽酥雞酥脆香口🐔灑埋四包Shake Shake粉 味道更豐富👅脆鯇魚片同脆骨腩爽彈香脆 白鱔片肥美甘甜🐟墨魚仔好大隻爽嫩🐙帆立貝幾有鮮味 但是日精選海鮮(蟶子仔同蜆)就有啲腥🦪最矜貴竟然有花膠片

🐷西班牙伊比利亞黑毛豬肉香味濃郁 口感厚實
🐷西班牙無激素豬肉片豬味相對冇咁濃 但軟嫩啲
🐮Prime Grade安格斯牛頸脊牛味濃香爽嫩
🐮Prime Grade美國安格斯肥牛質素冇咁高 但都唔錯
肉類

🍲湯底揀左雙拼 (+$48)
湯底

餐前小食
脆鯇魚片同脆骨腩爽彈香脆 白鱔片肥美甘甜🐟墨魚仔好大隻爽嫩🐙帆立貝幾有鮮味 但是日精選海鮮(蟶子仔同蜆)就有啲腥🦪最矜貴竟然有花膠片 但每次嘅質素都有啲參差👀
火鍋配料
魷魚羹爽彈有咬口 微微鮮甜味 手工黑松露墨魚滑唔錯 有鮮味得嚟又帶淡淡松露香🦑足八吋長蟹棒香甜軟嫩🦀芝士小籠包外皮較厚實偏硬 內裏流心芝士微甜 似平時芝心包🧀流沙魚蛋有驚喜 咬開係鹹香金沙餡🥚超推介火鍋店少有嘅羽衣甘藍 清新草青味又爽脆 正🥬
火鍋配料

最後當然唔少得甜品 每人有一款雪糕🍦Dreyer’s印度皇家茶味好出色 茶底同奶味平衡 甜度唔高 茶甘濃香🍵Movenpick嘅espresso味都好正 濃醇咖啡雪糕混入焦糖榛子碎 香甜脆口🌰☕️
雪糕
湯底
餐前小食
雪糕
-$413無限時任食火鍋 邊到搵?佐敦莊士倫敦廣場 鍋霸開幕五周年全程無論你食幾多 飲幾多 都唔會有人黑你面🤩亦唔會有人催你埋單 食到你捧住個肚皮走除左基本有1️⃣6️⃣款唔同嘅湯底之外⋯仲有4款新推出既湯底🍲1️⃣藥膳胡椒豬肚雞2️⃣日本壽喜燒3️⃣藥膳竹笙雜菌4️⃣藥膳特濃芫荽雞我哋加左$48揀咗鴛鴦鍋🍲藥膳胡椒豬肚雞 x 田園蕃茄濃湯雞兩款湯底都好足料而且唔會淡茂茂 湯底比起旺角店更出色😍中等價位嘅美國prime grade極尚牛頸脊套餐😋西班牙伊比利亞黑毛豬、prime肥牛片、無激素豬肉片、沙茶牛肉🙌🏻比較推薦Prime Grade美國牛頸脊、西班牙伊比利亞黑毛豬兩款油脂分布都好均勻🤩唔會乾爭爭 亦都唔會食到成口油🍡其他配料丸類都有幾多選擇手工黑松露墨魚滑、手工香菇雞軟骨餃、超長蟹柳、爆漿濃之牛丸、新鮮魚雲、新鮮大蝦 等⋯🥤記得仲有成櫃嘅嘢飲等你揀🍻🍹🥤🧃桂花烏龍茶、黑糖冬瓜檸檬茶、烏梅山楂茶、汽水或紙包飲品應有盡有
$413無限時任食火鍋 邊到搵?
佐敦莊士倫敦廣場 鍋霸開幕五周年
兩款湯底都好足料而且唔會淡茂茂 湯底比起旺角店更出色😍

中等價位嘅美國prime grade極尚牛頸脊套餐😋
兩款油脂分布都好均勻🤩唔會乾爭爭 亦都唔會食到成口油
🍡其他配料丸類都有幾多選擇
手工黑松露墨魚滑、手工香菇雞軟骨餃、超長蟹柳、
爆漿濃之牛丸、新鮮魚雲、新鮮大蝦 等⋯

🥤記得仲有成櫃嘅嘢飲等你揀🍻🍹🥤🧃
2024-06-12 0 瀏覽
見到佢做緊五周年優惠 我地食呢個中級套餐任食美國Prime Grade極上牛頸脊及西班牙伊比利亞黑毛豬 正價每位$373食120分鐘 加$40更可以無限時任食~湯底有近廿款 揀左藥膳椰子雞湯 奶白既椰漿湯底香濃開胃 入口順滑c服 雞髀肉雖然係雪藏雞但依然大件嫩滑 吸收曬椰汁精華😋主角極上牛頸脊肥瘦適中 入口嫩滑富牛肉香 西班牙伊比利亞黑毛豬肉薄切柔嫩 肉香亦都豐腴再試左碟最平套餐既牛肩肉質素都幾好👍🏿是日海鮮有小驚喜 係放題少有既蟶子bb同蜆 乾淨無沙 蜆肉比預期肥美大隻 另外仲有厚肉彈牙既海蝦 甘香既白鱔片 脆肉鯇等等 整體幾新鮮🦐手製丸類最推介黑松露墨魚滑同梅菜豬肉丸 新穎得黎又彈牙好食 最重要係一口size唔會太佔quota🤣 其他比較特別既配料包括 手工雞軟骨餃子 鴨血 金沙魚蛋 流心蝦丸 芫荽燒賣 大蟹柳等等入座仲會送台式小食 鹽酥雞同花枝丸新鮮熱辣辣 有四款口味shake shake粉任君選擇 甚至配埋炸魚皮shake都冇問題🤣飲品有自家製冷泡茶 山渣茶 冬瓜茶等等 最後每人一客雪糕 M字頭或H字頭兩款牌子都有得揀😍

再試左碟最平套餐既牛肩肉質素都幾好👍🏿

2024-06-10 0 瀏覽
鍋霸吃到飽台式養生火鍋(莊士倫敦廣場)😘😘😘任飲任食午餐之選佐敦莊士倫敦廣場、「鍋霸」推出一百二十分鐘定量午市火鍋套餐👅👅指定肉類約150g、火鍋配料任食、飲品任飲🧃🥤十多款養生火鍋湯底之外、加推出🥣🥣藥膳竹笙雜菌鍋藥膳胡椒豬肚雞鍋藥膳特濃芫荽雞湯日本壽喜燒SukiYaki鍋E餐$173美國Prime Grade極上牛頸脊🐂一碟拼西班牙伊比利亞黑毛豬🐖一碟選取藥膳竹笙雜菌鍋底(雜菌🥣底材料豐富、秀珍菇🍄、鮑魚菇、粟米🌽、竹笙、豆卜)藥膳紅棗、龍眼肉熬製、湯頭香濃、清甜香氣撲鼻、暖胃真養生😝🐂牛頸脊肉質鮮嫩、油脂分佈均勻、紋理清晰、口感非常香口、肉味香濃👍🏻👍🏻滾兩滾、牛肉淋軟、沾上自家調配醬汁、提升口感👅👅🐖黑毛豬、除了無激素之外、肉質一樣咁嫩滑、軟綿綿、口感豐富、豬味濃香!QR code點餐、各式肉類、海鮮、蔬菜、炸物、麵、火鍋料、任點任食!凍、熱飲料任飲、自家調味、勁正😛😛鍋霸吃到飽台式養生火鍋。(莊士倫敦廣場)佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓港鐵佐敦站D出口、步行2分鐘
鍋霸吃到飽台式養生火鍋(莊士倫敦廣場)
😘😘😘

任飲任食午餐之選
十多款養生火鍋湯底之外、加推出🥣🥣
藥膳胡椒豬肚雞鍋
藥膳特濃芫荽雞湯
日本壽喜燒SukiYaki鍋
E餐$173
美國Prime Grade極上牛頸脊🐂一碟
拼西班牙伊比利亞黑毛豬🐖一碟
凍、熱飲料任飲、自家調味、勁正😛😛
鍋霸吃到飽台式養生火鍋。(莊士倫敦廣場)
港鐵佐敦站D出口、步行2分鐘
有氣利賓納
  • 炸魚皮
  • 牛柏葉
  • 西班牙伊比利亞黑毛豬
鍋霸一向主打無限時台式養生火鍋放題,任坐任食😝十分之抵食,原來佢哋而家出咗午市定兩套餐,有八個選擇,每人有兩碟肉類,其他配料就係任食嘅,都非常之夠食😍呢個價錢嚟講性價比幾高!食咗E餐有美國Prine Grade 極上牛頭脊+西班牙伊比利亞黑毛猪,啲牛好靚呀,媽咪都忍唔住講好正喎!一碟牛一碟豬上到嚟嘅時候鋪得好靚,脂肪比例平均每塊都靚靚仔仔。牛頸脊非常嫩,油花位很香~由於佢哋實在太多款湯底,藥膳胡椒豬肚雞湯底真係好正呀藥膳味道比較濃,湯底非常非常鮮甜,雞肉超大件又嫩~😍丸類叫左好幾款,值得一提係手工黑松露墨魚滑,細細粒好香滑😋黑松露味濃好出色。金沙魚蛋好正呀,入邊有鹹蛋黃醬😍狂食狂食狂食。芝心小籠包🧀真係瘋狂,一咬已經有好多芝士流出嚟,進食的時候真係要小心,勁好食!菜方面,有羽衣甘藍😝咁高質素嘅菜,一定要狂食。飲品方面有佢哋自家製嘅茶,黑糖冬瓜茶幾特別幾好飲。最後食完嘢每人仲有甜品😝📍 鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (佐敦)佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓

丸類叫左好幾款,值得一提係手工黑松露墨魚滑,細細粒好香滑😋

📍 鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (佐敦)
2024-06-03 32 瀏覽
提早左一星期訂位,Over 7人要比1千訂金,理解的,因為要預留座位 呢度嘅鍋底好好食 ,湯可以飲埋牛肉質素好👍🏻店員又有禮貌又Nice 最正係加多少少錢就可以無限時 ,同朋友聚會揀呢度最適合👍🏻
呢度嘅鍋底好好食 ,湯可以飲埋
牛肉質素好👍🏻店員又有禮貌又Nice
最正係加多少少錢就可以無限時 ,同朋友聚會揀呢度最適合👍🏻
2024-05-31
2024-06-03 150 瀏覽
我同朋友今天中午一起來到這間坐落市中心的養生火鍋餐廳。進門就聞到濃濃的藥膳香氣, 好肚餓呀。我們首先點了招牌的藥膳胡椒豬肚雞拼竹笙生雜菌鍋。鍋裡竹笙和各種菌類很多,分量十足。湯頭香濃,帶有濃郁的胡椒香氣,真暖胃。 我們點了午市套餐,有安格斯牛肉和無激素豬肉。雖然只有兩種肉類,但湯頭裡其實還有很多雞肉,可以再點其他配料如沙茶牛肉和雞腿肉。餐廳掃code有蔬菜, 丸類,芋絲和炸魚皮,蜂巢豆腐、芋頭貢丸,很有特色。飲品方面,我們在雪櫃拿了清涼開胃的山楂烏龍茶,很適合這個天氣。最後我們又拿了涼粉水,有氣利賓納。溫馨提示: 我哋今次好好彩,被安排了有街景的卡位,有陽光好舒服呀

2024-05-30
2024-06-02 131 瀏覽
鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (莊士倫敦廣場) (佐敦) 📍佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓鍋霸久仰大名其出色的台灣養生火鍋湯底,最近推出藥膳竹笙雜菌鍋湯底於是相約朋友一嚐。我們想食牛同時又想食豬肉,就點了午市套餐E,由12點食到6 點,足足六個鐘。包了美國prime grade 極上牛頸脊同西班牙伊比利亞黑毛豬。另外有多款無限追加火鍋配料任添。湯底方面加$48可以有鴛鴦鍋,與友人簡左一辣一吾辣湯👊🏼麻辣蕃茄雞肉湯:有豆卜吸收精華,粟米熬出清甜,原個蕃茄增加底味,而且仲有大大舊雞髀肉慢慢咬。甜中帶辣,又辣又麻,仲可選辣度。藥膳竹笙雜菌鍋湯:毫不吝嗇的秀珍菇、雞髀菇,洋蔥🧅提香、紅棗增甜仲有爽脆竹笙,先呷湯頭再打邊爐🍲一流。海鮮類必食沙白!粒粒都飽滿,仲可以釀入墨魚滑,自製卜卜蜆效果,蘸上炸蒜生抽調料,提鮮!最特別提供shake shake 粉,用黎蘸上炸魚皮,別樹一格的食法。這裏的蔬菜十分新鮮,有貴價回本羽衣甘藍、西洋菜、皇帝菜、娃娃菜、打邊爐必備的油麥菜,每樣都承載得很精緻乾淨衛生已洗淨。美國prime grade 極上牛頸脊:牛頸脊是牛肉中最高級和最昂貴的部位之一。它位於牛頸部,肉質細
鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (莊士倫敦廣場) (佐敦) 📍
佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓

美國prime grade 極上牛頸脊:牛頸脊是牛肉中最高級和最昂貴的部位之一。它位於牛頸部,肉質細嫩多汁,口感極佳。Prime grade 牛肉通常具有絕佳的嫩度和多汁度。

西班牙伊比利亞黑毛豬:具有獨特的肉質特性,肉質細膩多汁,口感富有嚼勁。其肉中含有大量的天然脂肪,使得肉質更加柔軟和風味濃郁。橡果為主要飼料,生活環境半野外,使其肉質更加優質,肉的風味也更加濃郁獨特。能充分釋放出豐富的香味和鮮美的口感。

飲品方面有自家製冷泡菜、烏梅山楂茶,酸酸甜甜十分開胃。汽水🥤、養生茶飲、夏枯草、姜茶,汽泡水等,仲有貼心暖櫃,可以飲暖飲品。

總結:
高質午市打邊爐放題 可以食足六個鐘
朋友聚會好地方

#佐敦#莊士敦廣場#火鍋#打邊爐#美國primegrade牛肉#西班牙伊利亞黑毛豬#任食放題#沙白#養生湯底#藥膳竹笙雜菌煲#鴛鴦鍋#麻辣蕃茄雞肉鍋
2024-05-18 447 瀏覽
今日來做養生少女 又係愛自己嘅一日叫咗嘅菌菇鍋+豬肚雞鍋~用料非常好 湯好清甜!牛肉放入去 即使無加任何醬料 都好好味!哈哈哈哈Shake Shake粉都有埋~好好味!大力推介海苔粉&芝士粉 放入咩食物都會令食物更有層次~一個人食好快樂 每份份量唔算多 食完在嗌 唔浪費~芝士丸好正😊!但係大家一定要小心 裡面好熱 唔好食得咁心急~調料區有炸蒜!超級香 大家要落多D 哈哈哈哈飲料區好細心 有冷飲&熱飲 選擇都好多~特別推介桂花烏龍茶 好香!
今日來做養生少女 又係愛自己嘅一日

一個人食好快樂 每份份量唔算多 食完在嗌 唔浪費~
芝士丸
炸蒜
調料區有炸蒜!超級香 大家要落多D 哈哈哈哈
飲料區好細心 有冷飲&熱飲 選擇都好多~
特別推介桂花烏龍茶 好香!
牛肉
芝士丸
炸蒜
牛肉
2024-05-10 462 瀏覽
老實講,呢間打邊爐我真係book mark咗好耐,我諗可以用年嚟計算,因為一直見到佢都有好多好評,好似好吸引🤩今日朋友竟然不約而同話想試吓呢間餐廳咁就當然奉陪啦!我哋差唔多四點幾先去到,當提早食晚餐,所以人流唔多,覺得咁樣幾舒服。去到我哋叫咗個$173午市定量套餐。湯底就係鴛鴦鍋 (藥膳胡椒豬肚雞鍋 + 藥膳沙茶牛肉涮涮鍋) 。肉嗰方面就係定量嘅,但係其他火鍋配料同埋蔬菜就可以用QR code自己落單,呢方面就係無限嘅。肉嗰方面係食美國極尚牛頸脊同黑毛豬。老實講,以肉嗰方面嚟講我覺得個豬係比較好食,講真通常打邊爐,都係會食牛比較多,因為易啲回本🤣,但係我就覺得呢間豬比較好食,肉味好香濃值得一提嘅係炸魚皮。呢度有4款調味粉可以mix落炸魚皮度,餐廳比左個紙袋,好似shake shake薯條咁食炸魚皮🤤正呀!另外想講佢飲品方面都有好多選擇。佢有大量自家製嘅冷泡茶,梳打飲品,最特別係有埋熱飲。打邊爐飲熱飲雖然唔夠gur,但係好似可以減低少少罪惡感🤣🤣🤣

2024-05-09 288 瀏覽
今日提早慶祝母親節 揀咗間火鍋食 知道呢度係好出名食一啲特色湯底 食到飽放題😊湯底種類好多,而我今次揀咗個鴛鴦鍋:藥膳竹笙雜菌湯底&藥膳特濃芫茜湯底👏火鍋配料當中嘅肉、菜、海鮮都幾多種類同埋新鮮,有配料可以加麻醬,嘢飲都係任飲任君選擇👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🏷️鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (莊士倫敦廣場)📍佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓#佐敦#食到飽#任食#放題

今日提早慶祝母親節 揀咗間火鍋

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

🏷️鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (莊士倫敦廣場)
📍佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓

#佐敦#食到飽#任食#放題

2024-04-22 405 瀏覽
跳完舞想食牛,近近地係隔離商場食個lunch✨食左呢個$158午市火鍋放題一尼就叫左雙拼湯底(壽喜燒+竹笙雜菌鍋)雜菌鍋係超養生,入面落左好多杞子,就甘飲都好清甜,但打邊爐嘅話會淡少少,另外壽喜燒百搭,落咩入去煮都好食$158可以食到兩碟牛肩胛肉同豬肉片,野飲除左平時放題會有既汽水檸檬茶,亦有自家制既台底茶飲,叫左枝烏梅山楂茶,見到樽底有好多山楂碎,都幾足料下平身個雜菌鍋都有好多菇,我額外叫左硯,魚皮,牛丸同芝士豆腐磚🤤硯真係隻隻都好飽滿,每次落單會比3隻,我都encore左3,4次🪼煮左3分鐘左右就自動爆開另外見到有特製既shakeshake粉for炸魚皮👀第一次見有餐廳係有提供呢個✨見到有甘多隻味揀大癲,試左海苔味甜甜地入面有少少粟米味幾特別☁️

一尼就叫左雙拼湯底(壽喜燒+竹笙雜菌鍋)

2024-04-21 238 瀏覽
同朋友嚟依間火鍋店食lunch😍 任食套餐每人只需$173!配任點高質肉類、丸類、菜類、麵類、海鮮類、飲品~ 餐廳環境闊落 乾淨企理,全程用QR code下單,上菜速度快,自助區有飲料及醬汁😚 餐廳人流好多,要提早預約~我哋想試兩款口味,便點了雙拼湯底+$48🤗餐廳推薦依新出嘅湯底,「藥膳竹笙雜菌鍋」及「日本壽喜燒sukiyaki鍋」味道好高質!清甜滋潤,配料鋪滿整個鍋,包括栗米、豆卜、洋蔥、黑木耳等等,十分豐富套餐包括2款肉類:Prime Grade安格斯牛頸脊、西班牙伊比利亞黑毛豬 肉類厚度適中,肥瘦均勻,肉質好鮮嫩,好高質🤤 另外包括好多火鍋配料款式,特別推薦:雞腿肉、手工黑松露墨魚滑、深海魚柳、香辣粉絲豆腐、蜆等等😍 而飲料方面有多款紙包及罐裝飲品,還有自家製冷泡茶,仲有熱飲提供

我哋想試兩款口味,便點了雙拼湯底+$48🤗

肉類厚度適中,肥瘦均勻,肉質好鮮嫩,好高質🤤