2025-03-13 971 瀏覽
係荃灣睇完戲搵宵夜食,見到牛気十週年慶典推廣,決定試一試,揀左level 4 套餐。湯底 - 風味沙嗲湯,濃郁花生醬夠惹味。 海鮮放題- 三文魚腩刺身肥美鮮甜- 帆立貝厚身嫩滑- 海蝦大隻彈牙肉類種類選擇多,特別推介2種- 澳洲穀飼安格斯牛(健康之選),脂肪分布均勻,肉質細膩豐富多汁,脂肪含量低,口感柔嫩清淡,帶有自然肉香。- 美國SRF 極黑牛(食肉獸之選),肉質豐富,有較高霜降程度,紋理明顯,脂肪含量高,口感濃郁多層次,帶有明顯肉汁甘甜感。蔬菜 - 本地水耕菜有驚喜,未試過羽衣甘藍、水蓮同石斛苗打邊爐,原來同沙嗲湯底好夾。- [ ] 紫色羽衣甘藍含有豐富膳食纖維,有助於促進腸道健康和預防便秘、改善眼睛健康、含多種維生素和礦物質,有助人體增強免疫力。- [ ] 水蓮低卡高纖助減肥、消水腫並且口感清爽脆嫩。其他熟食飲品多完化,特別自助雪糕機的雞蛋仔味非常好味。 十週年紀念品幾有心思。

湯底 - 風味沙嗲湯,濃郁花生醬夠惹味。

海鮮放題
- 三文魚腩刺身肥美鮮甜
- 帆立貝厚身嫩滑
- 海蝦大隻彈牙

肉類種類選擇多,特別推介2種

- [ ] 水蓮低卡高纖助減肥、消水腫並且口感清爽脆嫩。

其他熟食飲品多完化,特別自助雪糕機的雞蛋仔味非常好味。

十週年紀念品幾有心思。
  • 美國SRF極黑牛
2025-02-09 1824 瀏覽
呢日天氣低過10度,又有半日Off,可以食到午市火鍋放題,就約友人嚟如心廣場打邊爐🤩原來牛気呢間日式火鍋已經10周年,推出咗全牛宴,除咗火鍋用嘅牛肉之外,仲有好多小食都係用牛肉嚟製作🐮我哋叫咗level 4嘅放題套餐,肉同海鮮都好多選擇 。鍋底我哋呢次叫咗期間限定嘅味噌海老鹽湯,個鍋一上枱已經好香蝦嘅鮮味🦐 個人覺得用嚟淥海鮮好正,再增加咗啲蝦香。肉類推介SRF美國極黑牛同埋澳洲穀飼黑安格斯牛,兩款都係牛肉味好濃郁,而且唔會太過肥膩,我哋都嗌咗好多碟呀🐮 呢度連牛骨髓都有得食,入口軟綿綿。另外都推介大家食雞腿肉,係勁滑嘅雞肉🐥海鮮海鮮係呢個套餐嘅另一大重點,有即食嘅三文魚刺身,瘦啲或者係三文魚腩都有供應🐟 另外火鍋配料方面,有大海蝦、青口、日本帆立貝、爽脆水魷、小刺參、脆鯛魚片、墨魚滑同埋花膠。呢次打邊爐我哋就主攻咗呢啲低卡嘅海鮮,真係好滿足又唔會好有罪惡感呀☺️ 火鍋配料外面有自助吧可以夾到本地嘅水耕菜,真係好新鮮又多款式🥬 另外有啲丸類可以夾,排列整齊。QR code都有幾款幾推介嘅火鍋配料,手打黃金蝦丸呢個超正,蝦仁包裹住鹹蛋黃🍤 竹笙蝦滑同埋手工韭菜豬肉餃都好有特色。小食有幾款期

鍋底

肉類

海鮮

火鍋配料

小食
有幾款期間限定嘅推介,黃金蒜香生蠔同埋迷你吉列蠔丼🦪 另外十周年限定有北海道產馬鈴薯牛肉餅,都幾鬆軟。山椒拌魚皮,質地爽彈,調味又幾惹味。

甜品
有鮮柚楊枝甘露、泡芙、豆腐花、芒果布甸、即唧軟雪糕同埋即製棉花糖🍭 呢日嘅軟雪糕係帶有港式風情嘅雞蛋仔口味,雖然同食真嘅雞蛋仔有少少出入,但係我好欣賞餐廳嘅創意啊🍦

飲品
飲品方面主要有汽水 、無糖茶、台灣嘅荔枝烏龍茶同埋水果梳打等等🥤亦可以升級任飲日本生啤🍻

呢間火鍋店幾唔錯,難怪可以屹立10周年,祝佢有更多嘅10年,等我可以時不時過嚟嘆美食啦😂
午餐
LV4
2025-06-10 0 瀏覽
如心呢間牛氣坐得好舒服,職員好有禮貌,啲食物選擇都OK多,自助區啲食物選擇都OK,嘢飲都算可以,甜品都有唔少選擇,雪糕就只有兩隻味,今期做緊韓風祭,會有唔同韓國嘢食!

2025-05-31 86 瀏覽
This beef hotpot buffet spot impressed us with its specialty cut—chuck roll! We intentionally ordered only this cut, and it delivered: thick slices with beautiful marbling, staying tender and juicy after a quick boil, packed with rich beefy flavor. While other cuts are available, the chuck roll’s quality and value stood out. The sukiyaki broth was our top pick—sweet-savory and perfect with the meat. Fresh veggies and dipping sauces complemented well. Service was prompt, with speedy meat refills. A solid choice for beef lovers!
2025-04-28 146 瀏覽
牛気十周年喇!佢地喺呢個特別日子推出「牛気十年.烚出香港情🇭🇰🥘🔥」,一齊賀賀佢,一齊「牛気充天」啦喂yeah!! ·期間限定🔟【烚年】火鍋週邊美食 - 全牛宴🐮 及 港式情懷🇭🇰,全牛宴特色美食包括清燉牛尾湯🥣、牛肉小籠包🥠、咖喱牛筋腩🍛、北海道產馬鈴薯牛肉餅🫓,凡惠顧Level 5以上的套餐更可享「日本縣產和牛盲盒🐮🎁」~ 而港式情懷限定美食包括辣酒煮黃金螺、臘味糯米飯🍚、玫瑰雪燕蛋撻🥧、桃膠雪蓮子燉銀耳、雞蛋仔味雪糕🍦。·Lv 4👉🏻澳洲穀飼黑安格斯牛🐂 x SRF美國極黑牛🐃放題x海鮮🦐🐙放題($338)呢個餐完全係食肉獸嘅福音🤗,牛牛愛好者一定勁滿足!! 有得任食澳洲穀飼黑安格斯牛🥓、SRF美國極黑牛🐃、特選牛小排🥩、PRIME美國肩胛肉眼等高質牛肉🤤,個人較喜歡澳洲穀飼黑安格斯牛,牛肉口感會比較柔軟😙;而不得不試嘅仲有SRF美國極黑牛,大大一片,全塊紋理勁吸睛🤩,牛肉味相對會比較濃郁。·而海鮮任食亦係亮點之一,日本帆立貝、青口🐚、大海蝦🦐、花膠、水魷🐙、墨魚滑、蝦滑等,想講隻大海蝦真係有我手掌咁大隻✋🏻,好有份量!! 花膠又係勁大條,係滿滿嘅骨膠原,女士恩物😍呀!另外,仲有
一齊賀賀佢,一齊「牛気充天」啦喂yeah!!

個人較喜歡澳洲穀飼黑安格斯牛,牛肉口感會比較柔軟😙;
而海鮮任食亦係亮點之一,
另外,仲有挪威三文魚刺身🐠、壽司🍣、迷你魚生飯任食,即刻心心眼咗😻~
湯底我地仲試咗期間限定嘅🦐「味噌海老鹽湯」,
呈橙紅色嘅湯頭完全係大蝦精華🤤,建議可以再加入蝦頭繼續熬煮,會更具蝦的鮮味呢~
火鍋配料、熟食、小食款式都好多,可以用📲QR code落單外;而店內亦有自助區自取,
特別欣賞設有「本地水耕菜專區」🥬,有得食新鮮水耕石斛苗、小棠菜、小松菜!!
宜家更有期間限定嘅黃金蒜香生蠔🦪,燒得好香,蠔身亦唔會大縮水👍🏻;
甜品有得食🧀🍰焦糖芝士巴斯克蛋糕好surprise🤩,另外仲有迷你雜錦脆皮泡芙、草莓大福、豆腐花、自製綿花糖等。
成個火鍋放題係勁多野食,超飽勁滿足😍😋!! 老實講一次根本食唔哂,要嚟encore多幾次先得啦👻!
📍牛気Nabe Urawa
2025-04-10
$338 食盡極黑牛+海鮮+刺身!牛氣沖天慶祝10周年!今晚同朋友去咗牛氣試佢哋嘅Level 四放題,成人每位 $338,見到最近佢哋牛氣沖天慶祝10周年,梗係要去支持下!湯底方面揀咗蕃茄湯同牛肉清湯。蕃茄湯酸甜開胃,唔會太膩;牛肉清湯就啱晒鍾意清淡口味嘅人,襯牛肉一流。重頭戲——牛肉:食咗澳洲穀飼黑安格斯同SRF美國極黑牛,兩款都高質。黑安格斯牛脂肪分佈靚,口感夠嫩;SRF極黑牛就真係入口即溶,油香撲鼻,係全晚嘅最愛!海鮮拼盤都有驚喜,蝦、青口、帶子樣樣新鮮,唔會煮完縮晒水,啖啖鮮味;仲有三文魚刺身,厚切肥美,冇雪味,喺放題嚟講真係好有誠意。整體嚟講,今次牛氣 Level 四放題體驗非常滿足,質素對得住價錢。牛氣10周年搞放題優惠,唔試真係走寶!如果你係牛魔王或者鍾意高質海鮮刺身,呢個放題真係值得一試!牛気 (如心廣場二期) (荃灣)荃灣大河道98號如心廣場二期1樓104號舖
$338 食盡極黑牛+海鮮+刺身!牛氣沖天慶祝10周年!

牛気 (如心廣場二期) (荃灣)
荃灣大河道98號如心廣場二期1樓104號舖
📍 牛気 (如心廣場二期) (荃灣)荃灣大河道98號如心廣場二期1樓104號舖👉🏼 Lv4: 澳洲穀飼黑安格斯牛 + SRF 美國極黑牛放題 + 海鮮放題💰338😋😋😋😋.8/5今次來到牛気同爸爸任飲任食放題打邊爐,真係好興奮!「牛気十周年」的主題下既邊爐放題真係唔可以錯過,特別係「牛気充天」的精神,令人期待無比!✨😚任食配料方面,首先,澳洲穀飼黑安格斯牛,質感超級滑,肉味濃郁,每一口都咁滿足!啖啖肉汁流出,就算配上少少醬油,味道更加提升,讓人忍唔住多食幾片。再講講SRF美國極黑牛,真係一流!特選牛小排肉質嫩滑,油花分佈得好均勻,整個口感就好似在享受一場美味的盛宴,入口即化,令人陶醉😚🥰而且,仲有好多海鮮選擇!日本帆立貝、挪威三文魚刺身、新鮮大海蝦等等,每一樣都好新鮮,特別是青口同墨魚滑,味道鮮美,搭配牛肉真係無得輸。唔好忘記嘅係,特選豚肉同精選雞腿肉,都好有水準,真係一個多元化的邊爐體驗!每樣食材都非常新鮮,搭配上牛骨髓,真係令人回味無窮。回頭: yesss,總括而言,牛気十周年的邊爐放題,唔單止食物質量高,仲有埋呢種慶祝的氛圍,令人感受到「牛気充天」的真諦!下次一定要再嚟,繼續享受
📍 牛気 (如心廣場二期) (荃灣)

💰338
😋😋😋😋.8/5

回頭: yesss,總括而言,牛気十周年的邊爐放題,唔單止食物質量高,仲有埋呢種慶祝的氛圍,令人感受到「牛気充天」的真諦!下次一定要再嚟,繼續享受呢個美食盛宴✨❤️!☺️☺️☺️😚
2025-04-02 194 瀏覽
今次我哋揀咗極尚嘅澳洲和牛加海鮮放題套餐,湯底我哋選咗昆布湯底 🍅,味道清新又開胃😊首先就嚟咗海鮮拼盤!有新鮮嘅蠔 🦪、扇貝、蝦 🦐,見到呢個陣容,真係令人好緊張😳。未到主角,已經咁犀利👏🏻海鮮新鮮到不得了 可以媲美出邊專食海鮮嘅火鍋店😻而且仲係任食簡直係回本之選🥩而家就係重頭戲—澳洲極尚和牛😍😍😍😍賣相震撼,脂肪比例均勻,睇到都想嚐😍。輕輕烚兩下,醬油都唔使加,已經好好味👍🏻,真係好靚嘢🙌🏻。仲有好多沙律、小食同飲品任食任飲😍雪糕甜品基本嘢一定有齊 竟然仲有自己整棉花糖🍭食到真係過癮🥰。如果你鍾意唔同種類嘅牛,呢間餐廳絕對可以滿足你🫶🏻

如果你鍾意唔同種類嘅牛,呢間餐廳絕對可以滿足你🫶🏻
2025-03-21 315 瀏覽
一直都好鍾意食日式邊爐放題,不過成日都食某幾間,朋友介紹原來呢間都好出色,咁就一於嚟試吓啦。一去到就見到原來係牛気嘅10周年,有好多優惠同埋升級,真係好好彩。我哋只係叫咗二百零蚊嘅level,但係朋友話呢個level既牛肉質素已經好高,好期待呀。湯底一拎上嚟已經好香,而且好快就俾咗牛肉我哋。除咗牛肉之外,出面仲有好多唔同嘅熟食,一出到去就見到一個好靚嘅關東煮,直程好似去咗日本咁。試咗佢嘅蘿蔔同埋魚丸,非常入味,估唔到佢除咗牛之外,其他熟食都咁出色。我認為最值得讚嘅就係佢呢個美國極黑牛,因為本身唔鍾意太肥嘅牛肉,但係佢肥瘦適中,而且牛尾好充足,淥幾秒就食得,唔使點醬汁都好好食。呢度仲有焗蠔任食,食多幾隻都可以回本啊。朋友話呢度嘅三文魚刺身都好出色,而且都係任食,我試咗幾舊真係唔錯,肥瘦適中而且魚味好夠。呢間日式火鍋又平又抵食,而且仲有好多估唔到嘅熟食,朋友真係冇介紹錯,下次都一定會再嚟啊。

• 澳洲極上和牛
2025-03-21 257 瀏覽
今次同露比食咗Level 5嘅 「澳洲極上和牛 + 海鮮放題」,當晚食仲送多30分鐘,姐係食足 150分鐘,鄭叻當晚6點鐘入座,8點鐘Last Order,食到8點半,勁爽!!!滿足到食完要行下商場散步🤪。牛気啱啱做緊十周年推廣,所以只要惠顧Level 5 或以上級別嘅放題套餐,就可以免費升級 「日本和牛牛肩胛肉眼」!!。。今次係家姐請食飯,兩個人埋單大約係$500 一人,唔算特別平,正正常常。。澳洲極上和牛 同 澳洲穀飼黑安格斯牛就相對實淨少少,肉味都幾濃郁~。十周年限時推廣仲提供以下限時菜式:📌送酒一流嘅辣酒煮黃金螺📌瑤柱XO醬同海鮮醬等人氣醬料📌滋潤養顏嘅桃膠雪蓮子燉銀耳📌蛋香濃郁嘅雞蛋仔口味雪糕。而另外,其實Level 5 放題套餐嘅食物都好豐富!!!! 等鄭叻同大家分享:📌澳洲極上和牛(Australian Deluxe Wagyu Beef)📌澳洲穀飼黑安格斯牛(Australian Grain-fed Black Angus Beef)📌SRF 美國極黑牛 (US SRF Beef)📌特選牛小排 (Supreme Beef Short Rib)📌PRIME 美國肩胛肉眼、
今次同露比食咗Level 5嘅
「澳洲極上和牛 + 海鮮放題」,
當晚食仲送多30分鐘,姐係食足 150分鐘,
鄭叻當晚6點鐘入座,8點鐘Last Order,
食到8點半,勁爽!!!
滿足到食完要行下商場散步🤪

牛気啱啱做緊十周年推廣,
所以只要惠顧Level 5 或以上級別嘅放題套餐,
就可以免費升級 「日本和牛牛肩胛肉眼」!!

今次係家姐請食飯,兩個人埋單大約係$500 一人,
唔算特別平,正正常常。

澳洲極上和牛 同 澳洲穀飼黑安格斯牛
就相對實淨少少,肉味都幾濃郁~

十周年限時推廣仲提供以下限時菜式:

而另外,其實Level 5 放題套餐嘅食物
都好豐富!!!! 等鄭叻同大家分享:
📌澳洲極上和牛
📌澳洲穀飼黑安格斯牛
📌SRF 美國極黑牛 (US SRF Beef)

📌PRIME 美國肩胛肉眼、穀飼牛肩肉
(US Prime Chuck Eye, Grain-fed Beef Chuck)
📌牛骨髓 (Beef Bone Marrow)
📌日本赤雞 雞爽肉、精選雞腿肉
(Japanese Satsuma Chicken Neck Meat,
Selected Chicken Thigh)
📌特選豚肉 (Selected Pork)
📌原隻鮑魚、特選海鮮
(Abalone, Selected Seafood)
📌日本帆立貝、挪威三文魚刺身
(Japanese Scallop, Norwegian Salmon Sashimi)
📌花膠、青口、大海蝦、墨魚滑
(Fish Maw, Mussel, King Prawn, Cuttlefish Paste)
📌脆鯛魚片、爽脆水魷
(Sliced Sea Bream, Squid)

罐裝飲品嘅選擇都幾特別幾多元化,仲有無糖嘅罐裝茶飲。

甜品有小泡芙,迷你cheesecake,全部都係一口size,可以試多幾款。

外面仲有各種各樣嘅蔬菜同埋丸類可以拎。

熱食方面仲有關東煮,可以即拎即食!

牛気 - 荃灣分店
📍地址:荃灣大河道98號如心廣場二期一樓104號舖
2025-02-10
  • 日本和牛牛肩胛肉眼
2025-03-17 271 瀏覽
今日同朋友經過如心廣場,見到寫住牛氣十週年牛氣充天,原來係日式火鍋放題,見到都幾吸引,佢地有幾個餐,我地叫咗level 4,呢個level都幾多野食,有prime嘅美國牛,有刺身,有海鮮。SRF同Prine嘅美國牛都幾靚,充滿油花,脂肪分佈均勻,食落好淋滑,重牛味,入口即溶,呢個level都有幾多款嘅牛可以任食。除咗QR code落單之外,出面仲有好多菜,好多丸,有熟食,關東煮都有,仲有多款飲品選擇。

見到牛気做緊10週年優惠,出左一系列牛氣沖天活動,食lv5以上嘅餐有得免費升級食鹿兒島和牛牛肩胛肉眼,仲要係係無限追加,即刻心心眼book位😍😍今日去荃灣分店,分店限定仲免費送多30分鐘食,可以食足150分鐘,慢慢嘆~▪️澳洲極上和牛+海鮮放題$438/位試左期間限定嘅味增海老鹽湯,一黎到已經聞到好香蝦鮮味,免費升級嘅日本和牛肩胛肉眼切得好薄,同埋較細片,入口即溶。原本個餐嘅澳洲和牛都幾嫩,較瘦海鮮有鮑魚、帆立貝、花膠、大蝦、魷魚、墨魚滑等等食,鮑魚洗得幾乾淨,口感爽口新鮮三文魚都係任食個人覺得必食嘅仲有佢嘅手打黃金蝦丸,將鹹蛋釀左入蝦丸入面,邪惡🤤🤤自助區有其他火鍋配料可以揀,仲有少量熱食如關東煮🍢、咖喱魚蛋同牛肉飯等等,推薦試下懷舊港風嘅雞蛋仔味雪糕,有啲似窩夫嘅味道,出面未見過,幾特別呢個餐仲包啤酒同清酒任飲,啱晒一班朋友黎任飲任食堂食影張相tag番牛気社交平台 仲送牛氣御守做禮物💝好有心思,又食又拎😚

▪️澳洲極上和牛+海鮮放題$438/位

三文魚都係任食
呢個餐仲包啤酒同清酒任飲,啱晒一班朋友黎任飲任食

呢排適逢牛気十周年 打邊爐仲送御守 新一年有個御守保平安😙 牛気充天勁多款牛牛 自助區仲有埋牛丼牛牛 全牛宴超正😝😝我地叫左level 4套餐因為比較鍾意食瘦啲嘅牛 SRF同安格斯都係比較瘦又牛味濃嘅牛牛😎仲有多啲海鮮食🥩Level 4 澳洲穀飼黑安格斯牛+SRF美國極黑牛+海鮮放題($338)🥓肉肉澳洲穀飼黑安格斯牛SRF美國極黑牛朋友最鍾意SRF 貪佢夠瘦又夠牛味 睇油花都知佢嘅肥瘦均勻 黑安格斯比較少見 食落比SRF更香同有口感 所以叫level 4都好值得🤓🦪海鮮日本帆立貝挪威三文魚刺身花膠大海蝦墨魚滑脆鯛魚片打邊爐都總會想食啲刺身調劑下 呢度除左三文魚刺身之外 仲有幾款迷你丼 明太子三文魚同埋拖羅蓉等等 都好開胃 海鮮方面蝦同帆立貝都非常大隻 女仔仲有花膠養一養顏😝🍕自助區本地菜玫瑰椰子雪燕蛋撻雞蛋仔味雪糕必須先讚呢個撻 極出色 估唔到真係做到玫瑰味 細細個 食幾個都得😙甜品方面仲有雞蛋仔雪糕 都好得意 第一次見 😉本地菜不嬲係牛気特色 超多本地農耕特色菜 非常出色!
呢排適逢牛気十周年 打邊爐仲送御守

🥩Level 4

澳洲穀飼黑安格斯牛+SRF美國極黑牛+海鮮放題($338)

🥓肉肉

🍕自助區

本地菜

玫瑰椰子雪燕蛋撻

雞蛋仔味雪糕

本地菜不嬲係牛気特色 超多本地農耕特色菜 非常出色!
餐廳門口睇落細,原來入邊咁深咁大,而且真係坐得幾舒服,位置都幾闊落。當日俾咗四人卡位我哋,成張枱都可以放到好多食物,可以瘋狂地叫好牛肉!中庭亦有自助吧,熟食同埋甜品都好多款,趁住牛気10週年,今次試咗佢level 4 澳洲穀飼黑安格斯牛+SRF美國極黑牛放題+海鮮放題!!今次叫咗蕃茄湯底 ,所有嘅材料放入去都掛到濃濃嘅蕃茄湯汁,特別推薦佢嘅澳洲穀飼黑安格斯牛,一啲都唔韌,而且一口嚟講啱啱好,唔會好快就食飽,而雞肉同魚肉亦都好滑,個人覺得竹笙蝦滑亦都好特別,可以叫好多條都食唔厭!佢個海鮮拼盤 材料都好足夠,包括大虎蝦,日本帆立貝,青口,水魷,海參,魚片,墨魚滑,樣樣嘢都係我嘅至愛,大虎蝦食得出好新鮮,爽口彈牙!另外想推介喺個花膠,以為係好流嗰啲,點知其實都幾有膠質,一啲都唔薄,有少少厚度,我都食咗四五隻!另外,唔同嘅限定小食包括燒生蠔正常水平,食咗兩隻就夠皮!北海道馬鈴薯牛肉餅都炸得幾香口。最後,食埋個甜品:豆腐花,芒果布甸,自製吱吱雪糕,有香蕉乾肉配料,又幾match ,整體來講,食完有大滿足既感覺,開心👍🏻👍🏻

今天下午 ,我們去到荃灣如心廣場二期1樓牛気午餐。餐廳正是牛氣十週年, 我們選擇了牛氣沖天的LV4黑安格斯牛和SRF極黑牛海鮮放題,搭配昆布湯底,讓人十分期待。放題的選擇非常豐富,包括了澳洲穀飼黑安格斯牛、SRF美國極黑牛、特選牛小排等多種牛肉,還有PRIME美國肩胛肉眼和穀飼牛肩肉,真是牛氣沖天的天堂。海鮮方面,我們品嚐了新鮮的日本帆立貝、挪威三文魚刺身,還有花膠和大海蝦,味道鮮美,讓人陶醉。除了這些美味,還點了鮮柚楊枝甘露和黃金蒜香生蠔,讓整餐更添風味。服務人員的態度也非常好,讓我們感受到賓至如歸的感覺。這次的午市放題真是值得稱讚,讓我們享受了一個愉快的用餐時光!

今天下午 ,我們去到荃灣如心廣場二期1樓牛気午餐。

2025-02-13
2 分鐘 (堂食)
  • LV4黑安格斯牛和SRF極黑牛海鮮放題