2023-07-15 490 瀏覽
中午食lunch 會有定食/放題燒肉我一個人食當然食定食,叫完你入去之後無人會再理你⋯⋯你要不斷舉手🙋‍♀️ halo hi 佢地先會黎問你做咩點菜無menu 無比QR code,都係要主動問當點完菜,係包左一枝飲品而你唔問佢又真係唔會話你知要對面自己拎haha但野食係好食,鐵板牛肉飯👍👍仲叫左個餃子🥟 外脆內軟雖然幾十蚊好似唔好甘高要求,但我本身都幾想試下個燒肉,最後比個服務嚇親其實全自助我都ok,不過寫到明我就會自在啲,唔洗下下舉手問
中午食lunch 會有定食/放題燒肉
我一個人食當然食定食,叫完你入去
之後無人會再理你⋯⋯
你要不斷舉手🙋‍♀️ halo hi
佢地先會黎問你做咩
點菜無menu 無比QR code,都係要主動問
當點完菜,係包左一枝飲品
而你唔問佢又真係唔會話你知要對面自己拎haha

但野食係好食,鐵板牛肉飯👍👍
仲叫左個餃子🥟 外脆內軟

其實全自助我都ok,不過寫到明我就會自在啲,唔洗下下舉手問

2023-07-14
$89.5 (午餐)
2023-07-14 521 瀏覽
同事升職請食飯,帶左我黎呢間燒肉放題既餐廳,餐廳係isquare,地點超級方便 餐廳環境相當之好,每張枱都係一個大卡位,夠晒地方放食物佢呢度嘅燒肉放題餐,仲要係冇限時嘅,可以瘋狂食佢嘅日本和牛同澳洲和牛,啲和牛真係咪講笑,完全係入口即化☺️真係食多幾塊就已經可以翻本🫡另外佢哋嘅牛舌同牛肩肉都好正!食牛食得唔夠皮嘅話,仲有豬同埋羊食,都非常之高質!除咗肉之外,佢哋仲有海鮮任燒,啲海蝦非常之彈牙呢🤤最正嘅係佢哋仲有刺身壽司,仲有一啲炸物同天婦羅、烏冬拉麵等🤓出面仲有小食,雪糕甜品同嘢飲,真心十分滿意👍🏻

餐廳環境相當之好,每張枱都係一個大卡位,夠晒地方放食物

除咗肉之外,佢哋仲有海鮮任燒,啲海蝦非常之彈牙呢🤤

2023-07-10
2023-07-09 503 瀏覽
同姪女食飯緊係要食好野,今次揀左燒肉放題,麻麻地食放題既我,今次我覺得大滿足🥰 而且食物選擇也頗多😆首先食了刺身😌 三文魚,希靈魚,甜蝦,新鮮!而且大塊!大隻!厚切! 姪女一次過食10隻甜蝦😂🤣 她說:yummy x100跟住仲有燒海鮮,大蝦及魷魚都是不可缺少,燒大蝦我們加上鹽,是正宗的鹽燒大蝦🤪 開始食重點「燒肉」 當然揀的都是和牛為主😌「日本和牛肉眼」「日本和牛西冷」肉質柔軟,而且油脂分布平均,我同姪女食唔停口🤣還有其他熟食,天婦羅🍤 南瓜🎃 芝士薯餅等..連烏冬麵都有😚完美的句號是,要食埋燒菠蘿,他是新鮮的,不是罐頭🥰 燒至外層小小燒召,菠蘿出水,正呀🥹備註:🔺電子下單,方便快捷!不過出面仲有食物可取,唔好忘記😜🔺緊記先訂位,先可確保即時有位😉🔺movenpick雪糕,只可揀一次!最尾緊記要食🤭

開始食重點「燒肉」 當然揀的都是和牛為主😌

備註:
🔺電子下單,方便快捷!不過出面仲有食物可取,唔好忘記😜
🔺緊記先訂位,先可確保即時有位😉
🔺movenpick雪糕,只可揀一次!最尾緊記要食🤭

2023-07-08 350 瀏覽
抵食lunch 燒肉放題-燒肉牛蔵Fb:下一站豬欄; IG@Pig7station平時經過都一直好想試呢間😍終於lunch過黎食放題,係星期六黎,估唔到仲有discount,1個人$300有找,仲可以食到4點🤩自認大胃王就好抵食🤣牛肉overall 都唔錯,當然不及和牛級,不過呢個價錢CP值算高,飲品選擇唔算太多,甜品普通😅炸榴槤Encore 左好多次🫢最後每人有一件Movenpick 雪糕,真係飽到🤪
抵食lunch 燒肉放題-燒肉牛蔵
Fb:下一站豬欄; IG@Pig7station

2023-07-07 315 瀏覽
放假去食好嘢,搵到呢間無限時嘅燒肉放題店,仲要係有得食日本黑毛和牛,勁正勁抵,啱晒我同男朋友兩個牛魔王。一坐低首先食咗啲刺身,我哋食咗油甘魚、吞拿魚、三文魚、甜蝦,全部都新鮮,質素唔錯。我哋仲試咗火焰海膽玻璃蝦壽司同埋帶子壽司,其中帶子壽司好正,大大粒帶子,新鮮又鮮甜,之後我哋有再encore😋跟住就開始食燒肉,我哋專攻日本和牛😆我哋食咗幾round日本和牛肉眼😋,油脂豐富,牛味濃郁,肉質未知等於入口即溶,但係完全冇渣冇筋👍🏻牛舌片厚度適中,爽得來唔會硬,咬下咬下仲有好多肉汁添😍其他肉類我哋仲試咗羊安、米澤豚西冷,我就覺得普普通通,都係和牛好食啲😆海鮮方面,我哋就食咗大扇貝、大蝦、多春魚。其中最鍾意大扇貝,連殼嘅扇貝放咗粒牛油,放喺鐵網上面燒,唔睇住啲汁吱吱聲,又香又鮮味😋熟食方面,我哋叫咗炸大蝦、炸榴槤波波、免治雞肉棒,炸物都唔錯👍🏻炸蝦粉唔會厚,外脆內嫩😋榴槤波波香脆煙韌,齒頰留香😍免治雞肉棒啖啖肉,而且有少少雞軟骨,口感豐富。食咗咁多肉都要食啲蔬菜,我就鍾意食呢個雜菜豆腐粉絲鍋,可以解解燒肉嘅油膩,佢果湯仲幾好飲,甜甜地嘅日本醬油味👍🏻仲有牛油金菇同埋炒雜菇都好好味,有錫紙兜裝住

牛舌片厚度適中,爽得來唔會硬,咬下咬下仲有好多肉汁添😍

食咗咁多肉都要食啲蔬菜,我就鍾意食呢個雜菜豆腐粉絲鍋,可以解解燒肉嘅油膩,佢果湯仲幾好飲,甜甜地嘅日本醬油味👍🏻仲有牛油金菇同埋炒雜菇都好好味,有錫紙兜裝住燒乾淨企理。

甜品方面,每人有一杯Movenpick雪糕😍,另外喺自助區都有一啲簡單嘅甜品同埋各款韓國雪條、甜筒、雪糕杯同埋雪米糍。

2023-07-06 273 瀏覽
這間食肆一直在個人收藏系列之中,今晚路過,便來這裏進食晚餐。這裏的裝修很有日本風格,地方寬敞。和牛放題$558 ,連刺身壽司。飲品除了汽水之外,還有很多不同的飲品選擇。甜品方面:有自家製的糕點。雪糕雪條都是任吃的, Movenpick在手機內,每人只有一杯。拼盤內有日本和牛肉眼、紐西蘭牛肋條、羊安、西班牙黑毛豬腩、西班牙黑毛豬西冷。當然以日本和牛肉眼的脂肪和牛肉味味道最為吸引。之後集中在日本和牛肉眼追加多碟,應該已經可以回本。海老,海蝦肉質鮮甜,爽口彈牙。放在燒烤爐上看到外殼變成橙色,蝦身收縮,便可進食。三文魚、油甘魚、甜蝦 ,三款刺身,非常新鮮,因個人口味,追加多碟油甘魚和甜蝦,因為兩者比較鮮甜。火焰海膽玻璃蝦壽司,海膽經過火炙之後,和玻璃蝦連成一體,味道特別。帶子壽司,帶子鮮甜美味,如果有帶子刺身,可能會再加多碟。😍😍😍😍😍豆腐雜菜鍋,吃完牛肉之後,吃些蔬菜,可以平衡油膩感。鹽味枝豆,枝豆爽脆可口。
這裏的裝修很有日本風格,地方寬敞。

和牛放題$558 ,連刺身壽司
飲品除了汽水之外,還有很多不同的飲品選擇。

甜品方面:有自家製的糕點。

豆腐雜菜鍋,吃完牛肉之後,吃些蔬菜,可以平衡油膩感。

鹽味枝豆,枝豆爽脆可口。

同朋友去食生日飯,因為朋友勁鍾意食日式燒肉,所以就嚟咗呢間日式燒肉放題度食飯🤗我哋就揀咗A5和牛放題,除咗有日本A5和牛食之外,仲有澳洲和牛提供,可以話係超級多肉類選擇除咗肉類之外,仲有海鮮,刺身,壽司,炸物,和食,小食同埋甜品選擇,另外設有自助區俾你知行攞食物,有蔬菜,沙律菜等等😊大部份肉類都係冇經過醃製既,但係咁樣先食到肉質嘅鮮味,同埋一塊靚嘅牛肉根本唔需要任何醃製已經好好味了。刺身非常新鮮,份量亦都係隨你喜歡食幾多就叫幾多,所以如果鍾意食刺身嘅你就真係唔好錯過了

除咗肉類之外,仲有海鮮,刺身壽司,炸物,和食,小食同埋甜品選擇,另外設有自助區俾你知行攞食物,有蔬菜,沙律菜等等😊

2023-06-27
‪和牛燒肉無限時放題🐂🥩餐廳有快閃優惠 人均 $268(另設加一).首先是每台一客的頭盤有西冷、肉眼、牛舌等🐂之後也可繼續追加這幾款另有豬肉雞肉海鮮等🐖🐓🦐不過嚟食燒肉當然食多啲牛啦🤤!頭盤之後追加的肉一樣咁靚多雪花❄️!雖然和牛不是最高級別但肉貿嫩滑 牛味都算重!👅不過可能係咁岩 第四五輪肉都比較肥🥺還有多種甜品任食可是味道一般另外有各種牌子雪糕雪條都係任食每人亦會送一杯Movenpick雪糕🍨整體來說✨性價比極高✨.📍 燒肉牛蔵 (尖沙咀)尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場7樓701號舖♡ ••┈┈┈┈┈┈┈┈•• ♡#香港 #美食 #香港美食 #打卡 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodstagram #foodie #food #foodblogger #foodstagram #いいね返し #フォロー募集 #l4l #TFLers #instagood #like4like #hkig #hkiger #燒肉 #燒肉放題 #燒肉牛蔵 #和牛 #放題 #尖沙咀美食 #尖沙咀 #任食 #日本餐

和牛燒肉無限時放題🐂🥩
餐廳有快閃優惠 人均 $268(另設加一)
首先是每台一客的頭盤有西冷、肉眼、牛舌等🐂

之後也可繼續追加這幾款
另有豬肉雞肉海鮮等🐖🐓🦐
不過嚟食燒肉當然食多啲牛啦🤤!
頭盤之後追加的肉一樣咁靚多雪花❄️!

雖然和牛不是最高級別
但肉貿嫩滑 牛味都算重!👅
不過可能係咁岩 第四五輪肉都比較肥🥺

還有多種甜品任食可是味道一般

另外有各種牌子雪糕雪條都係任食
每人亦會送一杯Movenpick雪糕🍨

整體來說✨性價比極高✨
📍 燒肉牛蔵 (尖沙咀)
♡ ••┈┈┈┈┈┈┈┈•• ♡
2023-06-25
  • 和牛
2023-07-03 230 瀏覽
星期六晚黎咗尖沙咀牛藏食燒肉放提😋餐廳位於isquare 7/F(建議搭𨋢會快啲上到去🤣)前幾日預先book咗位嘅關係,當日早咗十分鐘去到,職員話執埋張枱就入得。見到有客人想walk-in,前枱話當晚已無晒walk-in位😳建議想喺繁忙時段食嘅最好提前book定位!我地7:30pm入坐,可以食到10:00pm,9:30 last order。星期六晚計埋加一$427 p.p. 餐廳坐位舒服,好似坐係一個個包箱入面咁。依間燒肉主打澳洲和牛,每枱可以嗌一客和牛拼盤,應該係俾人打下卡咁🤣可以嗌嘅牛肉包括:和牛西冷、和牛肉眼、和牛牛筋肉、CAB牛肋骨、牛舌片、牛板腱、手切牛小排同醬汁牛仔骨。個人試過咁多款之後覺得西冷同肉眼最好食醬汁冇乜選擇,餐桌旁邊有鹽、辣椒粉同七味粉,我就係出面凍櫃拎咗檸檬角,檸檬汁點肉解下油膩感出面自助bar都有啲蔬菜、沙律、菇類、凍餅、雪糕同埋幾款熟食(炒飯、咖喱魚蛋、司華力腸同炸春卷)熟食選擇比較少,不過黎得燒肉都無乜人會特登食熟食ga la🤣雪糕有牛奶公司雪糕杯、雪米糍、韓國生果味雪條等。每人都可以嗌一杯movenpick總括而言,餐廳環境乾淨舒適,職員主動有禮收碟

澳洲和牛拼盤

總括而言,餐廳環境乾淨舒適,職員主動有禮收碟收得快,除咗有少少貴之外無乜好挑剔😌如果想平啲食到燒肉放提可以揀星期一至四黎食,午市仲有八折添!

2023-07-02
澳洲和牛拼盤
2023-06-26 278 瀏覽
今天朋友話想食燒肉牛蔵,餐廳面積頗大,卡座椅舒適掛有吊燈,環境舒適和諧。我們選左無限時A5和牛燒肉日式放題$638/位, 真正可以慢慢嘆,用QR code落單方便快捷。燒肉類⋯必選日本A5和牛:肉味香濃,入口即溶。日本A5和牛西冷:薄切雪花靚,色澤鮮明肉味香濃,入口即溶。羊架:肉質嫩滑不羶,超正👍👍豚肉:夠入味,不過鹹。雞柳:雞肉嫩滑味道不錯。牛舌:軟腍可口。八爪魚、鮮魷、扇貝、蝦🦐⋯很新鮮又甜,值得推介刺身:帆立貝, 很新鮮又甜真美味。油甘魚、三文魚,油香肉滑。甜蝦,新鮮味甜。壽司🍣,肉厚切,選擇多。炸物:天婦羅炸蝦🍤、蟹肉薯條🦀️、蕃薯片🍠、榴槤波、紫薯波⋯鬆脆可口。自助區:菠蘿🍍、菇類、雪糕🍦、雪條、泡芙、布甸🍮、雪米糍,⋯飲料區:汽水、茶類、無糖飲料⋯每人只可選一款Movenpick雪糕🍦。燒肉牛蔵尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場7樓701號舖

燒肉類⋯
必選日本A5和牛:肉味香濃,入口即溶。
日本A5和牛西冷:薄切雪花靚,色澤鮮明肉味香濃,入口即溶。
羊架:肉質嫩滑不羶,超正👍👍
豚肉:夠入味,不過鹹。
雞柳:雞肉嫩滑味道不錯。
牛舌:軟腍可口。
八爪魚、鮮魷、扇貝、蝦🦐⋯很新鮮又甜,值得推介

刺身
帆立貝, 很新鮮又甜真美味。
油甘魚、三文魚,油香肉滑。
甜蝦,新鮮味甜。
壽司🍣,肉厚切,選擇多。

飲料區:汽水、茶類、無糖飲料⋯

每人只可選一款Movenpick雪糕🍦。

燒肉牛蔵
尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場7樓701號舖
朋友鐘意食日本燒肉,心心念念於是帶佢黎到尖沙咀國際廣場7樓的「燒肉牛蔵」大快朵頤。餐廳🍴裝潢非常有格調、用上石磨水泥牆做隔板,設有卡位雅座,私隱度高。我地簡左午市放題每位HKD 558 ,無限時A5日本🇯🇵和牛,多款肉類🥩、蔬菜🥬、刺身、熟食🍲、飲品🥤同雪糕🍦提供。肉類🥩: 基本上雞牛豬羊咩都有,當然回本位係食和牛同澳洲牛。先黎一份日本和牛西冷同肉眼,切得薄身,雪花紋超靚,肥瘦相勻。色澤均勻,切得薄薄的,燒一燒就食得,牛肉味極香濃,入口即化。出色!豬肉醃得好入味,油脂溢出,燒得耐點變豬肉干咁,仲提供埋醬油、七味粉同辣椒粉調味。雞柳同雞翼亦都吾錯,甜甜地。海鮮🦐:大推海老,燒到半熟再加點鹽,新鮮爽彈,仲有帆立貝好清甜,肉質一梳梳,又點少得魷魚🦑呢,獨有香氣,整體所有海鮮好新鮮。刺身🐟:厚切三文魚,肉質厚實,豐腴軟糯。甜蝦新鮮夠曬軟糯,追加。希靈魚甜得黎,魚籽部分好有口感。炸天婦羅🍤:炸冬菇炸粉不厚,仲保持到水份,不錯,仲有榴連炸彈同芋丸波波,做甜點一流。熟食方面吾想燒蔬菜咁乾,嗌左個豆腐雜菜煲,有味淋做湯底無輸,熱辣辣。甜品🍮: 自助吧有小蛋糕仔,仲有各式各樣的雪條,每人仲可以有一客MO

甜品🍮: 自助吧有小蛋糕仔,仲有各式各樣的雪條,每人仲可以有一客MOVENPICK作結。

總結:
食到棒住個肚走 和牛肉質高質回本位高
多元化食物種類 大滿足
2023-06-21 179 瀏覽
午市定食餐牌睇落選擇都多,價錢平,但質素好一般。揀左個照燒雞扒炒烏冬定食。雞扒同烏冬分開上,雞扒口感就偏乾,淋面嘅燒汁就甜甜地。而炒烏冬嘅份量就正常,但係唔知係咪烏冬唔新鮮定係放耐咗,食落去有陣酸味。 而隨餐有個麵豉湯,比平時飲開嘅味道偏淡,飲落有少少唔知係薑味定檸檬味。兩者都同麵豉湯陣味唔係好夾。 而且定食都配一罐飲品,飲品嘅選擇都多。

朋友之前介紹我一定要食燒肉牛蔵,今晚經過尖沙咀, 就即興入去食晚飯。 餐廳位於尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場7樓701號舖, 店內環境舒適,燈光柔和,仲可以有無限時A5和牛燒肉日式放題(每位$638)🤩 , 平時好多放題都會有限時的, 所以今次可以慢慢嘆了☺️。 坐低不久首先出去看看自助區😁,有熟食、各款飲品、甜品和雪糕雪條等等, 見到有咖哩魚蛋,我立即攞了幾粒, 咖哩味香濃又彈牙🤤。 然後再用q r code落單, 有很多款不同的燒肉,和牛、米澤豚、羊安、鷄肉、海鮮、 豚肉腸、骨付雞肉、刺身、 壽司、炸物、 烏冬和鍋類等等, 我超推介日本A5和牛🥩, 肉質香濃,入口即溶,又夠軟腍👍🏻。 還有幾款我比較喜歡的,羊安🍖肉質嫩滑, 喜歡吃羊的不要錯過。骨付雞肉啖啖肉,大人細路都會喜歡吃。 海鮮類就一定要點帆立貝, 鮮甜美味。 刺身和壽司亦不錯, 推介油甘魚。炸物,我喜歡蟹肉薯餅, 非常香口。 泡菜湯烏冬和蕃茄湯烏冬🍜都值得一試, 湯底熱辣辣,烏冬又彈牙。 還點了豆腐雜菜鍋🥘, 清清地又可以中和番肉類的膩。 最後記得留肚食Movenpick雪糕, 每人可以點一款🍦。 整體性價比高,
日本A5和牛

坐低不久首先出去看看自助區😁,有熟食、各款飲品、甜品和雪糕雪條等等, 見到有咖哩魚蛋,我立即攞了幾粒, 咖哩味香濃又彈牙🤤。 然後再用q r code落單, 有很多款不同的燒肉,和牛、米澤豚、羊安、鷄肉、海鮮、 豚肉腸、骨付雞肉、刺身壽司、炸物、 烏冬和鍋類等等, 我超推介日本A5和牛🥩, 肉質香濃,入口即溶,又夠軟腍👍🏻。 還有幾款我比較喜歡的,羊安🍖肉質嫩滑, 喜歡吃羊的不要錯過。骨付雞肉啖啖肉,大人細路都會喜歡吃。 海鮮類就一定要點帆立貝, 鮮甜美味。 刺身壽司亦不錯, 推介油甘魚。炸物,我喜歡蟹肉薯餅, 非常香口。 泡菜湯烏冬和蕃茄湯烏冬🍜都值得一試, 湯底熱辣辣,烏冬又彈牙。 還點了豆腐雜菜鍋🥘, 清清地又可以中和番肉類的膩。 最後記得留肚食Movenpick雪糕, 每人可以點一款🍦。
日本和牛肉眼

泡菜湯烏冬

蟹肉薯餅

Movenpick

整體性價比高
, 無限時已經係一個好好的賣點
, 再加上有日本A5和牛, 絕對是番本的放題

泡菜湯烏冬
蟹肉薯餅
Movenpick
2023-06-17 290 瀏覽
另一半好鍾意食燒肉,趁住假期,特登帶佢黎位於尖沙咀isquare 嘅「燒肉牛藏」。放題款式選擇好多,唔同價錢有唔同嘅食物組合,我地揀左每位$638嘅無限時A5和牛燒肉日式放題,肉類、蔬菜、刺身、熟食、飲品同甜品咩都有。自助區有各式各樣嘅飲品,有糖無糖有氣無氣樣樣齊,除此之外仲有少量蔬菜同甜品。頭盤/和牛頭盤/肉類:先上檯嘅係頭盤同和牛頭盤,值得一讚係會label 住肉類名稱,咁喜歡啲咩都可以encore。我地個餐有各款肉類,豬牛雞羊樣樣齊。和牛款式算多,包括日本A5和牛肉眼同日本A5和牛西冷,切得薄身,雪花紋超靚,肥膏偏少,色澤都唔錯,切得薄薄地嘅佢地,燒一燒就食得,牛肉味極香濃,入口即化。豬肉醃得好入味,唔會太鹹,雞柳同雞翼亦都非常出色。相比起肉類,我自己較喜歡海鮮,海老、八爪魚仔、鮮魷魚等等全部都好新鮮,入口鮮甜,值得一讚。蔬菜方面,茄子、粟米同菇相當唔錯,好嘅地方係店方無預先加入牛油,客人喜歡先自己落。熟食方面只係試左雞肉串同忌廉蟹肉餅,忌廉蟹肉餅即叫即整,上檯時熱辣辣,入口creamy,好好味。不過個人其實唔太喜歡燒蔬菜,覺得會太乾,所以都叫左個豆腐雜菜鍋,有好多菜、豆腐同粉絲

頭盤/和牛頭盤/肉類:

不過個人其實唔太喜歡燒蔬菜,覺得會太乾,所以都叫左個豆腐雜菜鍋,有好多菜、豆腐同粉絲,兩個人share 食剛剛好。

甜品方面有蛋糕、泡芙、布丁同普通雪糕同雪米糍,至於movenpick 雪榚就限一人一杯,要用app 落單。

2023-06-11 468 瀏覽
燒肉牛蔵尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場7樓701號舖Shop 701, 7/F, iSquare, 63 Nathan Road, Tsim Sha Tsui男朋友愛吃和牛燒肉,我自己喜歡食豬同雞,任食計下來比散點更化算的。無限時,和牛燒肉及刺身壽司,人均$400ORDER 好要那餉SET,很快就瑞來一大盤牛肉, 有唔同部位的,海鮮有魷魚、多春魚、青口、三文魚骨和帆立貝等,數款甜品,包括芝士餅、朱古力布朗尼及芒果布丁,點放題是包含一杯Movenpick雪糕, 我當然會把QUOTA 留比雪糕。要一讚的地方是沒有限時間, 慢慢燒享受, 有時食飯最怕未食完, 已經比人催埋單同交檯, 舒舒服服唔洗睇住個時間趕住走。#香港旅行 #香港探店 #香港美食 #hkfood #hkfoodie #hktravel #yummy #foodporn #delicious #cuisine # #restaurant #dining #打卡 #網紅餐廳 #dinner #BBQ #燒肉牛蔵
燒肉牛蔵
尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場7樓701號舖

海鮮有魷魚、多春魚、青口、三文魚骨和帆立貝等,