2010-12-07
其實呢次我第2次係羽壽司食野~同屋企人(TOTAL 3個人)一齊~ 第1次係藍田該間.. 因為太耐之前了.. 但印象中是OK的~但可惜 經過今次係APM食 我地成家決定以後唔會再去囉味道: 佢D壽司刺身完全冇魚生該種鮮甜味 魚生又細塊 咬下去又梅 而且份量太少環境衛生: 雖然係岩岩新開 我EXPECT佢環境應該OK~ 點知坐到落去冇幾耐就有隻烏蠅不停飛黎飛去 超級煩 依個都係導致我坐落去就想即刻走 服務: 首先間野根本就冇乜人唔駛等位 D 伺應SERVE我地就普普通通啦抵食: 我可以話依間野一D都唔抵死! 份量少但價錢係同板X差唔多 味道又差咁遠 好似該日大概食左3百幾蚊 但係都仲要上去APM FOOD COURT買甜品食 咁我真係寧願係其他壽司店食3百幾蚊喇~ 起碼食飽我ANYWAY 我點樣都唔會再幫襯依間野 又貴又唔好食
但可惜 經過今次係APM食 我地成家決定以後唔會再去囉
ANYWAY 我點樣都唔會再幫襯依間野 又貴又唔好食