餐廳: 牛牛日式火鍋放題 (海之戀商場)
資訊:

趁住天氣仲有啲啲風再去打邊爐先🤭今日就黎到荃灣海之戀覓食✨L3 澳洲和牛食之放題$318+11人1鍋黎既 我地分別叫左個關東壽喜燒另一個係豬骨湯底每張台都有個湯樽 實行加湯不求人🤭澳洲和牛係最正 肉既紋理一睇就知係靚野就連牛舌都係咁薄咁正😗😗😗有啲肉類可以用qr code落單除左牛之後 豬羊都有 最緊要仲有海鮮有蝦有帆立貝 蝦係超級無敵彈牙帆立貝都係大大粒好新鮮另有丸類同麵類 熟食飲品放晒自取吧任拎都唔會嬲🤗甜品雪條雪糕都有岩晒想有飯後甜品同有第二個胃既你
趁住天氣仲有啲啲風再去打邊爐先🤭

甜品雪條雪糕都有
岩晒想有飯後甜品同有第二個胃既你

1K
2024-04-19 0 瀏覽
想喺大型商場坐得舒服 食物又高質嘅餐廳 追求兩樣都要晒既呢間喺海之戀嘅牛牛放題火鍋一定滿足到你😎==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌❤️一共有八個湯底俾你選擇🍲最大嘅賣點係一人一鍋 😍兩個人食就梗係揀兩樣唔同嘅湯底啦 辣味味噌同埋鰹魚湯底🥣有辣有唔辣任君選擇👍🏻放題就梗係任食㗎啦 蔬菜 甜品 熱食 飲品自己拎😍一啲都唔馬虎㗎 擺放整齊 選擇又多❤️竟然仲有Movenpick嘅雪糕😍😍呢間最出名嘅當然係食牛啦🐮我就最鍾意澳洲和牛 & 丹麥王樣牛小排 牛味濃郁 無論邊一個湯底都夾到💯另外食方面仲有章魚小丸子炸雞呢啲特色食物 一定滿足到唔同年紀嘅朋友一家大細過嚟食就最適合啦👍🏻
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌

荃灣海之戀牛牛 以前都曾造訪過,再次介紹係覺得佢地食物質素又再升級左!!而且餐廳有供應和服👘類浴衣俾食客打卡!放題分4個level, 個人覺得lv3澳洲和牛級別·85品最抵食Lv3或Lv4 啤酒、清酒、紅白酒 全部免費1人1鍋·8款鍋底選擇泰·酸辣蝦鍋 湯底微辣夠酸,好有泰式風味(自助區有mama麵/米粉提供)fit晒意熟成蕃茄鍋 不是一般蕃茄鍋,西式羅勒同有片芝士別有一番風味肉肉必食推介:澳洲和牛 軟嫩有牛味極上安格斯 牛肉味再濃郁d 極上牛舌 口感爽脆西班牙伊比利亞豬肉 肥瘦適中成塊地圖甘,口感極佳整體肉類由第一輪叫到最尾 紋理、大小、肉質依然保持水準,非常推介超多款菜類/丸類/麵食選擇~~熟食區:麻辣鴨血、滷水雞翼、咖哩牛各款炸物,仲可整shake shake薯條雪糕:各款支裝雪糕/雪條 仲有movenpick雪糕

而且餐廳有供應和服👘類浴衣俾食客打卡!

放題分4個level, 個人覺得

lv3澳洲和牛級別·85品最抵食
Lv3或Lv4 啤酒、清酒、紅白酒 全部免費
1人1鍋·8款鍋底選擇

意熟成蕃茄鍋
不是一般蕃茄鍋,西式羅勒同有片芝士
別有一番風味

肉肉必食推介:

澳洲和牛 軟嫩有牛味

極上安格斯 牛肉味再濃郁d

極上牛舌 口感爽脆

西班牙伊比利亞豬肉 肥瘦適中成塊地圖甘,
口感極佳

整體肉類由第一輪叫到最尾 紋理、大小、肉質
依然保持水準,非常推介

超多款菜類/丸類/麵食選擇~~

熟食區:麻辣鴨血、滷水雞翼、咖哩牛
各款炸物,仲可整shake shake薯條

雪糕:各款支裝雪糕/雪條 仲有movenpick雪糕
2024-04-11
  • 澳洲和牛
🤍 牛牛日式火鍋放題 (荃灣) 🤍.記得科勞 @cr.eating_hk ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و些些!..............................🍽️ 澳洲和牛牛肉放題 (Lv3) $318🥢 關東壽喜燒鍋 & 傳統山椒味噌鍋🍻 啤酒、日本清酒、紅酒、白酒 任飲.晚市90分鐘放題 仲有8款特色湯底可以選擇!肉類方面有超過10款豬牛羊 種類豐富✨自助區免費追加超過 40 款美食😍有熱食區 甜品區 仲有唔同種類嘅炸物另外仲有各款酒都係任飲 啱哂鍾意飲酒嘅朋友🤣肉類方面最推薦係澳洲和牛 極上牛舌 同埋伊比利亞豬肉和牛同豬肉都係肉味濃得嚟之餘油花仲好靚 而薄切牛舌食落口感好爽脆 好食到不停encore😋..............................🎈 牛牛日式火鍋放題 (海之戀商場) (荃灣)荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖🎈牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期) (北角)北角渣華道123號北角匯二期1樓110-111號舖..............................#CREATINGHK韓國菜 #CREATINGHK荃灣 #gyugyu #牛牛日式火鍋
🤍 牛牛日式火鍋放題 (荃灣) 🤍
🍽️ 澳洲和牛牛肉放題 (Lv3) $318
🥢 關東壽喜燒鍋 & 傳統山椒味噌鍋
🍻 啤酒、日本清酒、紅酒、白酒 任飲
晚市90分鐘放題 仲有8款特色湯底可以選擇!
肉類方面有超過10款豬牛羊 種類豐富✨
自助區免費追加超過 40 款美食😍
有熱食區 甜品區 仲有唔同種類嘅炸物
另外仲有各款酒都係任飲 啱哂鍾意飲酒嘅朋友🤣
肉類方面最推薦係澳洲和牛 極上牛舌 同埋伊比利亞豬肉
和牛同豬肉都係肉味濃得嚟之餘油花仲好靚
而薄切牛舌食落口感好爽脆 好食到不停encore😋
🎈 牛牛日式火鍋放題 (海之戀商場) (荃灣)
荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖
🎈牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期) (北角)
北角渣華道123號北角匯二期1樓110-111號舖
#CREATINGHK韓國菜 #CREATINGHK荃灣 #gyugyu #牛牛日式火鍋放題 #火鍋放題 #北角美食 #荃灣美食
2024-04-16 0 瀏覽
牛牛日式火鍋放題(海之戀商場)荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖今次選擇了LV3澳洲和牛放題套餐($318)。LV3比LV2只是貴了$30,但一共有85款食品選擇,還可以免費追加酒精類飲品,性價比很高。這裡的牛胸腹肉油膩味美,帶有鮮甜的風味,非常適合搭配火鍋食用!而豚腩肉則香氣十足,不帶膻味。除此之外,更有不同的熟食供選擇,例如:厚切極上蒲燒鰻魚、麻辣鴨血、汁煮豚肉生薑燒和日式咖哩和牛等等。整體而言,食物品質和服務水準令人滿意,值得推薦。
牛牛日式火鍋放題(海之戀商場)
荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖

整體而言,食物品質和服務水準令人滿意,值得推薦。
天氣突然轉涼,心心念念要打邊爐🍲,黎到位於荃灣西海之戀商場一樓座無虛席的「牛牛日式火鍋放題」,餐廳位於地鐵上蓋,位置便利。餐廳設有寛闊卡位雅座,枱面夠大可以放多點食物飲品🍸,坐得分外舒服,而且對着藍巴勒海峽一帶醉人景色,欣賞風景同時又可以食高質牛。有多款湯底,任君選擇有辣有唔辣,我哋揀咗泰式冬陰功酸辣蝦湯、夠曬酸辣味,好開胃,而且加上椰漿特別香濃。關東壽喜燒鍋整體偏甜,但非常有誠意提供生蛋一隻,用黎享用高質和牛時可蘸上壽喜燒的味淋和生蛋蛋液,加倍絲滑增加風味。我哋惠顧C餐:澳洲和牛套餐,多款牛肉部位任食、極上牛舌、丹麥王樣牛小排、澳洲綠草園羊肩肉、澳洲安格斯牛、肉質不錯,牛味夠曬濃,大推有咬口牛舌,和沒有多餘騷味的羊,論其新鮮程度,每一片都入口即化,多食幾碟都回曬本。海鮮方面仲有特大原隻扇貝,咁既價位都食到都偷笑了,仲有爽彈虎蝦都是必食的。熟食方面:麻辣鴨血唔會一夾就散,有一定韌度,仲有泰式香脆單骨雞翼、五香滷水雞翼,炸燒賣同埋自助shake 薯條🍟,提供多款shake shake 粉。還有提供各款丸類、即食面、蔬菜🥬、甜品有雀巢等牌子雪條。惠顧C餐仲可以免費任飲清酒🍶、白酒、紅酒🍷、

惠顧C餐仲可以免費任飲清酒🍶、白酒、紅酒🍷、酒鬼大愛🥰小酌一杯。

除咗打邊爐嘢,我呢度仲有日式和服試着打卡,仲有繪馬祝願牌,大滿足。

2024-04-04 91 瀏覽
今日真係好想打邊爐,特登走左去荃灣試下呢間牛牛日式火鍋🤣!餐廳位於荃灣西站,非常便利👍餐廳座位都十分寛落❤️兩個人坐卡位超級舒服! 湯底係一人一煲,我地叫左一個蕃茄煲同埋一個豆乳煲😋蕃茄煲好足料好濃味,推薦推薦!!熟食方面有驚喜,竟然有燒汁鰻魚🤩🤩🤩值回票價!!配料方面有和牛🤤牛肉味好重,肉質唔錯,同埋有牛舌!!!!食左照多🤣最特別係有羊肉,羊肉味濃😍丸類方面有一啲比較特色,例如泰式丸👍🏻👍🏻👍🏻 海鮮方便有原隻扇貝!呢個不得了!呢個價位食到扇貝真係抵!甜品方便有好多選擇,仲有大褔食😍個人認為呢道抵食之餘食物質素都好唔錯

2024-04-03 79 瀏覽
近日成日聽講啲餐廳生意唔好/好淡/要執笠,但位於荃灣西上蓋海之戀商場嘅呢一間牛牛殿堂日式火鍋放題人流非常多,今次試咗佢個C餐澳洲和牛,牛肉嘅質素水平唔錯,呢個餐比起A,B餐會多咗澳洲和牛;澳洲安格斯牛;極尚牛舌你揀,個人覺得和牛同牛舌係最好食😆另外仲有年糕福袋也非常好吃。出面有薯條薯餅等炸物,而點單亦有明太子炸蝦俾你揀,上枱係鮮炸非常熱辣辣好有誠意,另外點餐啲嘢都好快到,亦周不時會有侍應嚟收碟,服務都可算唔錯。出面自助吧有好多唔同嘅蔬菜類麵食供選擇,亦有一些熟食包括滷水,麻辣鴨血,不過可惜今次就冇見到燒鰻魚。湯底亦有八款選擇,比較特別有傳統山椒味噌鍋,味道唔辣,非常惹味,很推薦。今次非常好彩坐到窗邊卡位,望住海景嘆邊爐認真唔錯 👍
2024-03-31 61 瀏覽
復活節假期品嚐了牛牛日式火鍋放題,當日早少少到達,剛好安排到最後一張近玻璃窗的卡位坐,座位寬敞舒適,景觀開陽。🥰呢度提供一人一鍋的打邊爐,所以大家可以按各自的喜好由這裏的8款特式湯底選擇,當中包括山椒味噌鍋、關東壽喜燒鍋、泰酸辣蝦鍋、極の鰹魚鍋、蕃茄芝士鍋、膠原豬骨鍋、藥膳麻辣鍋和奶油豆乳鍋。 每一款湯底都有獨特的風味,而且味道濃郁。我哋選擇了蕃茄芝士鍋的酸甜蕃茄和濃郁芝士的結合,夠哂滋味。另一鍋選了奶油豆乳鍋的豆乳口感順滑,帶有淡淡的奶油風味,非常適合喜歡溫潤口感的人。😋我哋鍾意食牛,所以揀咗澳洲和牛Level 3 套餐,包括澳洲和牛、澳洲黑安格斯、極上牛舌、西班牙伊比利亞豚肉等。這些肉類都經過嚴格的挑選,保證了其新鮮度和優質口感。無論是牛肉還是豬肉,每一片都鮮嫩多汁,入口即化。此外,還有海扇貝、紐西蘭青口、蜆等海鮮。他們的自助區還提供超過40款免費追加美食,包括各式丸類蔬菜、小吃、飲品、甜品,非常豐富。😋除咗打邊爐之外,這裏還有日式和服試穿及祝願掛牌打卡。好開心!🥰

🍽️ 澳洲和牛食べ放題 $318 / person一人一個shabu shabu😝 可以選自己喜歡的湯底,太貼心了😇 我們選了 膠原豬骨鍋 和 藥膳麻辣鍋😉 雖然說是麻辣,但其實不太辣🤣 不能吃辣的朋友也可以試試!🍀雖然澳洲和牛是Level 3的賣點,但我們覺得這個餐的 西班牙伊比利亞豚肉 和 海扇貝 更出色😎 豬肉比較厚切,扇貝也很新鮮!🍀無論是哪個級別的餐都可以吃Movenpick雪糕🍦 很可惜的是餐廳只有vanilla味的雪糕😅 自助區還有無限追加超過 40 款美食😋 特別推薦的是鰻魚😍 不過吃多了小心膩喔~ 喜歡喝酒的朋友選Level 3以上 還可以無限喝 日本清酒 和 Asahi🍻 不過用膠杯喝sake 真的不太有feel😆 🍀想收到更多美食資訊,請追蹤@greatfood_grateful
🍽️ 澳洲和牛食べ放題 $318 / person

🍀
見到荃灣竟然有火鍋放題第二位半價‼️牛魔王點可以錯過,又出動食火鍋放題😆 平日晚飯時間黎都坐無虛席~建議預早book定🔅Lv3 90分鐘澳洲和牛放題🐮 星期一至四$318/ 星期五六日及公眾假期$338見佢做緊優惠所以揀個中價套餐,買一送一同八折差唔多,圍起2百幾蚊位,呢個價有澳洲和牛都算唔錯👍🏻澳洲和牛紋理清晰,牛肉味都算濃,而且入口滑溜。除左澳洲和牛,仲可以揀澳洲黑安格斯同極上牛舌海鮮方面有大扇貝、紐西蘭青口、大魷魚🦑、大蝦🦐等等,隻隻啲肉都好飽滿,食落新鮮,扇貝仲痴住好多膏🤩其中推介大魷魚,非常爽口出面仲有自助區可以拎唔同種類嘅火鍋配料,除左丸類蔬菜等等,擺放整齊乾淨。另外仲有其他炸物同熟食order,有炸雞翼、榴蓮炸彈、章魚燒、燒鰻魚等甜品推薦大家要試下tiramisu大福,軟綿綿嘅一個小球,入面包住tiramisu忌廉,唔會太甜。另外仲有mega雪條任食😚滿足全場啤酒🍻都係任飲~仲有多款自家製茶,清香解膩

🔅Lv3 90分鐘澳洲和牛放題🐮
星期一至四$318/ 星期五六日及公眾假期$338

全場啤酒🍻都係任飲~仲有多款自家製茶,清香解膩
2024-03-18 120 瀏覽
難得有半日空檔,要慰勞一下自己,同朋友一齊食好嘢!今次我地揀左海之戀呢間牛牛火鍋,牛牛火鍋有幾間分店,我地揀海之戀呢間,貪佢夠就腳,又有靚海景🥰 視覺同味覺都有好享受🥰識揀一定揀LV3 😂 LV3已經食到特級靚靚澳洲和牛、澳洲黑安格斯。仲包埋清酒、紅、白酒任飲。最開心就係一人一鍋,2個人每人一個湯底,可以試多啲唔同嘅味道。啱晒貪心嘅我。平時放題貴價食材未必有得翻點,但呢度真係任你點,我地order好多靚牛,澳洲和牛、牛小排,加加埋埋食左十碟😂😂高質素嘅靚和牛,油脂分布均勻,放入鍋幾秒就食得,入口即溶,油脂香,肉嫩。 真係食到停唔到口。除左靚和牛,羊肉,黑毛豬等,仲有海鮮、小食。 推介有榴連炸彈,一啖咬落去啲榴連蓉爆晒出嚟! 勁足料。自助區選擇都非常之多,火鍋食物種類好多,午餐肉墨魚丸泰式蝦餅都有。健康嘅秋葵、蟲草花、雲耳。都係我最愛🥰🥰蔬菜款式多,連貴價嘅羽衣甘藍都有😍應有盡有。熱食仲有我最愛嘅麻辣鴨血,仲有肥美肉厚嘅日式鰻魚。真係超有水準! 仲有好多款飲品,雪糕雪條任食。最後我仲食左條童年回憶橙寶作結尾😂happy ending 😂款式多到食唔晒! 下次會再去挑戰😂順帶一提,門口有個
難得有半日空檔,要慰勞一下自己,同朋友一齊食好嘢!
今次我地揀左海之戀呢間牛牛火鍋

識揀一定揀LV3 😂

最開心就係一人一鍋,2個人每人一個湯底,
可以試多啲唔同嘅味道。啱晒貪心嘅我。

平時放題貴價食材未必有得翻點,
但呢度真係任你點,我地order好多靚牛,
澳洲和牛、牛小排,加加埋埋食左十碟😂😂

蔬菜款式多,連貴價嘅羽衣甘藍都有😍應有盡有。

仲有好多款飲品,雪糕雪條任食。

款式多到食唔晒! 下次會再去挑戰😂

順帶一提,門口有個打卡區,有和服俾大家影相。
不過提提大家食飽先慢慢着啦!
我嗰日就係見到太開心,唔小心影咗好耐。
搞到差啲唔時間食哈哈哈!
-牛牛日式火鍋放題-📍荃灣.諗唔到食咩的話就最好打邊爐,咩都有得揀。今晚想瘋狂食肉,就揀左牛牛日式火鍋放題,一人一鍋,可以各自選擇鍾意嘅湯底。.因為想食牛舌,於是選擇咗LV3澳洲和牛放題套餐 ($318)。LV3比LV2只係貴$30,有成85款食品選擇,仲可以免費追加酒精類飲品,好抵。.一人一鍋,試唔同味的湯底。我哋就揀咗膠原豬骨湯和傳統山椒味噌。膠原豬骨湯味道都幾香;而傳統生椒味噌就較清淡,湯底已經有幾件凍豆腐。.牛肉的選擇都好多,有成6款。澳洲和牛、丹麥黑安格斯牛、丹麥王樣牛小排、美國特選牛肉、丹麥封門柳和極上牛舌。.牛舌encore了好幾次,雖然比較薄切,但食落夠爽口彈牙又夠牛味。牛肉就最鍾意澳洲和牛,肉味好香濃又夠嫩滑。.豬肉有西班牙伊比利亞豚肉和丹麥豚梅肉,伊比利亞豚肉好香。.澳洲綠草原羊肩肉都Encore左幾次。.另外仲有前菜、沙律、海鮮可供選擇。點咗帆立貝,估唔到都好新鮮同大隻。.另外仲有我最鍾意嘅炸榴槤。.用QR code點完餐之後,就去自助區選擇自己鍾意嘅火鍋配料。呢度嘅配料都有好多,有唔同嘅蔬菜、丸類,仲有麵食等。.而且仲有熱食區,有炸薯條、椰菜天婦羅等,最特別係有
-牛牛日式火鍋放題-
📍荃灣
豬肉有西班牙伊比利亞豚肉和丹麥豚梅肉,伊比利亞豚肉好香。
澳洲綠草原羊肩肉都Encore左幾次。
另外仲有我最鍾意嘅炸榴槤。
而且仲有熱食區,有炸薯條、椰菜天婦羅等,最特別係有蒲燒鰻魚。
連麻辣鴨血、滷水雞翼都有。
飲品嘅款式都好多。
連清酒都可以任斟。
食到飽飽後,再攞返支雪條同甜品食,超級滿足。
上星期涼涼地又想打邊爐🍲,但放工已經好攰🫤唔想又要買又要切又要洗,不如近近地落荃灣海之戀既 @gyugyu_shabushabu 乾手淨腳😂夜晚放題係90分鐘,有四個Level 可以選擇,今次我地選擇左LV3 澳洲和牛依款,有成85款食物可以選擇!底湯有八種,我點左傳統山椒味噌鍋,我喜歡山椒既味道配搭味噌特別開胃🤤另外就係點左黃金酸菜鍋,原來都有點辣度,一人一鍋就最好理想,唔駛邊個就邊個😂澳洲和牛應該係最熱門Item ,牛肉質素不錯👍🏻薄薄地落鍋幾秒就食得,另外牛小排位置都不錯!熟食方面滷豆腐雞翼好有驚喜,滷水時間好足花椒八角味都好夠,我地都得左二回合😂蔬菜🥬同丸類等就自行出自助區,款式都算幾多,我比較喜歡佢地自家製既韮菜餃(用QR Code另點),大大隻多韮菜好香濃😆飲品都係包埋,除左有基本既汽水外,仲有台式韓式 罐庄飲品,冷泡茶等等……加$50/位,仲任飲紅白酒同清酒🍶可以好滿足!服務質素都相當不錯,侍應姐姐好快手就清理好我地用完既器皿,免阻礙大家努力食😂店舖空間夠寬敞,而且日系裝修都令人坐得舒服😌CP值不錯~

2024-03-17 97 瀏覽
接太太放工後來到海之戀商場逛街,經過一樓的牛牛殿堂,門前推廣做火鍋放題第二位半價,由於我們都未試過,機會難得就入去一試😳✏️位置(9/10):商場一樓亦即天橋層,加上西鐵站上蓋,交通十分方便✏️環境(8/10):店面明亮潔淨,企理衛生,環保舒適✏️服務(8/10):掃碼下單,上菜快無漏單,主動幫忙收拾✏️食物(9/10):食材味道不錯,炸物即點即炸,自助區竟提供蒲燒鰻魚及品牌雪糕任食🌟Lv3 90分鐘澳洲和牛放題 - $318/位選了這款據說共85品食材的一人一鍋的任食放題套餐,可食90分鐘,第二位半價,加$50更可任飲啤酒、日本清酒、紅酒及白酒。湯底選了較特別的傳統山椒味噌鍋及泰·酸辣蝦鍋,味道算香濃,甚有海外風味🤗🍴肉類套餐主打澳洲和牛、澳洲黑安格斯牛及極上牛舌,較有肉香,口感不錯😍同時可以點Lv1及Lv2多款肉類,包括丹麥王樣牛小排、澳洲綠草原羊肩肉、丹麥封門柳、豬腩肉、美國特選牛肉、丹麥豚梅肉及西班牙伊比利亞豚肉,老實說我也沒有點😆🍴前菜前菜比較日韓口味,有味付墨魚仔、鹽味枝豆、辛味泡菜、麻辣鮮蛤,還有較特別又鮮味的火炙醋漬鯖魚柳😎佢🍴沙律有和風胡麻豆腐沙律及明太子青瓜,自助區亦有一些

✏️環境(8/10):店面明亮潔淨,企理衛生,環保舒適
✏️服務(8/10):掃碼下單,上菜快無漏單,主動幫忙收拾

🌟Lv3 90分鐘澳洲和牛放題 - $318/位
澳洲和牛
澳洲黑安格斯牛

🍴肉類

🍴前菜
前菜比較日韓口味,有味付墨魚仔、鹽味枝豆、
辛味泡菜、麻辣鮮蛤,還有較特別又鮮味的火炙醋漬鯖魚柳😎

🍴沙律
有和風胡麻豆腐沙律及明太子青瓜,自助區亦有一些沙律菜自取😄
海幸

🍴海幸
海鮮類有海扇貝、大墨魚仔、嚴選紅魚柳、紐西蘭青口、越南鳳尾蝦及蜆,食材都算新鮮,而最特別肯定是已去殼的越南鳳尾蝦,方便亦鮮甜😋
揚物

🍴揚物
有明太子吉列蝦、日式章魚燒、黃金雞塊、日式豚肉餃子、脆香雞翼,還有榴蓮味超香濃的榴蓮皇炸彈,掃碼點炸物都是即點即炸,上枱時也是熱的。另外自助區有薯條、薯餅及薯格,更設Shake Shake粉及調料,相當吸引😘

🍴麵食
有稻庭真打烏冬及自助區的公仔麵😉
明太子墨魚滑

🍴鍋肴
包括自家製韭菜餃、年糕福袋、日本年糕片及夠滑爽彈牙的明太子墨魚滑,當然還有打邊爐必備的響鈴呢😊
蒲燒鰻魚及日式和牛咖喱

🍴熟食
自助區還有餐廳主推的蒲燒鰻魚,味道香濃,更是不間斷添加,相當大方。另外也有日式和牛咖喱,喜歡有米飯落肚的人有福了😁

🍴飲品及甜品
雖然選擇不算很多,但也有不少品牌飲品,也有冷泡茶等,加$50更可任飲酒類,相當足夠。而甜品有幾款牛奶公司雪條及雪糕,更有自助的單球Movenpick雪糕,性價比很高😝

🏠牛牛日式火鍋放題(荃灣)
📬地址:荃灣大河道100號海之戀商場1樓1010號舖
2024-03-11