2013-12-01
我係GROUPON買左呢個團購, 二人份量有前菜+半隻雞煲+任食火煱+任飲啤酒汽水, 通常諗住遲D等人換得七七八八會容易D book位, 但點知當我係11月23日打電話想訂11月28日六點半果陣, 個接線生話比我知, 而家到12月1日(團購到期日), 全部早輪(6點至9點)都冇位, 要食次輪(9點至12點), 好彩我係附近返工, 成功同佢negotiate, 我六點放工即刻落去, 應承七點半前俾番張枱佢, 起碼唔駛食宵夜講番個雞煲, 因為係開飯有D食評話隻雞D手脚都唔齊, 我落足眼力去搵, 我肯定雞冀同雞肶都係齊度, 個胸就好難講, 不過從D手脚嘅size黎睇, 隻雞都唔大, 絕對唔係白切雞果種咁大至於味道, 我選左小辣, 我覺得味道幾好, 雖然份量唔算多, 但係有任食項目, 所以一定夠飽火煱都算多選擇, 不過質素一般, 係自己係街市可以買到果D, 不過以呢個價錢黎講 (正價都係$148加一), 算係物有所值, 我比較喜歡雞片, 都好滑要讚係樓面侍應嘅態度, 雖然好忙, 都成日笑笑口, 同埋D野黎得好快重有就係可以彈性安排我早D食, 結果我係七點十五分比番張枱佢, 等佢做多D生意啦各位
各位買左最近YAHOO個團購嘅朋友就要注意啦, 要早D訂位, 唔係隨時要食宵夜