6天前
星期三晚大約8:00去到唔使等位,太幸運了👍🏻我哋點左黑椒香蒜煙鴨胸意大利粉🍝,加套餐$58有小食,飲品,同埋雪糕,雪糕如果轉蛋糕再加$18 ,都好抵食🤭另外我哋再叫多咗個意大利風乾火腿蜜糖柚子薄餅✨意粉辣辣地好好食😋,兩個人食一個小食一個意粉一個pizza啱啱好💘小食我哋揀咗燒汁焗八爪魚丸(4粒),本來想點雞翼但係因為得三隻我哋怕太禮讓,所以揀咗墨魚丸,墨魚丸好香好味道,初初睇個名以為係章魚燒,原來嚟都係有少少似魚蛋咁樣⭐️我哋加咗嗰個蛋糕🍰真係最美好嘅決定好彩冇揀雪糕,好正,朱古力味好濃不過美中不足就係我哋其實諗住食飯傾吓偈,但係因為同隔籬枱實在癡得太埋,直頭好似坐埋一齊咁樣,所以完全講唔到嘢,等咗好耐等隔籬枱走咗我哋先可以開始傾偈🙂↔️整體嚟講食物質素好好,會再次光顧✨
另外我哋再叫多咗個意大利風乾火腿蜜糖柚子薄餅✨
整體嚟講食物質素好好,會再次光顧✨