2021-08-24 189 瀏覽
元朗一向以美食出名,今次又比我試到一間好直得同大家分享既美食店,野川拉面。一入門口,就擺放住一個,比人還要高的紅色超人模型,非常之搶眼。我哋一心諗住去輕食下午茶,點知比佢既餐牌深深吸引住。首先叫了主食 鬆軟牛角漢堡(雞肉),豬軟骨拉麵 及 脆脆豬扒包。另加點 小食併盤 (脆米流心芝士波,榴蓮炸彈,吉列魚手 及 即炸蝦片)和,飲品就有紅豆冰配綠茶雪糕 及紅豆奶茶配3.6牛奶雪糕。脆脆豬扒包外脆內軟,豬扒超大一塊,咬落軟淋,配以生菜及炒過的甜洋蔥,灑上少許黑椒就大大提升香口度,口感層次十分豐富。豬軟骨拉面也十分出色,拉面彈牙,豬軟骨入口即化,而且味道一流,絶對會再試。鬆軟牛角漢堡係今日之最愛,牛角包外皮香脆內丄表鬆軟,雞肉漢堡扎實而且有肉汁,再新鮮生菜,咬落厚厚的一啖,充滿爆汁的口感,幸福滿滿。小食併盤一上枱已經不禁令我們手機先食。賣相相當吸引,當然味道也無械擊。脆米流心芝士波 脆脆既外層包裹住濃郁既芝士,芝士控一定愛不釋手。 榴蓮炸彈 相信對於喜歡榴蓮既人士黎講已經不用多説,香脆的外皮包入流心餡,簡直係榴槤製品的一大發明。吉列魚手指配以沙律醬令人忍唔住一口接一口 。 即炸蝦片鬆脆香口,食

我哋一心諗住去輕食下午茶,點知比佢既餐牌深深吸引住。

脆脆豬扒包

鬆軟牛角雞肉漢堡

小食拼盤

芝麻炸雞翼

脆米流心芝士波 脆脆既外層包裹住濃郁既芝士,芝士控一定愛不釋手。 榴蓮炸彈 相信對於喜歡榴蓮既人士黎講已經不用多説,香脆的外皮包入流心餡,簡直係榴槤製品的一大發明。吉列魚手指配以沙律醬令人忍唔住一口接一口 。 即炸蝦片鬆脆香口,食極唔夠,秒清。

3.6牛奶雪糕紅豆奶茶

最後以兩杯超大又吸晴的飲品作終結,3.6牛奶雪糕配紅豆奶茶,香濃奶茶加入紅豆原來超級夾好好飲,再配上一球3.6牛奶雪糕,令這餐下午茶畵上一個完美句號。

3.6牛奶雪糕,紅豆奶茶

芝麻炸雞翼
3.6牛奶雪糕紅豆奶茶
3.6牛奶雪糕,紅豆奶茶
2021-07-30 812 瀏覽
老遠去到元朗探朋友顺道午餐, 冇理由去一般連鎖品牌餐廳, 揀咗喺又新街頗受街坊歡迎嘅日式拉麵店。餐牌好多選擇有拉麵系列, 咖哩丼飯, 漢堡套餐, 各款炸物,日式小食, 精美特飲~~日式小食系列竟然係無限追加,價錢好抵~先來每份套餐也附設的沙律, 沙律菜清甜爽脆。三文魚刺身$24 油甘魚刺身$32 報告幾多塊都係冇意義, 睇佢每塊嘅厚度足有一串! 厚切口感零舍唔同 , 特別滿足。唔差喎都有甜味。油甘魚沒有雪味, 肉質結實, 是有驚喜的質素!接著是一系列的炸物,好似食緊放題㗎。榴槤炸彈: 即叫即炸,外皮軟糯榴槤味道濃郁。芝士年糕: 流心芝士亦有拉絲效果,整體軟熟香甜非常美味!芝麻雞翼: 不是乾爭爭的, 好入味 ,咬落仲好juicy, 外皮香脆仲有芝麻香, 味道有點似舊式快餐店的炸雞翼~😋😋竟然還有「泰式鳳爪」, 酸酸辣辣, 完全打開胃口, 鳳爪份量很多, 墊底嘅酸椰菜酸蘿蔔絲口感爽脆。😋自家製叉燒拉麵$53湯底唔算好味精好咸, 拉麵彈牙, 叉燒雖然薄但好入味好香。 配菜有木耳,粟米,糖心蛋非常豐富。咖哩豬扒飯$46咖哩味道較淡口,唔辣, 炸豬扒好脆, 唔油膩, 但有啲乾。套餐加配的特飲賣相

日式小食系列竟然係無限追加,價錢好抵~

先來每份套餐也附設的沙律, 沙律菜清甜爽脆。

三文魚刺身$24 油甘魚刺身$32

油甘魚沒有雪味, 肉質結實, 是有驚喜的質素!

接著是一系列的炸物,好似食緊放題㗎。

榴槤炸彈

榴槤炸彈: 即叫即炸,外皮軟糯榴槤味道濃郁。

芝士年糕

芝士年糕: 流心芝士亦有拉絲效果,整體軟熟香甜非常美味!

自家製叉燒拉麵

自家製叉燒拉麵$53

咖哩豬扒飯

咖哩豬扒飯$46
咖哩味道較淡口,唔辣, 炸豬扒好脆, 唔油膩, 但有啲乾。

套餐加配的特飲賣相和味道都唔錯。

芝士奶蓋紅豆奶茶

芝士奶蓋紅豆奶茶( 跟餐加 $18)。 綜合三款經典飲品特色, 效果唔錯, 有茶香,紅豆夠蓉, 芝士奶蓋質地唔夠挺身,不過味道標準鹹鹹地有芝士味。
整體都唔算太甜~

信州蘋果梳打

信州蘋果梳打$35, 這個價錢單點特飲真係唔貴, 同朋友點杯特飲, 追加小食咁已經可以hea 一個下晝😍😋

跟餐自選雪糕(雙球$28)
雖只係係普通口味雪糕球,但賣相好精緻 ,有裝飾,有topping ~ 雪糕球夠凍夠實淨!

餐廳一旁擺放了IronMan
~ 餐廳氣氛突然變得有點超現實😍

自家製叉燒拉麵
芝士奶蓋紅豆奶茶
2021-06-18 1180 瀏覽
呢間野川拉麵係一間日式嘅店舖位於元朗又新街,而去嘅款式都好多元化,食物方面質素都好有水準👍,價錢我覺得又唔貴好抵食😋!.温泉蛋雞扒丼飯賣相十分之吸引😍,睇見都好想食😋色香味😙俱全,而去嘅雞扒味道十足夠哂腍身,完全咬落去都唔覺得韌🤔,D珍珠飯好有口感粒粒軟硬適中好有水準!.自家制豬軟骨拉麵店家推介呢碗拉麵味道十足😋,非常之有水準,而去嘅豬軟骨夠哂腍身鬆軟入哂味😋,D拉麵軟硬適中咬到入口都好有口感🤔,尤其是湯底味道好香😙夠哂濃郁好正😋!.三文魚刺生/甜蝦/鮮帶子呢款刺身望見感覺都好新鮮,三文魚夠哂厚度,食入口啖啖肉味道夠哂鮮😋,甜蝦味道夠哂鮮甜😋爽口又彈牙,鮮帶子食到入口口感都唔錯🤔味道鮮甜好正😋!.泰式鳳爪味道都好特別😋,酸酸甜甜帶有小小辣,加埋D泰國香料味道都幾好🤔😋,而去嘅鳳爪夠哂鬆軟入哂味😋!.椰汁流心球金黄色嘅外皮,圓碌碌嘅賣相,睇見都想食😋,咬落口感覺好脆口,外脆內軟,D椰汁勁流出十分之吸引😍,甜度恰恰好😋!.紅豆冰曲奇雪糕味道香滑又夠濃郁又唔會好甜😋,好特別去嘅曲奇雪糕外皮包住濃濃嘅朱古力花邊,令到雪糕好好食😋,而去嘅紅豆夠哂腍身又有咬口都幾好!.朱古力棉花糖芝士奶蓋呢杯朱古

温泉蛋雞扒丼飯

自家制豬軟骨拉麵

三文魚刺生/甜蝦/鮮帶子

椰汁流心球

紅豆冰曲奇雪糕

朱古力棉花糖芝士奶蓋
呢杯朱古力面上放咗滑滑奶蓋😋,再放咗軟綿綿嘅棉花糖,令到杯朱古力咸咸甜甜味道特別🤔😋,再飲到香滑濃郁嘅朱古力真係唔錯!
2021-06-16
元朗西鐵站一出步行十分鐘左右會到達以美食多而聞名的又新街為慶祝平時對我照顧有加的同事生日我決定請客讓喜歡日本菜的她吃一個豐盛的午餐選擇野川,是因為它闊落舒適,價錢相宜,食物質素高,種類繁多午餐有拉麵、飯套餐也能以特惠價錢配搭刺身、炸物、甜品是日點了🐱自家製叉燒拉麵(配熱飲)$53首先必須稱讚拉麵的半熟蛋很滑,而且蛋味濃叉燒有三塊,肥瘦適中,入口即化配以木耳絲、粟米粒、蔥口感很豐富湯頭不算很特別,但吃完不會很口乾不會過鹹而且拉麵挺爽口推薦度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🐱吉列炸蝦拉麵(配熱飲)$48拉麵、湯頭和配料和上述一樣主角換成了吉列炸蝦三隻🍤🍤🍤炸蝦分開送上這一點子很好炸蝦外層酥脆,蝦很鮮味,非常香口推薦度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🐱三文魚刺身六片 $48刺身拼盤令人驚艷,擺盤很華麗而且用檸檬墊底,突出了魚生的鮮味三文魚刺身拼成了大大朵玫瑰🌹而且很厚,份量比菜單上寫的多兩倍以上新鮮肥美,物超所值推薦度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🐱油甘魚刺身三片$32厚身大片,鮮甜可口,少少貴推薦度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🐱帶子四片$32鮮甜、新鮮,少少貴推薦度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🐱甜蝦六隻 $48大大隻,肉質鮮甜蝦頭有膏,好好吃推
元朗西鐵站一出步行十分鐘左右
會到達以美食多而聞名的又新街

為慶祝平時對我照顧有加的同事生日
我決定請客
讓喜歡日本菜的她吃一個豐盛的午餐

選擇野川,是因為它闊落舒適,
價錢相宜,
食物質素高,種類繁多
午餐有拉麵、飯套餐
也能以特惠價錢配搭刺身、炸物、甜品

是日點了

🐱自家製叉燒拉麵(配熱飲)$53
首先必須稱讚拉麵的半熟蛋很滑,而且蛋味濃
叉燒有三塊,肥瘦適中,入口即化
配以木耳絲、粟米粒、蔥
口感很豐富
湯頭不算很特別,但吃完不會很口乾
不會過鹹
而且拉麵挺爽口

🐱吉列炸蝦拉麵(配熱飲)$48
拉麵、湯頭和配料和上述一樣
主角換成了吉列炸蝦三隻🍤🍤🍤
炸蝦分開送上這一點子很好
炸蝦外層酥脆,蝦很鮮味,非常香口

🐱三文魚刺身六片 $48
刺身拼盤令人驚艷,擺盤很華麗
而且用檸檬墊底,突出了魚生的鮮味
三文魚刺身拼成了大大朵玫瑰🌹
而且很厚,份量比菜單上寫的多兩倍以上
新鮮肥美,物超所值

🐱油甘魚刺身三片$32
厚身大片,鮮甜可口,少少貴

🐱帶子四片$32
鮮甜、新鮮,少少貴

🐱甜蝦六隻 $48
大大隻,肉質鮮甜
蝦頭有膏,好好吃

🐱芝士年糕2件 $18
外脆內軟,芝士不算太多
所以不會太膩

🐱芝麻雞翼2件 $22
外皮炸得很酥脆,但雞肉不乾
很香芝麻味

🐱炸餃子4隻$18
挺大隻,炸得很脆,不油膩

🐱芝士奶蓋紫薯紅豆冰 跟餐+$18

曲奇味很綿滑
綠茶味很香濃純厚
絕對不是香精味
推薦度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

整體而言,午餐價格非常相宜
尤其推介刺身,非常新鮮
很適合生日、聚會,或天天吃也可以
  • 三文魚刺身
  • 芝士年糕
2021-06-05 701 瀏覽
這次在元朗又新街覓食,想起這家店了😆,因為吃過幾次也覺得不錯。店舖裝修不同,變了韓式酒吧工業風,還播放著流行歌曲。餐牌上也是有多款食物選擇,部分在做優惠,可以便宜一點吃東西🙈。-💥四品刺身盛盒 HKD$158,這個拼盤賣相不錯,裡面有四款時令刺身,每份刺身有四片,包括:赤貝/三文魚/北寄貝/赤蝦。魚生食材新鮮肥美,味道鮮甜嫰滑,不用加醬油吃也可以🤤。-💥自選壽司 HKD$9起,一份有兩件壽司,食物擺盤顏色鮮豔,選擇了海膽/三文魚/油甘魚/赤貝/鰻魚。海膽海水味重不會感到腥,魚生食材也是很新鮮,有壽司飯所以吃醬油較好🤩。-💥芝士年糕 HKD$19 / 椰汁流心球 HKD$24,兩款食物熱辣辣吃,做到外脆內軟的口感,但不會太油膩的😚。芝士年糕味道很香芝味濃郁,椰汁流心球椰味香濃,咬下去有很多椰汁爆出來,吃的時候要小心一點。-飲品方面,點了熱杏仁霜的凍忌廉碎朱古力咖啡沙冰,飲品味道濃郁味道不錯☺。食物質素不錯,魚生食材新鮮。價錢不貴,因為在做優惠,吃多一點也不怕😆。

2021-06-02
2021-09-02 14 瀏覽
元朗美食多就當然㗎啦,要逐間試真係有排!所以都係靠朋友介紹先至嚟呢間食。食物嘅種類好多有串燒,刺身,壽司,烏冬,炸物,爐端燒。最抵食就係like同share佢哋嘅Facebook, 就會有一個半價嘅餐牌串燒我哋揀咗火雞腎同牛舌,燒得好香唔會有過分多嘅醃料壽司飯唔會多,魚同甘蝦鮮甜,可惜海膽冇貨試唔到!牛肉壽喜燒d牛好林,我哋食得好慢一路煲住個鍋都無過熟到d肉好鞋,鍋入邊有豆腐,白菜,粉絲全部都好入味甜甜地好開胃我哋怕冇乜澱粉質就嗌咗個冷烏冬,超級彈牙!多醬汁分開上自己喜好落幾多都得。同朋友一路飲野一路食飯一路吹水,當然唔少得小食,我哋叫咗雞泡魚干同埋炸雞軟骨完全唔會炸到油膩,呢2碟真係傾住計飲住野食一流。重點價錢親民,下次一定會再食
元朗美食多就當然㗎啦,要逐間試真係有排!所以都係靠朋友介紹先至嚟呢間食。食物嘅種類好多有串燒,刺身壽司,烏冬,炸物,爐端燒。最抵食就係like同share佢哋嘅Facebook, 就會有一個半價嘅餐牌
串燒我哋揀咗火雞腎同牛舌,燒得好香唔會有過分多嘅醃料
2021-09-02 12 瀏覽
🍽 餐廳:野川拉麵の深燒食堂 (元朗)😋味道:5/5💰CP值:5/5🕴🏻服務:5/5🪴餐廳環境:4/5👀回頭率:5/5📍 地址:元朗又新街40-48號榮豐大廈地下B號舖屋企附近行一圈,近近地就揀左呢間食晚飯。照燒雞扒拉麵🍜$66對比起拉麵店的拉麵,明顯這不是主打,非常普通。反而重點落在壽司、串燒和炸物身上,有部分壽司和炸物都有半價,抵食👍🏼👍🏼👍🏼而且壽司🍣筆者覺得都新鮮即制,細細件一碟,微暖嘅壽司飯👍🏼👍🏼👍🏼烤雞泡魚乾🐡$29😍😍😍筆者最喜歡吃了!烤得香噴噴!芝士年糕🧀 $19(3件)外面煎得薄脆,入面是軟軟的芝士~😍芝士蛋糕🍰+自選雪糕一球$39芝士蛋糕好味😋,雪糕似是Dryers 雪糕吧~我們本來想要3.6牛乳味,但沒貨,所以選了曲奇味。總結:日式放題的落order版本~宵夜時段來更便宜,串燒跟炸物都很推薦👍🏼👍🏼👍🏼店內播放著韓國明星的跳舞MV👯‍♀️👯‍♂️~最岩小食🍻吹水飲野~
🍽 餐廳:野川拉麵の深燒食堂 (元朗)
😋味道:5/5
💰CP值:5/5
🕴🏻服務:5/5
🪴餐廳環境:4/5
👀回頭率:5/5
📍 地址:元朗又新街40-48號榮豐大廈地下B號舖

屋企附近行一圈,近近地就揀左呢間食晚飯。

照燒雞扒拉麵🍜$66
對比起拉麵店的拉麵,明顯這不是主打,非常普通。

烤雞泡魚乾🐡$29
😍😍😍筆者最喜歡吃了!烤得香噴噴!
烤雞泡魚乾

芝士年糕🧀 $19(3件)
外面煎得薄脆,入面是軟軟的芝士~😍

芝士蛋糕🍰+自選雪糕一球$39

店內播放著韓國明星的跳舞MV👯‍♀️👯‍♂️~
最岩小食🍻吹水飲野~
烤雞泡魚乾
2021-08-29 13 瀏覽
下午茶黎到野川真係有好多款食物選擇,我哋就叫左一堆小食再加兩個麵,飽到今晚都食唔落炸芝麻雞翼幾入味 ,咬落好juicy, 外皮香脆仲有芝麻香。炸魷魚鬚,炸得乾身。奶油脆豬仔包中間有大大塊牛油。吉列豬扒配薯條司華力腸配雜果沙律,腸仔已經切好哂,方便入口餃子拉面餃子係分開上嘅,呢個做法好處係唔怕浸軟炸餃子嘅皮。芝士地獄海鮮拉面材料豐富,有原塊芝士片,蝦,青口,配菜仲有木耳,粟米,糖心蛋,睇落非常豐富,辣味湯底就唔係好夠辣,再辣D就仲好當然唔少得呢度既特色飲品,紅豆奶茶配3.6牛奶雪糕$28,仲有可可脆片阿華田芝士奶蓋$18富士山汽水味道淡淡地,而且糖份唔高,每100g只有4g糖,算係比較低糖嘅汽水,岩晒D想過汽水口癮又怕肥嘅人。
芝麻雞翼

炸魷魚鬚,炸得乾身。
炸魷魚鬚

奶油脆豬仔包中間有大大塊牛油。
脆脆奶油豬

吉列豬扒配薯條
吉列豬扒

司華力腸配雜果沙律,腸仔已經切好哂,方便入口
司華力腸

餃子拉面餃子係分開上嘅,呢個做法好處係唔怕浸軟炸餃子嘅皮。
餃子拉麵

餃子拉麵
芝士地獄海鮮拉麵
富士山頂汽水
2021-08-26 21 瀏覽
琴日同個住係朗屏既fd食飯 佢就推介左我黎食呢間野川拉面因為佢話佢食過呢間覺得唔錯 !!一入到去果陣見到環境都幾靚 幾衛生同埋係半開放式既廚房侍應都幾有禮貌 咁我地就叫左個豚肉烏冬 d豚肉都夠多又夠滑 另外個烏冬就爽口彈牙 個湯都好好味 另外 我地仲叫左個m5澳洲和牛牛扒  煎得岩岩好 入口即溶牛味充足 食得出係靚野最後我地加左個軟穀蟹手卷 脆口夠熱 非常美味 呢間真係值得再食 !!元朗真係好多隱世小店!!!
琴日同個住係朗屏既fd食飯 佢就推介左我黎食呢間野川拉面
因為佢話佢食過呢間覺得唔錯 !!

一入到去果陣見到環境都幾靚 幾衛生同埋係半開放式既廚房
侍應都幾有禮貌

咁我地就叫左個豚肉烏冬 d豚肉都夠多又夠滑

另外個烏冬就爽口彈牙 個湯都好好味

另外 我地仲叫左個m5澳洲和牛牛扒  煎得岩岩好 入口即溶
牛味充足 食得出係靚野

最後我地加左個軟穀蟹手卷 脆口夠熱 非常美味

呢間真係值得再食 !!
元朗真係好多隱世小店!!!
2021-08-23 24 瀏覽
朋友話黎野川拉麵一定要食邪惡芝士湯底吉列炸蝦拉麵,湯底原來真係好creamy同埋好多芝士, 配炸蝦一齊食真係一流跟住我哋見到有一個分享價,超抵選擇,就嗌左芝麻雞翼,芝士年糕,吉列蠔,大眼雞加埋都係$100左右之後我哋仲加咗牛油錫紙金菇同埋大茄燒,好香牛油同埋蒜蓉味😍😍so tasty 鍋物超抵食,超大盤豚肉泡菜鍋,豆腐金菇泡菜同埋超多豚肉😍仲有燒大眼雞加埋個士多啤梨生啤&小朋友最愛波子汽水🥤今餐真系大滿足同埋依度地方乾淨仲要有個戶外位置,同朋友聚會一流,地點都算方便,我哋費事差牌就泊咗喺對面交通廣場,幾分鐘就到

鍋物超抵食,超大盤豚肉泡菜鍋,豆腐金菇泡菜同埋超多豚肉😍

仲有燒大眼雞
加埋個士多啤梨生啤&小朋友最愛波子汽水🥤今餐真系大滿足

【元朗】【抵食!非一般日式餐廳】星期日做孝順女,同媽咪去左元朗買餸,行到攰左,又新街揀左間餐廳食下午茶,其實午餐都未食,睇左餐牌原來好抵食,叫到放題咁都唔會好貴。午餐下午茶餐晚餐都有唔同餐牌,個人覺得食物質素不錯,價錢便宜,見到好多人叫拉麵,50蚊唔洗仲包熱飲,仲平過茶餐廳。雖然名叫野川拉麵~深宵食堂,唔好諗住係日本居酒屋咁,佢裝修似韓燒餐廳,仲有個1:1 iron man係門口坐鎮。餐牌雖然真係主要食日本野,但都有啲其他野食下。唔洗加一,又有set,真係好抵食。──假日限定午餐──芝心牛角漢堡$98(包一杯$38特飲)~一半溶嘅芝士加上勁厚的漢堡扒,用左牛肉豚肉和雞肉製成,好有份量,媽咪話似用新鮮肉整自家製,多菜,加埋牛角包好脆,仲有一籃熱焫焫嘅薯條,同一口薯仔沙律。特飲:芝士奶蓋朱古力Oreo ~好驚喜!!味道媲美著名手搖飲品品牌,甜度啱啱好,跟呢個餐唔洗加錢真係好抵!!──追加小食──叫一個午餐就可以無限追加特價小食,有好多種類今次我淨係揀左刺身,因為我家姐超推薦!!我諗主要原因係個擺盤好似放題,其他小食炸物都好似放題會食果啲。每樣我都叫左兩份~但其實啲炸物都好吸引!!三文魚 $
【元朗】【抵食!非一般日式餐廳】

餐牌雖然真係主要食日本野,但都有啲其他野食下。
唔洗加一,又有set,真係好抵食。

──假日限定午餐──

芝心牛角漢堡$98
(包一杯$38特飲)

特飲:芝士奶蓋朱古力Oreo

──追加小食──

三文魚 $24 有3片

甜蝦 $24 有3隻

帶子 $32 有3片

──下午茶餐──

炸雞翼 拼沙律 $42

~雞翼都幾大隻,配薯仔什果沙律,包埋熱飲一杯

──滋味小食──

泰式鳳爪 $48

~冇骨,唔算辣,酸甜,開胃,好食!!
2021-08-18 28 瀏覽
難得今日同老公一同放假,下午行完街買完野,肚餓就開始周圍搵野食。6點幾去到都已經差唔多滿座,相信一定不會差。入到去給我第一感覺像是回到中學生時既感覺,是年輕的味道啊記住要去Facebook 讚好,好多野食都有半價優惠,可惜飲品優惠只有啤酒可選,因要揸車所以就選擇了梳打特飲大大杯既蘋果梳打,冰凍解渴大熱天時熱啱哂炸芝麻雞翼及炸芝士年糕: 難得咁多人每樣野都仲可以炸得咁新鮮,香口好味道,新鮮炸起記得小心燙口啊燒雞泡魚干:必食,燒得啱啱好,好有咬口燒蠔:鍾意食蠔的朋友仔值得一試牛肉壽喜燒:想填飽肚仔必食之選,呢個價錢有呢個份量同呢個質素,今時今日真係買少見少,好足料,食埋呢個就真係飽哂😋食完之後整個人都感覺變得年輕了,怪不得吸引到不同食客光顧,青春的味道是多麼的美好呢