荃灣有好多間米線店,前排見到呢間新開嘅一於去試吓🤩 湯底有清湯/酸辣同新疆 3個選擇~ 我哋就試左酸辣同清湯加辣,建議揀酸辣味,酸同辣嘅比例岩岩好而且湯底幾濃,酸味突出,小辣都係舒服嘅辣度😉 碗米線一嚟到大碗到有啲嚇親,米線岩岩好唔會過冧/過硬🤓 自選料方面推介腩肉,好入味,偏瘦啲但幾冧身😗 墨魚🦑頭都幾鮮甜有咬口😛 另外試左魚肉春卷同餃子就普通啲~小食方面叫左炸雞同麻辣豬耳,炸雞望落金黃色如果再多啲肉汁同濃味啲就更好;豬耳調味幾特別帶啲薄荷嘅清新味道,食落好爽脆😛 奶茶好夠味幾有水準😙

2024-05-24 64 瀏覽
放假同屋企人去咗試整體覺得份量超多同埋比較重口味所以會岩佬去食👨🏻🧔🏻‍♂️👨🏻‍🦱👨🏻‍🦲我地分唔嗌咗3碗唔同味嘅自選小窩米線👨🏻‍🍳🤳🏻🧂清湯肉碎辣米線配雞翼尖豬大腸 +奶茶 +香脆豬頸肉小食 $109🌶️酸辣肉碎辣米線豬潤 + 奶茶 $70👅新疆孜然湯底肉碎辣米線配腩肉 +凍利賓納 $51佢都幾多配料可以揀 佢嘅雞翼尖係原隻雞翼😂 米線嘅份量真係好多,可以揀硬/腍👍🏻個肉碎幾香,味道鹹鹹辣辣😋我試咗新疆孜然湯底 !! 完全就係你想像到嘅孜然香,算係重口味之選但的確會想一啖接一啖😂 腩肉雖然細細塊但係又係超級多,煮得好腍香脆豬頸肉個脆邊好好食,仲有個甜酸醬😚每塊都有啲肥肉,鍾意半肥瘦口感就岩曬🤩
放假同屋企人去咗試

🌶️酸辣肉碎辣米線豬潤 + 奶茶 $70
👅新疆孜然湯底肉碎辣米線配腩肉 +凍利賓納 $51

佢都幾多配料可以揀
佢嘅雞翼尖係原隻雞翼😂
米線嘅份量真係好多,可以揀硬/腍👍🏻
個肉碎幾香,味道鹹鹹辣辣😋
2024-05-24 44 瀏覽
中午時候去到荃灣絕對唔擔心冇嘢好食。荃灣係一個美食嘅天堂,你諗到想食乜都一定搵得到。今日冇乜胃口,諗住食吓啲濕濕地嘅嘢,就決定咗去食米線。經過呢間米線舖頭已經傳出陣陣嘅香味,中午時間都幾多人。睇到Menu已經花多眼亂,好多野都好想食。首先揀左米線先,小鍋米線已經有一定既配料如果唔要辣記住要走肉碎呀。我呢就全部都要既~今次叫左炸醬,腩肉同菜肉餃子酸辣湯底。炸醬香辣,腩肉半肥瘦超級香口,而餃子大大隻又唔會煮得過龍而爛晒。重點黎啦,呢碗米線真係好大碗,足足夠晒2個人食,而且米線係非常彈牙吸晒湯入面既酸辣味道好正。食唔停口。咁當然一場黎到梗係叫啲小食配米線啦,我最鍾意涼拌青瓜之後諗諗吓又想食埋豬頸肉,就一齊叫埋啦。涼拌青瓜係清新口味,唔係死喊死酸咁。越食越開胃。而豬頸肉係好脆口同多汁。最特別既係今日試左一款叫左螺旋藻,酸酸甜甜幾好食,好似涼拌海帶咁樣。兩個人一碗麵兩個小食都已經非常之足夠。好滿足既一餐。
中午時候去到荃灣絕對唔擔心冇嘢好食。
荃灣係一個美食嘅天堂,你諗到想食乜都一定搵得到。
今日冇乜胃口,諗住食吓啲濕濕地嘅嘢,就決定咗去食米線。
經過呢間米線舖頭已經傳出陣陣嘅香味,中午時間都幾多人。

睇到Menu已經花多眼亂,好多野都好想食。

我呢就全部都要既~今次叫左炸醬,腩肉同菜肉餃子酸辣湯底。

涼拌青瓜係清新口味,唔係死喊死酸咁。越食越開胃。
而豬頸肉係好脆口同多汁。

兩個人一碗麵兩個小食都已經非常之足夠。

好滿足既一餐。

2024-05-16
  • 香脆豬頸肉
2024-05-23 30 瀏覽
見到咁多好評 膽粗粗試新野一入鋪頭 地下好冼 小心翼翼揾左個位坐低滿心期待試一試大家推介嘅新疆孜然湯底兩碗配料分別揀咗🐷豬軟骨 (食落係豬硬骨,完全咬唔到)、螺旋藻、墨魚頭🌟第一啖一定試過湯底先,係幾特別嘅,孜然加麻香味,唔係好多地方食到👌🏻好可惜,米線完全夾唔起,因為煮得太腍,最出奇係,當你訂餐嘅時候,佢可以俾你揀米線煮腍啲,冇得揀硬啲 ,但原來正常程度已經係碎上,好好好失望😞其餘配料就正正常常,冇咩特別🌟麻辣雙拼小食(麻辣豬耳、麻辣豬肚)麻辣味幾香,豬耳爽脆,豬肚就口感一般雖然餐廳職員服務友善,不過食物同環境衛生都一般….
見到咁多好評 膽粗粗試新野
一入鋪頭 地下好冼 小心翼翼揾左個位坐低
滿心期待試一試大家推介嘅新疆孜然湯底

🌟麻辣雙拼小食(麻辣豬耳、麻辣豬肚)
麻辣味幾香,豬耳爽脆,豬肚就口感一般

雖然餐廳職員服務友善,不過食物同環境衛生都一般….
米線好似洗面盆咁大碗,而且配料俾得一D都唔孤寒,嗌少米線都食得好飽好飽🤭🤭🤭🌼自選小鍋米線 ($55)揀左新疆湯底少辣,好香孜然味。食得辣嘅朋友可以叫中辣。米線轉咗做薯粉,薯粉彈牙唔會煮到淋曬,一啖薯粉配一啖新疆湯超正👍🏼配料揀咗豬潤+豬耳;豬潤厚切而且煮到熟曬,豬耳口感爽脆🌼自選小鍋米線 ($62)米線爽口,清湯底唔會太咸;岩清淡人士。配料揀咗金菇+螺旋藻+墨魚頭;墨魚頭大大隻,新鮮爽脆有咬口,金菇同螺旋藻就不過不失。🌼豆卜釀豬肉 ($28)呢款小食都係第一次見,梗係要嗌黎試試一大碟豆卜炸到脆卜卜好有驚喜,入口唔油,入面嘅豬肉完美地保持肉汁夠juicy,蘸埋泰式辣醬好夾🌼 涼拌青瓜 ($23)份量足夠兩個人開心share😋青瓜🥒拍到爽脆,拌上麻辣醬好惹味另加凍檸茶$8 / 枝裝飲品$12⚠️⚠️利申沒有用餐優惠

🌼自選小鍋米線 ($55)
揀左新疆湯底少辣,好香孜然味。食得辣嘅朋友可以叫中辣。
配料揀咗豬潤+豬耳;豬潤厚切而且煮到熟曬,豬耳口感爽脆

🌼自選小鍋米線 ($62)
米線爽口,清湯底唔會太咸;岩清淡人士。
配料揀咗金菇+螺旋藻+墨魚頭;
墨魚頭大大隻,新鮮爽脆有咬口,金菇同螺旋藻就不過不失。

🌼豆卜釀豬肉 ($28)
呢款小食都係第一次見,梗係要嗌黎試試

🌼 涼拌青瓜 ($23)
份量足夠兩個人開心share😋
青瓜🥒拍到爽脆,拌上麻辣醬好惹味

另加凍檸茶$8 / 枝裝飲品$12

⚠️⚠️利申沒有用餐優惠
2024-05-19 73 瀏覽
米線控去食荃灣一間新開米線店,無論份量同湯底都好滿意🥰個碗超大,食量細可以叫少米.🍜酸辣湯底(腩肉、豬腸)酸菜味好出,辣肉碎好惹味,熱辣辣上好正🤣腩肉炆到入味,好腍。豬腸冇異味,肥膏超邪惡🤣好爽口👍加$8配飲品就可以解下辣🌶.🍜新疆湯底(金針菜、蘿蔔、雞絲、豬軟骨)湯底比起酸辣溫和啲,比較重胡椒味,飲完好暖身🥰蘿蔔冇渣,好淋甜。豬軟骨唔係入口即化,仲留有少少軟骨爽嘅口感,整體都算腍👍.📍米線二雲南過橋米線 (荃灣)荃灣大壩街5-7號仁蕙苑地下3-4號舖米線二雲南過橋米線
🍜酸辣湯底(腩肉、豬腸)

🍜新疆湯底(金針菜、蘿蔔、雞絲、豬軟骨)

📍米線二雲南過橋米線 (荃灣)
荃灣大壩街5-7號仁蕙苑地下3-4號舖米線二雲南過橋米線
2024-05-18 55 瀏覽
【荃灣區】【米線二】要去馬灣飲宴,約咗朋友變本姐喺荃灣一齊搭車入去,見仲有啲時間就食吓嘢先。喺荃灣廣場對面嗰條食街搵嘢食,見到呢間大大隻字寫住「米線二」有啲日本小店 feel 就有興趣,但係佢係米線舖嚟,好有趣。我睇吓諗都唔諗,就試 $54 嘅「過橋米線」。佢哋嘅米線有芽菜、酸菜、韭菜、肉碎,而過橋米線有埋蟹柳、腐竹、火腿、雞翼尖,配埋唔辣嘅清湯,叫咗少米線,味道都好好。加 $8 飲「凍檸檬茶走甜」,感覺唔錯。而變本姐就試 $33 嘅「自選小鍋米線」,都係唔辣嘅清湯,加 $10 配「墨魚丸」都正。佢加 $8 飲「凍奶茶」都話正,然後都試咗啲小食,先試 $32 嘅「香脆雞球」,外脆內滑,夠晒熱。再試 $28 嘅「豆卜釀豬肉」,好特別,炸得好食。然後試 $19 嘅「郊外油菜」,我哋揀生菜走油配腐乳,係正嘅。到埋單嘅時候,只係 $196,估唔到幾抵喎。。。(地址:荃灣大壩街5-7號仁蕙苑地下3-4號舖)

(地址:荃灣大壩街5-7號仁蕙苑地下3-4號舖)

2024-05-12
2024-05-14 85 瀏覽
早前聽朋友講過荃灣開左間新米線舖大大碗幾好食呢日見係附近就過黎試下湯底共三款:清湯、酸辣、新疆用QRcode落單同朋友都揀咗自選小鍋米線,新疆湯底配肉碎辣我就要左墨魚頭,豬紅 ,螺旋藻 ,豬潤新疆湯底 勁香孜然味,好濃味米線都幾爽口墨魚頭好彈牙,豬潤煮到剛剛熟,個人幾鐘意碗米線真係好大碗,米線多,餸都好足料另外試左朋友啲豬大腸同腩肉,軟淋又入味腩肉肥瘦均勻,好食最後仲叫左個豆卜釀豬肉 呢個勁好味,炸到勁脆口
早前聽朋友講過荃灣開左間新米線舖
大大碗幾好食

呢日見係附近就過黎試下
湯底共三款:清湯、酸辣、新疆
用QRcode落單

同朋友都揀咗自選小鍋米線,新疆湯底配肉碎辣

我就要左墨魚頭,豬紅 ,螺旋藻 ,豬潤
新疆湯底 勁香孜然味,好濃味
米線都幾爽口

墨魚頭好彈牙,豬潤煮到剛剛熟,個人幾鐘意
碗米線真係好大碗,米線多,餸都好足料

另外試左朋友啲豬大腸同腩肉,軟淋又入味
腩肉肥瘦均勻,好食

最後仲叫左個豆卜釀豬肉
呢個勁好味,炸到勁脆口
2024-05-12 83 瀏覽
縱橫多年米線關注組嘅荃姐又黎返自己地頭測試呢間新開不久嘅米線喇!位置就喺荃灣廣場、王少清中學對面,一啲都唔難搵。呢間米線二Menu上大部分米線33蚊起就有一大碗,有大、中、小辣可揀。份量超級大超級足料‼️😋小鍋米線 + 腩肉 + 豬軟骨 + ($58)我揀左最愛的酸辣中辣,豬軟骨大件得黎軟嫩肉滑,燜得好入味,配料又豐富,有滿滿的芽菜,豬肉碎,酸菜, 韭菜, 葱。腩肉肥瘦均衡,米線彈牙又吸汁,最激讚一定係個小鍋湯‼️😋過橋米線 ($58)過橋米線配菜無敵豐富,分別有米線、芽菜、酸菜、韭菜、肉碎、蟹柳、腐竹、火腿同最推薦嘅🩷雞翼尖🩷‼️湯底濃味開胃又唔油,超推薦佢個雞翼尖,入味非常又彈口,紅薯粉煙煙韌韌,口感一百分。 😋秘製豬頸肉 $39超推薦必食‼️外皮煎到脆又香口,秘製腩肉的豐富肉香沾上汁相得益彰,一口一舊非常滿足! 😋涼拌青瓜(辣)$23正正常常,不過不失。 🍹飲品凍鹹檸七 (跟餐$11)凍檸賓(跟餐$11) 呢間嘅米線湯底真心正,會encore!🚩 #米線二📍荃灣大壩街5-7號仁蕙苑地下3-4號舖.......

😋小鍋米線 + 腩肉 + 豬軟骨 + ($58)
腩肉肥瘦均衡,米線彈牙又吸汁,最激讚一定係個小鍋湯‼️

😋過橋米線 ($58)

😋秘製豬頸肉 $39

😋涼拌青瓜(辣)$23
正正常常,不過不失。

🍹飲品
凍鹹檸七 (跟餐$11)
凍檸賓(跟餐$11)

呢間嘅米線湯底真心正,會encore!

🚩 #米線二
📍荃灣大壩街5-7號仁蕙苑地下3-4號舖
2024-05-12 58 瀏覽
這間新開的粉麵店位於荃灣的仁蕙苑,鄰近荃灣西的荃灣廣場一帶,主打雲南過橋米線。店內環境寬敞舒適,以紅磚及工業水泥風的牆身為主,配搭綠色木系傢俱。設有早餐、皇牌餐、下午茶及自選小鍋米線,每日午市亦有數款快餐包括飯類供應。穿校服學生可享飲品優惠減$2元。自選小鍋米線 - $33起/碗超過二十款配料任君選擇,豐儉由人。湯底方面,清湯以大量豬骨熬製而成,奶白色而不油膩,清甜鮮味;新彊湯底有著濃厚的孜然香。魚肉春卷 +$10外皮有著腐皮富豆香又掛汁,咬開煙韌彈牙的魚肉。肥牛 +$12很多片份量十足,每片肥瘦均稱,牛味濃郁。香脆雞球 +$32金黃酥脆的炸雞球,咬開雪白的雞肉嫩滑多汁,可蘸上泰式酸辣醬解膩。菜肉餃子 +$10厚度適中的餃皮,包裹飽滿的鮮豬肉菜餡,鮮味潤滑。豬潤 +$10很多片厚度十足,滑潤鮮香好爽脆。香脆豬頸肉 +$39爽脆有彈性,肉味濃郁且油份重。凍奶茶 +$8凍咖啡 +$8可自選冰塊及甜度,甚至走冰走甜。

自選小鍋米線 - $33起/碗
超過二十款配料任君選擇,豐儉由人。
新彊
清湯

魚肉春卷

魚肉春卷 +$10
外皮有著腐皮富豆香又掛汁,咬開煙韌彈牙的魚肉。
肥牛

肥牛 +$12
很多片份量十足,每片肥瘦均稱,牛味濃郁。
香脆雞球
香脆雞球

香脆雞球 +$32
菜肉餃子

菜肉餃子 +$10
厚度適中的餃皮,包裹飽滿的鮮豬肉菜餡,鮮味潤滑。
豬潤

豬潤 +$10
很多片厚度十足,滑潤鮮香好爽脆。
香脆豬頸肉
香脆豬頸肉

香脆豬頸肉 +$39
爽脆有彈性,肉味濃郁且油份重。

凍奶茶 +$8
凍咖啡 +$8
可自選冰塊及甜度,甚至走冰走甜。
2024-05-12
2024-05-11 34 瀏覽
雖然聽好多人講對呢間嘅評價反差好大但試伏嘅我都要試試🫡比較特別係呢到有新疆湯底,所以揀左,飲落少少辣,孜然味重,好好飲!配菜揀左螺旋藻同墨魚頭,好彈牙好大粒而且少左米線都好大碗lol 朋友揀左酸辣湯都覺得好飲,係魚肉春卷咬落好粉,麻麻地,而且芝士腸係平價野😂😂小食嘅雞球冇乜肉,炸得太乾炸豬頸肉都還好普遍定價有啲太貴咁樣叫埋飲品埋單都就200😵但淨再叫新疆湯加墨魚頭可再 try try 嘅伏唔伏好睇叫乜餸
雖然聽好多人講對呢間嘅評價反差好大
但試伏嘅我都要試試🫡
配菜揀左螺旋藻同墨魚頭,好彈牙好大粒
而且少左米線都好大碗lol
小食嘅雞球冇乜肉,炸得太乾
炸豬頸肉都還好
普遍定價有啲太貴
咁樣叫埋飲品埋單都就200😵
但淨再叫新疆湯加墨魚頭可再 try try 嘅
伏唔伏好睇叫乜餸
2024-05-09 33 瀏覽
米線超驚喜‼️米線比其他店舖更滑,Sir落口‼️一啖接一啖🌟推介🌟**********同友人一人一碗自選小鍋米線一碗揀咗清湯一碗揀咗新疆2碗都揀咗肉碎辣🌶️,即係最少個種辣🌶️唔食辣嘅揀肉碎辣🌶️就最啱啦清湯+肉碎辣就只係微微辣新疆湯即係孜然味,湯底香濃+肉碎辣,濃香分明-自選小鍋米線($33)配料揀咗雞中翼(+10)、豬大腸(+12)、墨魚頭(+$12)、腩肉(+$10)、魚肉春卷(+10)、蘿蔔(+$8)-🐷豬大腸洗得乾淨冇羶味🐔雞中翼唔會浸滷水浸到啲肉好實好霉,係非常新鮮嫩滑而孜入哂味🦑墨魚頭爽口彈牙🐷腩肉肥瘦均勻**********小食🐔香脆雞球($32)🌟推介🌟薄薄炸粉,五香粉調味,即叫即炸,肉嫩juicy,唔油膩👍🏻配泰式辣醬🌶️更加開胃🤤-🥬郊外油菜($19)腐乳生菜
米線超驚喜‼️
米線比其他店舖更滑,Sir落口‼️一啖接一啖🌟推介🌟

**********
同友人一人一碗自選小鍋米線
一碗揀咗清湯

一碗揀咗新疆

2碗都揀咗肉碎辣🌶️,即係最少個種辣🌶️

唔食辣嘅揀肉碎辣🌶️就最啱啦
清湯+肉碎辣就只係微微辣
新疆湯即係孜然味,湯底香濃+肉碎辣,濃香分明
自選小鍋米線($33)
🐷豬大腸洗得乾淨冇羶味
🦑墨魚頭爽口彈牙
🐷腩肉肥瘦均勻

**********
小食

🐔香脆雞球($32)

🌟推介🌟
薄薄炸粉,五香粉調味,即叫即炸,肉嫩juicy,唔油膩👍🏻
配泰式辣醬🌶️更加開胃🤤
🥬郊外油菜($19)
腐乳生菜
2024-04-27
下午茶
見到有間新開嘅米線試下【酸辣過橋米線】 HKD 58ততততততততততততত非常之咁大碗係我食過最足料既米線個碗真係有個面盆咁大可以叫巨無霸招牌過橋米線而且雞亦尖鹵得好入味個湯底都係超正米線爽口彈牙【香脆雞球】 HKD 32ততততততততততততত炸到脆卜卜既外皮包住嫩滑既雞肉樣樣都大大份【香脆豬頸肉】 HKD 39ততততততততততততততত又脆又爽又彈牙既豬頸肉用黎送住米線食一流呀【豆卜釀豬肉】HKD 28ততততততততততততততত依款都好味令我懷念住之前成日掃街會點既煎釀三寶
見到有間新開嘅米線

依款都好味
令我懷念住
之前成日掃街會點既煎釀三寶

• 過橋米線
近日,時常都下著大雨,都買5到餸煮飯,放工立即去間坐低冇耐就有得食的米線店先。今日嚟到荃灣新開位於大壩街的米線店。呢度d《小鎬米線》一d都5小,仲大到差d頂爆個 Mon. ($33) 就有直徑約十寸長嘅大碗米線,相對於香港大型連鎖米線店價$為相議。線質爽嫩彈牙。如果5大食的話,2個女仔可以share 1碗都夠飽肚。餸菜方面,我就選了肥牛 (+12) 和 腩肉(+10)。肥牛鮮嫩,腩肉惹味。而小鍋嘅湯底我就選左比較少見嘅孜然味。雖然味道較為濃烈,但一d都5「So」。想食豬肚? 又想食豬耳?咁就可以我咁叫《麻辣相拼》($39)。一次過滿足哂你兩個要求。《香脆豬頸肉 》比起一般豬頸肉整得乾身,所以覺得脆,但不焦。食落也冇「渣」,配以甜酸醬一起食,十分美味!今次嗌左以下兩款下午茶餐《極品豬扒公仔麵》 ($42) 豬扒手掌咁大塊且有咬口。而呢个餐可轉米線/通粉外,仲可以轉出前一丁(+3)/黑蒜出前丁(+5)《炸雞髀雜果沙律 》($39)雞髀大大隻、啖啖肉。清甜嘅雜果沙律夏天食就最啱。咁貾食又咁好食,一定會有「下次」。📍荃灣大壩街5-7号仁蕙苑地下#米線二

想食豬肚?
又想食豬耳?

今次嗌左以下兩款下午茶餐

咁貾食又咁好食,一定會有「下次」。

📍荃灣大壩街5-7号仁蕙苑地下

#米線二
米線二雲南過橋米線 (荃灣)荃灣大壩街5-7號仁蕙苑地下3-4號舖米線二雲南過橋米線 (荃灣)荃灣大壩街5-7號仁蕙苑地下3-4號舖小編成日嚟荃灣搵食 ,而且好鍾意食米線,見到呢間新開嘅米線店 ,一定要你踩踩點😂 今次同朋友都揀咗自選小鍋米線 ,我哋分別叫咗新疆同酸辣兩種湯底 ,兩款都係濃味之選 ,但唔會好似一般米線舖咁做到好油膩 !😌我哋特別鍾意新疆湯底 勁香孜然味😋😋😋 餸方面都好出色 ☺️,一路食一路讚佢好足料 ,除左本身小鍋米線嘅芽菜韭菜同肉碎出色之外 ,我地特別鍾意嘅係雞絲 、豬軟骨 、同埋墨魚頭👍👍 小食方面 ,叫咗米線店必點嘅涼拌皮蛋 😏另外都好推介大家食脆炸雞球 ,超級香口 ,外脆內嫩 ,唔厚炸粉,點埋酸辣醬食 ,超正好夾!❤️❤️❤️ 小編試過咁多間米線 ,呢一間喺我心目中都算係數一數二 絕對會再返嚟食!!!今次我哋叫咗嘅嘢食有:自選小鍋米線- �湯底:新疆 (中辣)- �餸:雞絲(+$10)、環旋藻(+$10)、猪軟骨(+$12)自選小鍋米線- �湯底:酸辣(肉碎辣)- �餸:生菜(+$7)、腩肉(+$10)、魚蛋(+$10)、墨魚頭(+$12)飲品熱利賓納(+$8)熱柚子
米線二雲南過橋米線 (荃灣)
荃灣大壩街5-7號仁蕙苑地下3-4號舖

今次我哋叫咗嘅嘢食有:

自選小鍋米線
- �湯底:新疆 (中辣)

自選小鍋米線
- �湯底:酸辣(肉碎辣)

飲品
熱利賓納(+$8)
熱柚子蛋(+$8)

小食
香脆雞球(+$32)
涼拌皮蛋(辣)(+$24)

總計:$209

食左咁多野,性價比好高!

#荃灣米線#米線關注組#米線地圖#荃灣好西#荃灣覓食#荃灣好去處#米線推介#過橋米線

今次我哋叫咗嘅嘢食有:

自選小鍋米線
- �湯底:新疆 (中辣)

自選小鍋米線
- �湯底:酸辣(肉碎辣)

飲品
熱利賓納(+$8)
熱柚子蛋(+$8)

小食
香脆雞球(+$32)
涼拌皮蛋(辣)(+$24)

總計:$209

食左咁多野,性價比好高!