2011-04-09
本身冇話特別諗住去食~ 又唔係特別喜好串燒~不過路過時見到有個充滿和藹笑容嘅老伯(間鋪嘅老闆+廚師)叫人去試下佢地d炸雞, 仲放左好多出黎(大大粒)俾人試食, 就係因為咁嘅原因我就俾佢吸引左去幫襯啦(相信大家有經過吉G島o個d試食都會知...一般俾你試食除左份量小到你睇唔到..仲有就係o個種質疑你係咪呃試食嘅眼光係幾難受)o講番d野食, 味道唔係特出, 牛舌有d過咸, 而招牌炸雞呢, 個味道好得意, 你想像下用鮮雞做成嘅麥樂雞就o岩啦~ 好味嘅! $10一杯都幾抵~ 最緊要你感受到佢賣得用心, 你又食得開心, 淨係呢份感覺都好值得去試下~依家連鎖快餐店當道, 有d隨便開就話自己賣正宗日本菜嘅店林立之際, 多d支持下呢d小店, 等佢地有生存空間真係好重要~ 呢間就係其中一間值得支持下, 有心機經營嘅小店之一