大鴻輝不嬲都有好多唔同種類嘅放題,今次嚟咗一間勁多種類嘅火鍋店 - #緣聚鮮鍋 場地好大,分左QR code落單同自助攞嘢食,自助區都有好多嘢食,包括係一啲菜、炸物、涼菜、麵食、嘢飲、甜品。一坐低梗係去拎呢度主打嘅任飲生啤,都有好幾個brand,1664,hoegaarden, 黑啤等等一應俱全,完全可以靠飲啤酒回本😂😂其實呢度主打雞煲,但係有啲喉嚨痛,所以叫咗豬骨煲,入邊都有兩大嚿豬骨,胡椒味道濃郁,湯底唔錯。牛肉紋路都幾靚,肥瘦均勻,肉味都濃其他火鍋配料都幾好,最開心係有好多唔同種類嘅菜可以選擇🥰另外都仲有啲海鮮,蝦、蠔、碎肉骨腩另外一個主打就係潮式滷水,出面叫個拼盤都要百幾蚊,鵝片、大腸、豬耳、腎,每樣都叫咗少少嚟食,都幾入味,拍得住出面打冷最後仲有自助涼粉、各款嘅雪糕雪條可以任拎我哋咁食都係$268就落到樓,其實性價比都高㗎

牛肉紋路都幾靚,肥瘦均勻,肉味都濃

最後仲有自助涼粉、各款嘅雪糕雪條可以任拎

我哋咁食都係$268就落到樓,其實性價比都高㗎
終於可以食下雞煲,打個邊爐🫕 今次嘅幸運兒係荃灣眾安街的一間火鍋店~入門最右邊是窗邊卡位,最左邊是火鍋配料、熟食和飲料🥤,特別欣賞有椰青水和蒟蒻啫喱,比較少見的食材有蟲草和沙律香草🌿 其他肉類和蔬菜類都很足夠。到食雞煲的時候了,份量很足,啖啖肉☑️ 而且很入味,越食越辣😛 食到咁上下加湯,除咗外邊free flow,仲有menu可選更多,我就揀了蜆和扇貝。甜品🍮 我揀了 燉奶布甸 和 Mix and match 啫喱,包括了碎燕窩、芒果🥭、雙色椰絲啫喱等等。另外雪糕🍦也很棒,是用日本大阪牛乳製的,有雲呢拿、海鹽、豆腐。我覺得最好食係海鹽 😋 ,豆腐也不錯,清清的,不過記得要吃豆腐先哦😉

終於可以食下雞煲,打個邊爐🫕
今次嘅幸運兒係荃灣眾安街的一間火鍋店~

甜品🍮

2022-06-18 164 瀏覽
員工服務態度極差,吾知係咪冇糧出,對客人不理不睬,一係十問九吾應,一係問非所答,令人難以接受。本來到此慶祝生日,最後反而大大掃興,一定冇下次,食物質素差,衞生環境惡劣,下次請都吾黎,絕對中伏。
,食物質素差,衞生環境惡劣,下次請都吾黎,絕對中伏。

2022-06-18
2022-06-14 1524 瀏覽
落左成個星期雨,真係好悶😅!呢D天氣好想打邊爐,呢間“緣聚鮮鍋”之前見人介紹已經好想試 ,咁啱喺附近即刻去試下😝。呢度有好多選擇,揀左set B $268 可以任食雞煲、頂級牛板腱、海鮮,仲有好多炸物,熟食,啤酒飲品任飲🤗🤗。最特別竟然有鹵水食物,配啤酒真係一流🤭👍,時間方面都有120分鐘。如果本身係酒鬼,可以選擇 set C $348 有成360分鐘,任飲任食足6個鐘😁,真係好痴線😏。講返D野食,真係好想自己有9個胃😅。一坐低就俾個雞煲我哋,真係估唔到咁大煲🤭,仲要味道唔錯,夠香辣😋之後出去睇下有咩熟食、炸物之類,好似小型buffet咁🤩,好多種類,最喜歡涼拌小食,醃製得啱啱好,好開胃😍。呢度仲有滷水食物,樣樣食少少,都未開始打邊爐🤣🤣🤣,已經好飽🤣🤣。食完雞煲加 $20可以轉湯底,試左澳門豬骨湯真係好正,建議呢$20一定要俾🤭。豬骨湯底清甜打邊爐一流😋。打邊爐配料,就同一般放題差唔多,不過海鮮就麻麻地,可食可唔食😅,反而牛板腱好好食,有牛味之餘亦唔會太韌,必食🤗。食到呢到已經好滿足,好後悔自己咁細食🤣🤣,最後連甜品都食唔到!講真咁抵既價錢,質素未必係最好,但選擇咁多仲可以任飲啤酒,

講真咁抵既價錢,質素未必係最好,但選擇咁多仲可以任飲啤酒,真係好滿足😋,食得好過癮👍!
下次一定要再黎,因為仲有好多野未試🤭。

2022-06-13
2022-06-10 268 瀏覽
五點鐘去到揀左 雞煲海鮮火鍋任食熟食揀左葱油雞 唔錯喎 可能仲早 有雞脾 都算滑既!唔錯☺️火煱真係唔多掂啲牛肉完全無牛肉味 係得雪味!😰海鮮有蝦 蠔 同。蝦都算新鮮既 肉質可以。蠔就係冰鮮既 正常發揮。啲貝殼類既就全部未解凍!係比冰包住既 煮熟左既肉會爆炸性縮水。。。😅有生菜同娃娃菜揀 拎左生菜返到去發現上面有蟲既!🤮🐛 同個店員表達返 個店員拎走左碟葉就當無發生過一樣 🤔娃娃菜就好少少 旦都有啲變黃同干 唔太新鮮兩個鐘既任食 食左一個鐘就放棄左以甘既食物同服務質數 性價比真係低 有好多更好既選擇! 唔值得推介🫣 拜拜
五點鐘去到揀左 雞煲海鮮火鍋任食

火煱真係唔多掂
啲牛肉完全無牛肉味 係得雪味!😰
娃娃菜就好少少 旦都有啲變黃同干 唔太新鮮

兩個鐘既任食 食左一個鐘就放棄左

2022-06-05 170 瀏覽
朋友得閒相約吃火鍋,我介紹他吃雞煲火鍋任食。我們選了B set 任飲任食雞煲+頂級牛板腱火鍋!自助飲品櫃有幾十款飲品又有花茶,還有炸物小食,雪糕甜品,火鍋配料,醬汁配料任揀。大大煲雞煲熱辣辣送上,雞件超多配菜有洋蔥彩椒紅蔥頭芫茜等,雞肉新鮮嫩滑超級惹味。火鍋唔少得吃牛肉啦!牛板腱、牛頸脊、安格斯肥牛等,牛肉味濃油脂分布平均。到海鮮類有大蜆、海蝦、帶子等。脹卜卜大蜆非常之鮮甜,海蝦新鮮夠彈牙,帶子甜美。吃飽飽也要吃甜品啊!這個西瓜形狀的雪條很吸引,像吃水果又像甜品!哈哈
朋友得閒相約吃火鍋,我介紹他吃雞煲火鍋任食。
我們選了B set 任飲任食雞煲+頂級牛板腱火鍋

自助飲品櫃有幾十款飲品又有花茶,還有炸物小食,雪糕甜品火鍋配料,醬汁配料任揀。

火鍋唔少得吃牛肉啦!
牛板腱、牛頸脊、安格斯肥牛等,牛肉味濃油脂分布平均。

到海鮮類有大蜆、海蝦、帶子等。
脹卜卜大蜆非常之鮮甜,海蝦新鮮夠彈牙,帶子甜美。

吃飽飽也要吃甜品啊!
這個西瓜形狀的雪條很吸引,像吃水果又像甜品!哈哈

• 雞煲
  • 特級牛肩胛肉眼
  • 雪糕
  • 飲品區
2022-06-04 100 瀏覽
今晚約好耐冇見既朋友相聚,佢介紹我去一間任飲任食既雞煲火鍋🥳一去到有卡位坐,格局都好闊落!餐前小食有超多款,當中咖喱角同埋椒鹽蝦都好出色,食左幾轉🤣有啲熟食要落單叫,我就食左兩粒榴連炸彈,勁香另一個要提既係飲品,我相信係我見最多選擇既餐廳,真係花多眼亂。我哋仲揀左要生啤任飲,連生啤都有幾隻牌子揀,好癲🙈🙈講返主角先,就緊係雞煲啦。雞件夠嫩滑,小辣夠香夠麻👏食完雞煲就加湯打邊爐🥰火鍋配料有啲出面自助拎,有啲就用qr code落單。一定要推介蝦,係生猛到仲扎扎跳!最後當然要食甜品啦!又係超多選擇,自家制甜品同雪糕都有,絕對要留肚食😛

一去到有卡位坐,格局都好闊落!

2022-06-02 1275 瀏覽
印象中上一次主要係任食火煱,未有雞煲,所以今次試一試,先食雞煲然後加湯變火煱,門口揀好餐同辣度就有侍應帶入座出去拎完飲品雞煲就到,份量足,小辣對我黎講剛好,醬汁亦好惹味😋雞件已經熟可以食,雞胸都唔鞋,真係唔錯,如果多少少醬汁會比較好,無咁容易痴底之後可以加湯或+$20轉湯底打邊爐,我想快d食所以揀左加湯,值得一讚既係,除左火煱配料外熟食選擇都非常吸引炸饅頭脆身,炸榴連阿媽話ok, 芝士撻流心帶少少檸檬味,唔會太膩,奶黃牛角包非常鬆脆,雖然係比較飽肚既食物,但真係值得一試!外面自助有唔少餐前小食,好鍾意呢度既炸雞軟骨,調味好好亦夠脆每樣肉都試一試,最有牛味應該係右下封門柳但就比較有咬口,我最鍾意右上安格斯牛板腱,encore左幾次海鮮類都幾好,蠔同帶子雖然係急凍但估唔到好食,嘴刁既阿媽話encore,我鍾意墨魚滑同蝦,食到墨魚味唔似外面粉漿,而蝦竟然仲識郁!!!!除左qr code落單仲有部分丸類可以係自助區拎,好方便最後甜品 好多款

除左qr code落單仲有部分丸類可以係自助區拎,好方便

最後甜品 好多款

2022-05-23
2022-05-30 875 瀏覽
之前有試過到緣聚鮮鍋打邊爐,覺得性價比頗高。上星期在youtube見到有youtuber介紹,除了有雞煲外,另外亦有特色鹵水小食,於是再跟朋友到這裏試試。首先點了一個小辣的雞煲,雞件分量多,肉質結實彈牙。醬料及配料香口,洋蔥煮熟後跟醬汁攪勻更加好食。小辣的辣度適中,香而不太辣。熟食方面,揀選了雞翼、雲耳、牛肚等冷盤。當中以雞翼最為好食,裏面有肉汁,味道有少少似花雕醉雞,但亦有麻油、蒜蓉等鹹香味道。至於鹵水小食方面,雞腎以及豬大腸很不錯。雞腎爽口彈牙,豬大腸則充滿油香,而且沒有豬臊味。 店員更提供白醋,很細心,突然有一種潮州打冷店的風味。至於火鍋配料方面選擇非常多,可以在外邊自取,又可以用QR code落單。當中推薦肥牛,以放題來說,肉質當然未去到頂級,但至少有牛肉味,肥瘦均勻,而且爽口彈牙。因為肉類放在雪櫃,但溶雪程度滿意,輕輕灼十幾秒就剛剛好,配合雞煲的醬汁就更惹味。另外牛柏葉爽口彈牙,生根、響鈴、炸魚片亦都新鮮,每件都完整大件,丸類就正常水準,反而雲吞味道相比上就有少許遜色。飲品方面亦都有大量選擇,除了普遍的可樂汽水,罐裝飲品,亦都有蘆薈汁、椰汁、以及支裝茶,另外更有少見的葡萄適。

至於甜品就有雪條、雪糕以及自家製中西式甜品,例如各種水果口味的牛奶布甸及桂花糕。個人就推介蜜瓜味布甸以及伯爵茶味雪糕,香滑味濃,在熱辣辣的打邊爐後食完整個人都透心涼。

餐廳環境方面坐得舒服,亦都乾淨企理,加上服務態度亦好,食物種類又繁多,二百元左右的價錢非常抵食,下次有機會再光顧。
2022-05-25
  • 雞煲
星期一無心情工作📑,放工後更加唔使旨意有心情煮飯👩🏼‍🍳,於是決定同老公出街撐枱腳🍽。最後揀咗幾年前同同事去過嘅緣聚鮮鍋打邊爐🍲,嗰時嘅印象已經唔錯。好感恩❤️,宜家質素依然有保證。⭐️ 第一回:雞煲真材實料,無論係雞定配料嘅份量都好充足。調味香辣惹味,醬汁濃郁香甜。雞肉🐓好入味,鮮嫩得嚟有咬口,洋蔥🧅亦好清甜。⭐️ 第二回:打邊爐主打!我哋揀咗鴛鴦湯底:日式甜豉油同麻辣鴨血。兩款湯底味道都好濃郁,好高質。我比較鍾意麻辣,好香辣惹味,鴨血入味口感佳。佢哋自助區嘅選擇都幾多:熟食、飲品🧃、啤酒🍻(有樽裝同生啤😍 估唔到連我最愛嘅Hoegaarden都有!可惜最近身體狀況欠佳,不適宜飲酒😭)、打邊爐蔬菜及丸類等。而我最愛❤️嘅甜品🍮種類亦好多😍🤤,有中式甜品、自助涼粉、布甸、啫喱等。雪糕🍦味道都超多,有豆腐、咖啡、薄荷、伯爵茶、香芋等。另外仲有韓國品牌Melona雪糕條。多到都唔知揀邊款!我同老公都唔係大胃王,所以未能樣樣試晒,點到即止就好。今晚我最欣賞嘅食物有:🏆 封門柳牛肉味香濃,肉質鮮嫩有彈性。必食之選。🥈 扇貝哩度嘅扇貝新鮮清甜,鮮味濃郁,連平時打邊爐比較少食海鮮嘅我都忍唔住食咗幾隻。🥉

⭐️ 第一回:雞煲

⭐️ 第二回:打邊爐

🏆 封門柳
牛肉味香濃,肉質鮮嫩有彈性。必食之選。
🥈 扇貝
🥉 炸榴槤丸
我最愛嘅榴槤,估唔到哩度都有得食!外脆內煙靭,榴槤味香濃清甜,掂呀!

最後要讚吓店員服務態度親切周到,好有效率,一定會再嚟幫襯!
2022-05-30
2022-05-28 618 瀏覽
寶哥火鍋緣聚鮮鍋環境以灰色牆身配上彩色鐵椅子.每張枱都很大張.灰黑色石枱.工業風裝修格調最近新出了惹味雞煲.我們選了中辣, 雞肉又香又滑,雞皮焦焦地完全不肥膩.香辣和芫荽味道好出眾。當中底部有蔥頭, 洋蔥, 蒜頭,辣椒爆過, 特別香吃完雞煲可以加豬骨湯食火鍋, 出去自取區, 記得戴口罩先出去.選擇很多, 圓形地形, 直去好多不同食物飲品.....自取區雪櫃好凍,差D凍死我. 食物保持得好低溫好安全,有霜狀態特別肉類位置,肥牛,黑豚肉,豬腩片都應有盡有!喜歡這些肉片可以自己選. 邊份靓取那份比較特別有粉絲, 韓式麵試了粉絲, 好幼好滑, 同平時不同墨魚滑不容錯過.口感彈牙好吃, 自己片落湯.海鮮有蝦,蠔,扁貝,水尤魚. 花甲...落單送來花甲和蝦是新鮮, 蠔和扁貝冰鮮的炸物區有火鍋的 響鈴.魚皮.生根,薯角, 煎埋,咖哩角.. 保持到脆卜卜. 可能燈的照下, 保持熱脆.響鈴和魚皮落火鍋湯.快速一浸一起即吃.外濕內脆特別過癮!最怕軟身不脆的,漏氣感覺.蔬菜方面有些少見新鮮蟲草花.皇帝菜.水耕菜苗取了新鮮蟲草花,冬菇, 粟米,油麥菜,白菜..涼拌小吃:手拍青瓜.酸辣雲耳.泰式無骨鳳爪 餐前開
寶哥火鍋緣聚鮮鍋

最近新出了惹味雞煲.
雞煲
當中底部有蔥頭, 洋蔥, 蒜頭,辣椒爆過, 特別香
腸,丸類

選擇很多, 圓形地形, 直去好多不同食物飲品.....
肥牛, 黑豚肉

黑豚肉

比較特別有粉絲, 韓式麵
粉麵區
試了粉絲, 好幼好滑, 同平時不同

墨魚滑不容錯過.口感彈牙好吃, 自己片落湯.
海鮮類
海鮮有蝦,蠔,扁貝,水尤魚. 花甲...落單送來
花甲和蝦是新鮮, 蠔和扁貝冰鮮的

響鈴和魚皮落火鍋湯.快速一浸一起即吃.外濕內脆特別過癮!

響鈴, 煎埋,炸魚皮
最怕軟身不脆的,漏氣感覺.

蔬菜方面有些少見新鮮蟲草花.皇帝菜.水耕菜苗
蔬菜區

取了新鮮蟲草花,冬菇, 粟米,油麥菜,白菜..
鮮蟲草花
涼拌小吃:手拍青瓜.酸辣雲耳.泰式無骨鳳爪 餐前開胃菜不錯.辣辣酸酸好清新

涼拌小吃

熱葷都吸引:豉汁蒸倉魚. 口水雞. 香矛豬朳
豉汁蒸倉魚, 口水雞

炸豬扒, 小籠包
蒸倉魚幾鮮味, 口水雞麻辣味不錯, 感覺今餐食了很多雞.....

飲品:最出色是酒類.啤酒.梅酒.清酒.韓式日式都有.數10款不同款的酒.

支裝,罐裝應有盡有......很適合喝酒朋友來聚!
個人覺得兒童區, 因為有橡皮糖夾
橡皮糖
 甜品: 大板牛乳雪糕, 樂天雪條, 甜筒, 啫喱, 奶凍...中式糖水不能盡錄..
甜品
基本無可能樣樣都食, 勝在選擇多, 份量足, 環境大衛生, 最適合一班人相聚吃!
雪糕
  • 口水雞
  • 肥牛
  • 丸類
2022-05-26 146 瀏覽
這一間打邊爐不只打邊爐咁簡單除咗食物有不同選擇之外連鍋底也有超過10種款式, 先吃雞煲然後在那邊爐再飲埋啤酒佢嘅啤酒唔單止係有不同款式亦有選擇很多1664,Hogarden …好先望吓佢有不同時段不同嘅選擇。出邊還有自助食物又熟食又打邊爐材料。另外有花茶專區亦有飲品專區飲品有好多不同款式。如果他打邊爐太油膩這個蔬菜bar一定很適合健康人士.番茄鮮味!熟食專區有雞翼有雲耳有好多不同嘅選擇⋯⋯酒類用韓國type 又有Sapporo另外有生啤專區有專人為你服務我選擇有酒精的飲品也可以選擇其他飲料。如果怕肥怕甜,亦有花茶專區花茶有不同選擇有洛神花有雪梨片柑橘片…首先先享受它的雞煲,這雞煲味道十分,好味每一隻雞肉都是啖啖肉。我是芫荽fans,那芫荽帶出整個雞煲的鮮味!食完雞煲後我們選擇了加錢轉澳門豬骨煲湯底。這個選擇真的不錯你看一看這個豬骨有幾真材實料。打邊爐點可以少得牛肉一個重要材料這裏有很多不同牛肉的選擇⋯⋯有牛肩, 安格斯牛板腱….基本上所有牛的肉質鮮美牛肉味。兩人只需500. 9點後

好先望吓佢有不同時段不同嘅選擇。

熟食專區有雞翼有雲耳有好多不同嘅選擇⋯⋯

酒類用韓國type 又有Sapporo

另外有生啤專區有專人為你服務

我選擇有酒精的飲品也可以選擇其他飲料。

兩人只需500. 9點後
2022-05-25 104 瀏覽
疫情緩和之後, 相信各位為食友都覓盡千方百計四處尋找美食吧今天我要推介的是這家位於荃灣大鴻輝中心的<緣聚鮮鍋>先看看環境! 食物存放得井然有序。 分為熟食區, 火鍋區, 飲料區及甜品區店鋪提供電子下單, 確實避免了走單, 漏單的情況。餐廳提供的食物選擇眾多, 質素也很好!根據不同時段, 所收取的價錢也不同。我們選擇了晚市B餐。這個餐最大的特色是可以先品嚐一鍋雞煲, 然後再打邊爐1當中有一點非常特別的就是, 生啤放題是包括在B餐當中。生啤杯能夠在飲料區自取。免費任飲的生啤包括 Asahi, Hogaden, 這些大牌子。以人頭268來計算, 這個火鍋放題確是性價比高。大家有空可以一試!
疫情緩和之後, 相信各位為食友都覓盡千方百計四處尋找美食吧
今天我要推介的是這家位於荃灣大鴻輝中心的<緣聚鮮鍋>

店鋪提供電子下單, 確實避免了走單, 漏單的情況。

餐廳提供的食物選擇眾多, 質素也很好!
根據不同時段, 所收取的價錢也不同。
當中有一點非常特別的就是, 生啤放題是包括在B餐當中。
以人頭268來計算, 這個火鍋放題確是性價比高。
大家有空可以一試!
2022-05-23 132 瀏覽
今個星期放大假,朋友帶我去一間放題食雞煲雞煲:兩人份量真係多到嚇親😳 我叫左個唔辣,好惹味,雞肉又嫩滑,真係食到唔停到口,淨係食雞煲都食左好多時間😅沙白:粒粒脹卜卜,而且超甜,我叫左好多次😌😌肥牛:有好幾款,全部都好新鮮,有兩款肉味濃,如果能夠有張紙介紹番係邊款牛會更好,因為想再叫又唔知係邊隻海蝦:勁新鮮!唔係雪藏蝦,蝦仲會郁架!蝦身爽口彈牙,而且鮮甜,蝦頭好多膏,哩個絕對係回本菜😂😂沙白:粒粒脹卜卜,而且超甜,我叫左好多次😌😌流心奶黃牛角包:哩個一定要留肚食,首先佢熱辣辣,外脆內軟,d流心有咸香味,又唔會話好甜自助吧有好多打邊爐嘅食材,丸類、腸仔、響鈴,但我最鍾意佢有鴨血。另外仲有熱食同甜品,不過我已經冇能力再食😂😂
今個星期放大假,朋友帶我去一間放題雞煲

沙白:粒粒脹卜卜,而且超甜,我叫左好多次😌😌

沙白:粒粒脹卜卜,而且超甜,我叫左好多次😌😌

荃灣除咗路德圍係大家熟知嘅美食天地之外,大鴻輝成幢大廈都聚集咗好多食肆,搵嘢嚟呢度就冇錯緣聚鮮鍋位置好就腳,一入大鴻輝上兩層電梯就到,繁忙時段唔使排隊搭lift上其他樓層,以前真係試過排隊排成個鐘等搭lift今次揀咗5:30後入座雞煲+牛板腱+海鮮火鍋放題任飲任食120分鐘$268/1位呢個餐加$20就可以先食雞煲後打邊爐,不過根據上次經驗,個雞煲真係超級大個,食完個雞煲已經食唔落其他嘢,所以今次直接打邊爐,留返個肚試其他食物➺壽喜燒湯底淥浸過嘅食物有陣清清甜甜嘅味道,點埋醬汁食好好味➺部份食物要用QR code落單海鮮:蠔、扇貝、海蝦、脘魚片炸物:黃金炸饅頭、榴槤炸彈、酥炸鯪魚球肉類:牛板腱、牛肩胛、封門柳、極上黑豚肉種類真係好多,上枱速度極快,炸物整得幾出色,又香又脆!➺出面食物corner嘅食物種類應有盡有餐前小食:炸雞塊、洋蔥圏、魚皮、薯仔、涼食……打邊爐基本配料、菜類、雪糕種類全部十幾種,飲品裝滿六、七個雪櫃,仲有熟食、糖水、啫喱、diy雪糕,連梅酒都有!蜆同蒜蓉蝦好入味,芝士年糕夾心丸煙韌有驚喜,蔬菜幾新鮮,飲品種類同牌子真係好多!椰汁、冬瓜茶、乳酸等等真係唔係度度有!

今次揀咗5:30後入座雞煲+牛板腱+海鮮火鍋放題
任飲任食120分鐘$268/1位

➺壽喜燒湯底
淥浸過嘅食物有陣清清甜甜嘅味道,點埋醬汁食好好味

➺部份食物要用QR code落單
海鮮:蠔、扇貝、海蝦、脘魚片
炸物:黃金炸饅頭、榴槤炸彈、酥炸鯪魚球
肉類:牛板腱、牛肩胛、封門柳、極上黑豚肉
種類真係好多,上枱速度極快,炸物整得幾出色,又香又脆!

➺出面食物corner嘅食物種類應有盡有
餐前小食:炸雞塊、洋蔥圏、魚皮、薯仔、涼食……