2021-06-01 667 瀏覽
呢間型格嘅小店位於鵝頸橋後面嘅後巷,揉合各種街頭嘅元素,有塗鴉又有霓虹燈,夜晚去幾舒服,亦可以坐好耐,不過户外位有蚊,而且煙味有啲大。( ー̀֊ー́ )✧︎;黑松露芝士煙肉燉飯 $90幾驚喜,菇味濃,夠cheesy,risotto軟硬適中,全晚最好食係佢。;荔枝冰茶 $42太甜,荔枝味又不至於係藥水味但明顯係糖漿開出嚟,朋友話幾好飲,我就麻麻。;花生醬煙肉芝士漢堡 $95花生醬味道極!濃!郁,但除此之外只係普通漢堡一個,個包稍硬。🥜🥓🧀

;黑松露芝士煙肉燉飯 $90

;荔枝冰茶 $42
荔枝冰茶

;花生醬煙肉芝士漢堡 $95
2021-03-25
花生醬煙肉芝士漢堡
以街頭風喺灣仔響左朵!graffiti同supreme 櫈成日上ig😚但位置都幾難搵,尋尋找找真的找不到;驀然回首,係街市橫街處🙊,店面再extreme d對住街市牆,去到有壓迫感的程度🥺周圍環境真係唔會用靚同乾淨形容,Jenny甚至見住後巷垃圾🥲冇風景可言。欣賞間cafe有集合室內設計元素,Jenny 去個日,室內部分用餐區用左嚟展覽收藏品。但正因為咁,本身已經少的座位買少見少,得返霓虹燈牌位、門口沙發位同埋店側嘅有蓬位Jenny首選門口沙發位!但跑輸左條街,飲恨坐左霓虹燈位。之前爬文睇話多打卡位,但黎到發現現實有落差😂𝙁𝙤𝙤𝙙🍣三文魚親子漬飯 $80堅好食,連食開日本野嘅朋友都好鐘意——唔單止食材新鮮,柚子汁、牛油果、三文魚三個好有火花😍 given that魚生飯閒閒地都過百,佢唔貴又足份量,差d食唔晒添😚至於野飲就唔特別,冇乜討論空間🤗朝聖左Supreme 櫈,論堂食,風景就唔多想再enjoy,但魚生飯的水準出色🥺結論:買take away !😌𝙋𝙝𝙤𝙩𝙤 𝙨𝙥𝙤𝙩(@hungry_meanjen)門口梳發位霓虹燈店側graffiti

𝙁𝙤𝙤𝙙
🍣三文魚親子漬飯 $80

至於野飲就唔特別,冇乜討論空間🤗

𝙋𝙝𝙤𝙩𝙤 𝙨𝙥𝙤𝙩(@hungry_meanjen)
門口梳發位
霓虹燈
店側graffiti
三文魚親子漬飯
三文魚親子漬飯
Hawaiian Poke Bowl 通常係主要賣poke bowl 嘅餐廳先揾到,估唔到係依間街頭小店搵到好味賣相又吸引嘅poke bowl😋✨Tuna Poke Bowl (8.5/10)平時係其他地方食嘅tuna poke bowl都係細細粒生tuna,但係依間小店嘅tuna 有煎下tuna嘅表面,令到吞拿魚更加惹味,做法有少少似日式鐵火丼既吞拿魚漬。tuna中間又充滿油脂感,口味都更加有層次😋配埋柚子醬,令到成個bowl更加fresh,絕對係健康又好味之選✨Salmon Poke Bowl (7.5/10)依款salmon poke bowl 我地選擇左加日本醬油,配埋魚子食落有少少似壽司店啲魚生飯🤤而且三文魚厚實,表面輕輕火灸果,三文魚既油香爆曬出黎,但同時下面有保持到刺身三文魚既口感。鍾意三文魚既絕對唔可以錯過!店舖員工都好親切健談,外國人同街坊經過都會同店舖啲員工傾下計,打招呼。呢種咁friendly既小店vibe真系好讚!☺️

✨Tuna Poke Bowl (8.5/10)

✨Salmon Poke Bowl (7.5/10)

2021-04-16
  • 呑拿魚夏威夷飯
  • 三文魚親子漬飯
📍灣仔隱閉小巷‼️· 玩味十足outdoor小店 -- 要有😎🔥·==========================灣仔陳東里呢條巷仔入面隱藏一間玩味十足嘅cafe,環境清靜,同附近熱鬧嘅鵝頸橋街市呈現強烈嘅對比🙈呢到嘅裝修好有格調好chill,座位以outdoor為主😆夜晚仲會搖身一變做shisha bar,同朋友嚟飲返兩杯就最好不過!------------------------------⭐️蟹膏蟹肉芒果飯配明太子沙律汁 $110 (+$10溫泉蛋) (7.5/10)賣相鮮艷吸引,材料豐富~😋有蟹膏蟹肉、牛油果、枝豆、粟米、中華沙律等等🤩蟹肉同芒果味道好夾,牛油果creamy~~其他材料都好新鮮,整體感覺幾fresh!!!個人推介配明太子沙律醬同加溫泉蛋‼️食落超有鹹香,蛋汁仲會令飯濕潤啲😆👍------------------------------⭐️花生醬煙肉芝士漢堡 $95 (+$20升級和牛漢堡扒) (7.8/10)漢堡個頭都唔細,份量十足~建議同朋友share食會無咁膩!😍煙肉煎得好脆,有啲似豬肉乾😝和牛扒厚身,肉味頗濃,中間仲有芝士!🤩連埋鹹香十足嘅花生醬一齊食真係勁邪
==========================

煙肉煎得好脆,有啲似豬肉乾😝和牛扒厚身,肉味頗濃,中間仲有芝士!🤩連埋鹹香十足嘅花生醬一齊食真係勁邪惡💖番茄同生菜新鮮,可以平衡返個無咁膩~

番薯條食落甜甜哋,如果再粗身少少會更喜歡!
⭐️越式雞蛋咖啡 $48 (7.8/10)

估唔到cafe都有雞蛋咖啡飲!面頭嘅蛋泡口感香滑,咖啡味香濃👍
⭐️菠蘿果餞冰茶 $38 (7.2/10)
飲落好fresh,散發菠蘿嘅甜香😝
整體嚟講環境好chill,食物質素都ok~惟等候食物嘅時間耐少少,不過店員都好好禮貌
賣相:7.6/10
名稱:要有
地址:灣仔陳東里8號地鋪
前往方法:銅鑼灣站A出口
2021-02-26 1477 瀏覽
呢間café,位於鵝頸橋附近一個細街角落,沒有看清路牌其實都幾難搵到。找到嘅時候,先知道原來是露天的,有4-5張枱左右,特別係每一張枱和凳都不一樣,你心情想坐邊度都得。餐牌上,密密麻麻,好多嘢食可以揀,但嘢食出場是用紙盒、紙杯、膠杯、木刀叉,感覺不太環保啦🤭鰻魚蛋包飯 (HK$95).份量都OK大嘅.鰻魚有燒汁,味道不錯.炒蛋都幾香滑.飯有點濕黑松露芝士煙肉燉飯 (HK$90).一點點黑色的黑松露,鋪滿燉飯,黑松露香味十足.燉飯軟腍口感,但不會一pat pat,調味不錯👌🏻.煙肉就好似失蹤咗,不知道去咗邊度呢🤷🏻‍♀️越式雞蛋咖啡 (HK$48).呢款幾特別,第一次見.第一眼見到,覺得好細杯.面頭嗰層係雞蛋奶泡 (攪拌的蛋黃、糖和煉乳),creamy豐厚的口感,甜甜的.底下嗰層係醇厚的黑咖啡.沒有想到飲一口,雞蛋奶泡和黑咖啡帶有獨特的味道,特別的夾😋薑汁牛奶咖啡 (HK$45).呢款係冬季限定熱飲.朋友點的,我就不知道味道如何啦🤷🏻‍♀️

嘢食都係用紙盒、紙杯、膠杯、木刀叉,好不環保。

鰻魚蛋包飯 (HK$95)
.份量都OK大嘅
.鰻魚有燒汁,味道不錯
.炒蛋都幾香滑
.飯有點濕

鰻魚蛋包飯

黑松露芝士煙肉燉飯 (HK$90)
.一點點黑色的黑松露,鋪滿燉飯,黑松露香味十足
.燉飯軟腍口感,但不會一pat pat,調味不錯👌🏻
.煙肉就好似失蹤咗,不知道去咗邊度呢🤷🏻‍♀️

黑松露芝士煙肉燉飯

越式雞蛋咖啡 (HK$48)
.呢款幾特別,第一次見
.第一眼見到,覺得好細杯
.底下嗰層係醇厚的黑咖啡

越式雞蛋咖啡

薑汁牛奶咖啡 (HK$45)
.呢款係冬季限定熱飲
.朋友點的,我就不知道味道如何啦🤷🏻‍♀️
2021-01-04
鰻魚蛋包飯
2021-01-29 233 瀏覽
最近鵝頸開左間文青Cafe,我同朋友特意嚟打下卡🔖。 🍛燒安格斯牛肉蓋飯 $115 🥙小龍蝦沙律 + 三文魚籽 + 巴馬臣芝士茄 + 炒蛋 $70 配 蕃茄香草包 + 雜菜沙律(日式芝麻沙律汁) ☕️Caffe Latte $40 ☕️Cappuccina $40 Cafe以白色為主調,走簡約風,場邊有Graffiti,特別在有個籃球架🏀,仲有兩個籃球同滑板🛹,拎嚟打卡都唔錯。 坐位就唔算多,而且全部都係露天,算係方便啲人食吓煙或者食Shisha🚬,嗰度嘅Shisha三舊水起。 我哋叫咗兩個餐嚟食,味道同賣相都OK,本來想叫埋串燒,不過夜晚先有做冇得叫。 呢間Cafe特別在除咗食嘢仲有藝術展覽/event或者場地租借之用。 但地點就有啲吊腳,如果搭黨鐵最近可以喺銅鑼灣時代廣場出口,穿過鵝頸橋同街市,位於一個不起眼嘅後巷。 📍要有 - 灣仔陳東里8號地舖
最近鵝頸開左間文青Cafe,我同朋友特意嚟打下卡🔖。

🍛燒安格斯牛肉蓋飯 $115
配 蕃茄香草包 + 雜菜沙律(日式芝麻沙律汁)

☕️Caffe Latte $40
☕️Cappuccina $40

📍要有 - 灣仔陳東里8號地舖

2020-12-20
店名改得好亦改得怪。要有;好似寓意住你想要有咩就有咩,又似係未完既動詞,你喜歡係後面延伸啲咩都可以。☝🏻小店開左三個月左右,環境佈置隨意又帶點個性玩味,輕食主食咖啡水煙酒類都有齊,包你chill住咁醫肚🤝😎🔸🔹芥末脆皮豬腩仔$40🔹🔸🤤脆皮豬腩仔無改錯名😆😆外皮燒得非常香脆!!香味衝入鼻哥窿👃豬腩仔肥肉勻稱,沾滿芥末蜜糖,唔會蓋過豬腩仔既香氣🤤略嫌調味鹹左少少同燒得燶左少少,但食落油脂滿滿肉汁滿滿🤩勁惹味勁好食囉👍🏻👍🏻🔸🔹燒煙肉蜜餞小蕃茄$48🔹🔸煙肉包住粒蕃茄仔,最核心係一小舊我懷疑係杏脯既野😂食落甜甜地硬硬地,有些少唔夾同古怪。已調味既煙肉同係口入面爆破既蕃茄仔好夾🤩鹹鹹酸酸既衝擊食落有一份清新感。🔸🔹香濃大蝦忌廉闊條麵$98🔹🔸超級無敵香😆大大隻虎蝦彈牙厚肉👍🏻超濃郁既忌廉,食落會有份飽滯感,份量唔多就還好,闊條麵絕對係我食過最有口感既😂😂以呢個價錢黎講,意粉大份啲會比較合理😋整體味道都唔錯~

🔸🔹芥末脆皮豬腩仔$40🔹🔸

🔸🔹燒煙肉蜜餞小蕃茄$48🔹🔸

🔸🔹香濃大蝦忌廉闊條麵$98🔹🔸

2021-01-03 272 瀏覽
非常有格調嘅內街Cafe shop。坐落係銅鑼灣內街位置,吾用心去揾都揾吾到。但門口招牌型格十足,非常吸引,有outdoor area,坐係度飲咖啡,食小食,感覺relaxing, 一流
非常有格調嘅內街Cafe shop。
坐落係銅鑼灣內街位置,吾用心去揾都揾吾到。
2021-01-03
2021-01-02 158 瀏覽
本人極度沈迷飲咖啡,黎開銅鑼灣,原定去個間太多人等位,唯有轉場,行行下就發現依間小店有咖啡飲,敢我梗係狗衝入去試吓啦😌叫左杯Latte($40), 味道幾mild,有種甘香既味道,值得試吓👍🏻
2020-12-27 160 瀏覽
[灣仔銅鑼灣]要有YIUYAO.炎燒吞拿魚夏威夷飯食剩指數:0/100吞拿魚用黑椒調味 肉質本身已經唔錯炎燒之後更香夏威夷飯配料有小蕃茄、粟米、牛油果、生菜、紫洋蔥食落好fresh好健康醬汁揀左柚子加埋飯素食一淡就停唔到撈埋一齊個味match到不得了.青醬帶子扁意粉食剩指數:0/100兩隻帶子好大隻味道好鮮甜表面輕輕煎左好正青醬扁意粉都好濃郁香料味好重食落又唔會好咸.摩卡咖啡食剩指數:0/100咖啡好香唔會俾朱古力搶左唔會太甜整體唔錯.情人芒果冰茶食剩指數:10/100芒果香味好勁係新鮮水果既味唔係化學野甜度適中茶味如果再出少少會更正..呢度係難搵少少其實都係銅鑼灣附近成個環境好chill好relax仲有shisha同飲野第日開返夜晚堂食嚟吹水飲野都幾正
[灣仔銅鑼灣]要有YIUYAO
吞拿魚用黑椒調味
肉質本身已經唔錯
炎燒之後更香
夏威夷飯配料有小蕃茄、粟米、牛油果、生菜、紫洋蔥
食落好fresh好健康
其實都係銅鑼灣附近
成個環境好chill好relax
仲有shisha同飲野
第日開返夜晚堂食嚟吹水飲野都幾正
要做就要做到,要玩就要玩盡,人生要有態度,自然有品味;自己要有個人價值,自然有個人魅力。今日我同大家一樣,好想係疫境當中充實下人生。呢間「要 有 · Y I U Y A O」完美將街頭藝術、設計畫作、生活文化、輕食Café、Shisha LOUNGE、Hip pop live集百家之大成,成為係灣仔彷如隔世般既外國小區,而正正呢種就係香港買少見少既文化特色,我認為絕對值得大眾認識更多!👇📌串 燒 類 -▪ 醬 燒 慢 煮 牛 舌 - $40▪ 芥 末 脆 皮 豬 腩 仔 - $40▪ 燒 煙 肉 蜜 餞 小 蕃 茄 - $48▫ 想食得有風味,凍冰冰既天氣梗係整返幾串串燒啦,呢到menu選擇夠多。首先「慢煮牛吞」食落質感唔乾身,食落唔會太"鞋口",加埋醬汁相當軟腍入味;而「豬腩仔」有驚喜,一入口散發住豐富油香,外層既脆皮每啖都"索索聲",相當滿足;「蜜餞小蕃茄」減低煙肉既油膩感,食落份外清新,口感唔錯。📌漢 堡 類 -▪ 花 生 醬 煙 肉 芝 士 漢 堡 - $80▫ 呢個「芝士漢堡」絕非等閒之輩,一入口食到煙肉非常脆口,加埋極厚身既漢堡扒,口感十足;而之所以夠哂邪惡,唔單單係果塊芝
要做就要做到,要玩就要玩盡,人生要有態度,自然有品味;

自己要有個人價值,自然有個人魅力。今日我同大家一樣,

設計畫作生活文化輕食CaféShisha LOUNGEHip pop live集百家之大成,

我認為絕對值得大眾認識更多!👇

燒 煙 肉 蜜 餞 小 蕃 茄

📌漢 堡 類 -
花 生 醬 煙 肉 芝 士 漢 堡 - $80
要 有 · Y I U Y A O

▫ 呢個「芝士漢堡」絕非等閒之輩,一入口食到煙肉非常脆口,
花 生 醬 煙 肉 芝 士 漢 堡

加埋極厚身既漢堡扒,口感十足;而之所以夠哂邪惡,唔單單係果塊芝士
花 生 醬 煙 肉 芝 士 漢 堡

而係再加埋花生醬既奧妙,果種滋味難以用筆墨形容呀!

📌咖 啡 類 -
焦 糖 瑪 奇 朵 - $45
焦 糖 瑪 奇 朵

▫ 佢地既熱飲杯同凍飲杯都加左「要有」呢個logo,感覺象徵性好突出,
岩哂我呢d打卡一族;而拉花亦唔錯,賣相吸引,入口帶住濃濃既焦糖香味,
焦 糖 瑪 奇 朵

為呢個下午製造不一樣的冬季氣息。

📌其 他 類 -
朱 古 力 奶 - $48
朱 古 力 奶

▫ 如果唔鍾意咖啡既朋友唔需要擔心,除左咖啡佢仲有一系列特飲,
而呢杯朱古力奶入口夠哂順滑,夠哂香濃。
2020-12-20
芥 末 脆 皮 豬 腩 仔
燒 煙 肉 蜜 餞 小 蕃 茄
要 有 · Y I U Y A O
2020-12-13 229 瀏覽
要有藏匿於鵝頸橋街市後方 一條唔太起眼嘅小巷日間為咖啡店 打卡一流晚間化身為酒吧 係同朋友飲返兩杯 Shisha嘅好去處食物選擇都算多 有漢堡 意粉 燉飯 夏威夷飯 串燒店面有唔少塗鴉 仲有一個籃球架 餐廳以室外座位為主 連樓梯都可以坐 不過座位唔算太多 最好預先訂枱▪️炎燒吞拿魚夏威夷飯 $80 (溫泉蛋 +$10)夏威夷飯有三款醬汁供選擇 店員特別推介明太子沙律汁配炎燒吞拿魚 兩款果然非常匹配吞拿魚用上黑椒調味 燒得好香口 肉質較為紮實夏威夷飯中有中華沙律 蕃茄仔 粟米 生菜 爽口微辣既紫洋蔥 清新得黎 口感豐富 溫泉蛋生熟程度啱啱好 非常流心 撈飯一流 如果有多啲明太子沙律汁就好啦▪️花生醬煙肉芝士漢堡 $80 (升級和牛漢堡 +$20)漢堡經烘過 表面微脆和牛外脆內軟嫩富肉汁 煙肉脆身漢堡非常特別 加有帶花生顆粒既花生醬食落完全唔乾 略嫌調味偏淡 份量較細 完全唔夠食旁邊附有新鮮沙律菜 爽口無苦澀味 加埋黑醋酸酸地幾開胃▪️芥末脆皮豬腩仔 $40豬腩仔皮超脆 食落好香口肥膏軟腍入口即溶 肉質軟嫰富肉汁芥末味道温和 甜甜地 唔會蓋過豬腩仔本身既香氣▪️Space rock (Rauchb
要有
藏匿於鵝頸橋街市後方 一條唔太起眼嘅小巷
日間為咖啡店 打卡一流
晚間化身為酒吧 係同朋友飲返兩杯 Shisha嘅好去處
食物選擇都算多 有漢堡 意粉 燉飯 夏威夷飯 串燒

店面有唔少塗鴉 仲有一個籃球架

▪️炎燒吞拿魚夏威夷飯 $80 (溫泉蛋 +$10)

吞拿魚用上黑椒調味 燒得好香口 肉質較為紮實

▪️花生醬煙肉芝士漢堡 $80 (升級和牛漢堡 +$20)

漢堡經烘過 表面微脆

▪️Space rock (Rauchbier) $38

今次試左本地手工啤酒品牌 @h.k.lovecraft
包裝型格 好有暗黑嘅感覺
呢款space rock煙燻味濃郁 帶淡淡麥味

▪️King in yellow (Helles lager) $38
呢款相對space rock容易入口 味道清新 適合beginners
要有 YIU YAO @thisisyiuyao📍 灣仔陳東里8號地舖.店舖側旁有不少graffiti,充滿藝術氣息🤓 店主話定期有不同theme嘅art gallery😜 旁邊仲有擺潮牌比大家欣賞😍 夜晚可以有串燒同shisha,同朋友飲嘢同傾計💕 .🦐 香濃大蝦忌廉扁意粉 $98: 大蝦肉厚爽彈,煎完幾香而且好新鮮😚 意粉調味惹味,好快清曬🤗.🥚 越式雞蛋咖啡☕️ $48: 香港較少地方有越式雞蛋咖啡,面層嘅雞蛋泡好幼滑🤙🏼 中和咖啡嘅香濃❗️(咖啡係凍架😜).🦀 蟹膏蟹肉芒果飯 配日本醬油$110: 清新之選😉 Poke Bowl 以蟹膏蟹肉為主,味道新鮮😋 仲有牛油果、粟米、枝豆、海帶、沙律、蕃茄,同美國食嘅差唔多👍🏼 (食到一半嘅時候先發覺被遺忘嘅芒果粒🥭).🦞 小龍蝦沙律+三文魚籽+巴馬臣芝士+炒蛋 配蕃茄香草包及黑醋汁雜菜沙律 $70: 如果想食light啲,依個係唔錯嘅選擇👍🏼 蕃茄香草包烘得香脆,加上芝士滑蛋、小龍蝦沙律、同三文魚籽,層次感豐富😉
要有 YIU YAO @thisisyiuyao

蟹膏蟹肉芒果飯 配日本醬油

香濃大蝦忌廉扁意粉
蟹膏蟹肉芒果飯 配日本醬油
2020-12-09 819 瀏覽
🛹 #灣仔 #要有同家姐喺銅鑼灣行行吓,去到鵝頸街附近揾到有呢間新開嘅餐廳就去咗試吓,佢開喺一條小巷入面,少人自在,裝修格調好型格,牆身有塗鴉,仲擺放咗滑板、籃球架等,好有街頭文化🤩 臨近聖誕節,呢度仲擺咗棵靚靚聖誕樹,我哋打咗好耐卡🎄😆🥑 蟹膏蟹肉芒果飯 ($110,温泉蛋+$10)呢個夏威夷飯超級豐富,同時又好健康🥰 我揀咗配柚子汁,連啲白飯都好食~ 裏面仲有好多配料,有牛油果、枝豆、粟米、沙律菜、生洋蔥、中華沙律等等,加埋温泉蛋嘅蛋汁真係食曬全個都唔會悶咖😋 加上有成座山咁高嘅蟹肉蟹膏,鹹鹹哋又夠肥美,好match🤤🍔 花生醬煙肉芝士漢堡 ($80,升級和牛+$20)呢個漢堡仲正🤤 花生醬控一定要試! 漢堡個包面包底係好酥脆嘅,我自己好鍾意! 入面煙肉味唔會太鹹,和牛都好juicy🥳 唯一係芝士味唔夠出,可能花生醬太正蓋過咗🤭 花生醬fans表示真係好邪惡好正,同埋花生醬配脆嘅包真係好夾😚🍹粒粒荔枝冰茶 ($38)🥭 情人芒果冰茶 ($42)
🛹 #灣仔 #要有

蟹膏蟹肉芒果飯

🥑 蟹膏蟹肉芒果飯 ($110,温泉蛋+$10)

花生醬煙肉芝士漢堡

🍔 花生醬煙肉芝士漢堡 ($80,升級和牛+$20)

🍹粒粒荔枝冰茶 ($38)
🥭 情人芒果冰茶 ($42)
2020-12-09
花生醬煙肉芝士漢堡
灣仔轉角呢間coffee shop 唔會好顯眼!善用左地理優勢係地下舖上不同軟墊🥏,街頭coffee shop 風格立刻GET😍首先有打卡必備霓虹燈仲有塗鴉牆🧱美式咖啡☕️$30-美式咖啡香濃容易入口,唔會太過苦澀同苦到入不到口,相信係用左淺度烘培既咖啡豆☕️菠蘿果餞冰茶🍍$38-菠蘿味濃濃配上茶🍵十分夾,大熱天時黎一杯實在係涼透心🧊炎燒吞拿魚夏威夷飯🐟$80-Poke Bowl風情既壽司飯🍚從來都係我至愛!Light得黎又夠Fresh💚Sauce我就揀左明太子沙律汁🥗,一粒粒橙色大大粒既明太子mix埋沙律醬好開胃!配料有大量飯素、番茄🍅、熟到剛剛好既牛油果🥑、生菜🥬、溫泉蛋🥚(+$10)剛剛好熟蛋黃汁流曬mix落飯到好滿足🈵️依家後切吞拿魚🐟外層燒熟內層仍然新鮮嫩口。
美式咖啡☕️$30
美式咖啡

菠蘿果餞冰茶🍍$38
菠蘿味濃濃配上茶🍵十分夾,大熱天時黎一杯實在係涼透心🧊
菠蘿果餞冰茶

炎燒吞拿魚夏威夷飯🐟$80