2018-11-02 2921 瀏覽
以前有食過覺得質素ok, 今日再同朋友去食,8點入坐,叫咗168任食火鍋,星期五,六,日加10蚊,坐低後行去攞食物,發覺所有熟食都沒有,問侍應,佢話補充緊,到9點後再去攞,都係乜都無,再問經理,經理嘅回應更好笑,無熟食係因為隔離有酒席所以無熟食。178再加一,就係食菜同丸同有啲變黑嘅所謂美國黑豚肉同埋超肥嘅所謂牛肩肉。閣下自己考慮啦。以咁嘅價錢市面上應該好多選擇,難怪星期五繁忙時間都有好多空位。笨x一次,無下次。
2018-05-14 4017 瀏覽
肥牛放題只係$118,我就因為係星期五先食,所以就會加左$10。叫咗個鴛鴦鍋(麻辣湯底同沙嗲湯底)。每位有四件三文魚刺身,不過我就唔係咁好食三文魚刺身,所以我都將三文魚熟咗先食。飲品都有好多款,有韓國樂天飲品又有巨蜂提子。 丸方面極力推介芥末丸。有部份熟食同蕎麥面都好好食。最後,仲有甜品食,我自制了宇治金時(紅豆+綠茶雪糕),不過雪糕味道一般。環境方面都好舒服又有USB頭,不過會有少少凍最好帶番件褸。

叫咗個鴛鴦鍋(麻辣湯底同沙嗲湯底)。

飲品都有好多款,有韓國樂天飲品又有巨蜂提子。

丸方面極力推介芥末丸。
有部份熟食同蕎麥面都好好食。

環境方面都好舒服又有USB頭,不過會有少少凍最好帶番件褸。
2018-03-18 2902 瀏覽
溫馨提示下次買團購之前必須在openrice檢查清楚 食 評 以免重覆 一次又一次 中伏最衰自己貪心貪嗰兩隻鮮鮑魚同三文魚98蚊賣咗團購火鍋但係除此之外就冇嘢好食(如果你好鍾意食魚蛋牛丸的話)雖然話任食 但係根本冇嘢畀你揀畀張紙你有牛肉九肚魚鯇魚腩蟹柳但係其中九肚魚賣曬 鯇魚冇 肥牛渣 甜品渣 雪糕唔好味紅豆沙好似溝咗十倍水最後老闆老闆如果你想有生意唔該你改善下啲 質素 祝你客似雲來
2018-03-18
用餐優惠
團購
  • 炸魚皮
2018-02-23 2800 瀏覽
今晚,眾朋友慶祝三位二月生日的幸運兒,在這兒 訂了兩席台,有一、兩人曾來過讚好,特意提議眾人再來共宴。 本人第 一次來,覺得地方寬敞光猛,集團將一邊為中式酒樓,一邊是火鍋放題。  我們七時半來,可以放題兩小時,每人大約$142。食物類別有牛肉、各款丸類、菜類、魚脯、九肚魚、麵,沙律,也備有一些冷盤和己煮的炸物選擇。  甜品有紅豆沙和軟雪榚,算是樣樣都有,而且雪櫃冷飲任拿,以此價錢,大家不大高要求,但求十下十下,開開心心,不失為其中一間任食任飲的好餐館。 而且地點也頗方便,近北角港鐵站,泊車亦可在港運城內找到車位。論價錢,食物和地方算是物有所值,服務態度就一般。另外,如要特別點菜的東西,大部份都來得都比較慢,而且點了十款東西,可能只來七款。  有些碗碟洗得不太乾淨,這是不能容忍的錯失。  我覺這些問題大多是人為錯失,不是太難修正,希望日後改善。宴後,眾朋友都食得飽滿,相信很快我們又會再相約在這裹十下十下。

2018-02-23
慶祝紀念
生日
  • 紅豆沙
2018-02-08 2241 瀏覽
並不是放題只得個幾款嘢食逼你買upgrade Package 冇乜選擇碟碟野都好細好快俾人夾晒服務態度差到極端員工好少 20幾張枱得兩個人做嘢 上次試咗中餐一樣服務很差上菜又慢又留單 真的好少人做嘢👎🏼👎🏼👎🏼嘢食麻麻地👎🏼👎🏼👎🏼真係唔需要嘥時間花錢去試間今次諗住試放題俾多次機會但係都係一樣咁差
並不是放題只得個幾款嘢食
今次諗住試放題俾多次機會
但係都係一樣咁差
2018-02-08
2017-12-24 2443 瀏覽
星期日同老公兩個8點幾黎食,入位後等左20mins先有人理,d阿姐話有熟客要照顧佢地先,d食物出錯又慢。出去任夾部分,成枱好污糟,無人抹,食曬唔refill,剩餘少少係D大碟上,見到唔開胃,個阿姐又話唔應該咁夜黎,但其實之後仲有九點平dd時段,咁樣點做生意。碗碟全部有漬,d牛、豬認真麻麻,最恐怖嘅地方係有客人話無曬任食雪糕,部長係D客隔離用牛奶打散舊大結左冰雪糕不停講住粗口不停打,再倒返入部機,感覺衞生有待改善,最後每人2有幾,早知去遠少少去牛一,失望。
2017-09-21 3841 瀏覽
這個價錢根本不需要團購 散叫也可以 更多選擇 每人二百幾這個餐 牛肉的份量頗多 但唔係咁好食海蝦扇貝質素勁一般 未見過仲細過一毫子的扇貝花膠湯淡而無味 有四小粒每兩人三文魚刺身真係唔係咁好食 不過飲品, 菜, 丸, 冬姑任攞 有粟米 千島醬 但侍應的服務態度幾好 食過就算了 唔會再去其實團購真係幾搵笨 宣傳到好似好抵 但其實一啲都唔抵,除咗團購裏面嗰購買價錢之外 細則裏面仲有額外收費 呢度都唔止 餐廳又額外收多個五六曰收費其實好耐都冇幫襯過團購 但係見呢間打邊爐近屋企所以先買 不過都係好失望而家好多人見到團購兩個字都驚因為實在太多人試過冇下次了而為今次會好D 㸃知又糸咁! 團購公司對商户收費唔少的所以就算有評價我地都睇唔到幾多真實更何况好多團購公司網頁更本冇呢個功能團購好揾笨🐷
這個價錢根本不需要團購 散叫也可以 更多選擇
每人二百幾
這個餐 牛肉的份量頗多 但唔係咁好食
海蝦扇貝質素勁一般 未見過仲細過一毫子的扇貝
花膠湯淡而無味 有四小粒每兩人
三文魚刺身真係唔係咁好食
不過飲品, 菜, 丸, 冬姑任攞 有粟米 千島醬
侍應的服務態度幾好
食過就算了 唔會再去
而家好多人見到團購兩個字都驚
因為實在太多人試過冇下次了
而為今次會好D 㸃知又糸咁!
團購公司對商户收費唔少的
所以就算有評價我地都睇唔到幾多真實
更何况好多團購公司網頁更本冇呢個功能

團購好揾笨🐷
2017-08-10 4258 瀏覽
今天同朋友在 北角譽鍋打邊爐我們買咗團購原價328元極上美國雪花肥牛粒+海鮮放題現優惠價198元價錢超值食物尚可以海鮮都好新鮮飲品種類多達十幾款🍺首要推介抹茶雪糕整體尚算可以
今天同朋友在 北角譽鍋打邊爐
食物尚可以