收工黎到觀塘放題環境舒適整潔 通風抽氣系統足夠 唔會成浸油煙味(∩´∀`∩)喺其他地方想食放題 要唔做小朋友 燒肉同刺身全部要哂唔做選擇既話 要面對既問題就係肉類質素可能好參差 ( '-' )ノ但呢度跟套餐有一次和牛、刺身、海鮮、小食拼盤 雖然冇得encore 但保證食物質素 而且之後仲有得無限追加其他食物 ( -᷄ ω -᷅ )´•ᴥ•`澳洲M7和牛燒肉套餐 星期一至四7折後$349´•ᴥ•`M7和牛拼盤有上肩胛肉、肩胛小排、肩胛里肌同原塊美國頂級安格斯牛板腱肩胛部位既牛味好濃安格斯牛板腱好厚好juicy牛舌厚切之餘有口感好難忘( •᷄⌓•᷅ )´•ᴥ•`海鮮拼盤當日既虎蝦同扇貝大大隻 竟然仲有鮑魚 時令海鮮就係根據嗰日餐廳安排既 可能你去嗰日又有其他正海鮮(⁎ᵕᴗᵕ⁎)´•ᴥ•`刺身拼盤有甜蝦、三文魚、帆立貝、北寄貝、劍魚腩、都好肥美,拼盤唔夠食仲可以追加其他壽司同刺身(。・ω・)ノ´•ᴥ•`其他無限添加系列炸物選擇好多 一口芝士吉列廣島唐揚炸雞我都好鐘意食自助bar仲有茶碗蒸雪糕係放題店常見既cocoberry 口味選擇好多 有芒果、海鹽、朱古力、雲尼拿、焦糖餅 aka icecrea
收工黎到觀塘放題

´•ᴥ•`澳洲M7和牛燒肉套餐
星期一至四7折後$349

´•ᴥ•`M7和牛拼盤
有上肩胛肉、肩胛小排、肩胛里肌同原塊美國頂級安格斯牛板腱
肩胛部位既牛味好濃
安格斯牛板腱好厚好juicy
牛舌厚切之餘有口感好難忘( •᷄⌓•᷅ )

´•ᴥ•`海鮮拼盤

´•ᴥ•`刺身拼盤
有甜蝦、三文魚、帆立貝、北寄貝、劍魚腩、都好肥美,拼盤唔夠食仲可以追加其他壽司刺身(。・ω・)ノ

´•ᴥ•`其他無限添加系列
炸物選擇好多 一口芝士吉列廣島唐揚炸雞我都好鐘意食
自助bar仲有茶碗蒸
雪糕係放題店常見既cocoberry 口味選擇好多 有芒果、海鹽、朱古力、雲尼拿、焦糖餅 aka icecreamburner既我都就黎試哂( ・⌓・̥ )
📍神木日本料理
觀塘巧明街114號迅達工業大廈4樓A室
2022-11-30 111 瀏覽
新開業嘅時候食過一次套餐,原來而家轉型做放題。佢哋有三款「🐮2小時日式燒肉放題」,包括「戒牛者精選」、「澳洲M7和牛」及「日本A5仙台牛」。✨澳洲M7和牛燒肉放題 $349(星期一至四)店員會先送上刺身拼盤、海鮮拼盤、烤肉拼盤。海鮮拼盤質素唔錯,海蝦大幾隻又幾多膏。烤肉拼盤嘅西冷厚度十足,將表面輕輕燒熟就最腍最多肉汁。比較少燒咁厚嘅肉,估唔到都幾好。M7肩胛小扒肉味就比較濃郁,牛舌唔韌亦都易燒到有焦香。一碟拼盤兩個女仔食超飽🙆🏻‍♀️。而且仲有其他串燒可以喺自助區拎。7款刺身、9款壽司、串燒、日式主菜、小食都係無限量任食。📍神木日本料理觀塘巧明街114號迅達工業大廈4樓A室

✨澳洲M7和牛燒肉放題 $349(星期一至四)

📍神木日本料理
觀塘巧明街114號迅達工業大廈4樓A室
2022-11-28 126 瀏覽
身為食肉獸當然要周圍發掘好味嘅燒肉餐廳😆 今次去咗觀塘嘅「神木日本料理」食「2小時日式燒肉放題」🤩🍖 呢度總共有三款燒肉放題可以揀,包括「戒牛者精選」、「澳洲M7和牛」及「日本A5仙台牛」,仲可以任食刺身、壽司、串燒、日式主菜、炸物、小食😛🥩 澳洲M7和牛晚市放題 (原價 $498;七折後 $349)呢度嘅放題都係可以坐足120分鐘任食🤩 食物選擇超級多,分為肉類、主食、海鮮、刺身、壽司、小食、炸物、串燒、野菜、甜品、水果,仲有任飲飲品同醬料添😍肉類好正路,有超多款牛,包括和牛同美國頂級牛肉🤤 燒完都咁juicy咁好味🤤 仲有豬同幾款雞🤤海鮮方面餐廳會揀時令海鮮拼盤,我哋當日就有鮑魚、蝦、帆立貝、蜆🤤 估唔到可以喺燒肉放題食到大大隻鮑魚! 前菜方面仲有個diy飯糰可以自己整,餐廳會比埋手套超貼心~

身為食肉獸當然要周圍發掘好味嘅燒肉餐廳😆 今次去咗觀塘嘅「神木日本料理」食「2小時日式燒肉放題」🤩🍖 呢度總共有三款燒肉放題可以揀,包括「戒牛者精選」、「澳洲M7和牛」及「日本A5仙台牛」,仲可以任食刺身壽司、串燒、日式主菜、炸物、小食😛

呢度嘅放題都係可以坐足120分鐘任食🤩 食物選擇超級多,分為肉類、主食、海鮮、刺身壽司、小食、炸物、串燒、野菜、甜品、水果,仲有任飲飲品同醬料添😍

前菜方面仲有個diy飯糰可以自己整,餐廳會比埋手套超貼心~
2022-11-23
2022-11-28 86 瀏覽
今次去左觀塘食2小時日式燒肉放題,放題分三個價錢,分別係戒牛者精選、澳洲M7和牛同日本A5仙台和牛。放題除左肉類外,仲有主食、刺身、小食、壽司、海鮮、串燒、野菜、甜品同水果。我地叫左澳洲M7和牛,店員會先上一盆和牛拼盤、刺身拼盤同海鮮拼盤,包括有M7上肩胛肉、M7肩胛小排、M7肩胛里肌、厚切牛舌及原塊美國頂級安格斯牛板腱,M7和牛油花分佈均勻,肉味香濃,厚切牛舌入口爽口彈牙,頂級安格斯牛板腱大大塊,非常吸引。刺身拼盤包括有甜蝦、三文魚、油甘魚、帆立貝同北寄貝,刺身新鮮肥美。海鮮拼盤有扇貝、鮑魚、蜆同大蝦,大蝦肉質結實彈牙。前菜有自制飯團,餡料有熟芥末八爪魚沙律、龍蝦沙律及粟米沙律。自助區有海鮮、串燒、茶碗蒸、蔬菜、甜品、雪糕、飲品等等。吾夠喉仲可以scan code追加,我地就追加左冷蕎麥麵、牛肉湯拉麵、一口芝士、日式煎餃子、吉列廣島蠔、吉列炸蝦同芝麻雞翼,炸物控制火喉得宜,脆卜卜、幾好食。
今次去左觀塘食2小時日式燒肉放題放題分三個價錢,分別係戒牛者精選、澳洲M7和牛同日本A5仙台和牛。放題除左肉類外,仲有主食、刺身、小食、壽司、海鮮、串燒、野菜、甜品同水果。

海鮮拼盤有扇貝、鮑魚、蜆同大蝦,大蝦肉質結實彈牙。

朋友話呢到有間隱世食日本料理既店 今日黎觀塘行街就試下先😋一入到餐廳門面令人感受到放鬆既感覺 可能用仿竹林作設計而店內嘅裝橫主要以和風/木系🎋🎋講到重點係 @kamiki_kt #神木日本料理我地揀左「澳洲M7和牛」2小時日式燒肉放題🥳有無限量任食的食物則包括7款刺身、9款壽司、串燒、日式主菜和小食等🤤仲有提供其他組合可以揀咖 唔食牛既都唔驚有「戒牛者精選」&「日本A5仙台牛」🏮和牛拼盤🐮拼盤一到就覺得好吸引 款式都有好多種🎈M7上肩胛肉 🎈M7肩胛小排 🎈M7肩胛里肌🎈厚切牛舌 🎈美國頂級安格斯特選牛板腱 份量好多而且色澤紅潤 食落脂肪平均又重牛味部份和牛燒到焦香仲入口即溶🤤時令海鮮🦐海鮮拼盤有鮑魚 蝦 帶子 蜆😍燒完每樣都係鮮甜 特別係鮑魚爽口彈牙🙌🏻前菜拼盤小食可以自製飯團🍙 整完放到爐燒卜卜脆神木日本料理📍觀塘巧明街114號迅達工業大廈4樓A室#燒肉放題 #日式燒肉 #日式燒肉放題 #觀塘美食 #澳洲M7和牛 #日本A5牛肉 #壽司 #串燒 #刺身 #allyoucaneat #bbqgathering
朋友話呢到有間隱世食日本料理既店

可以自製飯團🍙 整完放到爐燒卜卜脆

神木日本料理
📍觀塘巧明街114號迅達工業大廈4樓A室

2022-11-24 98 瀏覽
同男朋友去咗食觀塘食燒肉☺️哩間餐廳叫「神木日本料理」,位置係觀塘工業區,主打「2小時日式燒肉放題」,提供三款組合,可以根據個人口味選擇,包括「戒牛者精選」、「澳洲M7和牛」及「日本A5仙台牛」另外仲無限量任食的食物則包括7款刺身、9款壽司、串燒、日式主菜和小食等🥰刺身都幾好,炸物炸得好脆,海鮮都幾鮮甜👍🏻我同男朋友揀咗「澳洲M7和牛」,有厚切牛舌、肩胛里肌、上肩胛肉、肩胛小排,仲有一塊牛扒添😆我最鐘意食上肩胛肉,牛味最濃🤤岩哂我胃口👍🏻最後食埋雪糕作完結就滿足哂啦😊

刺身都幾好,炸物炸得好脆,海鮮都幾鮮甜👍🏻

我最鐘意食上肩胛肉,牛味最濃🤤岩哂我胃口👍🏻

最後食埋雪糕作完結就滿足哂啦😊
神木日本料理的午市套餐經濟實惠,深受附近不少上班族支持,晚市則主打日式燒肉放題,三款套餐包括「戒牛者精選」、「澳洲M7和牛」及「日本A5仙台牛」,由$249起任飲任食兩小時。自助區提供飲品、雪糕、水果等可以自取。環境方面比想像中寬敞舒適,更有露台座位氣氛浪漫,並不比尖沙咀、銅鑼灣、中環等地段的日式餐廳遜色。前菜有D.I.Y.飯團、熟芥末八爪魚沙律、龍蝦沙律及粟米沙律,別有樂趣。澳洲M7和牛套餐會贈送一份和牛拼盤,包括M7上肩胛肉、M7肩胛小排、M7肩胛里肌、厚切牛舌及原塊美國頂級安格斯牛板腱,三款澳洲M7和牛油花細緻均勻,肉味香濃而不失油香,厚切牛舌亦爽彈豐腴,原塊美國頂級安格斯牛板腱則口感與肉味皆最豐富。刺身拼盤包括有頭甜蝦、三文魚、油甘魚、帆立貝、北寄貝及馬刀貝,肥美厚切質素超乎預期,而三文魚、真鯛、粒貝、榮螺、赤貝、八爪魚、甜蝦及馬刀貝更可以無限追加,另有各款壽司及手卷選擇。海鮮拼盤因應時令款式而定,當日則有虎蝦、扇貝、鮑魚及蜆,當然稱不上極之鮮美但絕對合格有餘亦不帶雪味,虎蝦蝦肉肉質爽彈毫不霉爛;亦提供虎蝦、熟蝦、蜆、翡翠螺及青口任點。吉列炸蝦、吉列廣島蠔、吉列豬扒、一口芝士、
自助區提供飲品、雪糕、水果等可以自取。
吉列炸蝦、吉列廣島蠔、吉列豬扒、一口芝士、唐揚雞塊、薯餅等炸物即點即炸保持香脆。
其他任食配料如安格斯牛肩胛、荷蘭豚五花、豬頸肉、雞腿肉、雞腎串、牛油金菇、翠玉瓜、秋葵等都應有盡有,意猶未盡更有香蔥玉子飯、冷蕎麥麵、泡菜牛肉湯烏冬等主食,當然亦少不了甜品作結。
2022-11-17 1327 瀏覽
🌟神木日本料理🌟 有2小時日式燒肉放題,有三款組合可以選擇,包括「戒牛者精選」、🇦🇺「澳洲M7和牛」及🇯🇵「日本A5仙台牛」!仲可以任食 7款刺身🐠、9款壽司🍣、串燒、日式主菜 及 小食等等!🤩另外,🎂慶祝生日,仲會免費送你三文魚他他生日蛋糕!(優惠期有限,神木日本料理保留最終決定權)🥳首先送上🇦🇺澳洲M7和牛拼盤🥩、🐠刺身拼盤、🦐海鮮拼盤、🍗前菜小食拼盤!(以上拼盤僅會上一次)🇦🇺澳洲M7和牛拼盤🥩包括有M7上肩胛肉、M7肩胛小排、M7肩胛里肌、厚切牛舌、美國頂級安格斯牛板腱!整體牛味偏濃,油香適中!😍🐠刺身拼盤刺身有三文魚、帆立貝、甜蝦、劍魚腩、北寄貝等,刺身厚切肥美,新鮮甜美!💗🦐海鮮拼盤 (時令海鮮)當日有蜆肉、扇貝、蝦 及 鮑魚,之後可到自助區再拎蜆、蝦、凍青口!海鮮爽口彈牙,nice !😘🍗前菜小食拼盤係DIY 飯團🍙,有龍蝦沙律、熟芥末八爪魚沙律、粟米沙律!🤩另外,仲有多款炸物,如芝麻雞翼、唐揚炸蝦🍤、炸餃子🥟、炸芝士等,熱辣辣,香脆可口!

🇦🇺澳洲M7和牛拼盤🥩

🐠刺身拼盤

🦐海鮮拼盤 (時令海鮮)

🍗前菜小食拼盤

2022-11-15 111 瀏覽
呢間日式燒肉放題位於觀塘工廈係apm商場對面約朋友食飯都好方便就腳呀❤️‍🔥2小時任飲任食㗎!-🔸澳洲M7和牛刺身放題(星期一至四$349)🥩和牛拼盤包括有M7 肩胛小排、M7 上肩胛、M7肩胛里肌、厚切牛吞同美國頂級安格斯牛板腱牛板腱肉汁豐富肩胛肉肉質結實,牛味香濃💕和牛無得任食但其他款式可任叫任食呀!例如荷蘭豚五花、一口牛、安袼斯牛有胛、單邊雞翼等🍣刺身拼盤有甘蝦、三文魚、劍魚腩、帆立貝同北寄貝每款都好新鮮👍🏻任食嘅刺身款式亦有7款之多選擇都唔少喔!🦐海鮮拼盤 餐廳會選擇時令海鮮做拼盤當日有鮑魚、大蝦、扇具同大蜆唔夠喉嘅話亦可以追加虎蝦、熟蝦、蜆、青ロ同翡翠螺呢5款指定海鮮係任食㗎😉-除咗指定肉類、刺身同海鮮可以任食之外仲有壽司、串燒、日式主菜、小食、汽水等供應!Tt我like佢哋嘅茶碗蒸同雪糕💘茶碗蒸非常香蛋味裏頭亦落足料,有蟹柳、日式魚蛋等而雪糕就係coco berry❤️‍🔥有朱古力、芒果、焦糖脆脆、海鹽同雲呢拿味呀!-澳洲M7和牛刺身放題星期一至四 成人$349星期五至日及公眾假期 成人$374
呢間日式燒肉放題位於觀塘工廈
係apm商場對面
約朋友食飯都好方便就腳呀❤️‍🔥
2小時任飲任食㗎!

🔸澳洲M7和牛刺身放題(星期一至四$349)
🥩和牛拼盤
牛板腱肉汁豐富
肩胛肉肉質結實,牛味香濃💕
和牛無得任食
但其他款式可任叫任食呀!
例如荷蘭豚五花、一口牛、安袼斯牛有胛、單邊雞翼等

🍣刺身拼盤
有甘蝦、三文魚、劍魚腩、帆立貝同北寄貝
每款都好新鮮👍🏻
任食嘅刺身款式亦有7款之多
選擇都唔少喔!

🦐海鮮拼盤
餐廳會選擇時令海鮮做拼盤
當日有鮑魚、大蝦、扇具同大蜆
唔夠喉嘅話亦可以追加虎蝦、熟蝦、蜆、
青ロ同翡翠螺
呢5款指定海鮮係任食㗎😉

除咗指定肉類、刺身同海鮮可以任食之外
仲有壽司、串燒、日式主菜、小食、汽水等供應!
Tt我like佢哋嘅茶碗蒸同雪糕💘
茶碗蒸非常香蛋味
裏頭亦落足料,有蟹柳、日式魚蛋等
而雪糕就係coco berry❤️‍🔥
有朱古力、芒果、焦糖脆脆、海鹽同雲呢拿味呀!

澳洲M7和牛刺身放題
星期一至四 成人$349
星期五至日及公眾假期 成人$374
2022-11-15 184 瀏覽
觀塘啲工廠大廈出曬名多正嘢食😋呢日就過嚟「神木日本料理」食個燒肉放題先🤗餐廳裝修好有🇯🇵日式Feel,好多打卡位,除咗室內仲有室外座位㗎,感覺舒服,餐廳主打「2小時日式燒肉放題」,提供3款組合,分別有「戒牛者精選」、「澳洲M7和牛」及「日本A5仙台牛」🐮澳洲M7和牛🔸店員按次序分別送上各款頭盤,而自助區亦提供咗多款食物,另外Qr code落單order多款食物,食物總數多達過百款,好豐富呀🤤🦐海鮮拼盤分別有扇貝、蝦、蜆及鮑魚😍呢個爐燒海鮮好正,食落好新鮮,好鮮甜,加少少調味料已經好好味😋🐠刺身拼盤分別有甜蝦、三文魚、馬刀貝、北寄貝、真雕及帆立貝😍擺碟好精緻,食落都好新鮮😋放題呢個質素真係🉐重要係無限追加㗎❗️🥩和牛拼盤分別有M7上肩胛肉、M7肩胛小排、M7肩胛里肌、厚切牛舌及原塊美國頂級安格斯牛板腱😍色澤睇落都幾靚,食落肉味好香濃,唔會韌,口感非常唔錯,枱面仲有多款調味料,可以按返自己口味去調味🤗燒肉前要用牛嘅脂肪搽下個網先,咁就唔會癡住啲肉啦😛🍙DIY飯團有龍蝦🦞沙律、熟芥末八爪魚🐙沙律及粟米🌽沙律,用紫菜整飯團食,有得食有得玩🙌🏻🥟炸物拼盤有芝麻雞翼、炸餃子、吉列蠔、吉列蝦、炸雞及芝
澳洲M7和牛

🥩和牛拼盤

🍙DIY飯團
炸物拼盤

🥟炸物拼盤
有芝麻雞翼、炸餃子、吉列蠔、吉列蝦、炸雞及芝士薯餅,全部都熱辣辣,好香脆😋

🌽牛油粟米 及 牛油雜菇
分別用錫紙兜裝住,燒完真係好正,牛油粟米好香甜😋而牛油雜菇加少少七味粉落去燒就仲惹味🤤

🙌🏻食完呢啲頭盤,就可以Qr code order咗一啲自己想食嘅,非常豐富呀😍我追加咗刺身同埋一啲肉類,選擇真係超多❤️
而自助區都有好多正嘢,例如燒白鱔、茶碗蒸、凍蝦及大螺都好正👍🏻食到超飽,真係眼見肚皮窄,未試嘅唯有留返下次啦😛

🍨甜品 及 生果
分別有蛋糕、時令生果同埋雪糕杯😍

🥤飲品
有一般罐裝飲品同埋多款果汁,有糖 或 無糖都有

💕餐廳裝修真係好有日式Feel,抽風系統非常唔錯,食完唔會周身油煙味👍🏻食物有質素,同埋食物種類選擇真係超多💯食完好滿足呀❤️呢日假期都幾多人食,2小時可以慢慢嘆😝
澳洲M7和牛
澳洲和牛拼盤
炸物拼盤
2022-09-15 440 瀏覽
叫左個二人牛肉套餐,食物質素ok.但自助吧提供的食物較少,蜆一早拿清,到後期才補上,但很細隻,貴價牛肉不是任食,其餘食完可以再叫,上菜亦算快。但整件事最敗北反而係個燒烤爐!唔知點解,個爐有上面塊鐵,阻住啲火,所以啲火唔係直接燒到啲肉,而係用熱力整熟,所以係"烤"出黎,香味欠奉,因唔係直接燒熟,所以鎖唔住啲肉汁,搞到乾憎憎!敬請注意要留意食材外,還要留意相關配套,才可以整到好食既野。真心建議你們換哂啲爐。
今日隨住颱風「馬鞍」離開香港,即刻買飛支持,古天樂《明日戰記》就好似戲入面嘅對白🌟個天可以灰,個地可以灰,但我哋唔可以 🌟終於等到落波即刻買飛去睇, 去睇🎬之前,梗係食飽飽先la, 上次食過呢間唔錯, 去到先知原來夜晚變咗♨️燒肉🥩放題😅日本風嘅裝修,卡位闊落食飯最緊要坐得舒服揀咗澳洲M7和牛D.I.Y飯團有得食有得玩龍蝦沙律 / 芥末🦑八爪魚沙律 / 🌽粟米沙律店員好快已經送到🍚同紫菜刺身拼盤甜蝦 /三文魚 / 劍魚腩 / 帆立貝/ 北寄貝和牛拼盤上肩胛肉 / 肩胛小排 / 肩胛里肌 / 厚切牛舌原塊頂級安格斯牛板腱
🌟個天可以灰,個地可以灰,但我哋唔可以 🌟

♨️燒肉🥩放題😅

日本風嘅裝修,卡位闊落食飯最緊要坐得舒服

揀咗澳洲M7和牛

上肩胛肉 / 肩胛小排 / 肩胛里肌 / 厚切牛舌
原塊頂級安格斯牛板腱

2022-08-25
2022-08-18 287 瀏覽
今日心思思想搵間日本野食下上網搵左陣,  見到評價唔錯, 價錢正常, 於是來試一試佢!!今日12:05到達, 餐廳冇咩人, 唔洗等位, 直入~~ 一位, 安排左吧台俾我坐, 望住出面outdoor既位, 好寫意咁, 餐廳裝修好日本feel~坐低無耐, 侍應就拎左杯茶同QR Code俾我自助落單~叫左Q餐特選壽司定食定食包左茶碗蒸,前菜(中華沙律),麵豉湯, 飲品(紙包/罐裝免費)壽司飯唔會散, 醋飯比例恰當, 用料新鮮仲有豬骨湯烏冬,烏冬用左讚歧烏冬~煙UN有口感茶碗蒸好滑溜, 而且好足料!而家仲要做緊社交平台優惠,加$1 就有3小片三文魚刺身, 好肚餓~一來就食左冇影到埋單果陣, 咁岩1點前, 原來正價午餐1點前埋單仲有9折 結果埋單先$81!食到咁高質, 環境又咁好, 性價比超高!佢餐牌仲有好多其他定食, 仲有一人燒肉LUNCH SET下次要再試試佢先得~~
今日心思思想搵間日本野食下

上網搵左陣,
見到評價唔錯,
價錢正常,
於是來試一試佢!!
今日12:05到達, 餐廳冇咩人, 唔洗等位, 直入~~
 一位, 安排左吧台俾我坐,
望住出面outdoor既位, 好寫意咁,
餐廳裝修好日本feel~
坐低無耐, 侍應就拎左杯茶同QR Code俾我自助落單~
叫左Q餐特選壽司定食
特選壽司定食

壽司飯唔會散, 醋飯比例恰當, 用料新鮮

仲有豬骨湯烏冬,
烏冬用左讚歧烏冬~煙UN有口感

茶碗蒸好滑溜, 而且好足料!
而家仲要做緊社交平台優惠,
加$1 就有3小片三文魚刺身, 好肚餓~一來就食左冇影到

埋單果陣,
咁岩1點前, 原來正價午餐1點前埋單仲有9折

結果埋單先$81!
食到咁高質, 環境又咁好, 性價比超高!
佢餐牌仲有好多其他定食, 仲有一人燒肉LUNCH SET

下次要再試試佢先得~~
2022-08-18
特選壽司定食
2022-08-13 343 瀏覽
好失望!原來叫邊個餐,追加都只係得美國安格斯!仲要本身得一盤嘅所謂靚啲嘅牛都唔係咁好食!之後嘅安格斯無論叫咩部位都係一樣!甜品生果連雪櫃都冇!唔明點解會有咁多正評囉!
2022-07-28 419 瀏覽
人均$300幾可以任食+燒肉的確幾化算 選擇多 食材又新鮮礙於帶埋狗仔 只好坐室外但天氣實在太熱 最好決定散叫🙌🏻有個鐘仔比我地禁 勁貼心💕坐出面都唔驚被忽略唯一扣分位係有成排燈串閃到有啲暈 影響食慾😂✨特上刺身盛(8款)$388刺身好新鮮 包括鮑魚、三文魚、北寄貝、甜蝦等 若然份量再多啲更抵食☺️✨三文魚卷 $78有黑松露、三文魚籽、魚籽做topping 幾特別🤩✨鹽燒鯖魚 $38大大條好抵食 燒得岩岩好配埋檸檬汁👍✨三文魚小卷$25✨雞泡魚干$58燒得好香口 日本餐廳必叫❣️✨七味炸雞軟骨$48份量好多 食極都仲有😍唔會太多炸粉 好酥脆 勁入味✨玉子鰻魚卷 $78✨中華沙律 $22整體黎講坐室內環境好靚 餐廳佈滿日本風🤩最後食客走晒 老闆好好俾我哋狗仔打下卡影相唔會催我地 仲請我地食零食🐶有機會秋天黎食燒肉 仲可以帶埋毛孩💯

人均$300幾可以任食+燒肉
坐出面都唔驚被忽略
唯一扣分位係有成排燈串
閃到有啲暈 影響食慾😂

✨特上刺身盛(8款)$388
刺身好新鮮 包括鮑魚、三文魚、北寄貝、甜蝦等
若然份量再多啲更抵食☺️

✨三文魚卷 $78
有黑松露、三文魚籽、魚籽做topping 幾特別🤩

✨鹽燒鯖魚 $38
大大條好抵食 燒得岩岩好