2025-06-20
## 食評:稻香的晚餐體驗放工後,我同老婆、外父外母去咗稻香食晚飯。我哋叫咗佢哋嘅早鳥套餐4份(要1900前落單),加埋燒鵝,真係非常划算!### 食物評價**馬友肉餅**:味道不錯,配飯一流,但肉餅有啲偏肥,口感味道唔算唔錯。**龍躉件**:砂礓魚頭雞煲嘅龍躉魚肉唔夠爽口,有啲鬆散,但味道幾好**小炒王**:小炒王味道好,配搭嘅材料爽口,食落令人滿意。二人餐送咗燉湯同白飯,性價比相當高。你可以選擇兩個人一鍋飯或一人一碗飯,我哋選擇左鍋。一**燒鵝**:燒鵝嘅肉質好,同埋送嘅竹筍有驚喜,辣得來非常香口,好下飯。### 總結整體嚟講,4個早鳥套餐二百幾蚊嘅性價比真係高,燒鵝98蚊都唔錯。雖然有啲菜式有小缺陷,但食物味道都幾好,仲有送湯,值得再來!下次會試埋佢嘅蒸魚!
### 食物評價
一