2025-05-11
來自新加坡🇸🇬既豆乳品牌 @jollibean.hk , 一直喺給新加坡都好受歡迎👏🏻有成三十年歷史,佢地主要打健康吐司,豆乳飲品同甜品,形象設計令人感覺簡約健康!最新分店坐落啟德體育園 Food Count 入面,用餐地方好大好舒適,可以慢慢坐慢慢食🥰🌟爆餡芋泥肉鬆吐司 $39吐司即叫即製,保證熱辣辣到手!芋泥加肉鬆咸甜組合,我比喜歡💕芋泥滑身唔算太甜,肉鬆份量都算多,滿足的❣️🌟三色芋圓西米露 $39重量級🤣我數過有20粒芋圓大量西米,如果你喜歡多料既咪依個就會岩你,但我見到係四色芋圓喎😅🌟奶蓋芋泥小丸子(凍) $39好好飲,少少咸既奶蓋芋泥仲有咬口小丸子但好飽肚❗️🌟樽裝木瓜雪耳雪梨豆乳 $36較清淡之選,木瓜雪耳雪梨感覺好滋潤,女士們應該喜歡💕#foodiehkig#hkfoodblogger#hkfoodie#hkig#hkfood#foodiesofinstagram#hkfoodshare#foodiemilkteahk#世一豆乳 #豆乳之鬼 #打卡able #相機食先 #JollibeanHK #石磨樂豆 #啟德體育園 #YohoMix #裕民坊 #德福廣場 #都會駅 #手
🌟爆餡芋泥肉鬆吐司 $39
芋泥肉鬆吐司
三色芋圓西米露
🌟奶蓋芋泥小丸子(凍) $39
好好飲,少少咸既奶蓋芋泥仲有咬口小丸子但好飽肚❗️
🌟樽裝木瓜雪耳雪梨豆乳 $36
較清淡之選,木瓜雪耳雪梨感覺好滋潤,女士們應該喜歡💕
#foodiehkig#hkfoodblogger#hkfoodie#hkig#hkfood#foodiesofinstagram#hkfoodshare#foodiemilkteahk#世一豆乳 #豆乳之鬼 #打卡able #相機食先 #JollibeanHK #石磨樂豆 #啟德體育園 #YohoMix #裕民坊 #德福廣場 #都會駅 #手搖 #豆乳 #吐司 #豆腐花 #甜品 #療癒美食 #dessert#ComfortFood #啟德美食 #啟德探店 #啟德甜品
📍石磨樂豆 (九龍城) @jollibean.hk
九龍城啟德承啟道38-39號啟德體育園啟德零售館1 2樓M1-209, M1-210, M1-211, M1-212, M1-213 & M1-214號舖Food Gala內