2025-07-28
☀️夏天你最愛的水果是什麼?🍉 我超愛榴槤😍、荔枝🌸同桃🍑!西樹全新推出三款盛夏水果泡芙,簡直係味蕾嘅狂歡🎉!快來同我哋一齊試試呢啲甜到心坎嘅滋味吧~😜1️⃣ 榴槤泡芙 🥭💛
外表看似普通,但嗰陣濃濃嘅榴槤香氣真係擋都擋唔住😤!一咬下去,滿口奶油甜香🧈,仲有豐富榴槤餡料,果肉纖維感滿分,帶點嚼勁,甜中夾雜微醺酒香🍷,超有層次!😋 以$29嘅價錢,性價比爆燈💥,榴槤控絕對唔可以錯過!🔥2️⃣ 荔枝泡芙 🌺💖
荔枝連楊貴妃都為佢瘋狂😍,古時皇帝千里送荔枝只為博美人一笑👸!呢款荔枝泡芙外表超吸睛,淺橙色cream鋪滿泡芙頂,貴氣十足✨!咬一口,荔枝嘅甜美多汁💦同濃郁果香撲鼻而來,口感柔嫩,微酸嘅餘韻令人回味😌。仲有荔枝果肉增添口感,超有驚喜!🥰3️⃣ 桃味泡芙 🍑😎
桃味泡芙造型超可愛,似足大口仔咁塞滿泡芙餡料同桃肉😄!桃肉多汁,果肉軟滑嫩口,甜度剛剛好,微微酸澀增添層次感,清新又滿足🍃。同其他兩款比,呢個桃味更清爽,夏日必試!🌴🌟夏天未試過呢啲滋味?即刻衝去西樹試試啦!🏃♂️💨
1️⃣ 榴槤泡芙 🥭💛 外表看似普通,但嗰陣濃濃嘅榴槤香氣真係擋都擋唔住😤!一咬下去,滿口奶油甜香🧈,仲有豐富榴槤餡料,果肉纖維感滿分,帶點嚼勁,甜中夾雜微醺酒香🍷,超有層次!😋 以$29嘅價錢,性價比爆燈💥,榴槤控絕對唔可以錯過!🔥
2️⃣ 荔枝泡芙 🌺💖 荔枝連楊貴妃都為佢瘋狂😍,古時皇帝千里送荔枝只為博美人一笑👸!呢款荔枝泡芙外表超吸睛,淺橙色cream鋪滿泡芙頂,貴氣十足✨!咬一口,荔枝嘅甜美多汁💦同濃郁果香撲鼻而來,口感柔嫩,微酸嘅餘韻令人回味😌。仲有荔枝果肉增添口感,超有驚喜!🥰
3️⃣ 桃味泡芙 🍑😎 桃味泡芙造型超可愛,似足大口仔咁塞滿泡芙餡料同桃肉😄!桃肉多汁,果肉軟滑嫩口,甜度剛剛好,微微酸澀增添層次感,清新又滿足🍃。同其他兩款比,呢個桃味更清爽,夏日必試!🌴
🌟夏天未試過呢啲滋味?即刻衝去西樹試試啦!🏃♂️💨