2025-03-27
Blingbling美食推介✨📍大圍🥛 Jollibean ✨ 豆腐花迷必試✨💠💠💠💠💠💠💠💠今日行過見到呢間喺大圍圍方嘅豆乳小店☺️除咗飲品之外都有好多小食選擇,當然要試吓啦💖💠 鹹蛋黃碎蛋吐司 $33鹹蛋黃碎蛋吐司嘅鹹蛋黃味道濃郁得嚟唔會過鹹,碎蛋煮得啱啱好,加埋烘到金黃嘅吐司,食落去鹹香惹味,令人食完想再encore!☺️💠 黑白芝麻豆腐花 $28黑白芝麻豆腐花真係正!豆腐花滑溜得嚟豆味香濃,黑白芝麻嘅香氣撲鼻,甜度啱啱好,食落去又香又滑,好滿足!💖💠 樽裝木瓜雪耳雪梨豆乳 500ml $36雪耳加埋豆乳令口感好豐富,好滑🥰飲完感覺成個人都滋潤晒,好舒服!💠 奶蓋芋泥小丸子 500ml $39奶蓋芋泥小丸子香滑濃郁,芋泥綿密又帶啲粒粒口感,小丸子煙韌有咬口,飲落去層次豐富,芋頭控一定唔可以錯過☺️餐廳環境:💎💎💎💎💎/5服務質素:🌸🌸🌸🌸🌸/5食物味道:😋😋😋😋😋/5性價比:💰💰💰💰💰/5
📍大圍
🥛 Jollibean