Chef Daruma
生日畫碟餐廳🎂驚喜滿滿
fat.hkfoodie
2025-09-24
關注
係社交平台見到呢間餐廳~生日畫碟真係驚艷到我🤩餐廳用達摩做主題🎏 入面裝修都幾靚坐得都算闊落 不過建議book位先有卡位🤟🏻食咗2人餐 都夠飽 朋友都鍾意🥰🍴2人餐 ($388)📍前菜:韓式泡菜 + 醬漬螢光魷魚泡菜爽脆,酸度同辣度平衡得啱啱好👍🏻仲帶點蒜香,開胃一流!魷魚爽口彈牙🦑啖啖肉 唯一覺得醬汁略為濃咗d 食多兩啖會略為膩🥹📍湯品:蜆肉蛋花味噌湯鮮甜嘅蜆味即刻爆發~~蜆肉夠肥美,蛋花幼滑😍湯底濃而不鹹不過蜆肉份量可以再多啲 飲完有啲意猶未盡😂📍小食:芝士吉列豬扒 (+$18)外層炸得金黃酥脆 切開咗見到好多芝士🧀豬扒厚實多汁,味道層次好豐富~一啖咬落去嘅時候係好拉絲🤩🫶🏻炸皮都唔會好厚🔥但係記得趁熱食📍主食:安格斯壽喜鍋(+$48)牛肉片嫩滑多汁🐮吸晒甜鹹嘅壽喜燒醬汁配菜有冬菇、金菇、南瓜、豆腐、粉絲..佢嘅湯底濃郁又唔會太甜,仲可以加蛋漿🥚牛肉份量適中!但食肉獸可能要加單點😹📍主食:宮崎A4和牛丼(+$68)當晚嘅MVP👑 和牛真係入口即化、紋路都好靚😍配上微甜嘅醬汁同半熟蛋黃 撈飯💯呢碗飯唔使5分鐘2個人就食晒~📍甜品:北海道抹茶蛋糕完美嘅收尾 因為生日畫碟好靚🎂店員係拎咗一個寶箱 打開再點火~燒咗一張紙之後就見到生日蛋糕🥳當日仲送埋「即影即有」🫶🏻朋友勁開心好可惜抹茶味唔算好濃 紅豆略甜🫘不過整體食落又未到膩!有機會嘅話想試吓另一隻味hahaha查看更多
+ 4
ChubbyBowtie
旺角超人氣日本餐廳
ChubbyBowtie
2025-09-06
關注
近期喺社交平台經常見到有好多人介紹呢間日本餐廳,呢晚就過咗嚟食個晚餐🤩 果然一入去就見到好多客人啊 。壽喜燒♦️牛肉盛盒一份牛肉盛盒裏面有齊三種高質素嘅牛肉,有厚身嘅檸檬之牛舌,肉味濃郁嘅安格斯牛板腱同埋入口嫩滑嘅澳洲M5和牛肩胛🐮 店員教落先加入牛油,再將牛肉輕燒,加埋少少糖同埋壽喜燒汁,好快就食得啦🥳♦️蔬菜盛盒都幾豐富㗎,食完牛肉再加入上湯淥蔬菜🥬 入面有娃娃菜、皇帝菜、甘旬、本菇、豆腐、京蔥、冬菇同埋金菇。♦️稻庭烏冬烏冬已經預先烹煮過,所以唔好滾咁耐啊。朴葉味噌燒我地揀咗宮崎米豚里脊肉,肥瘦分明,隔住朴葉燒熟呢個米豚里脊肉,更加有風味🌱 店員溫馨提示我哋開火之後要輕輕落少少上湯一齊燒,咁就唔怕啲肉太乾啦🐷 燒熟咗嘅豚肉會幾金黃,有少少朴葉嘅香氣,口感唔錯。前菜我哋揀咗以下兩款嘅前菜,特別鍾意佢嘅螢光魷魚,味道幾鹹香。♦️醬漬螢光魷魚♦️辣味帶子裙邊小食♦️南蠻炸雞呢個小食份量都幾多,炸雞嘅炸粉唔會好厚,雞肉入面有勁多肉汁🐥 加上他他醬,真係幾惹味🍗♦️招牌玉子燒有兩個口味可以選擇,我揀咗明太子,喺味道甜甜地嘅玉子燒上面加上明太子醬同埋蟹籽真係冇得輸🍳 梳打飲品♦️香甜荔枝梳打荔枝嘅味道唔會太甜,個人非常喜歡呢個梳打。♦️沖繩海鹽菠蘿梳打入面有啲菠蘿粒粒🍍海鹽嘅鹹味仲帶到菠蘿嘅香甜。朱古力鏡面蛋糕呢次係同友人慶祝生日,真係好有儀式感呀🌸 店員仲會點火將畫碟公仔呈現喺我哋面前,之後仲會同免費嘅即影即有留念。特別多謝餐廳畫咗咁可愛嘅Chiikawa俾我哋,友人同我都超級鍾意兔兔㗎🐰 店員話可以預先預訂呢個畫碟,咁就可以揀自己心水嘅圖案啦😍 朱古力鏡面蛋糕入口幾Creamy🍰呢晚見到幾多人選擇喺呢度慶祝生日,所以氣氛都好歡樂 。下次想搵啲有儀式感嘅餐廳慶生,但係又唔想成班店員圍住你跳舞再播勁大聲生日歌令到壽星超尷尬嘅話,呢個靜靜地嘅點火揭曉畫碟甜品嘅做法就幾適合啦🎂查看更多
Shin92yeung
/生日必選🔥靚爆畫碟日式慶祝餐廳/
Shin92yeung
2025-09-05
關注
#慶祝 #生日 旺角多野食就係人都知😍生日月Lisba 竟然Book到呢間正爆嘅日本餐廳慶生,晚晚都甘多人排隊🎂🍾可以朝聖過一個火辣辣生日🔥真好開心😍呢排出咗新套餐,即叫壽喜燒套餐🍲夠晒吸引🥰🍽️ 醬漬螢光魷魚 & 辣味帶子群邊套餐先來兩個前菜,我地叫咗醬漬螢光魷魚 & 辣味帶子群邊😋兩個都好Yummy好開胃、超入味~好滿足!🍽️ 牛肉盛盒壽喜燒套餐🍲主菜嘅牛肉盛盒真係好吸睛😍有多款唔同靚牛肉,用來做壽喜燒真一流,檸檬牛舌、安格斯牛板腱、澳洲M5和牛肩胛,入口即溶😍配合埋啲特色嘅壽喜燒、糖同新鮮雞蛋汁🤤更加突出牛嘅鮮味😋濃濃牛肉味🥩真係夠晒滋味!🍽️ 蔬菜盛盒食完牛肉加番啲鰹魚汁湯底,加埋新鮮蔬菜🥬🍲大量菇菇同菜在剩餘嘅牛肉汁同清清地鰹魚汁湯煲內滾滾,真係好Juicy & 好Yummy~🍽️ 明太子雞翼 & 稻庭烏冬小食我哋揀左就日式風味嘅明太子雞翼,外脆內軟😋夠晒滋味,煙煙韌韌嘅烏冬配埋牛味濃嘅湯汁,真係太正了!🍹 淡雪之莓 & 富士云魅識發光嘅富士山🗻特飲真係第1次見😍🫶真係色香味俱全😋淡雪之莓又夠特別,仲有大大粒士多啤梨🍓可以食,酸酸甜甜,夠晒開胃🍹🍰 火盒抹茶蛋糕終於到戲肉😍🔥就算已經食到好飽但女人有第二個胃食甜品,期待已久嘅熊熊烈火🔥火盒蛋糕係我面前燒🔥真係好有儀式感,而且呢個畫碟服務夠晒吸引,仲有小禮物同埋即影即有,真係過咗個好難忘嘅生日,記得提前預約🍰🎊正啊!查看更多
Flying_piggy
生日首選❤️❤️達摩主題日本菜⛩️
Flying_piggy
2025-08-28
關注
今日去旺角食達摩堂,一出𨋢已經見到達摩主題裝修同達摩神台,滿滿日系氣氛即刻入心💖😆 走過打卡牆,窗外街景好容易影到雜誌感照片📸✨真係勁岩打卡, 見到有好多人寫低願望掛門口,氣氛超暖心🎋😊我哋叫左咗朴葉燒二人前定食,開波先嚟蜆肉蛋花味增湯,蜆肉鮮甜配蛋花滑溜,暖胃一流🍲😋 醬漬螢光魷魚鹹香過癮🐙🤤 辣味帶子裙邊爽彈中滲辣勁,味蕾即刻醒晒🌶️✨ 明太子雞翼燒到外脆內嫩,明太子鹹香滿瀉,🍗🔥主角朴葉燒安格斯牛板腱放上火爐燒香味四散,牛肉厚切油花平均,配味噌邊燒邊食,肉汁同味噌香交織,真係冇得輸🥩💥 拌碗紫菜月見飯,真係超正飲品方面點咗特調巨峰提子梳打,氣泡輕盈帶提子清香🍇🥤 另一杯淡雪の莓顏色漸層靚到震,士多啤梨配蝶豆花同奶蓋,入口酸甜平衡,少女心即爆💜🍓甜品必試朱古力鏡面蛋糕,畫碟寫上祝福,全港首創日式生日寫字服務真係別出心裁,記住提早預訂呀🎂🖌️ 仲有驚喜生日禮盒、即影即有同免費抽達摩小禮品,朋友勁開心,仲有張即影即有留念🎁📸整體來講,想同另一半或者好友慶祝生日,達摩堂絕對係近期最有心思嘅日式餐廳🇯🇵💯 下次再嚟,我一定要食埋其他甲羅燒同壽喜燒新菜式,再掛張願望紙,希望早日達成🙏✨查看更多
daisy daisy
達摩主題的日式餐廳
daisy daisy
2025-08-25
關注
話說之前都想去大阪的勝尾寺,但係之前唔夠時間去,而家喺香港見到有間以達摩主題的日式餐廳,裝修真係好似去咗日本咁!上到去一開lift門,就見到好靚的打卡牆,有啲字條可以比客人掛門口許願!達摩二人前定食:蜆肉蛋花味增湯:麵豉湯加咗蛋花更加香,蜆肉又好肥美小食:醬漬螢光魷魚,以前嘅日式居酒屋通常都會有呢道送酒,食落去比較爽脆辣味帶子裙邊:裙邊都比較少有,少少辣更加帶出味道招牌玉子燒半條 (焦糖):玉子燒好厚,好香蛋味,上面再加上沙律醬同焦糖,我覺得甜度適中黑豚壽喜鍋:呢個有個爐去煮,一邊煮一邊聞到壽喜燒味,除咗豚肉,另外仲有娃娃菜、菇,豚肉可以點生雞蛋食又或者將雞蛋放落個鍋度煮又係另一種食法!甜甜的湯底再加上肉類和蔬菜打邊爐一流!沖繩豚肉煎餃 配 稻庭烏冬 (鰹魚昆布湯):煎餃都有六隻,可以點餃子汁或者少少檸檬汁,稻庭烏冬比較幼,食落去比較滑!清酒煮蜆(另加):日式小食之一,蜆肉充滿清酒香味,食落去冇沙,而且好肥美又鮮甜!沖繩海鹽菠蘿梳打:菠蘿的甜味,再加上海鹽,又鹹又甜不錯,仲有果肉食清爽柚子梳打:飲落去好清新另外有個生日祝福寫字要提前預約,揀咗北海道抹茶蛋糕,畫嘅公仔係三眼仔,嘩畫得真係好似,而且勁靚!仲有份小禮物可以帶走,另外仲有份紀念可以影即影即有!查看更多
熊仔美食專員
超有儀式感嘅壽喜燒店🥓勁多搞作!
熊仔美食專員
2025-09-28
關注
食一餐壽喜燒到底有幾忙(¬‿¬ )又要食嘢又要打卡!早排慶生去左呢間「達摩」主題嘅日本菜 估唔到咁搞作達摩壽喜燒二人餐 [牛肉 $618起|豚肉 $498起]✿ 漬物|牛肉盛盒|蔬菜盛盒|小食|稻庭烏冬✿ 追加|甲羅燒三味 (+$198)壽喜燒餐相當豐富 牛肉/豚肉拼盤各有三款肉 賣相肉質非常不錯仲有蔬菜拼盤、漬物、小食 全部份量都唔少~食完肉可以加高湯煮烏冬 追加左甲羅燒 都係自己動手燒甲羅燒有齊蟹味噌、明太子、海膽醬三款 鮮味好濃好惹味重頭戲一定係神秘火燒盲盒環節(❀◦◡◦)入面放咗畫碟甜品餐廳好窩心咁送埋日本御守、即影即有~記得要預訂喔臨走仲可以喺門口掛埋許願卡 同埋抽獎拎達摩記念品!查看更多
ch._.ng_8
旺角必試朴葉燒鰻魚|生日驚喜配套超窩心🎂
ch._.ng_8
2025-09-27
關注
最近喺旺角發現咗一間推介嘅餐廳,專門做朴葉燒系列,尤其係佢哋嘅燒鰻魚令我印象深刻。鰻魚先熟咗再放喺朴葉上慢火再燒,令魚肉帶點微脆嘅邊緣,配埋自家調配嘅汁,味道層次豐富又唔會太油,十分開胃。餐廳環境舒適,服務貼心,最特別係佢哋有全新生日配套,免費幫你畫碟,仲係你心水公仔,加上即影即有同驚喜禮盒,令生日氣氛更加溫馨。不論係慶祝生日定係其他節日,呢度都係一個好選擇。價錢合理,餐點質素高,值得一試。推薦給想嘗新嘅你!查看更多
+ 5
yoyo_lam_
隨時中日本來回機票🇯🇵
yoyo_lam_
2025-09-26
關注
👉🏻 達摩二人前定食 $388 👈🏻❀ 蜆肉蛋花味噌湯x2❀ 韓式泡菜❀ 芥末左口魚邊❀ 櫻花虎蝦天婦羅x3❀ 安格斯壽喜鍋 (+$48)❀ 頂級Prime牛小排丼 (+$18)❀ 沖繩海鹽菠蘿梳打 (+$34)❀ 富士雲魅 [椰青水,蝶豆花,奶蓋] (+$41)🎂 驚喜生日禮盒❀ 朱古力鏡面蛋糕 $98免費生日寫字✍🏻 即影即有📸*記得提前預訂!!🍻 Suntory Half & Half $78*第二杯半價‼️食飽記得抽獎!!🎁頭獎係日本來回機票🇯🇵最後仲可以帶走達摩小禮品留念❤️🥢 達摩堂📍 旺角彌敦道726號17樓查看更多
+ 4
旺角達摩主題日式餐廳
yung115
2025-09-22
關注
今日去左達摩堂食,佢既裝修好有心思。我地今次試左壽喜燒二人前,佢既份量啱啱好,牛肉盛盒肉質鮮嫩🥩,落入甜甜壽喜燒汁入面,香味即刻爆出😋。醬漬螢光魷魚🦑同辣味帶子裙邊都幾好食,明太子雞翼好惹味,稻庭烏冬滑溜🍜,吸晒壽喜燒汁精華,食埋真係岩岩好!飲品方面🥤,荔枝梳打清新解膩,淡雪の莓甜而不膩,啱晒打卡📸好好味。甜品就一定要講下佢個朱古力鏡面蛋糕,上枱前真係儀式感滿滿✨!而且佢個畫花好靚,影相一流📷,味道都唔輸蝕,朱古力香濃但唔會太甜,啱晒鍾意高質甜品嘅人👍。餐廳裝修走日系達摩風🇯🇵,打卡牆仲有達摩神台同許願紙條,感覺好有儀式感。抽達摩小禮品🎁都幾有趣,成個體驗唔止食🍽️,仲有得玩🎉。午市優惠都幾抵💰,成班朋友黎食套餐買四送一就最啱,仲有單點壽喜燒/朴葉燒套餐都有79折📉,整體黎講,達摩堂係一間有心有趣又好食嘅日式餐廳,值得一試!查看更多
sheenalo
達摩開運日式料理
sheenalo
2025-09-21
關注
以達摩為主題的裝潢相當吸睛,店內設有達摩神枱,有精美達摩許願卡給客人寫下願望掛上牆壁,牆上掛滿了許願卡極具打卡感,讓人彷彿瞬間飛到日本。還可以抽達摩小禮品帶走記念。靠窗座位格外舒適,柔和陽光灑進來,為用餐氣氛添上悠閒感。午市優惠,套餐有買四送一優惠,單點及壽喜燒/朴葉燒套餐79折,性價比高。朴葉味噌燒二人前蜆肉味噌湯湯裡有蜆肉,大粒而肉質鮮甜。辣味帶子裙邊帶子裙邊帶點爽口彈性,辣味的調味滲透其中,微微辛辣讓人食慾大開。醬漬螢光魷魚色澤晶亮,入口帶有黏滑感,鹹香中帶點甘甜。珍寶吉列廣島蠔外層炸得金黃香脆,咬下去是飽滿的蠔肉,鮮美多汁,熱騰騰的口感相當滿足。蘭王厚燒鰻魚鰻魚厚切肥美,邊燒邊淋上鰹魚湯,令肉質更加濕潤入味。焦香與鰻魚的油脂很香口。芝士吉列豬扒配稻庭烏冬豬扒炸得外脆內嫩,切開後有流心芝士,濃郁香滑。搭配鰹魚湯稻庭烏冬,非常飽足。淡雪の莓夢幻的淺藍色視覺很吸引,配上酸甜草莓醬和香滑的奶蓋香甜濃滑。恋人と桜絕對是打卡必點,粉藍色加粉紅色很浪漫,椰青水清甜解渴,櫻花啫喱晶瑩q彈,加上厚奶蓋很滿足。驚喜生日禮盒全港首推日式生日祝福畫碟服務(需提前預訂),上桌點火後的火焰效果極具儀式感,隨着火光漸熄,畫碟上的鬼滅之刃角色蝴蝶忍圖案慢慢出現在眼前,充滿驚喜。北海道抹茶蛋糕細緻清香,更送即影即有照片,為慶生時刻添上滿滿回憶。查看更多
+ 6
SandyWon
多謝達摩堂比左個好難忘既生日比我
SandyWon
2025-09-21
關注
人均$3XX有和牛壽喜燒,提前預訂可享神秘生日禮盒,個性化畫碟寫字和,仲有即時影有相甲羅燒三味,蟹膏勁香濃,好鮮甜和牛壽喜燒二人套餐兩款前菜(帶子裙邊·螢光魷魚)明太子雞翼檸檬牛舌澳洲M5和牛肩胛安格斯牛板腱和牛入口即化,加埋蔬菜香菇、烏冬一齊煮,好好味飲品我哋揀咗佢最signature嘅淡雪の莓和戀人と櫻,造型勁靚!甜品係生日朱古力鏡面蛋糕,佢有兩種味可以揀一隻係朱古力一隻係抹茶,兩隻都好好食!查看更多
醬漬螢光魷魚
澳洲M5和牛西冷
Kaloyo Pmt
生日必選!
Kaloyo Pmt
2025-09-19
關注
旺角鬧市有一家超有日式氛圍的達摩主題餐廳!門口超吸睛的達摩神台、紅燈籠牆、日式窗景位,每個角落都超好拍📸 彷彿瞬間穿越到日本🇯🇵而且他們有全港首創「日式生日畫碟服務」🍰 (記得提前預訂!師傅會用醬汁畫超可愛達摩祝福~) 食完可以抽達摩小禮品帶走留念~還可以寫許願紙條掛門口看到午市套餐還有買四送一優惠💮打工仔約飯必衝!我地選了達摩壽喜燒二人前套餐前菜:番漬螢光魷魚|辣味帶子裙邊魷魚鹹香鮮甜,而帶子裙邊微辣開胃~主菜:牛肉盛盒▫️檸檬の牛舌:清爽檸檬香超解膩 ▫️安格斯牛板腱:肉味濃郁油脂適中 ▫️澳洲M5和牛肩胛:入口相對即化~ 小食:珍寶吉列廣島蠔:外脆內嫩蠔肉爆汁! 炸得剛好查看更多
+ 6
wingwwk
達摩主題居酒屋
wingwwk
2025-09-19
關注
以達摩為主題嘅居酒屋,日系味濃,一入去就見到達摩神台,仲有一大幅達摩公仔許願牆~呢度嘅生日畫碟服務~啲公仔畫得超靚!我揀左近來火熱嘅鬼滅之刄😆而且成個presentation勁靚~用滿佈櫻花嘅外盒裝住蛋糕,加上個火焰效果,打卡度滿分!而且仲可以免費生日寫字、送即影即有相同達摩小禮品添!(記得要提前預訂‼️)食物方面,我地叫左達摩二人前定食,可以自選配搭,都好豐富~先有蜆肉蛋花味增湯;前菜揀左醬漬螢光魷魚辣味帶子裙邊。特別喜歡後者,口感有嚼口;南蠻炸雞份量好多,炸得夠脆口,配上沙律醬不錯;厚切和牛舌芯好嫩好爽脆,可以配芝麻醬或醬油食,我就喜歡吱小小檸檬汁~最後櫻花虎蝦天婦羅配稻庭烏冬,個天婦羅非常香口,脆而不膩,表層嘅櫻花蝦鹹鹹香香,增加口感;飲品選擇兩款特飲,甜蜜白桃梳打 同沖繩海鹽菠蘿梳打,消暑解渴,啱哂夏天~查看更多
+ 5
Chingkle
達摩主題餐廳🇯🇵
Chingkle
2025-09-18
關注
今次發現咗間隱世達摩主題餐廳🇯🇵 成間舖頭都係打卡位📸 有達摩神台、許願牆同超靚街景窗邊位,真係點影都咁有feel✨試咗佢哋嘅壽喜燒二人前🍲 宮崎A5和牛油花靚到不得了🥩 入口即化超正!套餐仲有南鑾炸雞同稻庭烏冬,個炸雞外脆內嫩真心推薦👍另外叫咗厚燒鰻魚玉子丼,鰻魚厚身又多汁🤤 飲品方面試咗兩款特飲:富士云魅🗻 真係靚到好似藝術品咁,同埋巨峰提子梳打🍇 清甜解膩,兩杯都必叫!最驚喜係全港首創生日畫碟服務🎨 今次幫女女畫咗Elsa,畫功精細到唔捨得食啊😍 仲有即影即有、生日禮盒同許願紙條🎋 儀式感爆燈💖走之前記得抽達摩小禮品🎁 同埋午市有買四送一優惠💮 約定姊妹們再encore先!查看更多
foodiechuxx
呢度慶生超開心超有儀式感(•ૢ⚈͒⌄⚈͒•ૢ)
foodiechuxx
2025-09-17
關注
呢度慶生超開心超有儀式感(•ૢ⚈͒⌄⚈͒•ૢ)燒完張紙就見到盒入面放咗提前畫碟嘅蛋糕畫得超可愛像真唔係講笑‼️另外杯富士山特飲底座識發光打卡好吸睛✨今日去旺角達摩堂試二人前達摩壽喜燒首先包咗兩個前菜✧ 醬漬螢光魷魚魷魚爽脆彈牙醬汁好入味食落鹹香開胃一試就停唔到口✧ 辣味带子裙邊带子裙邊鮮甜多汁辣度岩岩好唔會蓋過带子本身嘅鮮味好過癮✧ 櫻花虎蝦天婦羅(三隻,$36)外皮脆卜卜唔油膩用櫻花蝦做脆皮好有心思入面虎蝦肉厚實彈牙仲有肉汁✧ 牛肉盛盒($618)Sukiyaki有牛同豬揀牛肉質素超班入口即溶肉汁豐富有牛舌同牛板腱flat iron每一啖都有濃郁牛油香好滿足宮崎A5黑毛和牛友三角(+$48)另外仲可加錢改食A5和牛油脂分布均勻煎完外皮微焦入面嫩到出汁油脂香好濃郁✧ 蔬菜盛合蔬菜新鮮種類多煮完吸晒湯汁有大蔥菇菌本菇豆腐同娃娃菜皇帝菜爽甜可以平衡肉食油膩✧ 稻庭烏冬好鍾意幼幼嘅烏冬~煙韌彈牙吸埋壽喜燒醬汁✧ 淡雪の莓($41)奶蓋好 creamy滑而唔甜膩顏色好 fresh打卡都好正✧ 富士云魅($41)外形似富士山🗻底層椰青水中間蝶豆花水頂層芝士奶蓋底座仲識發光打卡好吸睛✧ 精選蛋糕(朱古力鏡面蛋糕)($98)鏡面光滑蛋糕鬆軟朱古力味濃郁奶欣賞作仲有層脆脆 昇華咗整體口感仲可以加生日祝福畫碟超靚搵完火燒仲要送張即影即有~儀式感爆哂燈總結餐廳達摩主題日式裝修好有feel入到門見到達摩神台同打卡牆高樓層窗外街景影相都好靚仲有紙條比客人掛門口許願食完仲可以抽達摩小禮品帶走做紀念最正係有全港首推日式生日祝福畫碟溫提大家服務要提前預訂午市套餐仲有買四送一優惠好抵!查看更多