5天前
飲過幾次早茶,不過不失,第一次食晚市,差到一個點,真係無下次,如果可以,真係連第一次都唔想黎!book左星期五晚7點半食飯,裡面客人唔算多,原意係諗住屋企人簡單食一餐飯,order 5個餸,4個餸都話無,話全部賣曬。嗌個芋頭鴨,話賣曬,唔緊要,嗌碟豆腐都係無,嗌蝦都係賣曬,淨係得蝦球,明,急凍阿嘛,食個青菜,又話無金銀蛋,只可以上湯煮。老老實實,唔係見出邊落雨,真係想走人!求其嗌左幾個,上到黎既菜色都係唔得燒味拼盤係凍既,叉燒係鞋到咬唔到,我直頭吞都吞唔落,仲衰過我係街市買,燒腩仔送到黎d皮係淋既,仲要係我比多20蚊轉既咕嚕肉普普通通,送上黎唔係熱既,不過至少比燒味暖,我係咪應該偷笑上湯莧菜,姐係普通烚菜,正常味道香芒脆蝦球,起碼送上黎係熱既,味道就係普通的沙律炸蝦球,但相比起以上個幾碟,已經算係今日之最人生第一次打食評就奉獻左係度,我唔知其他人係點,亦都可能係得我唔好彩,但我一定絕對唔會再幫襯,反正睇佢客人都唔多,執左佢轉其他食肆仲好過la🙂
老老實實,唔係見出邊落雨,真係想走人!
求其嗌左幾個,上到黎既菜色都係唔得
上湯莧菜,姐係普通烚菜,正常味道
燒味拼盤