2025-07-02
之前機緣巧合下見到呢一間午市有任食打邊爐,睇評價幾好,仲有手工餃❤️,所以朋友聚餐就約係呢度。星期六日$168加1,如果要飲品再加20元。我地幾個女仔為免降低咗戰鬥力(本身都唔高)所以冇叫飲品。一入餐廳,所有裝修同設備物品都好靚有detail位有心機,細至牙籤圍裙,大致店嘅裝修仲有特色牆,全部都係打卡位好靚。去到食物,選擇種類都多既,海鮮同手工餃,原來每人得一件,其他50幾種就任叫。前菜好食,牛肉還可,豚肉好食,仲有菜,丸,面類(第一次自己煮薯粉)另外每人仲有雪糕一球。其實大致上用餐都開心滿意,幾個朋友出嚟聚一聚相當好。可能個位置比較偏僻,星期六午市只有三枱🥺好擔心捱唔住。另外限時90分鐘,店員真係好準時叫我地還枱,但係個場又無客….而我地仲食緊最後既雪糕球,職員仲要催多次夠鐘要離開啦,呢個算係呢餐嘅敗筆。香港餐廳係各方面,特別係服務,都要加把勁啦。