2025-05-21 751 瀏覽
聽朋友講荃灣最近開左間新任食雞煲店,用料唔錯,仲要好抵食,身為邊爐精嘅我點都要試試佢!到咗門口店員好有禮貌好有笑容出嚟招呼我哋💯我地揀左至尊惹味雞煲,可以冇限加雞,雞煲黎到已經聞到好惹味,雞件好大件,味道同岀邊食嘅雞煲唔同,唔覺有太重味精,整得好香口肉質又嫩滑😋食雞食得差唔多我地加湯打邊爐,配料都有好多野揀,用料品質一啲都唔揸流灘喎,等我介紹下幾款必食!🥢炸饅頭我地食左兩轉,一定要趁熱食,外脆內軟加埋啲煉奶冇得彈🥢肩胛肥牛片 唔係其他放題咁雪到硬哂,肉質望落係好唔錯,食落有牛味都重🥢豚肉片,冇雪藏味,烚完又唔乾,好味道🥢OPPA魚板,好少係放題見到有呢樣野揀架,叫左4串都回唔少本😝🥢韭菜餃、鮮蝦雲吞同爽口水餃店員介紹呢3款都係自家製,我特別喜歡食韭菜餃,粒粒都好大粒餡料好飽滿💯飲品除咗一般汽水之外,仲有羅漢果杞子菊花茶、咖啡、奶茶同豆漿等等我就試咗杯奶茶超有港式風味,奶香茶濃😋而羅漢果杞子菊花茶夠哂下火👍🏻我地2個人食埋單都係$376,太太太抵食啦!
到咗門口店員好有禮貌好有笑容出嚟招呼我哋💯

🥢炸饅頭
我地食左兩轉,一定要趁熱食,外脆內軟加埋啲煉奶冇得彈

🥢豚肉片,冇雪藏味,烚完又唔乾,好味道
🥢韭菜餃、鮮蝦雲吞同爽口水餃

我就試咗杯奶茶超有港式風味,奶香茶濃😋
  • 韭菜餃
  • 炸饅頭
  • 凍奶茶
  • 雞煲
琴日同老公做完gym去食雞煲!補充蛋白質😋呢間至尊雲吞麵雞煲放題,除咗雞煲無限添加之外,可以打邊爐鮮牛肉、肥牛、鯇魚腩等打邊爐食材無限添加,人頭$178!好抵食!應該唔會冇人知掛~另外可以加花甲!花甲吸收晒啲雞煲汁好惹味~超級推薦加埋花甲!份量好足啊兩大碗先裝得晒啲殼😌出邊有自助調味料區和自助汽水區,非常方便!仲可以叫檸檬冰底添!羅漢果杞子菊花茶丶豆漿丶咖啡丶奶茶、檸檬茶都系任飲!美食⭐️⭐️⭐️⭐️🩵招牌花甲雞煲(無限加雞)任食打邊爐配菜:🩵娃娃棠🩵麻辣牛肉丸🩵生染🩵粉腸🩵蟹籽包心丸🩵炸枝竹🩵豬皮🩵唇胛肥牛片🩵鮮牛丸🩵鵝腸🩵豚肉片🩵魚蛋🩵牛柏葉🩵豬潤🩵海鮮沙律丸🩵魷魚🩵鮮牛肉🩵芝士竹輪🩵鯇魚腩🩵豬紅🩵芝士腸🩵海帶🩵滑雞件 🩵雞肉腸🩵蜂窩豆腐🩵鮮蝦雲吞🩵包仔豆腐🩵墨魚丸🩵爽口水餃🩵玉子豆腐🩵香菇貢丸🩵韭菜餃🩵雞子🩵芋絲扎🩵炸生筋🩵脆嚮鈴卷🩵金針菇🩵蟹味菇🩵鮮冬菇🩵蓮藕片🩵馬鈴薯片🩵白蘿蔔🩵蕃茄🩵粟米🩵竹昇麵🩵烏冬🩵紅薯粉🩵公仔麵小食:🩵炸饅頭(個)🩵油炸鬼價錢:$78位(小孩3歲以上及1.3米或以下)$178位/2小時(星期一至四)$188位/2小時(星期五至日,假期及前夕)

美食⭐️⭐️⭐️⭐️
🩵招牌花甲雞煲(無限加雞)
任食打邊爐配菜:
小食:
🩵炸饅頭(個)
🩵油炸鬼
價錢:
$78位(小孩3歲以上及1.3米或以下)
$178位/2小時(星期一至四)
$188位/2小時(星期五至日,假期及前夕)
試食活動
講起雞煲,我心目中嘅No.1一定係至尊雲吞雞煲!由好多年前已經開始食,而家仲喺荃灣開咗新分店,終於可以約埋班friend一齊打邊爐無限食雞,真係開心到彈起! 🐔 無限加雞嘅快樂佢哋個雞煲真係無得輸!醬汁濃郁得嚟唔會太鹹,雞肉嫩滑又入味,仲可以無限追加,食到飽為止~最正係有多種辣度可以揀,由BB辣到大辣都有,適合唔同口味嘅朋友。最貼心嘅係,就算同枱有人食辣有人唔食辣都冇問題,因為用手機落單嗰陣,可以揀一人一份唔同辣度,完全照顧到每個人口味!我今次叫咗bb辣,已經好惹味!辣得嚟又唔會蓋過雞嘅鮮味,正! 🍲 打邊爐配料超多除咗雞煲,仲可以轉打邊爐,配料多到眼花撩亂!牛肉同豬肉必叫,肉質新鮮,淥完都唔會韌~另外仲有超級正嘅炸饅頭,外脆內軟,點煉奶食簡直係絕配!見到幾乎每枱都有叫,就知係招牌啦! ☕ 港式飲品無限添飲飲品方面有齊港式咖啡、奶茶、檸茶、檸水,全部可以無限添飲,唔係得汽水~不過今次去竟然冇無糖可樂,有少少可惜⋯⋯ 📱 手機落單超方便全程用手機落單加雞真係好方便,仲可以揀一人份量同唔同辣度、叫飲品一㩒就搞掂,唔使舉手等店員,夠晒貼心! 人均百零蚊任食兩個鐘今次兩個人埋單先至$320,

講起雞煲,我心目中嘅No.1一定係至尊雲吞雞煲

🐔 無限加雞嘅快樂

🍲 打邊爐配料超多

☕ 港式飲品無限添飲

📱 手機落單超方便

人均百零蚊任食兩個鐘
今次兩個人埋單先至$320,人均百零蚊就可以任食兩個鐘,真係超級划算!
2025-07-16 0 瀏覽
之前已經同朋友嚟過呢間餐廳,因為佢嘅價錢真係好平,連星期六日都只係$200樓下一個,真係好抵食。而且佢嘅座位比較闊落,好多雞煲放題嘅位置都好難坐,但係呢度嘅環境好好,啱晒一大班朋友一齊嚟食。我最鍾意食呢度嘅麻辣雞煲,因為唔算好辣,就算叫小辣都會好香,而且佢嘅雞非常嫩滑,食落去唔係剩係得辣味,會有好濃郁嘅雞味同埋雞皮好爽脆,雞肉好嫩滑,次次叫朋友嚟食都會大讚。可能我比較特別,我覺得呢度嘅炸饅頭真係好出色,本身食放題會覺得唔好食啲咁飽嘅嘢,但係我次次都忍唔住食兩三個饅頭,因為真係炸得好脆,點埋煉奶真係一流。另外呢度嘅牛肉都好出色,佢唔係雪藏肥牛,而係食落好新鮮嘅手切牛肉,鍾意食牛嘅朋友一定唔可以錯過啦。佢仲有好多唔同嘅配料都係任食,佢嘅響鈴都好出色,而且仲有好多唔同嘅蔬菜,一大班朋友如果有人減緊肥都好推薦你呢度,因為有好多款唔同嘅蔬菜。

• 麻辣雞煲
  • 炸饅頭
2025-07-14 0 瀏覽
今日同老best收工去鬆一鬆,叫咗個晚市雞煲放題,CP值極高,仼飲仼食120分鐘,(唔包括收費小食及啤酒)!雞煲是一款豐富美味的火鍋組合,套餐內包括57新鮮配料,滿足不同口味的需求。推介的配料有:嫩滑的滑雞件、香濃的芝士腸、鮮甜的鮮蝦雲吞、爽口的水餃、彈牙的蟹柳、肥美的肩胛肥牛片、脆口的魚皮餃、酥脆的脆響鈴、清甜的娃娃菜,以及彈牙的烏冬麵。搭配上熱騰騰的湯底。🫢🫢120分鐘內仲可以任飲菊花茶豆漿咖啡奶奶茶茶檸檬茶及各式汽水!岩晒吹水傾計😃😃📍至尊雲吞麵雞煲📕荃灣鱟地坊48-68號祐建樓地下A號舖

📍至尊雲吞麵雞煲
📕荃灣鱟地坊48-68號祐建樓地下A號舖

2025-07-14
至尊雲吞雞煲原來曼近開到黎荃灣,屯元天分店平時都好多人食,我自己都係常客,呢度啲雞除左啲醬好惹咪之外,仲要任加雞,實在係質素高得黎又抵食。咁啱見到佢哋嘅午餐都好平,如果喺附近嘅話可以試吓!一坐低落左啲雞嘅同時就即刻點炸饅頭先,饅頭都係必點,啱啱炸好外脆內軟,加埋煉奶勁邪惡😂每枱都會食😋呢度除咗可以任飲罐裝飲品之外,仲有水吧嘅嘢飲任飲😨有凍檸茶、凍菜蜜,仲有豆漿,羅漢果杞子菊花茶,仲有檸底冰杯,飲罐裝可樂必點!雞煲一上枱就勁香,已經可以即刻食,第二轉點左中辣平時食開小辣覺得啱啱好,第二轉點左大辣就覺得辣左啲🤣食完雞之後加湯打邊爐,我自己最鍾意食呢度嘅牛版腱,牛咪濃得黎又唔會太靭,呢度嘅韭菜餃都好好食,大大隻啲餡好飽滿😍最後買單嘅時候先知原來新張期間有全單9折,平時都唔洗加一,所以每位先$160,唔怪得九點幾仲咁多人食🫣

2025-07-13 0 瀏覽
之前同fd一齊試左新開左既至尊雲吞雞煲~間鋪做緊新開優惠,見到好多街坊帶埋小朋友黎試我地一開波選好雞煲,再一邊食雞一邊揀食咩打邊爐配菜。選左至尊惹味雞煲BB辣,雞件份量好足,覺得唔夠竟然可以再落單加雞😳!個雞煲上菜時放滿芫荽同蔥,雞肉已經炒香咗,加埋爆香左既洋蔥同蒜粒,可以直接夾黎食,好惹味!食完雞煲就可以打邊爐,放題有齊基本配料,包括肥牛、丸仔同蔬菜,不過最抵食都係雞件野飲方面,除左氣水,可以用QR code 選其他野飲,不過我地都係覺得汽水同雞煲最match🤣

尊惹味雞煲
尊惹味雞煲
聽聞荃灣有間至尊雲吞雞煲超正,專門做麻辣雞煲,仲可以任加雞肉添!無辣不歡嘅我,梗係要親身去感受下佢嘅魅力啦~🤤呢間餐廳環境都幾舒適,燈光溫暖,座位寬敞,最啱同朋友仔一齊嚟打卡食飯!💕 無論係情侶拍拖定係朋友聚會都好適合,氣氛輕鬆又溫馨🥰Menu上面嘅選擇都幾豐富,主打當然係各款雞煲啦!🍲 佢哋嘅賣點係可以任加雞肉,仲有好多配料可以揀,絕對係肉食控嘅天堂!除咗雞煲之外,仲有雲吞、牛肉等配菜,飲品方面更係汽水奶茶咖啡任飲,超抵食!✨今次我點咗佢哋嘅招牌麻辣雞煲小辣,啱啱好嘅辣度,唔會太刺激但又有層次感!🌶️ 雞肉嫩滑juicy,配埋個麻辣湯底,真係一啖接一啖停唔到手!而且可以加雞呢個concept真係好貼心,食得唔夠可以再加💪炸饅頭係我嘅最愛!😍 外脆內軟,用嚟蘸雞煲湯汁一流,個口感層次好豐富!配菜方面,鮮牛肉、雲吞同牛柏葉都好fresh,特別係個雲吞,皮薄餡靚,一咬就爆汁!🥟飲品我揀咗凍奶茶,奶香濃郁,甜度啱啱好,用嚟配麻辣嘢食perfect!☕️ 而且任飲真係好抵,可以慢慢嘆~總括嚟講,呢間至尊雲吞雞煲真係值得推薦!🌟 食物質素高,價錢合理,環境舒適,絕對係荃灣區嘅hidden gem!下

總括嚟講,呢間至尊雲吞雞煲真係值得推薦!🌟 食物質素高,價錢合理,環境舒適,絕對係荃灣區嘅hidden gem!下次同巴打絲打嚟荃灣shopping一定會再嚟食!👭

餐廳資料:

荃灣至尊雲吞麵雞煲

鱟地坊48–68祐建樓地下A號舖

#荃灣美食 #雲吞雞煲 #麻辣雞煲 #荃灣餐廳 #香港美食 #打卡美食 #雞煲推薦 #任食配料 #凍奶茶 #炸饅頭 #鮮牛肉 #牛柏葉 #雲吞 #荃灣好去處 #美食博客 #香港餐廳 #麻辣控 #肉食控 #閨蜜聚餐 #荃灣隱世美食

呢間由我中學個陣已經好出名嘅平價任食雞煲😋星期六夜晚就約埋中同一齊去食返集體回憶🍲任加雞煲 $188 (九折後$169)雞煲可以揀bb、小、中、大辣,我揀左小辣,上到檯勁香!!忍唔住即刻開食🥹個醬鹹甜辣平衡得好好,好惹味,雞肉好滑,完全唔會煮得太老而柴。食完個煲入面嘅雞仲可以無限添雞,超正🥩打邊爐食完雞煲就可以加湯打邊爐,肥牛啲貨完全唔似其他同類型任食火鍋咁🥹啲肉油花幾靚👍🏻,絕對唔係其他劣質超肥肥牛。除此之外,娃娃菜、生菜都係任食,平時食唔夠菜嘅朋友可以呢度補返🤣最後埋單估唔到有9折,埋單兩個人先338蚊,平日黎食仲平🥹依家嗰個假期都北上食嘢,其實係香港都可以食到高性價且服務態度好嘅美食㗎,超級推薦!

🍲任加雞煲 $188 (九折後$169)

🥩打邊爐

2025-07-12 0 瀏覽
這間在荃灣開業四個多月的餐廳,一至四$178/2小時,星期五及假日$188/2小時,任飲任食,好抵食。雞煲 我和朋友試Bb辣的雞煲,雞肉鮮嫩,醬汁味道濃郁,不太辣,但有麻香香味,我的朋友不太吃辣,他也表示這個Bb 辣很香口。打邊爐與材料 吃完雞煲後,店員會加水就可以打邊爐啦!材料相當豐富,我們讚了新鮮的白菜和豆芽口感清脆,搭配蓮藕和肉丸,增添了層次感。餃子和午餐肉也吸收了湯底的香氣,也可以選擇加雞肉,雞肉鮮嫩多汁。任飲飲品 餐廳還提供多款任飲飲品,如羅漢果杞子菊花茶、豆漿、咖啡和奶茶等,食完雞煲打邊爐絕對要嗌返幾杯羅漢果菊花茶。最最最最抵讚嘅係員工超有禮貌,仲會係last order之前提醒你嗌嘢食

雞煲

打邊爐與材料

任飲飲品

2025-07-11 0 瀏覽
平時都好鍾意食元朗既至尊雞煲,覺得任食黎講質素好高,原來荃灣都開左,質素仲要比元朗更好!!雞肉超級香超級滑,係現炒既感覺,完全唔似任食既質素!任加雞件真係勁爽呀!打邊爐既配料都超高質😦d牛肉靚到呢!唔會係一大條韌肥肉果種!而且d丸類午餐肉類都係高級果d,真係唔明點解可以咁抵食!野飲方面除左罐裝飲品之外,凍奶茶、凍檸茶、檸樂呢d都係任叫既,平時一杯最平都要十幾蚊,真係超抵估唔到有間雞煲可以係咁抵之餘,質素仲好食過d散叫雞煲🤣🤣🤣以後我食雞煲靜係黎呢間啦

2025-07-10 0 瀏覽
**🐔 招牌藥膳雞湯煲** 以當歸、枸杞、紅棗等十餘種藥材熬煮8小時,湯底清甜滋補,特別適合轉季養生。可無限追加湯料,建議先喝兩碗原湯暖胃~ **🦑 海陸配料精選** ▫️ **海鮮**:鮮魷魚(切花刀易入味)、手打墨魚丸(爆汁口感)、香菇貢丸(台灣直送) ▫️ **肉類**:美國肩胛肥牛片(油花均勻)、骨雞腿肉(嫩滑不柴) ▫️ **特色**:韭菜雲吞(皮薄餡多)、炸饅頭(煉乳蘸醬邪惡必點) **🥬 時蔬搭配** 娃娃菜、蒿筍等新鮮蔬菜,平衡肉食油膩感 **☕ 飲品自助區** 冷熱飲品多達10款: - 養生系:無糖豆漿、菊花茶 - 港式風:絲襪奶茶、檸茶 - 提神選:即磨咖啡 💰 超值👍👍personally my favourite shop週一至四 $178/位✓ 任食任飲無限時 ✓ 全單9折(啤酒另計)
**🐔 招牌藥膳雞湯煲**

**🦑 海陸配料精選**

▫️ **肉類**:美國肩胛肥牛片(油花均勻)、
骨雞腿肉(嫩滑不柴)

**🥬 時蔬搭配**

娃娃菜、蒿筍等新鮮蔬菜,
平衡肉食油膩感

**☕ 飲品自助區**
冷熱飲品多達10款:

- 養生系:無糖豆漿、菊花茶
- 港式風:絲襪奶茶、檸茶
- 提神選:即磨咖啡

週一至四 $178/位
✓ 任食任飲無限時
✓ 全單9折(啤酒另計)

至尊雲吞麵雞煲火鍋配料品項數量極多,超過五十種以上的火鍋食材任選,而且至尊惹味雞煲無限加雞,吃到滿載而歸為止,多吃幾鍋賺到了。此外,羅漢果杞子菊花茶、豆漿、咖啡、奶茶、檸檬茶、汽水任飲,星期五至日、假期及前夕2小時任食也只需188元每位,火鍋控切勿錯過。重頭戲至尊惹味雞煲上桌,至尊雲吞麵雞煲嚴選優質雞隻,滿滿的醬香使人口水直流,空氣中瀰漫著猛火炒製的雞煲鍋氣。至尊惹味雞煲味美的秘訣就在於其醬汁,雞醬是雞煲的靈魂,在大火下快速熱炒,完整保留雞肉的原始風味,同時使醬料深入肉裡,雞塊皮脆肉嫩,醇厚入味,教人欲罷不能。至尊惹味雞煲第二吃可以加入雞湯,並加入清脆的白蘿蔔、粟米、生菜,吸附大量雞汁的蔬菜清爽脆甜,瞬間將至尊惹味雞煲雞湯昇華到另一個層次,這樣的一鍋兩吃,不僅豐富了味蕾,更令人體會到無與倫比的火鍋享受。肩胛肥牛片脂肪完美分佈,光看心情就超級好,難怪長輩現在跟我吃火鍋都指定要至尊雲吞麵雞煲,品質無話可說。肩胛肥牛片細緻的油脂下鍋涮燙,幾秒鐘就可以享受鮮滋味,滑順極致,肩胛肥牛片嚐起來不油膩。生牛肉大片又實在,用筷子一夾就頗有重量,大塊又滿足,趕快把生牛肉涮燙,感受生牛肉細嫩的肉感通通融化

生牛肉大片又實在,用筷子一夾就頗有重量,大塊又滿足,趕快把生牛肉涮燙,感受生牛肉細嫩的肉感通通融化變成肉汁,生牛肉放在至尊惹味雞煲湯中煮,無敵銷魂。

看鯇魚腩多新鮮,肉質彈牙嫩口,而且無骨刺,絕對值得再來一份鯇魚腩,鯇魚腩的鮮美與至尊惹味雞煲雞湯精華相互融合,品味到彭湃的海洋味,鯇魚腩果真「魚」眾不同。

香菇貢丸不馬虎,雖然外表樸實,但大顆飽滿的香菇貢丸每一口都能感受到緊實的肉感與彈性,裡頭藏著菇香肉味。鮮牛丸特別選用牛肉、牛筋、牛油拍打捏塑而成,香甜牛汁在嘴中噴發,加上牛肉筋肉的咬勁,這美味和香菇貢丸明顯不同,鮮牛丸一擠丸汁溢出。

媽媽讚不絕口蟹子包心丸,包心丸滿是橘紅的蟹子,真材實料,蟹子包心丸擁有彈彈的外層,又有彈脆蟹子的顆粒感,富有甜甜的海味。另外我被墨魚丸的咬感及濃重海鮮味給驚艷到,顆顆墨魚丸都吃得到大塊的墨魚,墨魚含量高,頗有咬口。

鮮蝦雲吞廣受好評,鮮蝦雲吞包得不錯,皮薄透亮,並以鮮蝦、鮮肉包製,形狀結實,餡料順口,無可挑剔。每次咬嚼魚皮餃都是幸福的體驗,魚皮餃的餃皮使用魚漿製成,故比較有彈勁,魚皮餃那蘊藏的河鮮味,縈繞在舌尖,吃過念念不忘。

看到隔壁桌的客人吃得津津有味,我忍不住也加點玉子豆腐試試,結果一吃之後立馬愛上,光滑的玉子豆腐充斥蛋香,口感細滑。蜂巢豆腐堪稱火鍋的靈魂人物,煮好之後的蜂巢豆腐軟軟的,吸收大量火鍋雞湯,一解我們對火鍋的癮。

個人認為火鍋必備兩款蔬菜,其中一樣就是生菜,起鍋後清甜爽口,能緩解一下前面吃重口食物的舌頭,而且吃過大魚大肉,用蔬菜均衡營養,是必須的。另一道則是萵筍,未入鍋前看這青翠的模樣,就跟現摘的一樣鮮,萵筍吸收湯後亦沒令人失望。

私心推介羅漢果杞子菊花茶,羅漢果杞子菊花茶茶香濃郁又帶有獨特的菊花花香氣息,令人一喝就愛上。冰涼的羅漢果杞子菊花茶在火鍋熱氣騰騰的氛圍中顯得格外清新解膩,羅漢果杞子菊花茶自然的甜味讓人忍不住一口接一口,夏日火鍋完美搭配。

這現炸的炸饅頭剛出爐的時候有夠燙,品嚐的時候也要稍微小心一點,圓滾滾的炸饅頭可以說外層金黃酥脆,可愛迷人。熱騰騰咬下炸饅頭外皮,裡面帶著麵包的鬆軟感,沾點甜奶吃更為加分,而且放涼後亦不會有油感。
荃灣至尊雲吞麵雞煲真係無得頂!雞煲係全場MVP,雞塊先炒香再用獨門醬汁炆煮,味道濃郁又惹味,雞肉嫩滑入味,帶點微辣同香料嘅風味,食一啖即刻暖晒心😋!湯汁濃稠,食極唔停口🍗!最正係炸饅頭,係佢哋嘅皇牌!即叫即炸,金黃酥脆,點上煉奶,甜香撲鼻,咬落去外脆內軟,食到停唔下來🥟!打邊爐配料選擇唔少,牛肉、魚蛋、菇類樣樣齊,但老實講,淨係雞煲同炸饅頭已經食到七成飽!仲有茶餐廳飲料任飲,奶茶、檸茶隨便揀,奶茶順滑香濃,解膩一流☕。價錢平到誇張,質素咁高,性價比真心無敵💰!
荃灣至尊雲吞麵雞煲真係無得頂!

湯汁濃稠,食極唔停口🍗!

2025-06-24
試食活動
近排天氣好熱 但又好想打邊爐同食雞煲見到呢間5點前食雞煲可以減$20任食2小時就決定入去打個痛快🫡雞煲有幾款口味選擇想無限加雞 就要揀至尊惹味雞煲/花甲雞煲因為我地食唔到辣就揀左走辣既至尊惹味雞煲🐔雞煲上到枱已經散發住惹味既乾蔥芫荽味色澤金黃 唔會乾柴柴既感覺就咁望落都唔會係啲雞頭雞尾而係啖啖雞肉🍗唔夠食仲可以「加雞呀唔該」🙋🏻‍♀️真係滿足到大胃既我地食完雞 就加湯 可以打邊爐可以揀既餸都好多特別推介肥牛片🐮薄切得黎好香牛味 又唔會太肥各款飲品任飲!只要叫就有😂限時2小時 可以慢慢嘆住冷氣慢慢食😆真係飽到上心口!好滿足😌
近排天氣好熱 但又好想打邊爐同食雞煲

薄切得黎好香牛味 又唔會太肥

各款飲品任飲!
只要叫就有😂
限時2小時 可以慢慢嘆住冷氣慢慢食😆
真係飽到上心口!
好滿足😌
2025-07-07