2023-12-10 12 瀏覽
《肯尼海鮮》爆膏大閘蟹,超多刺身海鮮種類🦀🦐🦀🍣🦀 。江蘇大閘蟹 • 公 4.5-5両 (特價$98/隻) - 食公嘅季節當然要食公蟹,雖然4.5-5両,但蟹膏都勁爆多,蟹膏甘香美味,啲膏漿住個口,隻蟹都幾有肉,而且肉質爽口鮮甜,好有驚喜。 。日本沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓雪燕 ($198/1400ml) - 喱個黑糖薑汁糖水岩哂食完大閘蟹用黎驅寒,加熱後飲完暖笠笠,薑味勁出,飲飲下都有幾辣,材料勁足,好多紅棗同桂圓,另外仲跟了雪燕,滑溜溜,感覺好滋保。 。兒童全熟壽司 ($138) - 剛好朋友生日,點了這款有趣的全熟壽司,有鰻魚、熟蝦、蟹柳腐皮及甜蛋壽司,仲有加洲捲,每款都好有質素,一啲都唔會乾,加埋沙律醬好好食。好特別咁仲有金薄和靚靚蠟燭。 。阿根廷赤蝦刺身L size ($48/3隻) - 赤蝦刺身又爽又甜,口感綿密,價錢都幾低食。
《肯尼海鮮》
爆膏大閘蟹,超多刺身海鮮種類
🦀🦐🦀🍣🦀

2023-12-08 18 瀏覽
最近屋企人生日 因為有啲鍾意食大閘蟹 有啲鍾意食刺身 而我就鍾意食甜品 於是我哋訂咗⭐️肯尼海鮮⭐️ 一間搞掂哂每個人嘅願望!🐟網池魚生蠔拼盤(限 特定日期 送貨)原條網池魚三文魚帶子時令生蠔拼盤每款海鮮都非常新鮮!口感爽口彈牙 入口好鮮甜 第一次試網池魚 原來口感同三文魚有少少相似 🦀極品. 大閘蟹 4.5両-5両 公蟹附送食蟹套裝大閘蟹返到屋企仲非常新鮮 而且好乾淨 簡單清洗就可以落鑊蒸 配埋工具、醋、紫蘇葉同薑茶 蒸15分鐘左右就食得啦!🥭日本宮崎県3.6芒果椰汁(自選雙併底料)雪燕 包心麻薯今次揀咗✨肯尼海鮮自家制✨嘅甜品 芒果椰汁底好濃郁好香 包心麻薯勁煙韌 雪燕爽口 配埋一齊口感多層次 食完唔夠喉!

🐟網池魚生蠔拼盤(限 特定日期 送貨)
原條網池魚
三文魚
帶子
時令生蠔

🦀極品. 大閘蟹 4.5両-5両 公蟹
附送食蟹套裝

🥭日本宮崎県3.6芒果椰汁(自選雙併底料)
雪燕
包心麻薯

話咁快已經11月中 🍁通常大閘蟹會食到11月尾時間去到臨尾時間當然要食埋最尾一轉啦而且呢啲時候食公係最靚嘅叫左 4.5両-5両 公蟹2隻🦀一打開蟹膏流出黎 滿足呀~~今次訂埋刺身蛋糕 🎂🐟巳第一次食 賣相勁靓 一片片砌出黎 好有心機而且更送埋蛋糕刀🔪, 蠟燭🕯️ 唔需要額外配置刺身好新鮮 仲食到鮮甜味🤪如果生日收到一定係好特別體驗肯尼真係可以好多野一次過訂埋「日式匠心甜品」系列-日本宮崎県3.6芒果牛乳桃膠雪燕會將芒果牛乳 同 桃膠雪燕 分開可按自己份量去落 每一啖都一定食到牛乳桃膠雪燕又香又滑 糖水一流 仲要有芒果粒 真材實料📍肯尼海鮮葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室

話咁快已經11月中 🍁
通常大閘蟹會食到11月尾時間
去到臨尾時間
當然要食埋最尾一轉啦
而且呢啲時候食公係最靚嘅
叫左 4.5両-5両 公蟹2隻🦀
一打開蟹膏流出黎 滿足呀~~

今次訂埋刺身蛋糕 🎂🐟
巳第一次食 賣相勁靓 一片片砌出黎 好有心機
而且更送埋蛋糕刀🔪, 蠟燭🕯️ 唔需要額外配置
刺身好新鮮 仲食到鮮甜味🤪

又香又滑 糖水一流 仲要有芒果粒 真材實料

📍肯尼海鮮
葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室
2023-12-06 32 瀏覽
✨肯尼海鮮(葵涌)11月係食大閘蟹嘅季節✨為食嘅我又周圍搵下邊到買好😆朋友推薦下就決定食呢間外賣~✨極品. 大閘蟹 4.5両-5両 兩隻公蟹好貼心包埋食蟹套裝🦀️仲有埋粒黑糖薑茶 大閘蟹又好生猛 新鮮又多膏~超正網池生蠔拼盤有網池魚、三文魚、帶子同生蠔食落夠新鮮😍無腥味 好食到我想一個人食曬佢❣️「日式匠心甜品」系列 1400ml 我叫左芒果椰汁 桃膠+包心麻薯超大碗桃膠😍芒果味都夠濃又飲到椰汁味 好好飲😆
✨肯尼海鮮(葵涌)
11月係食大閘蟹嘅季節✨為食嘅我又周圍搵下邊到買好😆
朋友推薦下就決定食呢間外賣~
✨極品. 大閘蟹 4.5両-5両 兩隻公蟹
好貼心包埋食蟹套裝🦀️仲有埋粒黑糖薑茶
大閘蟹又好生猛 新鮮又多膏~超正

網池生蠔拼盤
有網池魚、三文魚、帶子同生蠔
食落夠新鮮😍無腥味 好食到我想一個人食曬佢❣️

「日式匠心甜品」系列 1400ml
我叫左芒果椰汁 桃膠+包心麻薯
超大碗桃膠😍芒果味都夠濃又飲到椰汁味 好好飲😆

外賣自取
想安在家中都歎到新鮮刺身外送?肯尼海鮮🦞就岩哂我啦😘手機自助落單直送到屋企門口,UNUN腳就可以歎到刺身,夠哂方便🤟🏻 🤟🏻趁大閘蟹季節我仲另外訂多兩隻🦀同屋企人食得好開心😬🔹極品大閘蟹(4.5両-5両x2)好貼心地附送食蟹套裝,有齊紫蘇葉、蟹醋、食蟹工具同黑糖薑茶☕公蟹好新鮮,送到黎既時候仲郁緊,好生猛😻😻簡單清洗再放紫蘇葉蒸大概15分鐘左右就食得啦!爆膏大閘蟹香氣超濃🔥膏質黏口軟滑啖啖甘香、蟹肉鮮美爽甜🤪🔹網池生蠔拼盤日本直送原條網池魚要提前落單,保證新鮮💁🏻‍♀️入口充滿魚油甘香,脂厚油香,肉質鮮嫩肥美,做刺身真係一流💡另有肥美肉厚既三文魚🐟味道純淨甘甜又爽口既帶子😋同埋肉質飽滿,口感帶爽脆既時令生蠔🦪呢個價錢真係超抵食🤣🔹日式匠心甜品日本沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓配雪燕+桃膠✨份量十足,同屋企人開心SHARE就最岩🥰秋冬食返碗薑汁紅棗桂圓糖水暖暖身,再加入雪燕+桃膠,滋潤又養顏🌹肯尼海鮮🦞📍 葵涌華星街1-7號美華工業大廈13樓13B室
想安在家中都歎到新鮮刺身外送?
肯尼海鮮🦞就岩哂我啦😘

手機自助落單直送到屋企門口,
UNUN腳就可以歎到刺身,夠哂方便🤟🏻 🤟🏻

趁大閘蟹季節我仲另外訂多兩隻🦀同屋企人食得好開心😬
🔹極品大閘蟹(4.5両-5両x2)
公蟹好新鮮,送到黎既時候仲郁緊,好生猛😻😻
簡單清洗再放紫蘇葉蒸大概15分鐘左右就食得啦!
爆膏大閘蟹香氣超濃🔥膏質黏口軟滑啖啖甘香、蟹肉鮮美爽甜🤪
🔹網池生蠔拼盤
日本直送原條網池魚要提前落單,保證新鮮💁🏻‍♀️
入口充滿魚油甘香,脂厚油香,肉質鮮嫩肥美,做刺身真係一流💡
另有肥美肉厚既三文魚🐟味道純淨甘甜又爽口既帶子😋
同埋肉質飽滿,口感帶爽脆既時令生蠔🦪呢個價錢真係超抵食🤣
🔹日式匠心甜品
肯尼海鮮🦞
📍 葵涌華星街1-7號美華工業大廈13樓13B室
2023-11-26
2023-12-05 20 瀏覽
見到好多人推介肯尼海鮮嘅海鮮外送,呢日經過附近就自取提貨店舖位於葵興站行5分鐘就到!店內都有好多野買。網池生蠔拼盤 網池魚刺身原條生蠔帶子刺身三文魚刺身生蠔雖然唔係好大隻,但蠔味幾鮮又唔會太重礦物味厚切三文魚肥美重魚油香!本身就好愛池魚魚味夠濃,清爽嘅口感!趁住大閘蟹熱潮依然猛烈,order 1人1隻極品. 大閘蟹 4.5両-5両 蟹公附送食蟹套裝(紫蘇葉、蟹剪、蟹醋、薑茶)大大隻蟹公蒸完已經漏緊黃油,黃膏同白膏都澎湃~超正ar!「日式匠心甜品」系列 熊本草莓牛乳 1400ml +自選兩款底料 揀左雪燕 & 年糕味道天然,唔會太甜嘅熊本草莓牛乳配雪燕滋潤美顏,年糕軟糯QQ,麻糬控表示滿足!
見到好多人推介肯尼海鮮嘅海鮮外送,呢日經過附近就自取提貨

店舖位於葵興站行5分鐘就到!

店內都有好多野買。

網池生蠔拼盤
網池魚刺身原條
生蠔
帶子刺身
三文魚刺身

生蠔雖然唔係好大隻,但蠔味幾鮮又唔會太重礦物味

趁住大閘蟹熱潮依然猛烈,order 1人1隻
極品. 大閘蟹 4.5両-5両 蟹公

附送食蟹套裝(紫蘇葉、蟹剪、蟹醋、薑茶)
大大隻蟹公蒸完已經漏緊黃油,黃膏同白膏都澎湃~
超正ar!

「日式匠心甜品」系列
熊本草莓牛乳 1400ml
+自選兩款底料 揀左雪燕 & 年糕

2023-11-23
  • 刺身
  • 大閘蟹
成日心思思想食大閘蟹,今年見啲大閘蟹都高質素,決定趕上大閘蟹尾班車❤️ 揀左依間都幾多明星幫襯過既肯尼海鮮🤓我揀左極品. 大閘蟹、網池生蠔拼盤及日式匠心甜品同屋企人分享🫶🏻🦀極品. 大閘蟹 4.5両-5両 公蟹2隻白膏感覺再正啲,食落去超多蟹膏,蟹肉鮮甜多汁🤤而且有煮法教學同食用方法,唔洗驚唔識煮同唔識食🙈而且有埋食蟹套裝比你地買架😳🐟網池生蠔拼盤🦪依個拼盤好高質!有生蠔、網池魚、帶子同三文魚❤️生蠔好鮮甜,入口即溶網池魚好新鮮,點埋佢地提供既醬汁好夾!帶子都好新鮮同厚肉,啖啖口感!三文魚勁厚肉,超滿足🍵日式匠心甜品系列 今期優惠係揀一款口味連兩款底料🤤我揀左日本3.6宇治抹茶牛乳1400ml 加桃膠雪燕😍宇治抹茶牛乳超滑,抺茶同牛乳既比例岩岩好,而且連埋桃膠雪燕一齊食真係無得輸🤤本身桃膠同雪燕都對人體好好架,又健康同養顏👍🏻依個係不死組合🥰肯尼海鮮📍葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室

🦀極品. 大閘蟹 4.5両-5両 公蟹2隻
🐟網池生蠔拼盤🦪
依個拼盤好高質!有生蠔、網池魚、帶子同三文魚❤️
生蠔好鮮甜,入口即溶
網池魚好新鮮,點埋佢地提供既醬汁好夾!
帶子都好新鮮同厚肉,啖啖口感!
三文魚勁厚肉,超滿足
🍵日式匠心甜品系列
今期優惠係揀一款口味連兩款底料🤤
我揀左日本3.6宇治抹茶牛乳1400ml 加桃膠雪燕😍

肯尼海鮮
📍葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室
用餐優惠
試食活動
2023-12-05 20 瀏覽
Happy Friday 🪩星期五唔想煮飯,要放縱一下💃🏻🕺🏻好快樂咁揾肯尼訂左一大堆鍾意食嘅東東!😍😍是次order:🦀極品. 大閘蟹 4.5両-5両 公蟹 (附送食蟹套裝😉)🦞龍蝦生蠔拼盤🍡「日式匠心甜品」系列 :日本沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓 配 雪燕&包心麻薯大閘蟹我就最鍾意食公蟹,難得依家當造,爆膏又鮮甜😋龍蝦生蠔拼盤不得了🤩採用西澳龍蝦🦞非常鮮甜~配上時令肥美嘅生蠔,仲有帶子同三文魚🍣,大滿足🌟🌟食咁多海鮮都驚寒涼,所以點埋黑糖薑汁紅棗桂圓幫手驅風~唔會太甜,而且薑味極濃,仲配上埋滋潤配料~整返熱或者凍食都一樣好食😋

Happy Friday 🪩
星期五唔想煮飯,要放縱一下💃🏻🕺🏻
好快樂咁揾肯尼訂左一大堆鍾意食嘅東東!😍😍

是次order:
🦀極品. 大閘蟹 4.5両-5両 公蟹 (附送食蟹套裝😉)
🦞龍蝦生蠔拼盤
🍡「日式匠心甜品」系列 :
日本沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓 配 雪燕&包心麻薯

大閘蟹我就最鍾意食公蟹,難得依家當造,爆膏又鮮甜😋
龍蝦生蠔拼盤不得了🤩採用西澳龍蝦🦞非常鮮甜~
配上時令肥美嘅生蠔,仲有帶子同三文魚🍣,大滿足🌟🌟
食咁多海鮮都驚寒涼,所以點埋黑糖薑汁紅棗桂圓幫手驅風~
唔會太甜,而且薑味極濃,仲配上埋滋潤配料~
整返熱或者凍食都一樣好食😋
  • 龍蝦生蠔拼盤
  • 日本沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓
2023-12-05 30 瀏覽
店家主打🇯🇵日本海產類食品 ✨🦪網池魚生蠔拼盤🍱拼盤有來自日本嘅新鮮原條網池魚、新鮮生蠔、三文魚、帶子,仲有海葡萄! ✨🦀極品.大閘蟹今次買咗4.5西-5両嘅🦀公蟹2隻,有晒冰袋保鮮, 拎到回家仲生猛ga🤩店家仲跟埋🌿紫蘇葉、蟹醋、黑糖薑茶☕️同剪刀✂️等工具!大閘蟹蒸15分鐘就食得! 每隻都爆晒膏,蟹肉鮮甜滋味✨🥭日本宮崎県3.6芒果牛乳🥛1400ml呢個係佢新出嘅日式匠心甜品系列, 可以自選兩款配料, 今次我就揀咗桃膠同雪燕, 夠晒滋補養生, 岩晒呢個季節😍味道唔會太甜, 配料仲幾大兜, 一家人食就最適合不過😉
店家主打🇯🇵日本海產類食品

✨🦪網池魚生蠔拼盤🍱

✨🦀極品.大閘蟹

✨🥭日本宮崎県3.6芒果牛乳🥛1400ml
買了一個刺身蛋糕🎂,兩隻大閘蟹🦀,一份炒雞大份日式甜品🍧,是日本宮崎県3.6芒果牛乳,雙併底料為桃膠&雪燕兩隻🦀個頭很大,煮熟了之後掰開一看裡面的蟹黃蒸的能溢出呀🤩配上專有的蟹醋,真的每一口都是幸福的感覺呢😜蛋糕裡面有多種魚🐟和蝦🦐,對於愛吃海鮮的人來說,真的是大飽口福呢😋日本🇯🇵空運而來的刺身,真的是不錯的呢👍🏻甜品甜而不膩,牛乳的厚重感可以直接品嚐出來,搭配桃膠和雪燕也是絕絕子❤️

外賣自取
唔想出街食,想留喺屋企可以食到刺身、生蠔、海膽、海鮮、大閘蟹⋯⋯「肯尼海鮮外送速遞」幫到手,入網站訂購,版面好user friendly ,分類清晰,款式選擇多,仲有埋落單教學。無論想獨食定約朋友開party,都可以安坐家中,晚飯前就會送到,一大個冰袋放滿乾冰,保持冷凍溫度,包裝穩陣安全,唔會走晒位,散晒漏瀉。有齊牌照食得更放心,買滿$600免費送貨,亦可到門市取貨。⎊ 網池魚生蠔拼盤 $288見到成個拼盤開心嘅,每樣都有啲,大家可以試多幾款,池魚原條切片上,都有十數片,蘸上酸醬汁鮮味突出,生蠔4隻,三文魚同帶子各4片,仲有幾串海葡萄,輕輕咬破口感清脆,滲出海水鮮甜味。⎊ 極品 · 大閘蟹5両公蟹 $88九月圓臍十月尖,呢個時候一定要食蟹公,紫蘇葉放入水,水滾先落蟹,蟹肚向上,全程大火蒸,5両我蒸咗18分鐘,一開蓋爆多白膏,好滋味,呢個價錢抵食。仲附送食蟹套裝:紫蘇葉、蟹醋、蟹剪,薑糖茶。⎊ 油甘魚刺身蛋糕 (4寸) $270打開盒完全無走位無散開,賣相吸引,真係好似蛋糕,一定打咭先,蛋糕底係混入蟹籽嘅赤醋飯,口感脆卜卜。蛋糕面鋪滿油甘魚刺身,仲有赤蝦、帶子、三文魚籽同海膽。配送星形、
網池魚生蠔拼盤
⎊ 網池魚生蠔拼盤 $288
極品 · 大閘蟹5両公蟹
⎊ 極品 · 大閘蟹5両公蟹 $88
油甘魚刺身蛋糕 (4寸)
⎊ 油甘魚刺身蛋糕 (4寸) $270
打開盒完全無走位無散開,賣相吸引,真係好似蛋糕,一定打咭先,蛋糕底係混入蟹籽嘅赤醋飯,口感脆卜卜。蛋糕面鋪滿油甘魚刺身,仲有赤蝦、帶子、三文魚籽同海膽。配送星形、心形蠟燭、金箔同蛋糕刀。我哋一齊插蠟燭鋪上金箔,好有DIY嘅感覺,雖然無人生日但都好開心,然後切開大家share食,有點似食刺身丼。
日本宮崎県3.6芒果牛乳 (1400ml)
⎊ 日本宮崎県3.6芒果牛乳 (1400ml) $198
甜品都可以一次過訂埋唔使煩,糖水同底料分開包裝,用蓋密封住,唔會漏到瀉晒。宮崎芒果同北海道新鮮牛奶打成,芒果香甜,奶味香濃,入口好順滑,裡面有粒粒芒果增加口感。
仲有幾款底料選擇,我就揀咗雪燕同桃膠,感覺好養顏,隨個人喜好加落糖水,估唔到份量都幾多,都分到好多碗,加埋金箔更矜貴。

#肯尼海鮮外送速遞
地址:葵興大連排道美華工業大厦13樓b室
2023-11-19
外賣送餐
網池魚生蠔拼盤
極品 · 大閘蟹5両公蟹
油甘魚刺身蛋糕 (4寸)
日本宮崎県3.6芒果牛乳 (1400ml)
2023-12-04 55 瀏覽
屋企人 一路都有幫襯依家肯尼海鮮, 而家正直係食大閘蟹嘅時候 佢又做推廣喎 梗係唔會放過啦💕🔸愛爾蘭speciale claggan生蠔爽口甘甜,有海水味, 雖然只係買11蚊優惠價但絕不欺場。新鮮美味。 🔸大閘蟹公蟹(四両半至五輛)餐廳配了大閘蟹工具套裝,有拆蟹專用鉸剪,蒸蟹用紫蘇葉同蟹醋同黑糖薑茶粒粒。拎咗返屋企,只需要輕輕咁鞋鞋身上面沖擦乾淨就可以去蒸,蒸熟後的大閘蟹,吸引食慾。 吮吸著蟹黃 和特有的白膏, 香味濃稠,相當滋味。蟹身蟹腳的肉好甜,特別想講嘅係佢套裝內個蟹醋真係好好食,沾著蟹醋吃,又可以減輕下食蟹膏嘅油膩感。🔸薑汁紅棗杞子桂圓 雪燕桃膠糖水 1400ml老人家都話 大閘蟹比較寒涼 所以特登點樣呢個薑汁糖水。驅下寒氣。一家大細都岩食。雪燕桃膠跟火糖水是外開裝的,吃幾多可以自己落,大大桶雪燕桃膠,落足本。今次 除咗海鮮及糖水,加訂咗個兒童壽司蛋糕。🔸兒童全熟壽司生日蛋糕熊猫的造型得意。而且味道不錯,混會了木魚碎、飯素的飯團,不用沾醬油,反圈的外層有紫菜及蟹籽兩種,也經調好味了,真接開動。小朋友很喜歡吃。

🔸愛爾蘭speciale claggan生蠔

🔸大閘蟹公蟹(四両半至五輛)

🔸薑汁紅棗杞子桂圓 雪燕桃膠糖水 1400ml

今次 除咗海鮮及糖水,加訂咗個兒童壽司蛋糕。

🔸兒童全熟壽司生日蛋糕

外賣自取
🌸《肯尼海鮮 · 海鮮 · 網上/葵涌》-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🦀極品. 大閘蟹 4.5両-5両 公蟹x2附送食蟹套裝❣️公蟹送到返屋企放左3日先食都仲好生猛🙆🏻‍♀️ 小編最愛食公蟹啲白膏,肯尼既大閘蟹正正滿足到小編最白膏既渴求,好多白膏😆 鐘意大閘蟹既朋友可以諗諗佢啊🫰🏻🦪網池生蠔拼盤 x1生蠔海水味好重,另外拼盤仲有刺身 - 池魚、三文魚同帶子,全部都好鮮甜,正👍🏻🍨「日式匠心甜品」系列 - 日本宮崎縣3.6牛乳呢個牛乳甜品真係好好味,仲可以自己揀配料,小編揀左雪燕同日式包心麻薯,牛乳好滑,唔死甜,推薦❣️-📍 肯尼海鮮 葵涌華星街1-7號美華工業大廈13樓13B室-環境:🌸🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸🌸服務:🌸🌸🌸🌸🌸衛生:🌸🌸🌸🌸🌸性價比:🌸🌸🌸🌸🌸Revisit:🩷-
🌸

服務:🌸🌸🌸🌸🌸
衛生:🌸🌸🌸🌸🌸
性價比:🌸🌸🌸🌸🌸

Revisit:🩷
🦀極品大閘蟹正所謂不時不食,而家食大閘蟹🦀真係啱晒,隻隻都爆曬糕,大閘蟹嘅蟹膏味道又香又濃,真係每年必食😋🦐阿根廷赤蝦刺身L Size今次要咗L size,貪佢隻隻都大大隻,鮮甜肥美又啖啖肉,入口超有滿足感😆🍣兒童全熟壽司蛋糕全熟壽司打開見到熊仔🐻‍❄️造型咁可愛,小朋友已經好開心,一盒夠晒份量大朋友都岩食,抵玩呀🍓🫙北海道3.6 熊本草莓牛乳桃膠用左北海道牛奶🥛,奶味濃郁得嚟又有士多啤梨🍓味,而且士多啤梨🍓味都幾出,入口仲有啲果肉增加口感,加埋有足足一大杯嘅桃膠,每一碗都可以放勁多😆
🦀極品大閘蟹

🦐阿根廷赤蝦刺身L Size

🍣兒童全熟壽司蛋糕

🍓🫙北海道3.6 熊本草莓牛乳桃膠
😍一次過滿足曬大家個胃!有海鮮刺身🍣生蠔🦪大閘蟹🦀仲有甜品呢間店真係好正呀🤤🤤🤤有齊曬我同朋友都鐘意嘅食物啱曬聚會開party落單送貨好方便👍🏻🐟網池魚生蠔拼盤原條網池魚、厚切三文魚、帶子、生蠔賣相吸引🩷食物新鮮質素高🦀極品. 大閘蟹 4.5両-5両 公蟹肉質鮮甜好多蟹膏!正😋附送食蟹套裝🍽️紫蘇葉和薑茶💖「日式匠心甜品」系列 1400ml 沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓【自選底料】桃膠&包心麻薯超級足料~秋冬滋養甜品,外賣回來煲熱就食得,方便又好食!🛍️網購高質食材款式多送貨快包裝好好😊👍🏻唔怕會漏水亦有門市自取服務好方便(葵興MTR 行去5分鐘到達)

😍一次過滿足曬大家個胃!
有海鮮刺身🍣生蠔🦪大閘蟹🦀仲有甜品
呢間店真係好正呀🤤🤤🤤
有齊曬我同朋友都鐘意嘅食物
啱曬聚會開party落單送貨好方便👍🏻

🐟網池魚生蠔拼盤
原條網池魚、厚切三文魚、帶子、生蠔
賣相吸引🩷食物新鮮質素高

🦀極品. 大閘蟹 4.5両-5両 公蟹
肉質鮮甜好多蟹膏!正😋
附送食蟹套裝🍽️紫蘇葉和薑茶

💖「日式匠心甜品」系列 1400ml
沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓
【自選底料】桃膠&包心麻薯
超級足料~秋冬滋養甜品,外賣回來煲熱就食得,方便又好食!

🛍️網購高質食材款式多送貨快
包裝好好😊👍🏻唔怕會漏水
亦有門市自取服務好方便
(葵興MTR 行去5分鐘到達)