招聘中
時薪
最高可達 $21,500
最高可達 $23,500
月薪
更多筍工 (5)
有時無idea食乜嘢,Saizeriya 都係一個唔錯😌嘅選擇。種類繁多,價錢不貴。今次叫咗水牛芝士薄餅🍕,原味雞🐓翼, 菠菜煙肉🥓香蒜辣汁意大利🇮🇹粉, 蘆筍雞肉忌廉意大利🇮🇹粉,溫泉♨️蛋卡邦拿那意大利🇮🇹粉。*水牛🐃芝士🧀薄餅🍕,芝士味濃,有拉絲效果,好味😋👍*原味雞翼,外脆內嫩,好😌juicy 惹味,令人停不下來😌*波菜煙肉🥓香蒜辣汁意大利🇮🇹粉,意粉🍝都份量都不少,煙肉和波菜味道👅好夾,有少少🤏辣,但辣度可接受,更惹味唷!* 蘆筍雞肉忌廉意大利🇮🇹粉,雞肉肉質嫩滑,蘆筍鲜甜不老,忌廉汁濃稠,芝士🧀粉足夠,不用俾錢添加芝士粉,美味😋可口👍*溫泉蛋卡邦拿意大利粉🍝,賣相不好👎,上枱時溫泉蛋已破爛不完整,芝士🧀味不足,令人 失望☹️整體來說,CP值不錯👌😌

*水牛🐃芝士🧀薄餅🍕,芝士味濃,有拉絲效果,好味😋👍

*原味雞翼,外脆內嫩,好😌juicy 惹味,令人停不下來😌

整體來說,CP值不錯👌😌
2024-05-13
  • 水牛芝士🧀薄餅🍕
2023-07-07 835 瀏覽
閒時也會吃吃以價廉物美而聞名的薩莉亞。我愛吃它的沙律與薯蓉,便宜但美味。溫泉蛋雞肉沙律($36),沙律菜上舖滿芝士,混合了溫泉蛋的蛋黃汁液,加上嫩嫩的雞肉,清清爽爽的。芝士薯蓉Frico($28),即叫即焗,芝士焗至金黃,微帶焦香,把沙律的清爽壓了下去,好邪惡呀!本來還想叫法包的,只是蒜香法包和芝士法包,兩者也售罄,感覺婆頗失望。另外要反映的是自助吧汽水,永遠不夠氣,好像在飲糖水,希望能加以改善。由於人手不足,每間店都是不怎麼帶招呼的,介意的慎入喲。
閒時也會吃吃以價廉物美而聞名的薩莉亞。
我愛吃它的沙律與薯蓉,便宜但美味。
由於人手不足,每間店都是不怎麼帶招呼的,介意的慎入喲。
2023-07-07
2023-06-25 401 瀏覽
好耐冇食過薩利亞,不嬲都係有時午餐唔想食咁貴嘅廉價之選,平均30幾蚊就有一個主食,三樣嘢90幾蚊就賣得單。有時都唔使成日洗雙餸飯嘅。味道都唔差,西式嘢,叫咗個焗田螺,蕃茄煙肉意粉,同埋一個雜菌雞肉pizza。食到都幾飽啊。
食到都幾飽啊。
2023-05-31 317 瀏覽
開心果控注意!|📍薩利亞已經好耐無食薩利亞,聽人講出咗開心果冰雪蛋糕即刻飛去食😎原來而家仲出咗3倍水牛芝士pizza,仲有新小食香焗薯粒🫣但味道超普通🫡♡開心果冰雪蛋糕♡|💰$20蛋糕表面有好多朱古力碎,底部係朱古力蛋白霜餅底🤩喺雪櫃攞出嚟凍冰冰咁食個開心果味都好濃💚甜度尚可接受🧏🏻‍♀️但如果佢開始解凍嘅話雖然開心果味會更濃但會過甜🥹💚所以食嘅時候記得快手影完相就即刻食啦~呢個係一款越凍越好食嘅蛋糕嚟🫶🏻
開心果控注意!|📍薩利亞
已經好耐無食薩利亞,聽人講出咗開心果冰雪蛋糕即刻飛去食😎

♡開心果冰雪蛋糕♡|💰$20
2023-05-13 254 瀏覽
以往我通常於其他分店堂食整體感覺尚可, 但今天於此分店買外賣令我很不快!我外賣買了四款主食同小食,其中一款是"香辣腸"(有薯粒), 等了廿多分鐘終於ok, 因為有腸仔薯粒想問職員要茄汁,職員話公司規定茄汁要收錢!有冇搞錯呀~ 店內堂食茄汁都係獨立包裝唔洗錢買,外賣時同樣的茄汁突然就高貴了!! 腸仔薯粒配茄汁都係基本要求啫,好似麥記薯條跟茄汁或茶記買茶啡跟糖奶的道理一樣吧,而且我四款食物每件包裝已逐一收費,連咁卑微的茄汁要求都好意思收錢! 實在令我十分不快! 感覺十分差!以後好難再幫襯了!!
外賣自取
🥺呢間嘢我第三次食 ,之前食意粉,味道正常,係細份d,估唔到薯蓉同菠菜 會咸到痴線 😱😱🙃🙃🙃鰻魚薯蓉 差👎🏻 鰻魚細到好似手指尾咁,仲要咸到好似鹹魚😑😑好😌 1️⃣芝士薯蓉 層次分明2️⃣芝士味好出,拉哂絲👍🏻 3️⃣表層夠焦香,正❤️🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝 👀布甸配牛奶忌廉雪糕👎🏻差1️⃣ 布甸未解凍哂就上枱,好硬🤟🏽2️⃣但味道唔錯,甜道 適中, 焦糖味突出,雞蛋味就欠奉🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝😊好 1️⃣雪糕 軟綿到好似雲咁,入口即溶2️⃣ 甜度同普通雪糕一樣, 略嫌太膩,如果甜度減低會更好 🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤨菠菜煙肉🥲菠菜爆鹹, 仲咸過煙肉,oh no 😐😐🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝😣蛋糕1️⃣上層膩 到爆!🥲🥲🥲2️⃣底層超薄身,一入口超重酒味😲感覺我會醉🤣🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝😌田螺 👀田螺唔錯,味似雞腎🤣都偏咸,但可接受最後 環境:冷氣好凍

🙃鰻魚薯蓉

差👎🏻

鰻魚細到好似手指尾咁,仲要咸到好似鹹魚😑😑

好😌

🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝

😊好 1️⃣雪糕 軟綿到好似雲咁,入口即溶

2️⃣ 甜度同普通雪糕一樣, 略嫌太膩,如果甜度減低會更好

🤨菠菜煙肉

🥲菠菜爆鹹, 仲咸過煙肉,oh no 😐😐

😣蛋糕

1️⃣上層膩 到爆!🥲🥲🥲

2️⃣底層超薄身,一入口超重酒味😲感覺我會醉🤣

😌田螺

👀田螺唔錯,味似雞腎🤣都偏咸,但可接受

最後 環境:冷氣好凍

2022-04-03 817 瀏覽
依排比屋企人發現左旺角開左一間新既薩莉亞 比較隱蔽啲 所以冇乜人食得安心啲😂😂同埋新開既都好乾淨 又寬躺都係照舊有自助汽水機我至愛既肉醬多莉亞 真係食兩兜都得 仲會加埋芝士 真係芝上加芝🤣🤣佢本身焗完既芝士 新建上枱仲可以拉絲 全部撈埋一齊食 真係好正啊 食極都唔厭啊~~我願意日日食炸雞🍗一定要點埋隻醬架😆😆同埋好脆 d雞質都好滑唔會鞋口 有6粒都夠2個人食雞翼有小小辣 但唔會入唔到口 好過癮啊上枱時間都好快 同埋真係好抵食
同埋新開既都好乾淨 又寬躺

都係照舊有自助汽水機