雖然天氣不似預期,但週末照去大圍踩單車拍下拖,順便試吓單車站附近工廈最近大熱嘅🐷✋🏻豬手工房. 餐廳裝修非常raw 好工業風,一入門就見到部流聲機同飛鏢,感覺懷舊.座位都算舒適寬敞,另有室內平台座不過當日就冇開放. 我哋試左兩個推介小食同個必食嘅豬手. 兩個人埋單四百蚊有找都算合理. #招牌脆爆咸豬手真係名符其實好爆脆,皮脆肉嫰,唔會太乾身,咸味剛好,好大份. 不過呢如果酸菜份量多啲就更好喇. 配埋芥末醬風味更佳. #香辣蒜片德國啤酒蜆呢個估唔到有d 驚喜,個sauce 有酒味得嚟又幾鮮甜,因為有香草、紅椒同洋蔥等調味,直情可以當湯飲. 蜆肉好爽口好味而且都有d 肉地. #咸蛋黃脆炸魚皮魚皮炸得超香脆,面層鋪滿咸蛋黃,不過份量好大,多啲人分享會更好,兩個人食會有啲飽. 美中不足係餐廳冇酒牌,所以僅提供果汁梳打養生茶及一般茶記飲品. 不過呢店員話如果想飲酒客戶係可以自備. 餐廳兩頁纸menu充分演繹左中西融合嘅港仔精神極全能,既有薄餅意粉煎牛扒等西餐,又有烤魚雞煲炒飯等中菜,估你唔到,掂!一班人食飯唔洗煩,完全可以滿足大家不同需求. 整體價錢唔算特別平,不過就冇加一,所以呢都係平過出面餐

#招牌脆爆咸豬手

#香辣蒜片德國啤酒蜆

#咸蛋黃脆炸魚皮

美中不足係餐廳冇酒牌,所以僅提供果汁梳打養生茶及一般茶記飲品. 不過呢店員話如果想飲酒客戶係可以自備. 餐廳兩頁纸menu充分演繹左中西融合嘅港仔精神極全能,既有薄餅意粉煎牛扒等西餐,又有烤魚雞煲炒飯等中菜,估你唔到,掂!一班人食飯唔洗煩,完全可以滿足大家不同需求. 整體價錢唔算特別平,不過就冇加一,所以呢都係平過出面餐廳.
2024-01-27
  • 啤酒蜆
  • 炸魚皮
大圍平時都係去大商場或者對面食街搵食🥱🚶🏻今次行遠少少, 第一次入大圍工廈搵食🔍📍餐廳位置十分隱蔽, 藏身於眾多車房中🚘, 猶如萬綠叢中一點紅🤣2️⃣個入口1.正門:經大馬路, 樓下有賣洋酒店, 搭客𨋢便到達🆗2.後門:後街入, 搭貨𨋢, 一出𨋢就會係車房🎷餐廳走工業風格, 留聲機, 灰色皮質梳化座及吊燈💡環境寬敞型格, 更有飛標可玩🎯✅設有室內外座位, 室外空間好大🥳好啱同朋友開party或帶埋毛孩嚟Chill🐶🔸招牌脆爆鹹豬手🐷 $238 7.5/10當然要試一試招牌菜式-鹹豬手🤪豬手切開約有12件豬手外皮炸得金黃香脆, 輕輕一咬已經係ASMR🤫👄肉質仍然保持鮮嫩, 唔會好乾☺️味道唔會過咸👍🏻🔸芝士卡邦尼意粉伴63度溫泉蛋🍝 $118 7.5/10🔪切開溫泉蛋將流心蛋液同意粉拌勻🤤每條都掛滿忌廉汁, 十分邪惡😈🥓煙肉比坊間的冇咁肥, 份量多到食完個底仲有😳有少量洋蔥同紅椒絲🧅🫑🙌🏻份量足夠2個人share食👯🔸凍檸檬茶🍋 $26 6/10🔸金奇異果0%啤酒🥝🍺 $48 6.5/10🇩🇪德國手工無酒精啤酒, 高級版Jolly Shandy😛🍺入口帶啤酒麥芽香味, 添加果汁的果香香
大圍平時都係去大商場或者對面食街搵食🥱
🚶🏻今次行遠少少, 第一次入大圍工廈搵食🔍

2️⃣個入口
1.正門:經大馬路, 樓下有賣洋酒店, 搭客𨋢便到達🆗
2.後門:後街入, 搭貨𨋢, 一出𨋢就會係車房

🎷餐廳走工業風格, 留聲機,
灰色皮質梳化座及吊燈💡
環境寬敞型格, 更有飛標可玩🎯
✅設有室內外座位, 室外空間好大
🥳好啱同朋友開party或帶埋毛孩嚟Chill🐶

🔸招牌脆爆鹹豬手🐷 $238 7.5/10
當然要試一試招牌菜式-鹹豬手🤪
豬手切開約有12件
豬手外皮炸得金黃香脆,
輕輕一咬已經係ASMR🤫👄
肉質仍然保持鮮嫩, 唔會好乾☺️
味道唔會過咸👍🏻

🔸芝士卡邦尼意粉伴63度溫泉蛋🍝 $118 7.5/10
🔪切開溫泉蛋將流心蛋液同意粉拌勻
🤤每條都掛滿忌廉汁, 十分邪惡😈
🥓煙肉比坊間的冇咁肥,
份量多到食完個底仲有😳
有少量洋蔥同紅椒絲🧅🫑
🙌🏻份量足夠2個人share食👯

🔸凍檸檬茶🍋 $26 6/10
🔸金奇異果0%啤酒🥝🍺 $48 6.5/10
🇩🇪德國手工無酒精啤酒, 高級版Jolly Shandy😛
🍺入口帶啤酒麥芽香味,
添加果汁的果香香甜😌
  • 芝士卡邦尼意粉伴63度溫泉蛋
2024-01-22 352 瀏覽
老公很愛吃豬手,今天專誠和他到「豬手工房」吃豬手。餐廳位於大圍工廠區,地點不太「就腳」,但當我們飽餐一頓後,絕對認為值得「到此一吃」。餐廳的裝修呈「工業風」,木造彩色的牆壁配啡色皮質大梳化。還有一系列鋪上植物的吊燈,環境非常獨特,又十分有型格。1.香脆炸澳洲生蠔生蠔炸得金黃酥脆。蠔肉鮮嫩多汁,粉漿不厚,所以外皮很薄,非常香脆可口。一口咬下去,蠔肉的汁充滿整個口腔,入口非常juicy,又能吃到蠔肉的鮮美和酥脆。真的十分好吃!2.金沙軟殼蟹薄餅:這又是另一道令我驚喜的菜式。薄餅底部酥脆,不像平時的厚底或薄脆底,總之就是軟硬適中,咬落口卜卜脆。上面鋪滿了金黃色的軟殼蟹,搭配著鹹蛋黃醬、蟹柳、菠蘿、車厘茄和紫洋蔥等配料。軟殼蟹的外皮酥脆,肉質鮮美,與薄餅底部的酥脆口感形成了有趣的對比。鹹蛋黃醬很濃郁,與其他配料相互融合,令我們食落有豐富的風味層次。還有那濃厚的芝士,吃落口有拉絲,每一啖都很惹味,這個鹹蛋黃pizza真是令人驚艷。3.招牌脆爆鹹豬手:果然是招牌!豬手份量十足,上枱時嚇了一跳!豬手表皮炸得金黃酥脆,咬下去時發出「卜卜」的聲音,可想而知有幾「脆」了!肉質經過低溫烹調,保持了豬肉的鮮美
1.香脆炸澳洲生蠔

2.金沙軟殼蟹薄餅:

3.招牌脆爆鹹豬手:
果然是招牌!豬手份量十足,上枱時嚇了一跳!豬手表皮炸得金黃酥脆,咬下去時發出「卜卜」的聲音,可想而知有幾「脆」了!肉質經過低溫烹調,保持了豬肉的鮮美,鮮嫩多汁。實在是必吃!連酸菜都十分好吃,酸酸冰冰的,配上一小點豬肉碎,能夠減低豬手的油膩感。

總括而言,這間隱世小廚除了招牌豬手外,其他食物亦非常出色,還有意粉、雞翼、懷舊豬大腸、工房沙律、麻辣雞煲、辣鍋及特色焗飯等等。菜式多元化,真的是回頭率極高。

• 金沙軟殼蟹薄餅
2023-12-29 192 瀏覽
大圍港鐵站附近好多嘢食, 今次行多兩步, 去到位於交通城大廈嘅豬手工房食招牌豬手。豬手工房分咗戶外同戶內兩部分,戶外夜晚會著燈,環境好chill, 戶內就有梳發椅,坐得舒服😋😋😋😋😀😀😀😀😊😊招牌脆爆鹹豬手 $238不愧係招牌,外皮脆爆,好似食緊乳豬皮咁香口, 豬手肉質嫩滑夠味, 隨碟附上嘅芥末醬同酸菜可作解膩之用。豬手好大隻, 兩個人share 都好足夠,啖啖肉勁正😛😛😛😍😍😍😋😋香辣蒜片德國啤酒蜆 $88蜆肉飽滿鮮嫩,蒜片同啤酒醬汁香濃惹味,微微嘅香辣進一步帶出蜆肉鮮味,食呢個配啤酒會好夾😜😜🥰🥰🥰😁😁香脆炸澳洲生蠔 $68呢度嘅炸物同樣出色, 香酥嘅炸蠔有濃濃嘅海洋鮮味,師博炸得剛剛好,蠔汁喺口腔引爆,充滿鮮味😋😋😋😚😚😊😊😊蜂蜜玫瑰 $36好滋潤嘅養生茶, 好多玫瑰花瓣,足料😋😋😋😍😍😍😛😛蝶豆花配接骨木花 $36酸酸甜甜,有淡淡花嘅幽香, 有小蠟燭暖住,可以慢慢飲唔怕凍😚😚😍😍😍😍😀😀晚飯時間一直keep 住有街客入嚟, 睇嚟有唔少識食之人呢😚😚😚😊😊😊😀😀😀豬手工房地址:交通城大廈 2樓11室, 1-7號電話:2253 1588#foodie#foodiefreddie#

招牌脆爆鹹豬手 $238

香辣蒜片德國啤酒蜆 $88

香脆炸澳洲生蠔 $68

蜂蜜玫瑰 $36
好滋潤嘅養生茶, 好多玫瑰花瓣,足料😋😋😋😍😍😍😛😛

蝶豆花配接骨木花 $36

豬手工房
地址:交通城大廈 2樓11室, 1-7號
電話:2253 1588

#foodie#foodiefreddie#hkfood#food#hongkong#hkfoodlover#taiwai#pizza#chill#香港好去處#吃貨#美食推介#隱世#工廠大廈#工廠美食#西餐#脆爆豬手#鹹豬手#招牌菜#酸菜#炸蠔#蜆#啤酒蜆#花茶#玫瑰花茶#接骨木花#蝶豆花茶#放工#戶外
  • 招牌脆爆鹹豬手
翹首跂踵,抬頭踮腳,終於來了吃豬手🐖朋友們讚譽不已,果然名不虛傳!😍豬手不僅是巨大誘人,更能品味到廚師用心製作呢。皮脆肉嫩,刀工精湛,搭配芥末醬,十分滋味。💁🏻‍♀️招牌脆爆鹹豬手 HK$238另外,還要推薦這間的炸魚皮❣️由於豬手已經相當飽肚,點些小食配搭就足夠了。通常我只買零食包裝,或者作為火鍋配料。第一次品嚐到即製的鹹蛋黃口味,非常驚艷!🤤食剩打包回家當零食享用😁😁💁🏻‍♀️鹹蛋黃脆炸魚皮 HK$68由於我沒有焗爐,外出有時會偏向吃焗的食物。天氣寒冷,這份芝士焗西蘭花🥦真是溫暖人心🔥🥰搭配洋蔥和椒絲的配菜,口感豐富,風味濃郁。💁🏻‍♀️牛油芝士焗西蘭花 HK$88留意不到有熱飲,點一杯乳酸也不錯,有助消化。未倒完的罐裝梳打水也會給客人,就是說可以喝2杯呢!🫰🏻雜果口味是藍色的,喝下去就像雜果沙律的味道~💁🏻‍♀️- 白桃乳酸梳打 HK$48- 雜果乳酸梳打 HK$48
翹首跂踵,抬頭踮腳,終於來了吃豬手🐖
朋友們讚譽不已,果然名不虛傳!😍
豬手不僅是巨大誘人,更能品味到廚師用心製作呢。
皮脆肉嫩,刀工精湛,搭配芥末醬,十分滋味。

💁🏻‍♀️招牌脆爆鹹豬手 HK$238

另外,還要推薦這間的炸魚皮❣️
由於豬手已經相當飽肚,點些小食配搭就足夠了。
通常我只買零食包裝,或者作為火鍋配料。
第一次品嚐到即製的鹹蛋黃口味,非常驚艷!🤤
食剩打包回家當零食享用😁😁

💁🏻‍♀️鹹蛋黃脆炸魚皮 HK$68

由於我沒有焗爐,外出有時會偏向吃焗的食物。
天氣寒冷,這份芝士焗西蘭花🥦真是溫暖人心🔥🥰
搭配洋蔥和椒絲的配菜,口感豐富,風味濃郁。

💁🏻‍♀️牛油芝士焗西蘭花 HK$88

留意不到有熱飲,點一杯乳酸也不錯,有助消化。
未倒完的罐裝梳打水也會給客人,
就是說可以喝2杯呢!🫰🏻
雜果口味是藍色的,喝下去就像雜果沙律的味道~

💁🏻‍♀️
  • 鹹蛋黃炸魚皮
  • 牛油芝士焗西蘭花
  • 乳酸梳打
2024-03-19 21 瀏覽
同屋企人食飯 去左呢間野! 叫左 金牌自家製薄餅, 招牌脆爆鹹豬手,鹹蛋黃脆炸魚皮,狂野勁辣魷魚鬚 同埋秘製特色碌鵝😂😂 可能本人太愛炸魚皮喇 係咁食個鹹蛋黃脆炸魚皮 我真係好鍾意 ❤️❤️當然 其他都好好食
同屋企人食飯 去左呢間野!
2024-03-10 28 瀏覽
星期六 * 拿破崙意粉⭐️⭐️⭐️* 星洲炒米⭐️⭐️⭐️⭐️每日自助靚湯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️;隨便任飲跟餐可選 茶或咖啡「凍飲+$2」「外賣+$2」各款式一律 $50一黎飲碗超熱嘅老火湯,非常足料,唔會好稀,好似飲緊水咁樣。因為落咗好多蜜棗嘅關係,個湯非常甜,加埋嗰日好凍,飲咗呢個熱辣辣嘅湯,立即暖粒粒。最誇張嘅係竟然可以任飲,真係難得一見高質老火湯。其實兩碟嘢食都非常高質,但係比較之下拿破崙意粉甜咗少少,意粉係偏幼嘅,唔會「腍啤啤」。星洲炒米就非常多料,同樣都好夠味,見到相片顏色就知道餐廳落料絕對唔會手軟。
星期六
「凍飲+$2」
「外賣+$2」
各款式一律 $50

2024-02-14 38 瀏覽
係大圍番工既朋友推介左一間隱世西餐仲話佢哋既豬手係世一咁話 真係要試試佢工廈距離大圍站5分鐘左右平時真係未必會特登行過黎餐廳感覺好Chill 仲有露天既座位♥︎招牌脆爆鹹豬手 $238勁大隻豬手真係好鬼正 外表烤到勁脆入口真係有卜卜脆既感覺滿滿既膠質仲有小小漿口 調味唔會太咸 配左芥末同酸椰菜更開胃呢個豬手真係勁出色 怪唔之得咁多人推介我地得2個人食真係夠哂飽葡汁焗雞扒飯 $78另外呢個雞扒飯都幾有驚喜除左葡汁仲加左芝士 每一啖都有拉絲效果雞扒好大塊 仲嫩滑多汁生煎手工墨魚餅拼炸蝦餅(各兩件) $88墨魚餅同蝦餅都係自家製墨魚餅食到粒粒墨魚同墨魚 口感好彈牙蝦餅大大塊 炸完好香口 蝦味夠濃郁
係大圍番工既朋友推介左一間隱世西餐

墨魚餅同蝦餅都係自家製
墨魚餅食到粒粒墨魚同墨魚 口感好彈牙
蝦餅大大塊 炸完好香口 蝦味夠濃郁
2024-02-13 25 瀏覽
本人很喜歡吃德國豬手💗,上網見到大圍區呢間店即刻冒名而來,點一手鹹豬手來品嘗。✨招牌脆爆鹹豬手擺盤幾特別隻碟好似一隻船,旁邊配菜有德國酸菜,幫助開胃,少了不黃芥末。佢地既豬手切得比較大塊厚身🐷,外皮真係超級無敵脆,肉嫩食落去充滿鹹香既味道。的確係好出色既一道菜,沒有讓我呢個豬手迷失望。✨懷舊豬大腸 (3串)當初我以為係分開炸3串,好似街邊買小食咁,結果廚師有細心地把豬大腸切成一舊舊,咁就好方便食啦,非常好👍🏻。✨洛神花梳打洛神花味道不算很重,偏向甜多一點,容易入口不酸。餐廳既裝修不算特別,但坐得舒服環境安靜,適合聊天💬,仲有電視機可以睇📺,職員做事速度都好快手。

✨招牌脆爆鹹豬手

✨懷舊豬大腸 (3串)

✨洛神花梳打

洛神花味道不算很重,偏向甜多一點,容易入口不酸。

2024-01-31
  • 懷舊豬大腸
2024-02-04 49 瀏覽
今日去位於大圍既豬手工房晚餐。餐廳用左木造彩色的牆壁,配上深色大梳化,同燈光柔和既植物吊燈,裝修很有獨特的風格。除左室內仲有超大既戶外座位,環境很好,好適合一班朋友聚下。黎到當然要食佢最出名既招牌脆爆鹹豬手啦,豬手炸到金黃香脆,外皮酥脆內裡嫩滑,肉質鮮嫩,味道剛好唔會太咸,而且份量十足!加上酸椰菜和芥辣一齊食,完全唔會覺得肥膩,口感一流,非常美味,真係必食之選 。另外,仲叫了香煎牛舌,有五大厚片,下面配有沙律菜墊底,牛舌煎後仍保持肉質鮮嫩,再配上佢地特製的醬汁,令味道增加更多層次,帶來豐富口感,超正。食豬手牛舌梗係要飲下啤酒啦,但平時唔飲開酒既我亦有0%酒精既水蜜桃啤酒作為最好既選擇!雖然係啤酒但亦無乜苦澀味加上有粒粒桃增加口感,非常適合平時唔多喝酒既人同女仔!最後仲食埋個甜品提拉米蘇芝士蛋糕Tiramisu,蛋糕口感幼滑,芝士味夠濃,非常唔錯。這餐廳除了招牌豬手外,仲有好多其他食物選擇,下次一定要再來試下。
今日去位於大圍既豬手工房晚餐。

2024-02-04
2024-02-03 64 瀏覽
本人很喜歡吃德國豬手💗,上網見到大圍區呢間店個名即刻冒名而來,必點一手鹹豬手來品嘗。✨招牌脆爆鹹豬手擺盤幾特別隻碟好似一隻船,旁邊配菜有德國酸菜,幫助開胃,少了不黃芥末。佢地既豬手切得比較大塊厚身🐷,外皮真係超級無敵脆,肉嫩食落去充滿鹹香既味道。的確係好出色既一道菜,沒有讓我呢個豬手迷失望。✨懷舊豬大腸 (3串)當初我以為係分開炸3串,好似街邊買小食咁,結果廚師有細心地把豬大腸切成一舊舊,咁就好方便食啦,非常好👍🏻。✨洛神花梳打洛神花味道不算很重,偏向甜多一點,容易入口不酸。餐廳既裝修雖然不是豪華風格,但坐得舒服環境安靜,適合聊天💬,仲有電視機可以睇📺,職員做事速度都好快手。

✨招牌脆爆鹹豬手

✨懷舊豬大腸 (3串)

✨洛神花梳打

洛神花味道不算很重,偏向甜多一點,容易入口不酸。

洛神花梳打
招牌脆爆鹹豬手
懷舊豬大腸 (3串)
2024-01-31
洛神花梳打
招牌脆爆鹹豬手
懷舊豬大腸 (3串)
  • 懷舊豬大腸
2024-01-31 28 瀏覽
估唔到大圍工業區都有美食,識食朋友帶我來這裡,餐廳環境充滿懷舊工業風,甚有格調。朋友負責點菜,當然是必食招牌脆爆鹹豬手!呢個菜式係呢閰餐廳嘅必點皇牌,真係幾乎每張枱都會叫一隻。豬手好大隻,已經幫你切埋,個豬手個皮做到好香脆又薄,食落好似薯片一樣。D肉除左多之外都夠哂咸味,豐富膠質之餘,完全做到外皮酥脆內嫩多汁!大家可以配伴碟的德國風味嘅酸椰菜一齊食,酸酸地得黎又開胃。呢個菜式如果2-3人分享會好啲,如果唔係必定食唔哂要打包帶走,值得一試!我們還點了金沙軟殼蟹薄餅🍕,薄餅底鬆脆,口感一流,以咸蛋黃及軟殼蟹作為配料好有新鮮感👍🏻

朋友負責點菜,當然是必食招牌脆爆鹹豬手!

2024-01-31 28 瀏覽
《豬手工房》📍 大圍成運路1-7號交通城大廈2樓11室金沙軟殼蟹薄餅:脆口嘅炸軟殼蟹同埋特色嘅金沙醬 有豐富嘅口感同埋美味🤩 薄餅嘅酥脆同埋蟹肉嘅鮮嫩相輔相成😍招牌脆爆鹹豬手:豬手經過炸到金黃酥脆🤩 外皮酥脆內裡嫩滑 佢嘅肉質鮮嫩多汁配上酥脆嘅外皮 有絕佳嘅口感同埋美味🤤黑松露薯條:薯條炸至金黃酥脆配埋香氣濃郁嘅黑松露醬 每一啖薯條都充滿住黑松露嘅豐富滋味🤤西柚汁:這款西柚汁是一種清爽嘅飲品 佢以新鮮嘅西柚榨汁製成 帶有濃郁嘅柚子香氣同埋酸爽嘅口感😋芒果蘋果梳打:佢結合了芒果同埋蘋果嘅鮮甜風味 加埋蘇打水嘅爽口口感 芒果同埋蘋果嘅組合帶左豐富嘅水果風味 非常開胃🤤#ig #igdaily #igers #idfoodies #香港 #香港美食 #美食 #美食推薦 #香港美食 #香港好去處#FoodPhotography #Eeeeeats #FoodPorn #FoodGasm #Foodie #ForkYeah #FoodInTheAir #Delish #EatingForTheInsta #CleanEating #ELLE愛吃貨
《豬手工房》

西柚汁:

芒果蘋果梳打:

用餐優惠
試食活動
🫶️係大圍站行大概5分鐘便到交通城大廈,大廈內有一間食豬手好正既西餐廳,招牌菜有豬手、雞鍋、薄餅、多款小食🫶🏻⭐️烤牛舌小食牛舌賣相精緻,表面唧了很多而且平均的甜甜燒汁,估唔到咬落牛舌肉質超軟身又好食。🍴招牌脆爆鹹豬手豬手即叫即製,外皮金黃色及超脆,豬手肉質嫩滑,有埋酸菜絲解膩,個人喜歡較濃味,點埋小小辣既芥末醬好正🤤[特色花茶]法國玫瑰鮮奶露(壺上)🫖依個熱飲好靚,用花茶壺裝住同有火保溫。甜甜既奶好飲,再加玫瑰🌹粒會更加香。女士晚上飲奶會更加容易入睡的~下次去開大圍行街,不妨考慮試下好食又坐得舒服既豬手工房啦~

⭐️烤牛舌小食

🍴招牌脆爆鹹豬手

[特色花茶]
法國玫瑰鮮奶露(壺上)🫖

下次去開大圍行街,不妨考慮試下好食又坐得舒服既豬手工房啦~
2024-01-30 18 瀏覽
今次終於搵到閒,就同三五知己去咗間俾人講到上上下下嘅餐廳試吓。真係,佢哋兜嘅招牌脆爆鹹豬手,簡直勁過瀑布嘅水咁轟烈!外層嘅脆,同內裡嘅肉彈牙反差大到我都唔知點形容,只係知道每嚼一口都係香味四溢,個個細胞都在呼吁:再嚟一塊!話晒呢度唔止豬手得令,佢哋自家製嘅薄餅都正爆!🍕掃到一啖,個意大利火腿嘅鹹香夾帶嗰啲芝士嘅滑潤,真係喺咀裏面舞出咗一個探戈。嚟咗趟樓上café,唔飲返杯梳打,咁就太對唔住自己。🥭芒果蘋果同🍍熱情果菠蘿梳打清新又提神,食完肉後飲杯呢啲,清新返成個人!最後講下,呢度嘅裝潢同氣氛都幾悠閒。室外可以望到成個工廠大廈嘅風景,平台大到可以籃球無難度,下次諗住叫多幾位老友過嚟開局籃球賽然後再嚟一頓美食大餐呀! 🏀