我點了”mint chocolate smoothie”,但後生嘅女工作人員畀咗我”chocolate milk tea”。 我告訴她這是錯誤的,我想要的是“mint chocolate smoothie”,這與圖片不同。 工作人員將”chocolate milk tea” 擺入攪拌機度,加入薄荷粉,畀咗我呢個! 唔係$34嘅”mint chocolate smoothie”! 我知係唔同噶,因為我通常買相同嘅口味! 我好失望,工作人員第二次畀咗我錯誤嘅! 請正確培訓您的員工。 我好失望! 發生喺貢茶油麻地分店!😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
15 分鐘 (外賣自取)
下午茶
我點了”mint chocolate smoothie”,但後生嘅女工作人員畀咗我”chocolate milk tea”。 我告訴她這是錯誤的,我想要的是“mint chocolate smoothie”,這與圖片不同。 工作人員將”chocolate milk tea” 擺入攪拌機度,加入薄荷粉,畀咗我呢個! 唔係$34嘅”mint chocolate smoothie”! 我知係唔同噶,因為我通常買相同嘅口味! 我好失望,工作人員第二次畀咗我錯誤嘅! 請正確培訓您的員工。 我好失望! 發生喺貢茶油麻地分店! 😡😡😡😡😡😡😡

15 分鐘 (外賣自取)
2019-06-08 280 瀏覽
1/6/2019 @ 油麻地 貢茶呢排天氣真係好鬼熱,行街都會好想飲返杯凍嘢 經過見到貢茶就即刻去買杯果汁由於男朋友唔飲得奶, 所以一向幫襯貢茶嘅時候,我哋都係飲果汁或者冇奶蓋嘅茶除咗奶蓋系列之外,都仲有好多其他嘅飲品 …本身想試可爾必思系列,但係由於唔知乜嘢係可以必思… 穩陣起見我哋都係試返普通嘅飲品…今日就試嗰芒果q綠…入面有好多啫喱 ,同埋芒果汁加綠茶… 飲落非常清甜,有芒果嘅香味但係又唔算好甜 ,綠茶味夠清 ,啫喱一條條有好多! 食落有冰涼嘅感覺
1/6/2019 @ 油麻地 貢茶
呢排天氣真係好鬼熱,行街都會好想飲返杯凍嘢
經過見到貢茶就即刻去買杯果汁

今日就試嗰芒果q綠…