2021-12-15
#芋圓控 上水!呢碗糖水有齊店內煙韌三色芋圓、椰汁紫米,八寶當然有埋薏米、紅豆等等配料🤤糖水質感非常杰身,無水水流流,非常足料!味道唔算好甜,口感超級豐富😂而且好飽肚!食完飽飽暖粒粒🥰「18杯瘋味小杯甜品」HKD 268 (外賣自取仲有8️⃣折優惠HKD 214😍HKD 11.8就有一杯👀抵deal!嚟緊聖誕節開party,買「18杯瘋味小杯甜品」上去就啱哂😍 18杯唔同味道同配搭嘅小甜品,大家慢慢揀,咁先係老闆😝總有一杯啱你口味!就啱晒自取仲可享八折優惠($214),即係唔使$12就可以有一杯甜品,諗諗吓其實用嚟當散水餅或者同屋企人開party都得18款小杯甜品我最印象深刻嘅有😙🔻榴槤西米露一打開甜品蓋香濃嘅榴槤香味撲鼻,榴槤果肉毫不吝嗇!#榴槤控 必食!椰汁西米路配上榴槤蓉同步放入口,估唔到可以咁夾!下次要整多碗大嘅榴槤西米露自己慢慢食😍🔻草莓乳酪奶凍士多啤梨乳酪配上奶凍,乳酪香甜,奶凍香滑好味, 食完仲有胃口食第二杯!🔻芒果三重奏用鮮甜芒果肉、芒果乾同芒果布甸集合而成,每一啖都有濃郁嘅芒果香,層次細膩而豐富,芒果肉仲要好多,絕對係落足料😝🔻榴槤紫糯米一打開就已經聞到榴槤味,榴槤蓉嘅份
18款小杯甜品我最印象深刻嘅有😙
🔻榴槤西米露
🔻草莓乳酪奶凍
🔻芒果三重奏
🔻榴槤紫糯米
一打開就已經聞到榴槤味,榴槤蓉嘅份量都唔惹少,煙韌嘅紫糯米加上椰奶,配上榴槤蓉一齊放入口,估唔到椰香中和咗榴槤嘅濃烈味道之後都幾夾,真係食多幾個都唔會膩😚