2025-06-12
話咁快就到父親節👨🏻!仲未準備好送比爸爸咩禮品好?早幾日經過九龍城見到呢間舖頭,推出左父親節限定「八婆塔」🤣🤣八婆塔唔止係女士們呢!其實送比男士都好合適!爸爸都係甜品控,一於就同小朋友買呢個返去,孝敬孝敬下佢地最愛嘅爸爸👨🏻感謝爸爸對我地嘅付出,一於用甜品俘虜佢個心💕💕「👨🏻父親節下午茶甜品套裝🧁」🩷柚子檸檬迷你芝士蛋糕杯❤️芝麻迷你芝士蛋糕杯💚抹茶芝士蛋糕杯💛黑糖麻糬軟心芝士撻🩵焦糖果仁酥撻🤎朱古力百香果酥撻🖤黑芝麻紅豆酥皮撻🧡泰式手標奶茶撻🩶栗子凍撻💙開心果酥撻老老實實,十款撻點都各有特色,話就話可以人人有份唔洗爭,實情係件件都唔夠分🤣🤣🤣知道架啦,下次有去九龍城會再買!呢個父親節下午茶甜品套裝仲要送埋個三層甜品架真係好有儀式感💕趁就快到父親節,快啲去買比最敬愛嘅爸爸們啦!@queensophietarts.official 👑Queen Sophie#QueenSophie #父親節甄選 #父親節下午茶甜品套裝 #十件撻 #經典酥皮蛋撻 #甜品套裝 #九龍城 #上環 #父親節 #父親節快樂 #fathersday #happyfathersday
爸爸都係甜品控,一於就同小朋友買呢個返去,
「👨🏻父親節下午茶甜品套裝🧁」
🩷柚子檸檬迷你芝士蛋糕杯
❤️芝麻迷你芝士蛋糕杯