2018-06-02
早前聽同事講,話呢間餐廳出咗個好抵食嘅午餐,咁啱今日出嚟食飯,於是就同同事黎試啦,場地唔算大,最多可以容納到大約20人,我同同事喺午市嘅時間都要等大概10至15分鐘至有位,坐低左之後就睇睇個午餐牌,原來佢每一日都有指定嘅餐牌,大家嚟食嘅時候就留意吓啦!我叫左個雙併燒味飯,同事叫咗個排骨炒麵,因為佢係同隔離酒樓連住嘅,所以相信炒麵炒飯,都係隔離煮好之後送過嚟,燒味飯嘅叉燒同埋雞都好好食亦都好大份,我一個人都就嚟食唔晒,同事嘅排骨炒麵,賣相唔錯之餘仲好好食,如果鍾意食炒野嘅嘢食的話,呢間真係可以試一試!可能因為新開,所以佢推出左好多優惠,除咗午市大約$50就有一個午餐之外,佢仲送咗每人一個灌湯餃,餐牌寫住價值$30一個,但係當然唔好預係超好食,但送得比你嘅都算係好抵,另外嘢飲方便,奶茶咖啡不論是否凍飲都不用加錢,以深井區為例, 50幾蚊一個午餐,有飯,有灌湯餃,仲有凍野飲,都真係難搵,算係一個性價比高嘅午市地方