2024-06-13
我嘅朋友住喺長沙灣,得閒嘅時候都仔細介紹周圍嘅好舖俾我聽🗣。🛑 懷舊沙嗲牛肉湯公仔麵 + 牛油餐包 🛑食過就知,叫咗份湯公仔麵同牛油餐包,卻完全無後悔呢一option!湯底沙嗲香濃🛎️,牛肉熟透,變得更美味,牛油餐包焗香酥脆,再伴以一份炒滑蛋,同事個口水都流晒落嚟啦😋!CP 值🔋🔋🔋🔋🔋⭐️ 招牌吉列魚柳配炒滑蛋 + 牛油餐包 ⭐️ 吉列魚柳咬落去外脆內軟🎉,好有嚼勁,從未食過嘅美味!再配上滿滿一餐包嘅牛油,你一定食到津津有味!同吉列魚柳一齊食,真係太正啦😝!CP值🔋🔋🔋🔋🔋🌐凍奶茶 + 凍檸水🌐冇咩比一杯凍奶茶🥛更解渴,醇厚嘅奶味伴以香滑嘅茶香,喺口腔內散發開嚟,飲落好舒服👍!再配一杯凍檸水,即刻消暑降火!CP值🔋🔋🔋🔋🔋。荷里活冰室,一間可以讓你體驗到香港味道嘅地方🎈
CP 值🔋🔋🔋🔋🔋
CP值🔋🔋🔋🔋🔋
荷里活冰室,一間可以讓你體驗到香港味道嘅地方🎈