2025-05-25 0 瀏覽
佢同一層有好多間飲品店,因為我哋趕時間去睇戲,見佢可以5分鐘做好杯嘢飲,所以就叫咗鴨屎香大筒檸檬茶,好後悔,因為唔好飲,亦唔平。隔離有萬波,見好多人排隊,應該要等15分鐘以上, 101檸檬茶又多人排緊隊買嘢飲。所以揀多人排隊嘅先係正確。以前有飲過喺另外一個地區,感覺冇咁差,係正常一杯好飲嘅果汁飲品。今次呢杯檸檬茶係冇檸檬味,冇茶味,感覺成杯冰咁,仲要$45一杯。去茶餐廳嗌20蚊杯好飲過佢好多。絕對唔建議幫襯。
鴨屎香檸檬茶
2025-04-10 10 瀏覽
今日去咗葵廣度掃街,見到依間都多人排隊,所以買來試吓,價錢幾抵飲,就算幾解渴!今次買咗葡萄同埋青檸味嘅梳打水,唔算太甜,而且好得意,飲品蓋上面會送一粒迷你麻雀😂

2024-05-25 153 瀏覽
在深圳遍地开花的茶救星球开进了葵涌广场,在旁边吃炸鸡吃到口渴经过正好来一杯。选择了招牌苦瓜柠檬茶,不能去冰于是要了少冰。苦瓜不是很苦的那种,茶饮的味道很清爽解渴,总体来说也不会很甜,对减肥中的女性也非常友好。但是一杯茶才喝了没几口,就喝完了。剩下60%的样子全部都是冰块、苦瓜和柠檬块。我寻思着29一杯的价格也并不便宜呀,这么偷工减料的好吗?好想拿着空杯子回去让店员小姐姐再帮我续点茶哦。总而言之这个价格可以有更好的选择,如果这间店还是偷工减料那之后就不会再光顾了。

苦瓜柠檬茶
茶救星球JO'S CHA 最近限定一周年限定😍🔥6款招牌嘢飲買一送一🧋🔥買2杯仲會送必中刮刮卡🔥買完嘢飲可以玩埋抽獎,大獎係一副訂製迷你麻雀🤩.📍水蜜桃檸檬茶($28)📍山野鴨屎香檸檬茶($27)水蜜桃味清香🍑,鴨屎香餘韻帶淡淡茶香🌱微甜地清爽解渴🤤🌟夏天好消暑❄️

茶救星球JO'S CHA 最近限定一周年限定😍
🔥6款招牌嘢飲買一送一🧋
🔥買2杯仲會送必中刮刮卡
🔥買完嘢飲可以玩埋抽獎,大獎係一副訂製迷你麻雀🤩
📍水蜜桃檸檬茶($28)
📍山野鴨屎香檸檬茶($27)
水蜜桃味清香🍑,鴨屎香餘韻帶淡淡茶香🌱
微甜地清爽解渴🤤🌟夏天好消暑❄️