2025-06-17
屋企人是晚話想要打邊爐~無問題~馬上訂位😎😎餐廳位於屯門市中心商場入面~非常易搵~我哋揀咗呢間連鎖火鍋放題店~一人一鍋任飲任食唔使煩😆👌🏻.入座前先揀好套餐及湯底~我哋選擇咗🌟極品牛肉眼餐(平日晚市$199@成人)(另加一)~鍋底分別要咗✨博多美人骨膠原雞白湯 +$10 及✨麻辣鴨血湯+$10~闊落卡位坐得夠哂舒服!!(店員仲提醒話如人均消費滿$250更可享有仼食3小時嘅優惠🤫).首先我哋掃碼落單點咗火鍋必須有嘅牛肉先🐂最推薦嘅有肥美嘅✨星級牛肌腹 & 牛肉味濃郁嘅✨精選牛肩胛;多款日式小吃 如:✨枝豆、✨炸蟹鉗、✨日式章魚燒、✨洋蔥圈、✨炸蠔、✨日本一口炸芝士、✨紫金地瓜丸 等等等等~可口又止口癮;當然仲有其他肉類及配料;再出自助區揀選自己鍾意食嘅✨蔬菜(菇類,菜類…)、✨火鍋料(丸類,麵食…)、✨壽司(三文魚,鰻魚,魷魚,腐皮壽司都有…)、✨前菜(沙律,涼拌…)、✨甜品(爆谷,雪糕,泡芙…)、✨飲品(汽水,茶飲,果汁…)等等~想飲番杯仲有得另外追加叫生啤🍺開心吓~整體每位都係二百零蚊左右~係幾抵食😀🫰🏻.#牛摩 #放題 #任食 #打邊爐 #優惠 #火鍋 #wagyumore #wa
#牛摩 #放題 #任食 #打邊爐 #優惠 #火鍋 #wagyumore #wagyumoreplus