Semi Buffet Lunch Salad Bar主打健康田園風,採用有機本地食材,啲蔬菜由本地農場種植咖!提倡Superfood彩虹飲食法🌈食多啲唔同天然色素食物,吸引各種維他命及礦物質,全面提高身體防禦力,促進身體新陳代謝,提供身體健康嘅營養。選一主菜配自助沙律吧🥗坐下後,店員先送上餐包及蕃茄湯~🥗自助沙律吧, 配餐湯自助區裡有細細碟嘅健康前菜:爽口秋葵🥒中華沙律、彈牙帶子裙邊各款味道唔會太濃帶淡淡味道,健康嘅黏液💦含有豐富可溶性膳食纖維,促進腸道蠕動🌱沙律菜方面有羽衣甘藍同紅生菜,仲有大量配料例如🍅車里茄、菠蘿、藜麥、黑木耳等等🍖肉類方面有三文魚、火腿、熱食蝦餅🌯甜品有芒果慕絲、芝麻慕絲、泡芙同吞拿魚酥皮盒🍖吉列豬扒配日式蛋黃醬及薯條 $168吉列豬扒勁大塊,炸粉夠薄外層脆脆,豬扒厚肉得嚟夠彈牙同軟腍🤩唔會太多脂肪,中間筋位都唔會好韌🍟薯條放耐咗都無乜點變腍🍛燈籠椒雞肉芝士汁意大利飯 $158切粒燈籠椒雞肉混合意大利飯,粒粒分明,意大利飯吸收哂芝士汁🧀包著芝士汁帶點硬芯,口感唔錯👌🏻🥛黑芝麻鮮奶叫咗少甜🤣天然芝麻味夠濃!似無咁杰身嘅芝麻糊🤩☕熱桃膠雪燕紅棗養生飲品,底部勁多粒
藜麥、

蕃茄湯
餐包

選一主菜配自助沙律吧🥗坐下後,店員先送上餐包及蕃茄湯~
🥗自助沙律吧, 配餐湯

帶子裙邊
爽口秋葵

羽衣甘藍

🍖肉類方面有三文魚、火腿、熱食蝦餅
三文魚

🌯甜品有芒果慕絲、芝麻慕絲、泡芙同吞拿魚酥皮盒
芝麻慕絲

🥛黑芝麻鮮奶
叫咗少甜🤣天然芝麻味夠濃!似無咁杰身嘅芝麻糊🤩
🥛黑芝麻鮮奶

☕熱桃膠雪燕紅棗
養生飲品,底部勁多粒粒桃膠
☕熱桃膠雪燕紅棗
野玩田店最近搬到尖沙咀 iSQUARE 三樓,午市半自助餐有近 30 款前菜沙律甜品任食,主菜有素食選擇,仲搵到個好有特色的芫茜乾蓮藕粒意大利飯,趕快約芫茜控去試試看。野玩田店 iSQUARE 新店開業不足兩個禮拜,搭扶手電梯上三樓就見到,純白色的門店好容易認。這天中午12:00餐廳一開門就到達,所以不用排隊,我坐低不久就開始越來越多人了。餐廳座位都蠻多,分開三個區域桌椅有不同風格,近門處是這種綠色戶外鐵桌椅。店面中間有種一些 Microgreens 迷你沙律菜,木桌椅也走自然風格。卡位後面有各種 Microgreens 的名字,吃飯可以順便科普一下。我就喜歡最入面靠窗座位,窗邊有很多大葉片植物,也有自然光影相。其中一面牆是大鏡子,令環境更有空間感。剛剛看店家 IG 才知道,4月15日至4月30日於「野玩田店」惠顧滿 HK$1000,即可獲贈「二次人生」戲飛兩張。午市套餐有五款主食可以揀,當中有兩個是素食,套餐價錢已經包括自助沙律甜品美食吧、餐湯和一般咖啡茶。如果唔食主菜單點自助沙律吧亦可以,小童有特價,身高90cm以下小朋友仲免費添。自助餐吧又幾多野食喎!一點也沒在兒嬉!數一數有近3

自助餐吧又幾多野食喎!一點也沒在兒嬉!數一數有近30個項目。

綠色的是海藻沙律,有少少甜味我覺得幾好食,而且食海藻好健康。旁邊那個估計是吞拿魚小酥餅。

日式凍豆腐、烤南瓜和麻醬秋葵,有這麼多種蔬菜選擇我覺得好開心,全部都想吃。

當然也有火腿片和煙三文魚給吃肉的人。

沙律吧都幾澎湃,有新鮮水果、沙律菜、羽衣甘藍、青瓜、車厘茄、黑木耳、提子乾、菠蘿、柚子肉、鷹咀豆紅腰豆和紅菜頭,很多超級食物建議每樣都吃一點。

水果盤又排得幾靚,今天有西瓜、火龍果、蜜瓜和哈蜜瓜。

沙律醬汁也有很多選擇,想吃得健康可以自己加橄欖油和黑醋。

熱盤有腸仔雞翼也有較清淡的蒸蔬菜,入面有翠玉瓜、西蘭花、椰菜花、椰菜和紅蘿蔔。如果你也吃素的話,單是這個自助餐已經吃到十幾二十款不同顏色的蔬菜,營養均衡又健康!

甜品也蠻多款式啊。

綠色蛋糕和蛋糕卷。

坐低之後店員就會送上溫暖的餐包和餐湯,今天喝的是忌廉蘑菇湯,都幾濃郁架!

餐包從暖櫃取出來,有微溫又軟熟,原來仲係麥包添,吃起來也有香氣。

芫茜乾蓮藕粒意大利飯 HK$158 (set)

主菜我揀左看起來很特別的芫茜意大利飯,上面有兩片香脆可口的炸蓮藕片,芫茜份量唔算好多,連本身不太吃芫茜的我本人都覺得唔太濃味,倒是當中有大塊蓮藕肉可以吃到蠻有趣,不過個意大利飯今日煮得比較硬左少少。

主食加埋自助沙律、餐湯、餐包和餐飲即刻變左大餐,午飯都吃得如此豪華實在爽!

食飽飯當然仲有甜品時間,將各款甜品都取一件來試試看,咖啡是另外加點的。前面的蛋糕卷幾好食,中間好夠忌廉。綠色的原來是檸檬蛋糕,吃起來很新鮮。

啡色的是夾心泡芙,餡料吃起來有點像草莓雪糕,我覺得這個幾好食。白色的是草莓大福,外皮煙韌入面有草莓醬和紅豆粒粒,都幾得意既。

午市吃自助餐真係好開心,最正係可以一次吃齊五色蔬菜,特別適合注重營養均衡的人!環境咁靚咁舒服,百幾蚊有主菜有飲品仲有任食沙律甜品吧,在尖沙咀應該唔容易搵掛?
2021-04-21
1K
2021-05-04 0 瀏覽
下午茶間想吃點東西,在I Square食肆樓層覓食,發現店舖在這裡開了新店,充滿田園氣息環境挻大的🙈。下午茶時間套餐,而且價錢不貴,還餐還可用優惠價升級飲。💥野玩田店Tea Set HKD$268,包括四款咸食和五款甜食,另有兩杯飲品附送,也可以用優惠價升級飲品🙈。套餐供應時間為1430-1700,平日去人流不多較舒適😆。👉咸食:芝士蘑菇雞翼/蟹肉酥盒/炸蝦卷/燈籠椒多士。每一次咸食各具特色,最喜歡吃的是芝士蘑菇雞翼,雞翼是去骨版本,把芝士混入雞肉裡,口感豐富味道更香🤩。蟹肉酥合和炸蝦卷的外皮酥脆,但不會感到油膩。燈籠椒多士面頭有三色切片,多士塗上牛油和蜜糖,所以味道是甜甜的,多士的口感帶點脆😋。👉甜食:柚子奶凍/合桃蛋糕/雜果撻/檸檬林明頓/香脆曲奇。吃完咸食當然是吃甜品😆。合桃蛋糕和檸檬林明頓蛋糕鬆軟,合桃的有咬感,林明頓蛋糕酸酸甜甜很開胃。柚子奶凍奶味香濃,口感滑身。雜果撻鋪滿雜果,中間有吉士醬,撻樣是曲奇底,所以口感脆脆的,整體味道酸酸甜甜🤤。💥熱朱古力咖啡 HKD$12,朱古力咖啡雖然沒有有美美的拉花,但咖啡味道香濃,朱古力味道不會太甜,沒有蓋過咖啡的香味💕。💥熱桃膠雪燕紅棗

💥熱桃膠雪燕紅棗 HKD$12,這杯飲品味道甜甜的,既暖胃又滋潤的美顏飲品😋。而具有天然美顏之功效,因為裡面有豐富的膠原蛋白🙈,很適合女生飲用❤。

這個下午茶套餐味道不錯,而且價錢不貴。可以悠閒地吃個下午茶,跟朋友慢慢享用嘆嘆咖啡真享受🤩。我們是第一餐吃這個,但也吃到飽飽的☺。
2021-05-03
約咗朋友今日帶埋小朋友一齊嚟呢度食晏,限時90分鐘🛎午市係半自助餐(主菜➕自助沙律甜品吧)主菜我哋分別叫咗🔸吉列豬扒配日式蛋黃醬及薯條吉列豬扒肉質鬆軟唔乾身,炸粉唔會太厚,不過配菜薯條唔夠脆,同埋份量比較少🔶香烤紐西蘭肉眼扒配芥末籽汁及薯條叫咗7成熟,肉質好鞋好韌唔好食🥲🔶素肉絲什菜蕃茄汁意大利意大利麵兩個小朋友都係叫咗呢個 ,意粉食落個味ok嘅,唔會太漏,好啱小朋友食,不過份量都係比較少整體不過不失啦!
約咗朋友今日帶埋小朋友一齊嚟呢度食晏,
限時90分鐘🛎

午市係半自助餐
(主菜➕自助沙律甜品吧)

主菜我哋分別叫咗
🔸吉列豬扒配日式蛋黃醬及薯條

🔶香烤紐西蘭肉眼扒配芥末籽汁及薯條
叫咗7成熟,肉質好鞋好韌唔好食🥲

🔶素肉絲什菜蕃茄汁意大利意大利麵

整體不過不失啦!
又同朋友來左野玩田店啦☘️🍀,農舍花圃設計🌸,很多花花草草🌼,舒心寫意🌻❣️呢度的午市套餐已經包括自助沙律甜品美食吧,CP值相當高❣️📌香烤紐西蘭肉眼扒🥩配芥末籽汁及薯條🍟($178)牛肉肉味香濃🐮,肉質軟嫩多汁😋,粗薯條香脆可口,一道相當稱職的菜式!📌燈籠椒雞肉芝士汁意大利飯🧀🍲($158)芝士汁濃郁🧀,雞肉和配料比例很好,雞肉算多🐔,飯粒有咬口!👍🏻👍🏻📌熱黑糖桂圓蕎麥☕️(+$12)內裏有很多桂圓肉和蕎麥,足料飽肚📌薑汁蘆薈蜂蜜🍯(+$12)薑汁辣辣地,蘆薈蜂蜜香味十足,相當暖胃💕📌 自助沙律甜品美食吧(單點$128,午餐免費包埋自助吧)自助區食物選擇算多,有數款沙律生菜🥬,多款沙律配料🥗、凍肉🥓、煙三文魚🐟、湯品🍲和水果🍉等⋯而甜品🍰和小食🧆則會不停轉款,例如有日式海帶、味付蜆肉、秋葵、麻醬豆腐、朱古力蛋糕🍫和布甸🍮等⋯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

呢度的午市套餐已經包括自助沙律甜品美食吧,CP值相當高❣️

📌香烤紐西蘭肉眼扒🥩配芥末籽汁及薯條🍟($178)

📌燈籠椒雞肉芝士汁意大利飯🧀🍲($158)

📌熱黑糖桂圓蕎麥☕️(+$12)
內裏有很多桂圓肉和蕎麥,足料飽肚
📌薑汁蘆薈蜂蜜🍯(+$12)
薑汁辣辣地,蘆薈蜂蜜香味十足,相當暖胃💕

📌 自助沙律甜品美食吧(單點$128,午餐免費包埋自助吧)

2021-04-28 0 瀏覽
放半日,我和同事一起到尖沙咀食lunch,半自助沙律吧應有盡有,同事狂食沙律菜,如火箭菜、羽衣甘藍,我就狂食甜品同水果。聽講麵包好食,但我地黎到得返30分鐘沙律吧!我叫了菠菜雞肉忌廉意粉;同事叫了茄汁素菜意粉😂難怪佢食極唔肥!埋單每人$163

2021-04-28 0 瀏覽
今次去左 野玩田店 high tea🍵🧸嗌左個2人 high tea set ($268)🤍性價比超高❕價錢唔貴 但野食質素👍🏻👍🏻 最重要係可以打卡啊啊啊💖🤣推介幾款我覺得好特別嘅: ✨芝士蘑菇釀雞翼中意菇嘅朋友唔可以錯過❗️❗️❗️超香芝士同菇味 神奇地同雞翼幾夾😮 有驚喜🥳✨蟹肉酥盒好好食嘅鹹點!! 蟹肉🦀加埋沙律醬🥗本身已經係最佳組合 加埋個脆脆酥皮😍 勁想encore呢個!! ✨黑芝麻慕絲食完鹹點之後要食翻啲甜品😋 呢個芝麻慕絲有驚喜!! 唔會太甜 質地又吾會好似食cream咁 係軟綿綿嘅好好食🖤✨熱桃膠雪燕紅棗本身想嗌沙冰(佢地個長杯好靚架!!!) 但一個月梗有啲日子要飲熱野🥺 點知呢杯好飲到要特別推介!! 桃膠放野飲到非常特別 有好似蜜糖嘅甜味 配合埋雪燕紅棗 即刻又健康又好飲又暖粒粒🥰#野玩田店 #somethingwildthefarm #素食餐廳 #isquare #vegetarian #superfood #vegan
今次去左 野玩田店 high tea🍵🧸

紀念日
試食活動
  • tea  set
2021-04-27 0 瀏覽
放工係尖沙咀行左陣 就去isquare睇下有咩食去到食肆嗰層 就俾野玩田店既門面吸引左入去一坐低就送咗兩個麵包 都幾好食飲品方面叫咗杯藍莓梨榛子smoothie入口超級清新同好fresh 絕對感受到係無添加亦都冇糖分帶子蕃茄risotto👍🏻👍🏻👍🏻煎左嘅帶子幾香口 risotto都好濃既蕃茄味混合埋紅椒青椒粒 口感唔錯蟹肉忌廉蘆筍pasta👍🏻👍🏻咁闊嘅pasta係幾特別嘅 略嫌忌廉汁唔係好夠同埋蟹肉嘅份量不堪入目🥲仲叫咗個小食烤魷魚配泰式汁略嫌魷魚燒得有啲乾 但鍾意食辣嘅一定唔可以錯過呢個泰式汁總括環境坐得幾舒服 但性價比略嫌較低 可能因為有機食品嘅關係
放工係尖沙咀行左陣 就去isquare睇下有咩食

略嫌魷魚燒得有啲乾 但鍾意食辣嘅一定唔可以錯過呢個泰式汁

總括環境坐得幾舒服
但性價比略嫌較低 可能因為有機食品嘅關係

2021-04-24 0 瀏覽
iSquare新開左一間主打健康飲品嘅新派餐廳 而且環境好靚 令人心情好愉快 而且價錢經濟實惠 百零蚊已經有一個餐 swmi buffet 同埋健康飲品 真係幾值得一試叫咗兩個lunch set煙三文魚軟包配酸忌廉配薯條-每個餐都包左一個餐湯同埋一個麵包 而軟包好鬆軟 估唔到煙三文魚配酸忌廉出奇地咁夾 勁正 薯條係即叫即做 熱辣辣又唔會太油 好有驚喜紐西蘭西冷配蘑菇汁同埋薯條-西冷份量都唔少 女仔一定夠食 加上有好多蔬菜類 on有翠玉瓜感覺上好健康奇異果紅菜頭-本身同朋友都有啲猶豫 叫唔叫呢個飲品 好似有啲奇怪 但係除咗依度有出邊試唔到 所以決定試吓 估唔到係超級有驚喜 系好清新嘅感覺 少少甜 超級健康奇亞籵檸檬蜂蜜-青青甜甜非常之有益健康重點係 呢度嘅賣點係semi buffet 個人覺得buffet出邊攞嘅食物完全唔差得過主食竟然有好高質嘅吞拿魚酥皮撻 個酥皮非常之鬆脆完全係新鮮即焗 除咗小食之後仲有沙律同埋甜品 完全會覺得物超所值 非常之高質素 而且選擇都好多 唔係求求期期有幾樣野扮晒buffet 沙律係有羽衣甘藍呢啲貴價菜 感覺完全不計成本幾有誠意 一定會再嚟
叫咗兩個lunch set
奇亞籵檸檬蜂蜜-青青甜甜非常之有益健康
野玩田店最近由K11 搬左去ISQUARE,是日約左朋友黎尖沙咀行街,順便黎食飯,睇下有無d咩新菜式。新鋪座位寬敞,燈光鮮明,令人有好舒服嘅感覺。晚市無set dinner,只有a la carte,所以我地揀左一個頭盤,三個小食同埋一個主菜share食啦。坐低無耐店員就為我地送上麵包,入口非常鬆軟,好好味。燒南瓜藜麥無花果沙律配草莓醋:沙律好大碟,南瓜切成方粒後輕輕燒過後非常香,咬落好淋,配上藜麥同無花果,味道清甜,配上草莓醋,食落酸酸甜甜,非常開胃。吉列炸釀海鮮蟹蓋:海鮮雜錦釀入蟹蓋後加入粉漿炸過而成嘅吉列炸釀海鮮蟹蓋,賣相吸引 ,口感豐富,味道濃郁,入口鮮甜甘香,唔算太油膩。炭燒原隻魷魚配自家製泰式汁:炭燒魷魚配上泰式汁可以話係絕配。魷魚原條上,大大隻,非常新鮮彈牙,香氣四溢,配上泰式風味嘅醬汁,酸酸辣辣,相當有泰式風味。燒大啡菇配西班牙植物素雞肉:由於最近流行植物素肉,所以唔少餐廳都推出左相關嘅菜式。今次嘗試「燒大啡菇配西班牙植物素雞肉」。素雞肉不論賣相定係味道都同普通雞肉好相似,真係唔講都唔知係素肉,想減少食肉類同支持環保嘅朋友可以試下!海蝦龍蝦汁意大利飯:帶子經煎過後外層香

新鋪座位寬敞,燈光鮮明,令人有好舒服嘅感覺。

坐低無耐店員就為我地送上麵包,入口非常鬆軟,好好味。

燒南瓜藜麥無花果沙律配草莓醋:

吉列炸釀海鮮蟹蓋:

炭燒原隻魷魚配自家製泰式汁:
炭燒魷魚配上泰式汁可以話係絕配。

燒大啡菇配西班牙植物素雞肉:

海蝦龍蝦汁意大利飯:
帶子經煎過後外層香脆,意大利飯充滿濃郁嘅番茄香味,三色椒口感爽脆,整個配搭很不錯。

用龍蝦汁整嘅意大利飯,顏色呈橙色,賣相非常吸引,充滿濃郁嘅龍蝦香味,配海蝦食,味道非常夾,意大利飯煙煙韌韌,做法非常正宗。

總括嚟講,呢度環境唔錯,食物質素相當高,下次要黎試佢地個午市semi buffet呀。
時下追求健康,食材新鮮好重要😄最近經朋友推介嚟咗呢一間位於尖沙咀嘅農舍主題西餐廳,菜式採用優質健康食材同superfood🥦,有啲食材仲來自本地農場,夠晒新鮮同健康,今次就同朋友嚟咗呢度食晚餐,都有唔少選擇🧡_一坐低店員就會送上餐包,小編特別喜愛芝麻包,口感鬆軟,旁邊亦有牛油可供塗上🧀芝士蘑菇釀雞翼 $88鍾意食雞翼嘅朋友仔絕對唔可以錯過,雞翼經預先拆骨釀入芝士同蘑菇,食落去好香口啖啖肉,外皮幾香脆,有四舊可以同朋友開心share🍝牛仔肉蘑菇配牛肉汁寛意大利麵 $188味道有驚喜!牛仔肉有咬口,寬意大利麵吸收了醬汁後更惹味,配上蘑菇一齊食層次感更加豐富👍🏻🧅紅菜頭沙冰 $68餐廳有提供多款飲品選擇,朋友就叫咗呢款紅菜頭沙冰,真材實料,味道唔會話太甜,感覺非常健康🍋熱情果梳打$68今次小編就叫咗少甜味道剛剛好,梳打口感清新,有助解膩食到最後就梗係要食返個甜品啦,今次就叫咗呢個伯爵茶蛋糕配雲呢拿雪糕🍦小編欣賞甜到剛剛好,蛋糕口感軟熟,配上雪糕一齊食非常合襯💜下次有機會會和朋友再來

_

🧀芝士蘑菇釀雞翼 $88

🍝牛仔肉蘑菇配牛肉汁寛意大利麵 $188

🧅紅菜頭沙冰 $68

🍋熱情果梳打$68
今次小編就叫咗少甜味道剛剛好,梳打口感清新,有助解膩

Something Wild 新店終於開返,去左iSquare 仲就腳,電梯上到3字樓就見到個白色門口,唔怕搵唔到😏環境比之前仲舒服,坐得舒舒服服,一路食飯一路傾計,唔覺唔覺傾左2個鐘,抱住個滿足肚走😌食物水準保持得好好,超鍾意個魷魚🦑,配埋佢個泰式醬汁,果種酸酸辣辣超級野味😋,第一啖食落口,🤩微辣得黎即刻又想食多啖。仲有個炸物(本人遲到無留意食物名),一咬落去,有芝士既拉絲🤩🤩。田店既烤粟米🌽係亮點,烤到少少燶,係香口,再加埋牛油,熱熱地令牛油慢慢咁溶落粟米度,唔會因為太熱上檯即刻溶晒,牛牛慢慢溶,均勻滲透入條粟米度👏🏻👏🏻最後一讚,店員服務非常之細心,眼見我食到隻碟污糟,好快手就主動幫我換過隻,食完仲主動問我地要唔要牙簽。細心之極👍🏻👍🏻👍🏻

2021-04-20
  • 烤粟米
  • 炭燒原隻魷魚配自家泰式醬
  • 炸水牛芝士
2021-04-20 99 瀏覽
新店地點比舊K11店更加方便,isquare出口直上中庭已經見到大門口,比起以前易揾好多😅新裝修光猛溫馨,坐得舒服,同朋友一邊歎美食一邊傾,傾足2個鐘🤣食物質素依然高水準,仲增加左啲新菜色🤤2個人叫左共3個小食1個pasta,最後加埋甜品都清晒枱😗 炸水牛芝士 上枱熱辣辣 一咬落去 !!! 係拉絲架🤩 好正grill魷魚 🦑魷魚彈牙唔韌 泰式辣汁乃係靈魂所在,刺激之餘又帶出魷魚鮮味烤粟米 🌽 !!!!! 呢味原條燒粟米又香又甜,烤出黎熱辣辣有舊牛油放上面,牛油慢慢溶化,香味滲晒入粟米,雖然簡單但真係比較少餐廳食到呢種風味朋友點嘅唔記得咩芝士汁闊麵🤣 本身都有擔心會唔會太膩,點知又balance得幾好,闊麵有咬口唔會過腍,掛滿香滑芝士汁,幾有驚喜😲甜品 烏龍茶蛋糕配movenpick 雪糕 🤤🤤🤤 蛋糕好香茶味,夾埋雲呢拿雪糕簡直係神來之筆,又滿足到中女「又唔係太甜」嘅要求,個人認為係高潮所在,作為晚餐嘅結尾好圓滿🙆🏻‍♀️另外服務態度超卓,servers 好nice好有禮貌,經常留意我哋有無需要換碟等等,係估唔到嘅服務質素級別!總括而言,不論環境、食物、服務都非常滿意,值得推介!
炸水牛芝士 上枱熱辣辣 一咬落去 !!! 係拉絲架🤩 好正

總括而言,不論環境、食物、服務都非常滿意,值得推介!

2021-04-20
A great restaurant conveniently located in isquare, minutes away from TST station.Being a vegetarian, this place is a good choice for sharing with meat eating friends where all of us can choose what we want. I’m only reviewing the veggie dishes obviously but I’ve been told other dishes are equally yummy.1) salad with figVery fresh ingredients, leaves are crunchy, figs are sweet, the vinegarette brings it all together.2) roast vegetable skewers 5 out of 5! The pieces of courgette and aubergine we
1) salad with fig
2) roast vegetable skewers
5 out of 5! The pieces of courgette and aubergine were grilled to perfection, tasty with a smoky note!
3) risotto with heura chicken and turmeric
Creamy risotto topped by vegan chicken pieces.. satisfying
4) spaghetti topped with scrambled egg with truffle
Nice scrambled egg, noodles could do with a bit more sauce

All in all, it’s a bright, open and comfortable place to share good
food with friends and family!

Special  drink
Risotto  with  heura  chicken  and  turmeric
Sweet  potato  fries
Salad  with  fig