6天前
有時放咗學或者食完飯之後,總會想食吓甜品😋,慰勞一下辛苦咗一日嘅自己,咁呢間☁️chill chill☁️嘅甜品店就一定啱晒你😌。店舖嘅甜品種類有好多,有西式的,都有中式的,而且價錢都唔算係太貴😉~💛椰皇燉蛋白(冷) $60這道甜品用了大量的椰青水和蛋白製成,椰青味濃郁馥郁,十分吸引人😋。蛋白的質地綿密軟滑,味道清新不膩,相信一定會讓你回味無窮,係我最鍾意嘅一款甜品,不愧係招牌😘~💛法式焦糖燉蛋 $45焦糖燉蛋的蛋味未算太濃,反而帶有一絲奶香,整體質感很綿密滑潤,很creamy,最吸引人的是表面薄薄的一層焦糖脆,為這道甜品增添了一重層次感😉💛爆芒 $54裏面裝載了芒果🥭、爆爆珠、西柚、小丸子等各種配料,中間更有一層芒果布甸🍮,再配上一球自選雪糕🍦,使口感更上一層樓,好surprise😍~💛玉桂香蕉窩夫伴雪糕 $48香脆的窩夫🧇淋上了朱古力🍫醬,旁邊香蕉🍌則灑有香氣四溢的玉桂粉,再加上一球冰涼順滑的雪糕🍦,絕對是一道賞心悅目的美食🥰。❤️店舖仲好好人咁樣送咗兩杯椰青水比我哋,新鮮又解渴,多謝多謝😊一定會再嚟🥰😘
💛椰皇燉蛋白(冷) $60
💛法式焦糖燉蛋 $45