2025-07-31
曾經同事買過細細件既cake又幾好味。母親節暨仔仔生日,想買個特別d既蛋糕。即刻提前2日預訂蛋糕🍵揀選左 茶cha 蛋糕:《京都宇治抹茶慕絲 x十勝紅豆慕絲 x 抹茶白豆茸x白雪麻糬》抹茶豆茸,茶味交織,隱身於竹林之下。茶之進化,以抹茶豆茸清雅脫俗般展現眼前,把層次推進,拼湊出豐富層次的抹茶歌劇院。🌟主打京都宇治抹茶慕絲、十勝紅豆慕絲、抹茶白豆茸、雪麻糬四重層次。🌟外型拉紋似竹林咁,加咗隻蜜蜂🐝係同櫻花🌸裝飾,賣相超kawaii 🌟 茶香與豆香融合,蛋糕綿密,紅豆香甜,加上煙韌麻糬,口感豐富又唔會太甜。🌟 適合我地9人分享,份量剛好,共度特別的日子,少少甜又唔漏,食得又睇得,打卡一流!蛋糕是電話WhatsApp 預訂的,已於2-3日前網上付款(預先付款+自取有95折優優)而當日係指定時間取蛋糕,去到已經在counter 呆等左5分鐘,職員先出來counter幫忙協助,之後又等多5分鐘讓同事核對收據。因電話預訂時無提及朱古力牌,現場要額外收費,又等多5分鐘職員收現金。蛋糕是好味的,只係人手安排及服務水準有待改善。
母親節暨仔仔生日,想買個特別d既蛋糕。
即刻提前2日預訂蛋糕🍵
抹茶豆茸,茶味交織,隱身於竹林之下。
茶之進化,以抹茶豆茸清雅脫俗般展現眼前,
把層次推進,拼湊出豐富層次的抹茶歌劇院。
蛋糕是好味的,只係人手安排及服務水準有待改善。
茶 Cha