2025-08-09
土瓜灣站勁近,行咗5分鐘內就到,好顯眼易搵👍🏻入到去係工業風嘅感覺,有皮嘅卡位又有好多燈膽吊燈,俾人休閑嘅感覺!!堂食中批餐 $239千島海鮮(中)餅底好好食,雖然係厚批,但係一啲都唔覺得好飽好滯👍🏻餐牌寫餅底係手掣,仲要每日新鮮製造,好有誠意,外脆內軟㗎!!千島醬非常之多,海鮮分別有蟹柳蜆肉菠蘿蘑菇💕好食!!建議盡快食咗佢新鮮嘅時候食係最好食!!炸雞2件上菜嘅時候熱辣辣,要放一陣間先食得到😂外面炸粉唔厚,好脆!!入面雞唔算好咸,而且好嫩好juicy!!海鮮焗闊條麵(白汁)正呀!!!有芝士係面,份量都唔少!!!闊條麵質地Q彈!!海鮮就同千島海鮮嘅Pizza一樣🤭好多不同類嘅海鮮!是日餐湯X2今日嘅餐湯係意式雜菜湯!黑椒味非常重,令到個湯嘅味道更加豐富👍🏻入面有西芹,蕃茄,椰菜,洋蔥,好健康!!柚子梳打水 $15有得跟餐叫,平好多!!好有誠意咼,賣相好靚,仲要有塊薄荷葉喺入面😂食完咁肥膩嘅嘢飲返杯梳打水好舒服👍🏻👍🏻
堂食中批餐 $239
千島海鮮(中)
炸雞2件
海鮮焗闊條麵(白汁)
是日餐湯X2
柚子梳打水 $15