餐廳: 百份百餐廳 (新屯門商場)
資訊:

餐廳: 百份百餐廳 (新屯門商場)
資訊:

2024-01-17 351 瀏覽
這次吃的的銀芽肉絲脆麵真是令人驚喜!😋麵條有彈性,肉絲鮮嫩多汁,銀芽清脆可口,再加上炸脆麵條,口感非常獨特。每一口都帶來滿滿的滿足感和美味!👌 如果你喜歡尋找新口味的麵食,絕對不能錯過這道菜品。一定會給你帶來驚喜。😋😋百分百餐廳的銀芽肉絲脆麵結合了不同食材的完美組合,味道豐富,口感層次豐富。不管是麵條的彈牙、肉絲的鮮美、銀芽的清脆都很驚喜,🍜🤤 一試會讓你愛上它!🥂強烈推薦!👍#好味🤤
這次吃的的銀芽肉絲脆麵真是令人驚喜!
2024-01-16
2023-05-07 410 瀏覽
屯門碼頭嚟講呢一間百分百嘅餐廳都算食物多種類,唯獨是比較多人等位比較耐!下午茶餐有薯條 雞翼餐 但係今次嘅薯條份量唔算多🥹如果可以大份啲就好啦!佢哋嘅坐位都幾闊落幾舒適!
2023-04-04 285 瀏覽
百份百早餐🫶🏻揀左歐陸早餐~有牛扒 餐肉,粟米,腸仔同埋通粉‘另外嗰個揀咗魚柳炒蛋,粟米多士都係通粉精神 味道👍🏻很好 早餐梗係要揀個自己鐘意食架啦抵食 好食!
百份百早餐

🫶🏻

揀左歐陸早餐~

有牛扒 餐肉,粟米,腸仔同埋通粉‘

另外嗰個揀咗魚柳炒蛋,粟米多士都係通粉

精神 味道👍🏻很好

早餐梗係要揀個自己鐘意食架啦

抵食 好食!
2023-04-04 52 瀏覽
比茶餐廳高質的餐廳點解我甘講 因為佢係茶餐廳既價錢質素係餐廳質素炸物用大炸爐 炸 好脆都係即叫即整🫶🏻 熱辣辣下午茶 我地食 揚州炒飯🫶🏻食炸雞翼同西多士🫶🏻抵食
比茶餐廳高質的餐廳

下午茶 我地
食 揚州炒飯🫶🏻
炸雞翼同西多士🫶🏻

2023-01-31 215 瀏覽
近來服務似乎係好了些,最低限度準時開放外買指,但係不明白為什麼居然無奶茶選擇,coffee就有,真是摸不着頭腦,阿華田和其它熱飲要收3塊錢,希望外買和堂食價錢一樣!
外賣自取
2022-09-17 354 瀏覽
全新伺應好似第一日番工咁明明有鹹蛋蒸肉餅 但佢話我地做唔到然後隔離枱就上左碟鹹蛋蒸肉餅之後嗌完野食 係咁送錯餐 送錯野食全部好似第一日番工咁體驗勁差不會推薦其他人黎食
全新伺應好似第一日番工咁
明明有鹹蛋蒸肉餅 但佢話我地做唔到
然後隔離枱就上左碟鹹蛋蒸肉餅

之後嗌完野食 係咁送錯餐 送錯野食

全部好似第一日番工咁
體驗勁差

不會推薦其他人黎食
呢間嘅服務態度出奇地差!就算企喺門口,超過10分鐘都唔會有人帶位,職員企晒喺水吧位度傾偈,我舉手舉左5分鐘都冇人招呼,食物質素都唔算平㗎但係份量相對來講少啲,食完好快就收晒我啲嘢,超級趕客嘅茶餐廳!永遠都唔會再幫襯
食完好快就收晒我啲嘢,超級趕客嘅茶餐廳!永遠都唔會再幫襯
2022-08-10 170 瀏覽
餐廳太少員工經常叫唔到人 今日1個人6:30叫過外賣 要7點才可以攞因為冇白飯 都唔知點管理門口一班人 裏面有枱都做唔切食物ok唔錯 不過服務質素好差 好多街坊都食到一肚氣 已經半年冇幫襯今日一D都冇變
門口一班人 裏面有枱都做唔切
2022-06-08 221 瀏覽
今朝早8:05am去食早餐,食到一肚氣!我同老公兩個去到,見到窗邊有一個卡位,想坐嘅時候被一名姓萬嘅員工喝止,話卡位只可以比兩位以上嘅人先可以坐。冇問題,我哋坐咗去另外一個位。點知望轉頭嘅時候就見兩位女士坐咗我哋原本想坐嘅卡位,該名姓萬嘅員工仲要好好招呼,我估係熟客仔掛,不過就令到我哋兩個好嬲,於是就向呢位員工提出疑問,點解我哋兩個唔坐得,嗰對女士都係兩個人啫,又坐得嘅??!!不過呢位萬小姐唔肯過嚟同我地講,特登避開,其他職員過嚟都只肯講該名職員姓萬,唔肯透露全名。最後呢位萬小姐走過來同我哋講話係一場誤會,我真係唔明誤會咗喺邊,我淨係見到佢俾兩位女士坐嗰個卡位,既然你係咁有原則嘅,點解唔叫呢兩位女士去坐其他位置呢??我哋亦有直接問呢位萬小姐想攞佢嘅全名,而佢亦係拒絕提供。雖然係茶餐廳,但係都唔係咁做嘢囉!
今朝早8:05am去食早餐,食到一肚氣!

我哋亦有直接問呢位萬小姐想攞佢嘅全名,而佢亦係拒絕提供。

雖然係茶餐廳,但係都唔係咁做嘢囉!

2022-06-08
$30 (早餐)
2022-02-18 282 瀏覽
星期日 周邊逛逛,曬吓太陽,疲倦了,找個地方休息 座座,滋味下午茶☕️cafe 100% 百分百餐廳😊即食麵、輕量炒 粉 麵 飯、番茄濃湯、焗飯、三文治等等可供選擇五香脆雞翼金條西多士 $34賣相相當吸引,雞中翼(2隻)薄薄粉炸脆,肉質鮮嫩,脆皮半份西多士 、似黃金 金條😀上面放上牛油、慢慢溶化,中間夾住花生🥜醬😊好好味😋😋可以點糖漿滋味迷你焗鮮茄豬扒飯 $39鋪上芝士焗,增添味道紅蘿蔔🥕、脆肉瓜薄薄豬扒,切開小塊番茄🍅奉送餐飲:熱好立克、凍鴛鴦走甜⋯⋯食飽飽,開心滿足

五香脆雞翼金條西多士 $34
賣相相當吸引,
雞中翼(2隻)
薄薄粉炸脆,肉質鮮嫩,脆皮
半份西多士 、似黃金 金條😀
上面放上牛油、慢慢溶化,
中間夾住花生🥜醬😊好好味😋😋
可以點糖漿

滋味迷你焗鮮茄豬扒飯 $39
鋪上芝士焗,增添味道
紅蘿蔔🥕、脆肉瓜
薄薄豬扒,切開小塊
番茄🍅

奉送餐飲:
熱好立克、凍鴛鴦走甜⋯⋯

食飽飽,開心滿足

2022-02-12
2022-01-24 157 瀏覽
今日放咗工,去咗百份百食下午茶,好多時百份百都大排長龍,但最近疫情惡化,街上少咗好多人,出街食飯嘅人亦少咗,今日去到都即刻有位。叫咗我嘅至愛—霸王雞配碗仔翅。今日雞飯有點失色,其實味道係好的,飯嘅軟硬度亦適中,但問題係啲飯好似喺豉油裡面游水咁,豉油落得重手咗,啲飯「豉油汪汪」,好鹹,鹹到有一刻想叫佢換過份,但考慮到而家飲食業難做,所以都係算啦,隔硬食埋佢,唯有返到屋企飲多啲水。除此之外,雞嘅份量都縮咗水,比以往少。碗仔翅就唔錯嘅,好足料,味道今日比較淡,但可以同雞飯中和返。凍檸茶一如既往嘅新鮮,好飲!

霸王雞配碗仔翅
2022-01-24
2020-12-21 732 瀏覽
疫情的下午 lunch 叫咗個「潮式」蠔仔泡飯,食物到後居然見到上面有一層牛油同白色湯底,就覺得有奇怪,畢左兩啖食居然味道就係忌廉湯,仲有原本嘅芫茜不見了,就變咗白菜仔碎上,其實如果冇材料不如唔好出比客啦,點會用忌廉湯煮蠔仔泡飯㗎,趕住返工都係唔換啦,不過真係永不幫襯仲有諗起上次嘅蕃茄牛肉飯變咗「茄膏」牛肉飯,味道苦苦地好奇怪咁,真係唔多掂,就算屋村茶餐廳都唔會煮到咁,仲有一路食一路聽到侍應發脾氣聲👎🏻

潮式蠔仔泡飯
2020-04-18 937 瀏覽
下午茶兼晚餐🥣在家旁邊的新屯門中心商場百份百餐廳, 環境可以,坐得舒服五香雞翼配金條西多士$35嘩!似金條嗎!金黃色 厚厚面包上面牛油中間粗粒花生🥜醬再點少少糖漿,好好味😋香噴噴 雞翼 皮脆脆,淡淡的唔覺有五香味喎😀餐飲: 酸酸醒神 熱🍋檸檬水

下午茶兼晚餐🥣

在家旁邊的新屯門中心商場
百份百餐廳, 環境可以,坐得舒服

五香雞翼配金條西多士$35

嘩!似金條嗎!
金黃色 厚厚面包
上面牛油
中間粗粒花生🥜醬
再點少少糖漿,好好味😋

香噴噴 雞翼 皮脆脆,淡淡的
唔覺有五香味喎😀

餐飲: 酸酸醒神 熱🍋檸檬水

2020-04-18
下午茶
我今次外賣自取,都知宜家好多人叫外賣,咁咪等耐啲囉,個個都係咁等,唔會吹佢地,唔緊要,一次比一次比一次耐都算,今次企响門口等,30分鐘未有,40分鐘都未有,有個人個号碼後過我,去吹佢,佢又即刻俾到佢,我已經開始上火,咁我咪去問職員囉,佢睇完廚房,返嚟同我講話包緊,我足足等左50分鐘,先有得囉😡😡,返到上樓,熱檸水,變咗室溫水,啲湯係凍嘅,碗麵黐埋一舊舊,想點,即係我嘅外賣一早整好,仲放响一邊唔處理,直到客人吹佢,先去包😡😡😡😡😡😡😡

2020-04-10
50 分鐘 (外賣自取)
早餐
2020-01-01 504 瀏覽
因為住在樓上,無可奈何都要食佢。無論早餐、午餐和晚餐見啲客食到咁上下就會叫人入黎同你坐,好想趕你走叫你食快啲,4人位逼至6人坐,5-6人位逼至8人坐,令原本坐在該位置的客人和剛入黎的客人都覺得過份。另外,服務態度都太差,街坊生意都做唔好,何況其他只黎食一兩次的客人?食物方面都一般,如果有更多選擇都不會選擇這間。
2020-01-01
早餐