🥕金順什錦上海冷面: 8/10 ($73)呢個麵有齊曬咁多款特色小食😋😋(雞肉同豬肉串、牛丸、魚蛋、同埋2隻餃子)。串燒好香孜然粉味,食落去好惹味,肉質方面,雞肉串好嫩滑,不過豬肉串就有少少鞋🤌🏻🤌🏻。牛丸同魚蛋非常彈牙,而且好重肉味🤤🤤🤤。冷面方面,上海麵煙韌彈牙,而且好大碗。個醬汁酸酸哋,非常開胃,加埋啲蘿蔔絲同青瓜絲,成碗麵食落去好清新。(值得一讚嘅係,店家有將丸類同埋餃子浸喺高湯度另上,令到佢地唔會因為擺咗起冷面到而變凍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻。)🥕香煎蘭州餃子:7.5 /10 ($39)煎餃有椰菜同埋韭菜味(唔食韭菜嘅朋友可以要求全椰菜😗😗)。餃子好足料,好多餡,而且好多汁、味道香濃。皮唔算話好薄,不過食落去好煙韌好有口感,仲有少少甜甜哋嘅味道。餃子亦都煎得好好,皮剪到金黃色✨✨而且幾脆,食得出幾有鑊氣🥘🥘。🥕腐竹薏米豆腐花: 7/10 (跟餐免費) 呢個豆腐花亦都好受歡迎,食落去好滑而且清涼解渴,豆腐花好重,甜度亦都適中😋😋😋。
🥕金順什錦上海冷面: 8/10 ($73)

金順什錦上海冷面

🥕香煎蘭州餃子:7.5 /10 ($39)
香煎蘭州餃子

🥕腐竹薏米豆腐花: 7/10 (跟餐免費)
2023-10-15
金順什錦上海冷面
  • 金順什錦冷面
2022-12-23 806 瀏覽
次次帶朋友去食都慣咗講「去食拉麵」😂啲fd去到就會反我白眼以為係日本拉麵試咗先講啦😌通常佢地都會話下次再過嚟食先~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~💁🏽‍♀️金順什錦上海麵 $69乜餸都有啲,啱曬第一次試或者選擇困難症嘅朋友雞肉串、豬肉串、韭菜餃、白菜餃、魚旦、牛丸各一粒牛丸非常出色,超彈牙多汁湯底方面🤩唔算好重味冇味精,係精心熬製嘅我次次都飲好多😂💁🏽‍♀️香煎蘭洲餃子 $39都係韭菜同白菜餃為主隻隻都好多餡料🥟而且仲好juicy 如果唔怕熱氣🙈炸餃都一樣咁好味💁🏽‍♀️腐竹薏米豆腐花 $18必試之選😍太心急食咗所以冇影到腐竹糖水同豆腐花新鮮製造食得出店主嘅用心甜度適中👍🏻
次次帶朋友去食都慣咗講「去食拉麵」
😂啲fd去到就會反我白眼以為係日本拉麵
試咗先講啦😌通常佢地都會話下次再過嚟食先
~·~·~·~·~·~·~·~·~·~·~
💁🏽‍♀️金順什錦上海麵 $69
乜餸都有啲,啱曬第一次試或者選擇困難症嘅朋友
雞肉串、豬肉串、韭菜餃、白菜餃、魚旦、牛丸各一
粒牛丸非常出色,超彈牙多汁
湯底方面🤩唔算好重味冇味精,係精心熬製嘅
我次次都飲好多😂

腐竹糖水同豆腐花新鮮製造
食得出店主嘅用心
甜度適中👍🏻
2022-06-11 1044 瀏覽
經常性係附近做野都會見到呢間舖既存在,但因為成日見到入面冇人,所以唔敢試......今日係openrich睇完食評好,決定一試!但畢竟openrich食評不能盡信,所以小弟抱著唔大期望既心情去試試小弟晚上8點45分到達餐廳,餐廳內冇客人!想在店內進食,但原來關門時間已提早到晚上9點唯有叫外賣吧,叫左一份香脆蘭州餃子(韮菜味),一份金順什錦上海麵 及 1支凍豆漿!!全部野總數124蚊,希望物有所值吧!本身想叫拉麵,但侍應話冇...上海麵想要粗身既,侍應又話冇...呢間野其實係想點首先係 香脆蘭州餃子 ,擺左5分鐘外皮仍然脆料夠多,入面仲有d汁水 除開大約8蚊一隻餃子,值唔值得就見仁見智!我下次會再食1支細豆漿 少甜,夠凍,有豆味! 最後想評論就係 呢碗 金順什錦上海麵總共有2隻餃子(韮菜味),1串孜然豬肉串燒1串香草雞肉串燒,1粒魚蛋及1粒牛丸!有一點要讚既 湯自動分開裝,唔錯!先評論2隻餃子,又係大隻多汁水,滿意再黎就係兩串串燒,識分開上香草雞肉串燒 皮硬肉比較un,香草味唔夠突出但孜然豬肉串燒 就比較出色,豬肉淋身易咬,最緊要係孜然粉搭夠好惹味1粒魚蛋 1粒牛丸 眼見平平無奇
經常性係附近做野都會見到呢間舖既存在,
但因為成日見到入面冇人,所以唔敢試......

今日係openrich睇完食評好,決定一試!
但畢竟openrich食評不能盡信,
所以小弟抱著唔大期望既心情去試試

小弟晚上8點45分到達餐廳,餐廳內冇客人!
想在店內進食,但原來關門時間已提早到晚上9點

全部野總數124蚊,希望物有所值吧!

本身想叫拉麵,但侍應話冇...
上海麵想要粗身既,侍應又話冇...
呢間野其實係想點

首先係 香脆蘭州餃子 ,擺左5分鐘外皮仍然脆

料夠多,入面仲有d汁水
除開大約8蚊一隻餃子,值唔值得就見仁見智!我下次會再食

1支細豆漿 少甜,夠凍,有豆味!

最後想評論就係 呢碗 金順什錦上海麵

總共有2隻餃子(韮菜味),1串孜然豬肉串燒
1串香草雞肉串燒,1粒魚蛋及1粒牛丸!

有一點要讚既
湯自動分開裝,唔錯!

先評論2隻餃子,又係大隻多汁水,滿意

再黎就係兩串串燒,識分開上

香草雞肉串燒 皮硬肉比較un,香草味唔夠突出

好惹味

1粒魚蛋 1粒牛丸 眼見平平無奇,諗住都係街邊貨色!點知咬入口,魚蛋彈牙仲有少少魚味,另外牛丸咬落幾煙un,仲有牛味!呢個我比較驚喜

最後係個湯,味道比較淡味,但唔知咩原因,成碗野夾埋一齊,個湯又真係幾好飲,最後仲飲埋d湯!
呢碗野要70蚊,感覺就有少少貴!

成餐124蚊,食哂飲哂,好飽好飽,呢餐幾滿意

整體味道都唔錯
下次會再黎試其他野

2022-05-14 626 瀏覽
—蘭州拉麵係中學個時成日食,今日再黎食返,味道好似已經無以前咁好食。𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:⧐香蒜火腩上湯麵+腐竹薏米豆腐花|$70⧐香煎蘭州餃子上湯麵+豆漿|$61個上湯麵,個湯幾清味道唔重,相信無咩落味精。火腩都有幾舊,幾彈口,但個辣醬唔算特別。煎餃子幾大隻,入口爆汁,好易跌返出黎。腐竹薏米豆腐花唔算太甜,唔洗咁肥怕。整體黎講,我覺得有啲貴,學生餐就會平12蚊,感覺抵食啲。—📝評分味道  ³/ ⁵環境 ³/ ⁵服務 ³ / ⁵衛生 ³/ ⁵抵食 ³ / ⁵—金順蘭州拉麵屯門青山公路351號彩華花園地下20號舖

𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:

金順蘭州拉麵
屯門青山公路351號彩華花園地下20號舖
2022-05-13
2021-01-11 1373 瀏覽
🔱今次要介紹嘅食物就係位於來自屯門‼️📜”金順蘭州拉麵 (屯門)📌 地址: 屯門青山公路351號彩華花園地下20號舖🕐營業時間:1130-2130 (逢星期一休息)🍽分店地區: 屯門📝評價💬📢1️⃣香草雞肉串拉麵$52 中學既時候成日食!真係冇得輸!加埋個豆腐花先係世界級❤️❤️❤️❤️有冇屯門人有同感😍😍拉面真係出面食吾到 你試過先會知😋😋每次食都覺得係享受嘅感覺👍🏻不過真係坐得有啲唔舒服 冇計邊個叫佢咁好味🥺KS評分 5分最高🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️ 🏵味道指數:👅👅👅 👅👅🏵抵食指數:💰💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️❤️歡迎餐廳合作/試食🥰 可DM聯絡📩#美食推介 #foodhk #hkfoodie #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #hkfoodlover #食評 #foodiehk #foodiehk 屯門 #屯門美食 #foodieshk #hkfoodies #foodpics #852food #相機食先 #香港美食指南#hkfoodblog #一路食一路post #美食地圖

🔱今次要介紹嘅食物就係位於來自屯門‼️
📜”金順蘭州拉麵 (屯門)

📌 地址: 屯門青山公路351號彩華花園地下20號舖
🕐營業時間:1130-2130 (逢星期一休息)
🍽分店地區: 屯門

🏵抵食指數:💰💰💰💰
🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️❤️

歡迎餐廳合作/試食🥰 可DM聯絡📩

2020-11-30 899 瀏覽
見多人食蘭州拉麵,入去點左個煎餃蘭洲上海麵,點解我點上海麵?因為無奈,店員話師父手痛整唔到拉麵,有失望。以為個煎餃好特別啦,原來一般的韮菜豬肉餃,應該唔會係蘭州食到豬肉掛,所以是掛羊頭賣狗肉,有蘭州個名,但係上海麵黎,感覺食上海餃子麵,同八方雲集差唔多,58蚊有豆漿送,但感覺都麻麻地,唔太值,如果想食上海麵去d上海菜餐館都食到。另外,有一個最過份是食完埋單,個店員叫我將自己枱上用過的紙巾放入垃圾桶,聽完好無奈,究竟你係店員定我係?我知最近講衞生,但個垃圾桶又唔係枱底,搞到好似自己食food court 咁(就算food court 都唔洗自己執),呢個價錢及服務真心不了。
2020-06-11 1024 瀏覽
諗唔到食咩,周圍兜見到此小店好多人排隊就去試試第一次光顧此店,唔知有咩嘢食正,就嗌碗什錦麵試試,內有雞肉豬肉串燒各一, 韭菜餃白菜餃各一,魚旦牛丸各一。韭菜餃非常出色,內有滿滿的餡料,其他沒有特别。此店主打無味精湯底加蘭州拉麵,湯底確實清沒有口渴感覺,麵條煙韌初頭見到menu寫五色椒雞翼會係好似五味粉有D味嘅雞翼,但食落同生炸雞翼無分別,非常一般……唔知什錦拉麵有串燒,嗌多咗相同不過值得一提附送的自製豆漿,唔甜有豆味,非常出色。雖然此店定價非常進取,$5x - 6x 一碗,但拉麵及餃子確實出色, 下次再嚟會試埋煎/炸韭菜餃子
諗唔到食咩,周圍兜見到此小店好多人排隊就去試試

金順什錦拉麵

韭菜餃非常出色,內有滿滿的餡料,其他沒有特别。

五色椒雞翼拉麵

初頭見到menu寫五色椒雞翼會係好似五味粉有D味嘅雞翼
,但食落同生炸雞翼無分別,非常一般……

雞肉豬肉串燒

唔知什錦拉麵有串燒,嗌多咗相同

不過值得一提附送的自製豆漿,唔甜有豆味,非常出色。

金順什錦拉麵
2020-06-06 706 瀏覽
依家酒店平左好多,又無得去旅行, 就plan咗去同女朋友入屯門玩兩日一夜。 🥳聽住屯門嘅朋友介紹,去咗呢間高質隱世小店。鋪面同招牌都稍有懷舊嘅味道,入到鋪,店員招呼周到,老闆亦好好禮貌,很有家的感覺!🥰今次叫左好多款食物,每一款我地都好鍾意,食到超級滿足!炸餃子 ($39/5隻)呢個炸餃子皮脆肉嫩!老細真係打通脹咁😖將啲餡塞到隻餃子漲到成個波咁!🥳炸完之後好香口食落香脆得黎,內餡都唔會乾淨淨~呢個餡我地就揀左韭菜豬肉餃🤩煎餃子 ($39/5隻)煎餃雖然冇炸餃咁脆,但都一樣係好香、夠晒鑊氣架🤩睇圖都見到佢皮有幾薄、餡有幾靚!老闆娘自己包啲餃子真係佛心咁將啲餡塞晒入去架!😝呢個係椰菜豬肉餃,唔鍾意韭菜嘅朋友可以叫老闆娘轉呢個😌金順什錦上海麵 ($66)什錦麵啱晒選擇困難嘅我地,一碗麵咩餸都有晒~😏有雞肉同豬肉串燒、魚蛋牛丸、白菜同2隻煮水餃。🥰個上海麵底非常煙韌彈牙,好味!個湯底係完全無味精嘅牛肉湯底😛最驚喜嘅係牛丸同魚蛋都非常之彈牙香味濃郁,原來係自家製嘅丸黎!🤩呢度仲有得買呢啲自家製丸類返屋企自己煮架!😍真係好有心機!清湯牛腩 ($66)牛腩湯汁無味精,加分!雖然味道係偏啖,但都一樣食
香脆餃子

炸餃子 ($39/5隻)

呢個炸餃子皮脆肉嫩!
老細真係打通脹咁😖將啲餡塞到隻餃子漲到成個波咁!🥳
炸完之後好香口食落香脆得黎,內餡都唔會乾淨淨~
呢個餡我地就揀左韭菜豬肉餃🤩

香煎餃子

煎餃子 ($39/5隻)

煎餃雖然冇炸餃咁脆,但都一樣係好香、夠晒鑊氣架🤩
睇圖都見到佢皮有幾薄、餡有幾靚!
老闆娘自己包啲餃子真係佛心咁將啲餡塞晒入去架!😝
呢個係椰菜豬肉餃,唔鍾意韭菜嘅朋友可以叫老闆娘轉呢個😌

串燒
金順什錦上海麵

金順什錦上海麵 ($66)

什錦麵啱晒選擇困難嘅我地,一碗麵咩餸都有晒~😏
有雞肉同豬肉串燒、魚蛋牛丸、白菜同2隻煮水餃。🥰
個上海麵底非常煙韌彈牙,好味!
個湯底係完全無味精嘅牛肉湯底😛

清湯牛腩

清湯牛腩 ($66)

牛腩湯汁無味精,加分!
雖然味道係偏啖,但都一樣食得好過癮。
牛腩燜得好唸,入口舒服,口感一流。👍

腐竹薏米豆腐花

腐竹薏米豆腐花 (跟餐免費)

呢個腐竹薏米豆腐花可以揀凍或者熱嘅,
夏天咁熱緊係揀凍啦!🤓
食落口好清涼超爽,仲好開胃添~

豆腐(凍)

跟餐另外可以揀豆漿,都係老闆娘自家製😱
又新鮮又香濃,超重豆味架!🤤🤤

最後不得不提嘅係,朋友推介我一定要試呢度嘅辣醬,
果然名不虛傳呀!加半匙落碗麵,即刻超級香!😍
佢隻辣係帶麻,鍾意食辣嘅人一定唔可以錯過!

餐廳貼左好多報導,睇得出老闆同老闆娘超用心經營😍
佢地仲好佛心添!唔止料靚料多,價錢好抵,
學生食任何麵餐仲可以減$12同送晒豆漿糖水!🤩
一定要去試下!
2020-06-05
香脆餃子
香煎餃子
串燒
清湯牛腩
豆腐(凍)
今天約了好友午膳,因他間中會到這邊工作,會發掘附近好吃的餐廳,之前都聽他推介過幾次,今天終於有機會一試。因為店真的很小,而且門面平平無奇,所以如果不是好友帶我去,普通經過都應該很易錯過。店內真的只得幾張枱,而且人比我想像中多,所以等了一會才入坐。入坐的時候經過其他食客,大部份都點了餃子上海麵,看起來非常吸引。餃子的話它是有2款的,一款是香煎蘭州餃子,另一款是香脆蘭州餃子,香脆是炸餃子,是全炸的那種。2款餃子都有人點,怕胖的我當然點了香煎蘭州餃子上海麵,而且還有豆漿送。餃子是另上的,煎得又香又金黃,每件餃子都很飽滿,那個油光令整碟餃子變得更吸引,重點是它跟了醋,這真的很加分。咬下去真的很香脆,而且裡面的菜肉餡很足料,而且濕潤有肉汁,餃子皮也很薄,非常好吃。點醋吃也解了那種油膩感。那個湯底雖然看起來很清,但意外地夠味,不是味精味的那種,似是真的用肉骨熬出來,絕對是可以飲的湯,非常好味!我對中式麵向來不太有好感,但這個上海麵也令我改觀,是我喜歡的偏硬質地,也有點咬口,絕對不是發水的那種,加上湯頭真的很棒,所以真的很好吃。這間店吃過一次後會念念不忘,而且餐牌上還有其他款都很吸引,下次一定會試試
這間店吃過一次後會念念不忘,而且餐牌上還有其他款都很吸引,下次一定會試試看!
2020-01-11
一位友人去年曾到蘭州旅行,想念蘭州體驗,得知屯門有家蘭州拉麵,便帶我一同去試! 附近有少量泊車位,亦有巴士或小巴路線,下車後可步行而至,店舖對面有一 所小學。下單時店員說暫時只能供應上海麵,因為師傅於下午六時半後才回來。我看一看時間才六時正,雖然有點失望,唯有下次再預時間。下單後店員介紹跟拉麵可加八元或五元轉成套餐,選擇腐竹薏米豆腐花或豆漿。店員說剛做好一批腐竹薏米豆腐花待涼,可以想想吃暖的還是冷的!因為未知拉麵份量如何,還是吃完拉麵後再想。老板娘在廚房裏跟我們說師傅要六時半後才到,蘭州拉麵是即叫即做,食客要耐心等候,師傅未在店舖時只能供應上海麵。這時只有我們一抬客,我的友人隨即提及他在蘭州吃拉麵的體驗,老板娘高興地跟我們閒聊幾句蘭州美食。香煎蘭州餃子上海麵 $58香煎蘭州餃子餃子皮薄饀靚、有少許肉汁,味道不錯。上海麵雪白,粗身有嚼勁,湯底清甜。份量比想像還要多,我吃得慢,又忙着吃餃子,上海麵浸在湯內有一段時間,開始變軟。椰菜絲非常新鮮,是最後進食的食材,平日少吃椰菜的我倍感椰菜絲爽脆,全部都吃掉!三絲牛肉上海麵(冷麵) $68三絲有紅蘿蔔絲、青瓜絲和牛肉,冷麵的湯汁微酸,很開胃!冷麵

我看一看時間才六時正,雖然有點失望,唯有下次再預時間。

因為未知拉麵份量如何,還是吃完拉麵後再想。

香煎蘭州餃子上海麵 $58
香煎蘭州餃子拉麵

餃子皮薄饀靚、有少許肉汁,味道不錯。
香煎蘭州餃子拉麵

上海麵雪白,粗身有嚼勁,湯底清甜。
份量比想像還要多,我吃得慢,又忙着吃餃子,
上海麵浸在湯內有一段時間,開始變軟。
椰菜絲非常新鮮,是最後進食的食材,
平日少吃椰菜的我倍感椰菜絲爽脆,全部都吃掉!

三絲牛肉上海麵(冷麵) $68
三絲有紅蘿蔔絲、青瓜絲和牛肉,冷麵的湯汁微酸,很開胃!
冷麵比起用熱湯上的上海麵更爽更彈牙,食材新鮮好味!
在天氣熱時進食的確涼快!
三絲牛肉拉麵(冷麵)

辣椒油是秘製的,香味辣味與別不同!
辣椒油

吃到中段老板娘從廚房出來跟食客打招呼,又問友人食物及味道如何?
友人開心回應很有蘭州風味,老板娘的親切友善增添不少人情味,像街坊一樣!
差不多吃完,老板終於回來,今次只能一睹老板的風采而未能試手藝,唯有下次再來!
最後我們加了外賣兩個腐竹薏米豆腐花,因為吃完拉麵已夠飽了!

腐竹薏米豆腐花 (每客跟餐連外賣+$9)
腐竹薏米豆腐花 - 跟拉麵

本以為是普通甜品,想不到豆腐花挺身,豆味非常濃郁,
再加上薏米等配料,少少甜味,多重口感,
好味的自家製甜品跟餐抵食,是一大驚喜,
下次要多買幾份與家人分享!

2019-06-01
三絲牛肉拉麵(冷麵)
腐竹薏米豆腐花 - 跟拉麵
2019-02-06 1060 瀏覽
年廿七去咗屯門嘅蘭州拉麵享受香港食嘅拉麵味道呢間舖整嘅嘢食出咗名好似好好食所以我同女朋友就點咗兩個麵食我女朋友點嗰個係唔知乜鬼嘢串燒麵而我就點咗個辣到飛起嘅唔知乜鬼嘢炸醬拉麵 我嗰個炸醬拉麵個味道就真係辣到飛起如果我啱啱整完棚牙嘅人嚟講 真係辣到我頂唔順 但個味道又唔係真係好差 係真係食得落口嘅 假如你對住唔係好重口味 又食得辣的話 咁我嗰個炸醬唔知乜鬼嘢拉麵真係好好味 因為佢將辣同埋唔重口味合而為一 變成一個又辣又唔重口味嘅麵 正呀

2018-12-14 800 瀏覽
上海面本人又唔特別好既,不過見個個都話兒時回憶就食下啦,呢度好抵食呀,叫左個雜錦,有齊串燒+餃+丸,湯底係冇味精既。仲可以加$8配豆花一碗,係薏米白果,有熱有凍,當日得返凍咋,不過都好味,又唔會太甜。
2018-05-24 1462 瀏覽
由細食到大既蘭州拉麵屯門出名多正既小店,而呢間蘭州拉麵可以話我由細食到大既!老闆娘好好人不在話下,仲會同街坊傾計、攞位等。入到去就已經入到食既氛圍啦!小店亦好乾淨,老闆娘一定會打理好衛生,令每位食客都食得舒服!當然啦,環境當然係其次,食物質素先係最重要嘛!平時食涼麵既,不過今次食左個羊肉拉麵!羊肉分量好足!而且亦好有羊味,不過係唔羶既!拉麵係老闆日日手打架!好彈牙,好滑!最正既,非個湯莫屬啦!佢既湯頭冇用味精去肴,但非常好味!清得黎又帶出一陣好濃既肉味,一啲油膩感都冇,冇食過真係領略唔到我講咩!總之就係好飲到飲晒全個湯啦,不過又唔會有罪惡感!好正呀!呢間鋪好多年架啦,經常坐無虛席!入開去屯門,一定要試!
由細食到大既蘭州拉麵

呢間鋪好多年架啦,經常坐無虛席!入開去屯門,一定要試!
2018-03-30 1119 瀏覽
人情味小店屯門住宅區內既一間小店,食手打蘭州拉麵,當然仲有食人情味啦!幾年前朋友介紹之後就迷上了,每次都會叫三鮮冷麵,因為佢個汁酸酸地勁正,再加埋佢個辣椒油,perfect池!係夏天食,真心勁開胃!而火鴨絲冷麵都好味架,都可以一試!而牛腩湯麵又好味姐,湯底清得黎又入味,勁正,冬天食最岩暖胃!甜品一定要食返個豆漿薏米豆腐花,解晒膩,同甜甜地係全餐既點綴!Ps話明係人情味小店,老闆娘間中都會送下野,睇你好唔好彩啦!
人情味小店

2018-02-05 922 瀏覽
屯門人介紹呢間蘭州拉麵店係屯門區數一數二小店代表,所以今晚收工收得早,就來置樂附近試試老闆手勢!早來的關係,仲有好多位坐,呢度麵店黎講絕對算乾淨企理,難得衛生清潔做得幾足!點了個煎餃子湯麵,湯底好清澈,清甜得來完全想飲晒整碗湯而且配合幼幼地又有咬勁嘅白麵條,小小蔥花,唔使餸都可以食成碗面,加埋五隻煎餃其實真係好飽,煎餃大大隻,豬肉同韭菜都落足調味料!我更加喜歡唔沾餃子醋,因為想食原汁原味嘅餃子。如果下次再來一定要叫串燒!支持小店!希望以後都食到呢種家的風味湯麵!

點了個煎餃子湯麵,湯底好清澈,清甜得來完全想飲晒整碗湯

如果下次再來一定要叫串燒!支持小店!
希望以後都食到呢種家的風味湯麵!

• 煎餃子