2025-06-23
#chuchu食在屯門 #chuchu食在連鎖店📍 西樹泡芙 翻工之前經過屯門西鐵站,聞到西樹泡芙有泡芙出爐,泡芙喺櫥窗琳瑯滿目,忍唔住買咗幾個同同事分享😝—————————————————————❣️ 芒果乳酪芭芙 $32乳酪酸酸甜甜,微酸平衡,甜而不膩。芒果肉好新鮮,熟度啱啱好,好甜加埋少少芒果醬.❣️ 士多啤梨乳酪芭芙 $31一咬落去,泡芙好鬆脆,乳酪好滑身,加埋新鮮士多啤梨果肉,酸酸甜甜好開胃!.❣️ 白桃乳酪芭芙 $29乳酪夾著白桃,清新又滑順,天氣熱辣辣好啱食,鐘意清爽嘅人!.💬 週年優惠加$15就可以食原味煙囱卷!—————————————————————不專業評分👅好味指數: 8/10 💰性價比: 8/10👍🏻推薦: 8/10 —————————————————————🏡地址: 西樹泡芙 (屯門)屯門港鐵屯門站TUM 54號舖👉🏻差唔多區區都有分店!—————————————————————#chuchu食甜品—————————————————————Follow🐷 @chuchu_hkfoodietag埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻♀🐷💬每一篇食評都
📍 西樹泡芙
❣️ 芒果乳酪芭芙 $32
❣️ 士多啤梨乳酪芭芙 $31
❣️ 白桃乳酪芭芙 $29
乳酪夾著白桃,清新又滑順,天氣熱辣辣好啱食,鐘意清爽嘅人!
💬 週年優惠加$15就可以食原味煙囱卷!
不專業評分
👅好味指數: 8/10
💰性價比: 8/10
👍🏻推薦: 8/10
—————————————————————
🏡地址: 西樹泡芙 (屯門)
屯門港鐵屯門站TUM 54號舖
👉🏻差唔多區區都有分店!
#chuchu食甜品
Follow🐷 @chuchu_hkfoodie