2025-03-01
由日本人開設及主理,以日本牡蠣為主題,提供各種日式料理,最近仲推出多款新產品及每日限定優惠~⚇生牡蠣6吃來自🇯🇵福岡縣的牡蠣,蠔肉飽滿爽甜,配上6種料理醬汁,真係好有新鮮感!分別係泰式蕃茄秋葵、生蠔醬油伴金桔、墨西哥辣椒蕃茄、芥末烤牛肉、櫻花果凍 及 酸奶油伴三文魚子,一次過可以品嘗6種口味😋⚇和牛卡爾帕喬和牛薄片灑上岩鹽、黑椒、欖油、醋汁、蔥花,再配上底下大量洋蔥絲一齊食,口感豐富,肉味香濃,成個感覺好Fresh~⚇蒜香辣椒牡蠣八爪魚意粉軟硬適中的意粉,吸收曬牡蠣及八爪魚的鮮甜,再加上蒜香及辣椒的惹味,味道好豐富,好夠味!表面仲有幾粒牡蠣,好鮮甜,有蠔味,呢個意粉好食!⚇雷魚一夜乾表面少少焦香,配上少少檸檬汁,魚肉嫩滑,肉質細緻,好少細刺,幾好味😋⚇串燒可以鹽燒或醬燒,分別叫咗牡蠣五花肉卷、日本雞翼、蕃薯、自製雞肉丸、雞腿肉,全部都即叫即燒,熱辣辣真係特別好味!牡蠣五花肉卷同埋雞腿肉最好味😋⚇神泡沫絵居酒屋一定要飲返杯先,連生啤都可以沫絵,好得意呀😍鐘意食生蠔的朋友一定要嚟試下,好多生蠔料理🫶🏻
⚇生牡蠣6吃
⚇和牛卡爾帕喬
⚇蒜香辣椒牡蠣八爪魚意粉
⚇雷魚一夜乾
⚇串燒
⚇神泡沫絵
居酒屋一定要飲返杯先,連生啤都可以沫絵,好得意呀😍
鐘意食生蠔的朋友一定要嚟試下,好多生蠔料理🫶🏻