💁‍♀️22/7/2022(Fri), Dinner🍽又到星期五同A先生一齊出動搵食既時間嘞👫~A先生🙍‍♂️見我上一餐食馬來西亞菜~食到谷住度氣😤😤😤~今晚帶我黎番間人氣度極高既馬來西亞餐廳 食番餐好既😋😋😋~好等我順番條氣😆😆~一入到餐廳~裝修帶住懷舊既風格~地方都好寬敞~唔會話坐到好迫~今晚我地order左:百吉爹肉骨茶(大雜錦)🍲 $158餐墊上面有埋4️⃣步曲~教你點樣去品嚐佢地既肉骨茶🍲既~1. 先調醬: 蒜蓉🧅+辣椒🌶+黑鼓油(多D)+頭抽(少D)2. 飲碗熱湯🍲3. 嚐肉骨茶 (記得沾醬)4. 再添熱湯 (無限添飲)呢個4️⃣步曲~非常貼心❤大雜錦裏面有:棒棒骨、三層肉、豬肚、雞腳、豬手仔、豆卜同金菇等等...材料非常豐富😍😍😍~湯甜帶藥材既味道🤤~飲完個人即時暖笠笠左🥰🥰🥰另外不得不提~響鈴同油炸鬼粒粒沾左肉骨茶食~仍然非常脆口🤩~一口肉後🐷🐂~再食呢個~味道層次又有另一番既感受~😋😋😋~奶油大蝦🦐 $162大蝦🦐都好大隻同勁多膏😍😍(隻隻爆膏呀喂🤤🤤🤤)~蝦肉🦐新鮮~蝦肉鮮甜味重同奶油味濃~得4隻唔多夠喉🙈🙈🙈椰香咖央多士🍞 $35烘到金黃色🟡而外脆內軟既多士🍞~裏面鋪滿左咖
💁‍♀️22/7/2022(Fri), Dinner🍽

又到星期五同A先生一齊出動搵食既時間嘞👫~

A先生🙍‍♂️見我上一餐食馬來西亞菜~
食到谷住度氣😤😤😤~

一入到餐廳~裝修帶住懷舊既風格~
地方都好寬敞~唔會話坐到好迫~

今晚我地order左:
百吉爹肉骨茶(大雜錦)🍲 $158
餐墊上面有埋4️⃣步曲~
教你點樣去品嚐佢地既肉骨茶🍲既~
2. 飲碗熱湯🍲
3. 嚐肉骨茶 (記得沾醬)
4. 再添熱湯 (無限添飲)
呢個4️⃣步曲~非常貼心❤
材料非常豐富😍😍😍~
湯甜帶藥材既味道🤤~
飲完個人即時暖笠笠左🥰🥰🥰
另外不得不提~
響鈴同油炸鬼粒粒沾左肉骨茶食~
仍然非常脆口🤩~
一口肉後🐷🐂~再食呢個~
味道層次又有另一番既感受~😋😋😋~

奶油大蝦🦐 $162
大蝦🦐都好大隻同勁多膏😍😍(隻隻爆膏呀喂🤤🤤🤤)~
蝦肉🦐新鮮~
蝦肉鮮甜味重同奶油味濃~
得4隻唔多夠喉🙈🙈🙈

椰香咖央多士🍞 $35
烘到金黃色🟡而外脆內軟既多士🍞~
裏面鋪滿左咖央醬同埋牛油🧀~
香滑又濃郁既味道~一d都唔覺得膩👍👍👍

蒜香青龍菜 $78
第一次食青龍菜🥬~
青龍菜顏色比較淺綠🟢~
淡淡既嫰菜味道~口感清爽😚😚~

冬瓜龍眼茶🥤 $35
唔會好甜~
冬瓜龍眼茶清熱又解暑~
好岩依家既天氣去飲👍👍👍

馬來西亞拉茶☕ $29

總括個人食評:
店家既肉骨茶🍲賣點係: 盡量平衝肉湯同藥材既味道~保持湯頭鮮甜~唔比藥材味蓋過~
我自己就第一次黎~
估唔到店家既肉骨茶係咁好味同有無限添飲~真係岩晒勁鍾意飲湯既我❤❤❤
2022-07-22
2022-06-11 1825 瀏覽
每次有得食蘇媽都好興奮🥰次次都一定叫到勁飽🤤🤤今日去銅鑼灣做野 就同同事去左食lunch💛-午市套餐有送餐飲仲可以加$20叫埋咖央多好抵呀😋我地叫左一個蝦麵🍤同一個辣死你媽🍛餐飲叫左白咖啡☕️同拉茶🧋另外仲加左一杯美祿恐龍🦖同加左一份咖央多🥪-🍤🍲檳城福建蝦麵 $66好濃味好香🥰仲有少少辣 好惹味呀💓入面有好多配料 有一隻蝦、通菜、半隻烚蛋、芽菜、腩肉、魚片😋-🍛🍗辣死你媽配烤雞髀 $72辣死你媽其實係椰漿飯嘅譯音黎架 唔係真係咁辣🤣不過蘇媽呢到都配左一個辣嘅醬可以撈黎食😙仲有好多魚乾仔同花生🥜仲好脆添😝烤雞髀又大隻又入味 你皮脆肉嫩👍🏻😋超推介呢個😌-💚🍞椰香咖央多士 午餐+$20每次黎都必點🥲包脆餡多 甜甜地好好味💓-🍶🦖美祿恐龍 $38套餐冇得加錢轉特飲所以單點左杯足以證明我對美祿恐龍嘅愛😳🙈超濃郁 仲有超多美祿粉係美 勁邪惡🤤-☕️怡保白咖啡 / 馬來西亞拉茶 同正宗馬來西亞嘅一樣係有啲偏甜不過可以叫少甜👍🏻好重奶味好香茶底好似仲有啲薄荷茶味 夏天飲好fresh呀💛
每次有得食蘇媽都好興奮🥰
  • 檳城福建蝦麵
  • 馬來西亞拉茶
  • 辣死你嗎配烤雞脾
2022-05-27 1275 瀏覽
🌕Hello我係Moon🌕 曾經有一次喺深水埗嗰邊周圍行吓睇睇,😌喺唔起眼嘅路側邊就見過有一間個名好特別叫做蘇媽蘇媽嘅餐廳,😙睇一睇個餐牌原來係主打馬來西亞菜式,🤩亦都成為左食客心目中價廉物美首選,睇返以前資料,😏由以前桂林街路邊檔到後來於深水埗基隆街開店,😗客人一直不斷咁樣支持,😛嗰陣時想食一次真係要排好耐隊,🤤由此可見生意真係越早越好食物質素一定有保證啦。 😍而最近蘇媽就已經進駐埋港島銅鑼灣,🫶🏻而家一年半載當然要重拾下嗰陣味道🥳咖央多士, 基本上係呢一度必食嘅小食,😎超脆嘅多士,😌裏面就鋪滿左招牌咖央醬同埋牛油,又濃郁又香又滑,🤪椰味非常重,但亦都有一點小清新,😋有埋牛油就更加提升晒成個多士嘅陶醉感,😍一坐低唔使諗啦直頭要第一時間叫咗呢一個先😏肉骨茶, 同樣都係必定必定要嗌嘅一樣嘢。 😝肉骨茶飲一碗邊夠喉呢?☺️鍾意嘅添第二碗第三碗甚至飲夠半打都仲冇問題,😝就係要成個肚暖粒粒咁先至係肉骨茶嘅享受,😏極少有賣肉骨茶嘅餐廳可以咁大方任添任飲,😌呢一度就成為咗大部份人最鍾意去嘅餐廳嘅原因之一。😳當然除咗肉骨茶之外亦都要配埋其他素材,🤩想追求啖啖肉有香味嘅話呢就可以揀呢一隻豬腳骨,🥳事實上

咖央多士,

肉骨茶
🤩想追求啖啖肉有香味嘅話呢就可以揀呢一隻豬腳骨,🥳事實上就冇骨喺入面而且同滷水豬手亦都有少少相似,😝啖啖肉淡淡骨膠原再配上大大啖嘅肉骨茶,真係特別享受😳
馬來咖喱雞

馬來咖喱雞, 同樣都係可以作為一種小食,😉就算唔配白飯或者其他嘢食但就咁食依然都可以有享受嘅味道。
馬來咖喱雞
😍味道呢就傾向有椰奶嘅味道,😋但與此同時又有啲泰式黃咖喱嘅質感,😆再配合大大塊雞夠晒鮮嫩又夠晒飽滿,🤓想知有幾新鮮就睇面頭充滿彈性嘅雞皮就可以得知。😏

🌕最後MoonMoon真係好滿意依度,肉骨茶可以無限添飲,真係好正!🌕

蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道483-499號新城大廈地舖
  • 椰香咖央多士
好耐冇食過馬拉菜,今次就去左銅鑼灣呢間蘇媽蘇媽食個下午茶,一入到去裝修仲幾有懷舊feel🤗🐮仁噹牛肉撈麵(油麵)$62牛肉同牛筋份量都幾多,煮得亦好軟淋同入味,配上醬汁撈麵食好惹味!個麵用上係油麵,麵質一流又彈牙👍🏻呢度仲有下午茶餐牌,價錢俾主餐牌平d,更加抵食!🥘檳城白咖喱麵(油麵)$48白咖喱係白色湯底配特色辣醬,配上豆角、芽菜、魚蛋、蝦、蛋、豬紅同特色參巴醬,大大碗 好豐富,味道都不錯🤗💛椰香咖央多士$36呢個多士超級好食,強力推介!多士烤得香脆,加上牛油同咖央醬,好香口,甜甜地又唔會太漏,必食之選😘🧡魚仔醬蘿蔔糕(跟餐+$19)魚仔醬鹹鹹香香,有d似X.O醬,配上煎得外脆內軟嘅蘿蔔糕,味道好夾!🤎美祿恐龍$36(跟餐+$17)每次見到美祿恐龍都必叫,美祿味好香濃,面頭再撒上一層美祿粉,啱哂美祿控!💚椰汁班蘭冰$36(跟餐+$17)飲落有陣陣班蘭香,而椰汁味好出,椰汁同班蘭真係絕配,底層仲有d西米更添口感!

🐮仁噹牛肉撈麵(油麵)$62

呢度仲有下午茶餐牌,價錢俾主餐牌平d,更加抵食!

🥘檳城白咖喱麵(油麵)$48

💛椰香咖央多士$36

🧡魚仔醬蘿蔔糕(跟餐+$19)

🤎美祿恐龍$36(跟餐+$17)

💚椰汁班蘭冰$36(跟餐+$17)

成日心掛掛肉骨茶,第一時間就諗起蘇媽,環境坐得舒服裝修又靚,勝在分店夠多唔使周圍搵都可以食到正宗馬來菜,今次去到決定叫返啲熱門菜式滿足吓~椰香咖央多士 $32蘇媽必食之選,即叫即整,份量適中,烤到脆身但唔會過乾嘅多士底,內裏夾住唔少嘅牛油同主角咖央醬,咬落有層次,椰香即刻湧現,簡單嘅滿足。不過要提醒吓,多士有返適當甜度(螞蟻人有福了),叫翻杯嘢飲配搭住食會冇咁膩~百吉爹肉骨茶(三層肉)$56想飲肉骨茶又想留肚食下其他野,兩個人叫份細size肉骨茶就剛好,畢竟可以無限添飲~飲落藥材味幾出,不過同馬來西亞當地食嘅濃度明顯有啲距離,相信係因應港人口味調節咗,感覺更易接受,另外湯頭肉味都幾重。三層肉肥瘦分明,份量絕對唔吝嗇,食落唔會太鞋,記住要調配返一碟醬料沾住食,推薦混合黑豉油,頭抽,蒜蓉同辣椒,甜甜辣辣,好快就會食曬啲肉~辣死你嗎配仁噹牛肉 $62上台就會見到最具代表性嘅綠色椰漿飯,食落有種淡淡嘅斑蘭同椰子香氣,飯粒口感偏濕潤但唔會太黏口~ 牛肉食落充滿香料味道,肉味亦無比蓋過。燉煮過後保持有點嚼頭,又有汁,仲要幾入味,配搭埋脆身乾魚仔、鹹香花生、蝦片、薯仔、蛋、青瓜,仲有精髓—惹味參巴醬

椰香咖央多士 $32

百吉爹肉骨茶(三層肉)$56

辣死你嗎配仁噹牛肉 $62
上台就會見到最具代表性嘅綠色椰漿飯,食落有種淡淡嘅斑蘭同椰子香氣,飯粒口感偏濕潤但唔會太黏口~ 牛肉食落充滿香料味道,肉味亦無比蓋過。燉煮過後保持有點嚼頭,又有汁,仲要幾入味,配搭埋脆身乾魚仔、鹹香花生、蝦片、薯仔、蛋、青瓜,仲有精髓—惹味參巴醬,帶點微辣,撈埋食簡直係絕配。

檳城福建蝦麵 $62
份量唔少,大大碗,配料有新鮮紮實原隻蝦、鬆軟豬腩肉、彈牙魚片、半邊雞蛋、爽口芽菜通菜,十分豐富。一試個湯底,果然蝦味濃郁,唔會過鹹,仲帶點辣度提升鮮味。特別欣賞佢即使配搭油麵亦唔會令人覺得好油膩,仲有啲掛汁,每啖都好滿足!

• 肉骨茶
3天前 0 瀏覽
今日early lunch在蘇媽~………………………………………………………..🥢辣死你嗎配咖喱雞肉之前試過辣死你嗎系列嘅雞髀,但原來咖喱雞仲好味,有四件滑雞肉,咖喱汁香濃,配菜同樣有花生魚仔青瓜片脆蝦片半隻蛋,椰漿飯不會過淋,拌勻參巴醬汁,回味無窮。🍜檳城福建蝦麵湯底惹味,有蝦,魚片,腩肉,通菜,蛋,配上油麵做底,勁有馬拉風味。🥢魚仔醬蘿蔔糕魚仔醬少少辣,食起來有少少XO醬炒蘿蔔糕嘅feel~ 🍹椰汁斑蘭冰少許斑蘭味,椰汁味較重,底部有西米,入口有層次又豐富🥤檸檬薏米水蘇媽皇牌飲品,檸檬加薏米,肯定係消暑解渴良品~今日太熱,下次先再飲肉骨茶嘞~
今日early lunch在蘇媽~
………………………………………………………..

🥢辣死你嗎配咖喱雞肉

🍜檳城福建蝦麵

🥢魚仔醬蘿蔔糕
魚仔醬少少辣,食起來有少少XO醬炒蘿蔔糕嘅feel~

🍹椰汁斑蘭冰
少許斑蘭味,椰汁味較重,底部有西米,入口有層次又豐富

🥤檸檬薏米水
蘇媽皇牌飲品,檸檬加薏米,肯定係消暑解渴良品~

今日太熱,下次先再飲肉骨茶嘞~
2022-07-26
2022-08-05 0 瀏覽
平時都淨係食咖央多士 呢到有海南鴛鴦燒麵包夠晒特別😍麵包係用咗馬來西亞焦糖海南吐司🇲🇾🍞焗完之後香脆鬆軟仲有淡淡嘅焦糖香🍮內餡夾住厚厚嘅牛油🧈同咖央醬 真係夠晒滋味😚
2022-07-31 0 瀏覽
🔅蘇媽.蘇媽🔅銅鑼灣🔅星馬菜🔅邪惡大對決,即刻出埋另一星馬菜黃店先!今日同男友去食「蘇媽蘇媽」,雖然係連鎖店,但我都唔係成日食,想食特別啲嘅野,就揀左蘇媽蘇媽!🔅棒棒骨肉骨茶其實本身都有打算食大雜燴,咩都有啲咁樣,但傾完一輪都係唔想太heavy,就揀左棒棒骨;佢比起古月黎講,係貴價高啲(古月88;蘇媽98-158)!蘇媽就會建議,先飲一碗熱湯,調完醬之後食肉,然後再飲湯,所以湯無無限添加!我覺得棒棒骨都唔錯,有咬口、偏瘦,唔係話好肥膩!湯完淨飲都好香口,無咩油浮面~雖然無話好強香味,或者似古月咁有黑蒜調味,但係都好飲同抵!🔅湯咖喱麵(米通粉)米通粉比老鼠粉好食,因為長長粗粗咁樣都掛汁,同埋比較有咬口~所以就揀咗呢一個米通粉啦!咖喱唔係好濃烈,適合做湯咖喱,亦都唔會話好辣,甚至有啲人會覺得唔夠辣要自己再加~佢配料都多嘅,豆卜非常索汁,仲有芽菜、魚蛋、魚肉卷、薯仔~都好飽!但成碗份量唔算特別多~🔅海南鴛鴦燒麵包點解就住咁叫嘢食,係因為想叫呢個好邪惡嘅甜品!咖啡香濃嘅方包,加上椰香咖央醬,同埋一層厚厚鮮奶油,超邪惡但超好食!極推介~~🔅凍拉茶比較甜,但係好飲!蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室 地址:
🔅蘇媽.蘇媽🔅銅鑼灣🔅星馬菜🔅

🔅棒棒骨肉骨茶

🔅湯咖喱麵(米通粉)

🔅海南鴛鴦燒麵包

🔅凍拉茶
比較甜,但係好飲!

蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室

地址: 銅鑼灣謝斐道483-499號新城大廈地舖
電話: 26630770
2022-07-26 45 瀏覽
今日一去到落單即刻俾左兩碗肉骨茶我地飲,超好味又夠熱,我地叫左一份百吉爹肉骨茶,有四條一字排,少少豆卜,少少金菇,味道唔錯,特別糸點頭抽,另外叫左仁噹牛肉老鼠粉,有牛筋牛腩,勁好味,再叫左玻璃魷魚配通菜,都可以,另外叫再椰汁班蘭冰,可以但唔夠甜,美綠恐龍就好好味,地方舒適,空間感充足
2022-07-21 47 瀏覽
今日在家工作,午飯時間,梗係要出去走下鬆一鬆啦!一人午餐!經過餐廳門口,見唔使排隊又唔算多人,走咗入去試,好彩唔使我搭位咋,跟住望到隔離兩個座位都係一個人食,都係唔使搭位😁看午餐牌都有啲選擇困難症😅見到餐牌寫住檳城白咖喱,點解冇寫有乜嘢餸嘅?之後問店員,佢揭開另一個餐牌俾我睇,原來裏邊寫住有豆角、豆卜、芽菜、薯仔、薄荷葉、魚蛋、魚肉卷及酸柑汁,因為我鍾意食咖喱,所以叫了一碗,之後我又問店員大唔大碗㗎,佢話一般啦,我跟住周圍望下,點解有幾張枱都有叫呢個揶香咖央多士?唔通好好味,再看午餐牌,午餐加$20就有一份,所以點來試吓!檳城白咖喱麵~魚蛋魚肉卷好粉冇魚味,唔好食但豆卜豆角就好味喎😂咖喱湯都夠熱OK啦!揶香咖央多士~麵包新鮮都好脆,但係我覺得甜咗啲都漏㗎,亦都可能我飽,所以覺得味道一般囉!凍咖啡~比想像中好飲!其實都會再來嘅,不過唔會再選擇食呢個咖喱麵,應該叫肉骨茶系列我諗會好味啲!店舖唯一唔好就係只收現金,信用卡、支付寶!八達通都唔收

檳城白咖喱麵~魚蛋魚肉卷好粉冇魚味,唔好食
但豆卜豆角就好味喎😂咖喱湯都夠熱OK啦!

凍咖啡~比想像中好飲!

店舖唯一唔好就係只收現金,信用卡、支付寶!八達通都唔收

檳城白咖喱麵
揶香咖央多士
2022-07-21
揶香咖央多士
其實每次同朋友去食新加坡菜我都會去呢間餐廳!點解呢因為入面每道菜都大碟又抵食!如果你會問我會介紹邊幾道菜,我就比真心推介你啦!必食嘅一定係加央多士同埋肉骨茶。佢個肉骨茶係無限任添,入面藥材超級足料,我覺得超抵飲!加央多士牛油同埋加央嘅平衡啱啱好,超級香口,個外皮仲要烘到好脆!再配返一杯美祿恐龍真係好正~其他小食都唔錯,鍾意食辣嘅可以叫一碟辣死你媽,其實講真唔係好辣~特別鍾意佢嗰啲馬拉醬同埋蝦片!印度薄餅點吓咖喱又幾好食,同埋應該要試吓佢新加坡獨特嘅小食~好特別,係其他餐廳好難食到

2022-07-16 22 瀏覽
今晚係銅鑼灣行街 行行下有啲肚餓決定去蘇媽買個椰香咖央多士醫肚💛岩岩係夜晚930 last order前買到 好好彩!烘左既多士入面夾住一大pat牛油同咖央醬好香口好好食!💛
今晚係銅鑼灣行街 行行下有啲肚餓
決定去蘇媽買個椰香咖央多士醫肚💛
岩岩係夜晚930 last order前買到 好好彩!
烘左既多士入面夾住一大pat牛油同咖央醬
好香口好好食!💛
想食馬拉菜一定會諗起蘇媽.蘇媽,銅鑼灣分店夠晒大,熱鬧得嚟食得舒服。| ᴄᴜʀʀʏ ᴍᴇᴇ • ʀɪᴄᴇ ᴍᴀᴄᴀʀᴏɴɪ |湯咖哩嘅辣度唔可以睇少,米通同豆卜薯仔都索晒啲精華,湯底入面酸柑汁嘅酸味慢慢滲出嚟,越食越濃;配料方面煙煙韌韌嘅魚肉卷都唔錯。| ᴘᴇɴᴀɴɢ ᴡʜɪᴛᴇ ᴄᴜʀʀʏ ᴍᴇᴇ |相比起嚟白咖哩嘅湯底冇咁濃厚,但就有種令人想不斷飲嘅魔力,撈咗帶點鹹鮮味嘅特色參巴醬後味道更香;白咖哩麵有大粒彈牙白魚蛋,豬紅亦嫩滑唔腥。| ʜᴀɪɴᴀɴᴇꜱᴇ-ꜱᴛʏʟᴇ ᴋᴀʏᴀ ᴛᴏᴀꜱᴛ |多士烘得好脆,夾住厚厚一層牛油同咖央醬,邪惡但令人好滿足,同朋友分享最啱,唔係會食唔到主菜呢~| ᴛᴇʜ ᴛᴀʀɪᴋ |拉茶有得嗌少甜,熱嘅香滑仲有綿密嘅泡泡,凍嘅香料味更突出。餐牌:

| ᴄᴜʀʀʏ ᴍᴇᴇ • ʀɪᴄᴇ ᴍᴀᴄᴀʀᴏɴɪ |
湯咖哩麵

| ᴘᴇɴᴀɴɢ ᴡʜɪᴛᴇ ᴄᴜʀʀʏ ᴍᴇᴇ |
檳城白咖哩麵

海南鴛鴦燒麵包

| ᴛᴇʜ ᴛᴀʀɪᴋ |
拉茶有得嗌少甜,熱嘅香滑仲有綿密嘅泡泡,凍嘅香料味更突出。
馬來西亞拉茶(熱)
馬來西亞拉茶(凍)

餐牌:
  • 馬來西亞拉茶
  • 海南鴛鴦燒麵包
  • 湯咖哩麵
2022-07-12 65 瀏覽
📍蘇媽蘇媽 銅鑼灣💰 人均 70左右 因為很喜歡吃東南亞菜,對這間餐廳也是充滿著期待,我點了招牌老鼠粉,因為沒有吃過很好奇什麼味道,但是其實有一點點失望,並沒有很好吃,很咸,而且乾乾的,真的一般般。朋友說雞絲湯河粉很好吃,最讓人驚喜的是咖央多士,外面酥脆,裡面的黃油亦非常絲滑~ 辣死你媽也是真的很辣,他們家的叻沙也是很辣和外面的口味不一樣,不過叻沙裡面沒有什麼料,連雞蛋都沒有,60塊錢的價錢顯得有點貴,不過個人覺得可以一試
📍蘇媽蘇媽 銅鑼灣
💰 人均 70左右

2022-07-11 42 瀏覽
蘇媽蘇媽 🇲🇾評分:🌕🌕🌕🌕🌑熱門馬來西亞餐廳蘇媽蘇媽, 馬來文嘅意思係「咩都有」,今次嚟到銅鑼灣嘅餐廳唔算排好耐隊安排入座,座位算寬闊但都舒服!· 肉骨茶🫖去到馬來西亞餐廳一定會揀肉骨茶,其實新加坡同馬來西亞嘅肉骨茶係有唔同嘅口味,新加坡肉骨茶習慣配上大量胡椒,之後口感會比較辣,而蘇媽蘇媽馬來西亞風味肉骨茶會加入大量藥材, 所以湯色比較濃,同埋補身!餐廳肉骨茶任加,飲多幾碗補補身!· 架央多士🍞星馬習慣食架央多配鮮蛋,都可以喺餐廳order,餐廳嘅架央多配上牛油🧈,邪惡蛋好好味呀!
蘇媽蘇媽 🇲🇾

評分:🌕🌕🌕🌕🌑