2024-08-29 95 瀏覽
經過食呢間壽司鋪,見果日有活海膽,又講到明期間限定,咁咪試試。海膽配三文魚籽一口食落有驚喜,同相都似,原隻上,海膽個色望落都新鮮,都睇得出唔係果啲一板板既海膽填返入去,果度啲員工話成日轉啲新期間限定,下次會再試,除咗冷氣凍左啲,整體質素真係幾好。
2024-08-18 231 瀏覽
接近兩點去完朋友屋企準備打道回府,心血來潮想食壽司,去番之前食過嘅立鮨,直入餐廳唔駛等位,眼見「我推的壽司」大排長龍。坐低望師父嘅bar台位,QR code落單,點咗六件壽司,火炙三文魚、火炙帆立貝、火炙左口魚、鰻魚、海膽蟹肉、劍魚腩,上菜速度合理,味道一流。食完唔夠滿足點多三件,包括兩件火炙鯛魚同鰻魚,咁就真係大滿足啦,滿口火炙後嘅魚油,價錢就唔可以同連鎖果啲比,不過食材用料分別都食得出,個人同時偏好醋米同好討厭排隊,一定好評。
接近兩點去完朋友屋企準備打道回府,心血來潮想食壽司

2024-08-18
下午茶
  • 火炙系列
2024-08-18 255 瀏覽
住大埔都係第一次試,好多時唔係行開嗰邊又唔知道開左間立鮨,之前喺旺角都食過幾好,見壽司廊長期排隊又唔係真係咁好食就去試下附近間立鮨,食完都係要比好評嘅。壽司整體係好食新鮮,用特別d嘅赤醋整壽司飯,完全唔使點豉油黎食都夠味剛剛好,個味比普通白醋飯好好多,亦食得出係新鮮食材, 尤其係個火灸大吞拿魚壽司,好食到好似食緊和牛咁,之後叫個正常版試下,完全唔同感覺,冇根油脂味豐富,兩種食法大家都真係要試試,其他食物好似壽喜鍋嗰d都幾好,價錢又合理喎,值得去試下。可惜係甜品賣晒😂要去麥當勞食榴槤新地
可惜係甜品賣晒😂要去麥當勞食榴槤新地
  • 壽喜燒牛肉鍋
2024-08-16 136 瀏覽
本身諗住叫個叉燒烏冬點知佢叉燒吾夠叫我嗌過第二樣。之後見到佢個豬軟骨飯張相幾靚,又分開上咁,就嗌左個豬軟骨飯。一黎到,我以為自己去左台灣食滷肉飯😅係咪圖文不符到10%相似都冇。。。完全唔覺得自己食緊日本野。。廚師建議你考慮吓轉行去台灣餐廳吾好再趕客
一黎到,我以為自己去左台灣食滷肉飯😅
係咪圖文不符到10%相似都冇。。。
完全唔覺得自己食緊日本野。。
廚師建議你考慮吓轉行去台灣餐廳吾好再趕客
我第一次幫襯立鮨,是在旺角店,當時已覺得壽司不錯,新鮮好味,自從於大埔開分店後,一直很想幫襯,今日終於有機會。大埔店面積也不是很大,我坐上Bar枱,見餐牌也有不少set,但因是週六緣故,沒有午市限定,我叫了精選壽司定食8件,有海膽、日本真鯛、北海道帶子、珍寶赤蝦、北寄貝、三文魚、鰻魚、赤身,配上細細碗稻庭烏冬,對我來說這份量剛好。壽司非常鮮味,海膽清甜,另推介真鯛及赤蝦,以百多元的價格,值得推介👍🏻
2024-04-27
2024-05-13 224 瀏覽
星期六中午食午餐攞飛等一張台,二人台,諗住應該唔駛等好耐,但我足足等左45分鐘原因因為佢只放3-4人台入座兩人就永遠唔放….. 直到我出聲,佢先放下一張4人台比我食物方面,我未食過咁迷你既don 飯,$118 個「碗」只有豉油碟size 唔會再有下次!!!
星期六中午食午餐
原因因為佢只放3-4人台入座
兩人就永遠唔放….. 直到我出聲,佢先放下一張4人台比我
唔會再有下次!!!
2024-03-29 188 瀏覽
見新開諗住試下叫咗不同壽司,少少剌身,仲有魚生飯,少少炸物,少少串燒,准山漬物同一碗麵豉湯魚生都算唔錯,都新鮮ge炸軟殼蟹都幾大隻,不過有d炸得太乾身炸薯條係粗身薯條,軟林林,可以炸耐少少串燒都係正常野准山漬物係微酸帶少少咸,普通最surprise係魚生飯因為d飯係未熟哂,一粒粒散開,咬落口係硬身的麵豉湯對比下係最好味整體係失望無expect連飯都未熟人均$300,俾唔到正常味道質素食過一次唔會去去lu
見新開諗住試下

魚生都算唔錯,都新鮮ge
炸軟殼蟹都幾大隻,不過有d炸得太乾身
炸薯條係粗身薯條,軟林林,可以炸耐少少
串燒都係正常野
准山漬物係微酸帶少少咸,普通
最surprise係魚生飯
因為d飯係未熟哂,一粒粒散開,咬落口係硬身的

麵豉湯對比下係最好味

整體係失望
無expect連飯都未熟

人均$300,俾唔到正常味道質素
食過一次唔會去去lu

2024-03-16 165 瀏覽
小朋友話想食壽司,我帶左他們到立鮨,讓他們親自挑選,在等待食物時,他們對店名既讀音產生興趣,立鮨個「鮨」字應怎麼讀呢?我自己讀開G音,為怕教錯小朋友,特意上網查左漢語多功能字庫,原來「鮨」有4個讀音,分別為:奇、藝、芝、子,真係食壽司長智識。立鮨既壽司米與平時食開有點不同,佢唔係慣常既白色,係有點像混咗鰻魚汁既顏色,而且少少偏酸。尢於小朋友食,所以全部都係熟食,壽司是即叫即造既手握壽司,所以要等一下,整體味道唔錯。

飛魚籽手卷
芝士飛魚籽
自家製玉子壽司
熟蝦壽司
火炙三文魚壽司
2024-03-14
15 分鐘 (外賣自取)
飛魚籽手卷
芝士飛魚籽
自家製玉子壽司
熟蝦壽司
火炙三文魚壽司
呢間可能係全大埔最高質的日本菜唔食你一定會後悔什錦角切魚生飯一間日本菜好唔好食,最緊要當然係佢既刺身啦而角切魚生飯通常都係整刺身淨返既邊角料如果連角切魚生飯都好食既咁呢間日本菜一定冇得頂而呢間正正就係一間冇得頂既刺身呢個魚生飯粒粒刺身都勁大粒仲要勁新鮮,每一粒都會食到刺身級既鮮味最緊要係佢魚生既份量係勁多你每一口都會食到幾粒魚生分分鐘係全香港最好食既角切魚生飯螢光魷魚沖漬超鍾意食呢個沖漬因為佢咬落去會爆晒漿個口感勁正三文魚軟殼蟹卷三文魚好新鮮炸軟殼蟹就算咁樣包住,食落都係好香脆令成個口感好有層次壽喜燒牛肉鍋牛肉唔會太肥,剛剛好最重要係個湯底味道好唔錯甜度同咸度調得剛剛好有陣陣醬油香牛肉量足,其他配料都好豐富炸富山灣小白蝦炸得超好食每隻小白蝦都炸到金黃香脆用黎送酒一流牛舌芯、白鱔串牛舌只取其最嫩既芯,食落好軟熟白鱔既油脂豐富,食落爽口炸雞皮餃子比較少見既一個小食食落都幾特別雞皮既油份同香脆,令佢比一般餃子更有層次
呢間可能係全大埔最高質的日本菜
唔食你一定會後悔
什錦角切魚生飯
一間日本菜好唔好食,最緊要當然係佢既刺身
而角切魚生飯通常都係整刺身淨返既邊角料
如果連角切魚生飯都好食既
咁呢間日本菜一定冇得頂

而呢間正正就係一間冇得頂既刺身
呢個魚生飯粒粒刺身都勁大粒
仲要勁新鮮,每一粒都會食到刺身級既鮮味
最緊要係佢魚生既份量係勁多
因為佢咬落去會爆晒漿
個口感勁正
三文魚軟殼蟹卷
三文魚好新鮮
炸軟殼蟹就算咁樣包住,食落都係好香脆
令成個口感好有層次
壽喜燒牛肉鍋
牛肉唔會太肥,剛剛好
最重要係個湯底味道好唔錯
甜度同咸度調得剛剛好
有陣陣醬油香
牛肉量足,其他配料都好豐富
炸富山灣小白蝦
炸得超好食
每隻小白蝦都炸到金黃香脆
用黎送酒一流
牛舌芯、白鱔串

牛舌只取其最嫩既芯,食落好軟熟
白鱔既油脂豐富,食落爽口
炸雞皮餃子

比較少見既一個小食
食落都幾特別
雞皮既油份同香脆,令佢比一般餃子更有層次
2024-02-26 89 瀏覽
店名: 立鮨地址: 大埔安邦路8-10號大埔超級城A區1樓012C號舖太和站 B 出口,行16分鐘環境: 4/5價錢: 4.5/5味道: 4/5新一年緊要去林村許願樹🎍行個大運,係依度祝大家新春快樂新一年事事順景🧧🥳!行完林村我地即刻搭巴士🚌出返大埔搵好野食啦😋!係大埔超級城閒逛左陣🛍見到立鮨忍唔住入去坐低☺️!點解?佢既壽司加入左赤醋調味🤩清清地可以唔需要豉油調味🍶!而且餐廳用 QR code 落單📝,非常方便!係吧枱更設有USB叉電位🔌,非常貼心🥰!火炙海苔三點 ❤️❤️❤️❤️$62三款分別係牛油赤蝦🦐、牛油帶子🐚及左口魚邊🐟!店員指明海苔三點🍙一上枱要即刻食⏱,目的係海苔爽脆挺身既時候入口🤤!三款都迫爆油香🧈!赤蝦、帶子同牛油🧈都配合得啱啱好😋!左口魚邊咬落既爽又甜🥰,甘甜魚油緩緩滲出🤩,層次非常豐富☺️!宮崎A4和牛盛合 ❤️❤️❤️❤️❤️$188A4和牛盛合🐂包括火炙和牛肉眼壽司、火炙和牛西冷壽司、和牛他他軍艦同和牛西冷壽司!火炙和牛相當出色💕,逼到和牛既油香出曬黎🥰!和牛西冷配豉油食到好實在既和牛香🤤,牛魔王必點😈~呢款會員堂食更可以以專享優惠價$138🤑,值得推薦👍🏻! 新鮮貝三味壽司 ❤️

店名: 立鮨

味道: 4/5

火炙海苔三點 ❤️❤️❤️❤️

宮崎A4和牛盛合 ❤️❤️❤️❤️❤️

新鮮貝三味壽司 ❤️❤️❤️❤️
三味包括白象拔、帶子、馬刀貝🐚!貝同帶子都肉質豐厚🤩、甘甜飽滿😋,纖維分明再配搭赤醋飯🍚,愈咀嚼愈能帶出清甜同鮮味💦,真係可以連豉油都唔洗蘸🙅🏻‍♀️!鮮甜滿滿💕~

什錦壽司盛合 ❤️❤️❤️❤️❤️
如果唔太食魚生既可以考慮什錦壽司盛合☺️,主要係熟食類壽司(玉子、熟蝦、火炙三文魚)同比較容易入口既魚生壽司(赤身、三文魚、蟹棒、北寄貝)🍣,仲有埋北海道帶子壽司添☺️!盛合仲會配一碗鰹魚湯迷你稻庭烏冬🍜,麵條較幼細扁身😋,湯底非常濃郁🍲,小朋友都啱食👧🏻👦🏻!係咁多個set最抵食👍🏻!如果平日12點至6點黎食仲可以嗌午市套餐🍱,仲會免費附送湯🍲同沙律🥗~

精選壽司盛合 ❤️❤️❤️❤️❤️
精選壽司盛合🍣同什錦相類似,而刺身用料更高質🤩!其中有海膽、日本真鯛🐟、北海道帶子等貴價食材🤑,海膽壽司好creamy份量仲唔少添🤤!仲有鮮甜既帶子壽司總共有8件壽司,同樣跟餐會配細烏冬🍲,成個餐食完其實都好飽肚🥰,真係好似餐牌所講係超值之選👍🏻!平平地又想食海膽依個盛合啱哂你☺️!同樣係指定時間設有午市套餐🍱!

嚴選火炙盛合 ❤️❤️❤️❤️
盛合中三文魚🐟、左口魚邊、中吞拿魚腩、北海道帶子,經火炙處理後🔥,帶出左魚身既油份🤤,令到魚身更加滑溜😋,食落更有層次感☺️!而重點推介松葉蟹腳🦀,咬落有蟹肉汁溢出💦,非常鮮美香甜🥰!
2024-02-20 65 瀏覽
立鮨的特點是定期都會提供時令食材,當然主賣的也不會缺席,主廚創造出各種特色日式料理,讓食客來到立鮨品嚐到正宗日本口味,充份體驗日式飲食樂趣。冷冷的天氣,吃上一碗海鮮蒸蛋,開胃又暖心。海鮮蒸蛋相當有料,不會水水的,非常細緻,沒有任何孔洞,蒸蛋搭配海鮮簡直是人間極品,充實了口慾。北海道活象拔蚌刺身品質在水準之上,品味時彈牙有嚼勁的咬感,咀嚼的過程中還透出北海道活象拔蚌刺身的鮮爽,盡情享受海之味,彷彿北海道活象拔蚌在口腔蹦蹦跳跳。半條島根池魚第一口先吃原味,感受一下魚肉的新鮮甘甜,第二口再沾上芥末跟醬油一起品嚐,半條島根池魚吃起來帶有脆口感,魚肉軟嫩鮮,甜味充份地在口中散發而出。兵庫縣室津真蠔日本直送,蠔肉滑嫩飽滿,鮮度一百分,兵庫縣室津真蠔完全不用過多調味,簡單搭配蘿蔔蓉、蔥花,滑進嘴裡,好不過癮,兵庫縣室津真蠔就是愛吃生蠔的老饕不可錯過的夢幻逸品。牛舌芯飄出讓人不禁流口水的香味,朋友笑說遇上了狠角色,岩鹽鹹香與炭烤焦香結合,牛舌芯細嚼時多汁彈口的嚼感太犯規。白鱔串真是沒辦法憑藉著三言兩語就能形容,脆彈的肉感教人愛不釋口,入口的瞬間魚香融化在舌尖,使人沉溺於其中。炸富山灣小白蝦經過細心處理

炸富山灣小白蝦經過細心處理和炸製,呈現出美味的香酥,絕對能滿足喜愛酥炸海鮮的人的味蕾。炸富山灣小白蝦咬下去感受到酥酥脆脆不膩味,完整保留營養成份,一上桌馬上吃光光。

嚴選火炙盛合包括火炙三文魚腩壽司、火炙中吞拿魚腩壽司、火炙左口魚邊壽司、火炙松葉蟹腳壽司及火炙北海道帶子壽司,還真的就是囊括大海,火炙中吞拿魚壽司帶有黃金比例魚油,炙燒一番,可以吃到中吞拿魚腩細膩油感。

火炙三文魚腩壽司肥美極致,透過火炙逼出三文魚的油脂,讓壽司更添香氣,火炙三文魚壽司不需多費力咀嚼,三文魚腩即悄悄化開。火炙左口魚邊壽司晶透油亮的表層油花充當滑潤擔當,炙燒過後魚脂噴發,如水嫩般的溶化吃了才知道。

火炙松葉蟹腳壽司造型挺吸眼球,蟹肉甜美有夠銷魂,壽司醋飯入口有一絲餘韻酸甜留存。看見厚厚的火炙北海道帶子壽司,應該會流口水呢,北海道帶子在口中爆發的每一口能感受到豐美的海味,多幸福。

金龍卷(吉列蝦卷)內裡有脆皮的吉列蝦,加上外層佈滿橘紅的蟹子共同交織,形成極具誘人的組合,營造出令人難以抗拒的海洋味,使人一口接一口吃不停。

看到三文魚變化出來的多種口味,我還是忍不住點選辣味三文魚軍艦試試,我對三文魚沒有抵抗力。辣三文魚軍艦的鮮辣感盡在不言中,其香辣不賴,在惹味的辣醬襯托下,更突出三文魚甘甜鮮嫩,極合拍。

就是很久沒吃帶子壽司,於是決定點黑松露帶子壽司來解饞,渾厚肥嫩的黑松露帶子壽司從樣子看起來就令人垂涎欲滴,用味覺和嗅覺細細品嚐黑松露帶子的奧妙,黑松露給得不手軟,帶子吃在嘴裡只有鮮彈,毫不費力嚼出帶子的魅力。

櫻花蝦玉子燒鹹鹹的櫻花蝦跟甜甜的玉子燒堪稱絕妙組合,櫻花蝦玉子燒厚度十足,鬆軟柔嫩又爆汁,就算有櫻花蝦、三文魚子和沙律醬,但入口仍能吃到濃濃的蛋香。

香蔥三點盛合蘊含碎蔥油甘魚他他軍艦、碎蔥三文魚他他軍艦與碎蔥吞拿魚腩軍艦,堆得高高的碎蔥吞拿魚腩軍艦粉嫩到不行,頗有青春氣息,濃腴細綿的碎蔥吞拿魚腩令人驚艷,教人如何不愛上。

碎蔥油甘魚他他軍艦上頭的碎蔥具有畫龍點睛之用,碎蔥與油甘魚他他一起配搭食用魚鮮味更鮮明,超讚。碎蔥三文魚他他軍艦不輸給碎蔥油甘魚他他軍艦,肥碩順口的三文魚教人迷戀,吃完口中還留有碎蔥的淡淡清香,吃得我津津有味。

海老濃湯櫻花蝦迷你烏冬一端上來,朋友直盯溢滿的櫻花蝦,湯頭有著來自海老和櫻花蝦的醇厚汪洋味,烏冬甚有彈力不軟爛,櫻花蝦保有微微酥度,以配料份量來說海老濃湯櫻花蝦迷你烏冬可謂誠意滿分。
2024-02-14 94 瀏覽
年近歲晚,往大埔超級城辦年貨,順道在附近食壽司晚餐。大埔這家立鮨設有座位,可以舒適地安坐用餐。先點前菜燒蝦頭配鮮蝦味噌湯$17,及靜岡產糖蕃茄$48,開胃鮮甜。牛油果軟殼蟹沙律$78,口感軟糯的牛油果跟脆口的軟殼蟹十分匹配,令沙律菜生色不少!立鮨三式手卷$64,有海膽、拖羅蓉和三文魚籽,經典高級組合。極上壽司盛合$188有八貫高級壽司:油甘、拖羅、赤身、三文、帶子、赤蝦、左口邊及海膽。用料新鮮的正宗手握壽司,讓人回味無窮。壽喜燒牛肉鍋$148甜甜的壽喜燒,份量充足,熱騰騰的鍋物,食完暖入心。半條島根池魚$60池魚味道清新,肉質爽口,瞬間清碟。
年近歲晚,往大埔超級城辦年貨,順道在附近食壽司晚餐。
大埔這家立鮨設有座位,可以舒適地安坐用餐。
極上壽司盛合$188
用料新鮮的正宗手握壽司,讓人回味無窮。
壽喜燒牛肉鍋$148
甜甜的壽喜燒,份量充足,熱騰騰的鍋物,食完暖入心。
半條島根池魚$60
池魚味道清新,肉質爽口,瞬間清碟。
2024-02-06 771 瀏覽
今日去大埔一田辦年貨,响附近見到間新開日本嘢,咁就揀左呢度食晚飯。環境非常乾淨,有吧枱同普通枱,吧枱下面有個位可以放袋,仲要向下傾斜,唔會跌出黎,可見餐廳幾有心思。呢度用QR code落單,餐牌有很多唔同種類嘢食,真係好多選擇,我哋隨便點左d。牛油果軟殼蟹沙律:牛油果夠淋,軟殼蟹香脆,下面係青瓜絲同蟹柳絲,份量唔少,簡簡單單配沙律醬就已經ok。串燒:有雞軟骨、牛舌芯同鹽燒雞翼,即叫即燒,熱辣辣,好香口,加少少檸檬汁食幾清新,好夠味道。燒三文魚鮫:兩件大大件,燒得夠香,魚油滲晒出黎,好好食。手卷:叫左劍魚腩手卷同埋油甘帶子手卷,兩款手卷嘅刺身新鮮,帶鮮味,入口帶薄薄油脂,幾好。精選壽司盛合:八件壽司有赤身、三文魚、赤蝦、北海道帶子、北寄貝、鰻魚、日本真雕同海膽等,刺身同樣新鮮,帶鮮味,仲有迷你烏冬,食完都幾滿足。壽喜燒牛肉鍋:牛肉味濃,湯底甜甜地,裏面有娃娃菜、金菇豆腐同芽菜,配料夠吸汁,套餐跟一個白飯,全部一齊食又幾好味。飲品:叫左富士山柚子梳打同巨峰乳酸梳打特飲,兩款都係日本飲品,幾好飲。
燒三文魚鮫:兩件大大件,燒得夠香,魚油滲晒出黎,好好食。

2024-02-03
2024-02-03 64 瀏覽
原來立鮨登陸左大埔一段時間唔洗出九龍都有高質壽司食大埔分店設有Bar位座位可以坐低慢慢嘆ꕁ極上壽司盛合($188)赤身、中吞拿魚腩、三文魚、珍寶赤蝦、火炙左口魚群邊、深海池魚、北海道帶子同海膽午市套餐仲會配小烏冬,烏冬口感Q彈,有誠意!壽司擺盤吸引,珍寶赤蝦真係好巨型;左口魚群邊炙燒後入口即化;中吞拿魚腩柔軟充滿油香ꕁ赤蝦刺身($35/2隻)ꕁ三文魚腩刺身($69/3片)ꕁ小長井一年蠔($55/隻)叫左幾款刺身,每樣都好有水準,生蠔蠔肉飽滿爽嫩;赤蝦Q嫩鮮甜ꕁ大滿足海膽手巻($78)ꕁ火炙左口魚邊壽司($28)ꕁ火炙北海道帶子壽司($20)海膽堆滿滿,鮮甜甘香,每口都超幸福另外仲叫左幾款串燒,質素都幾好ꕁ雞皮($28)ꕁ白鱔串($38)ꕁ牛舌芯($38)
原來立鮨登陸左大埔一段時間
唔洗出九龍都有高質壽司

大埔分店設有Bar位座位
可以坐低慢慢嘆

ꕁ極上壽司盛合($188)
午市套餐仲會配小烏冬,烏冬口感Q彈,有誠意!

ꕁ赤蝦刺身($35/2隻)
ꕁ三文魚腩刺身($69/3片)
ꕁ小長井一年蠔($55/隻)

ꕁ大滿足海膽手巻($78)
ꕁ火炙左口魚邊壽司($28)
ꕁ火炙北海道帶子壽司($20)
海膽堆滿滿,鮮甜甘香,每口都超幸福

另外仲叫左幾款串燒,質素都幾好
ꕁ雞皮($28)
ꕁ白鱔串($38)
ꕁ牛舌芯($38)
同朋友放假睇戲前想食日本野,見到戲院附近有呢間壽司店,門面都好靚,一於試下!雖然舖頭唔算好大,但係精緻得來,環境好舒服!我哋揀咗吧枱位坐~見到有唔同嘅午餐選擇,咁多款選擇,值得一讚~😋 精選壽司定食 $128所有壽司都好新鮮,估唔到個海膽都好鮮甜!而且每個餐都有湯同沙律,仲有湯稻庭烏冬,淨係一個set都已經好飽!😋 極尚壽司定食 (加左海鮮蒸蛋)$203海鮮蒸蛋好有驚喜,滑口重蛋味!火炙左口魚邊油脂非常豐富,一定要食!深海池魚食落都幾爽口,而中吞拿魚腩就入口溶化嘅感覺!成個set食到唔同既高質壽司,我同朋友都覺得好抵~😋 白子小食($58)白子口感綿密柔滑,並特有乳狀的感覺,入口即融,味道豐厚,上網睇番原來營養價值好高。😋 我哋再分別地叫咗三文魚腩壽司、和牛壽司、火炙自家製玉子壽司!和牛壽司牛味重,雖然係生牛肉,但完全冇腥同雪藏味!有少少配料喺和牛呢係一齊食,多咗一個口感同層次!而玉子壽司嘅蛋味同甜味恰到好處,如果唔係太飽都想叫多碟!總括嚟講今次食到呢間壽司真係高質,無論環境同服務,再加上性價比真係好高,一定會再返嚟食‼️好食指數10/10‼️推介指數10/10🍽 立鮨(大埔)📌 大埔安

😋 精選壽司定食 $128

所有壽司都好新鮮,估唔到個海膽都好鮮甜!

😋 極尚壽司定食 (加左海鮮蒸蛋)$203

😋 白子小食($58)

😋

‼️好食指數10/10
‼️推介指數10/10

🍽 立鮨(大埔)
📌 大埔安邦路8-10號大埔超級城A區1樓012C號舖
☎️ 2713 2731