2023-08-15 617 瀏覽
好耐冇同肥豬食過燒肉啦🤭見本陣出咗個「芝士x辛辣系列燒肉口味」就趁放假去試吓啦🥳哩個芝士x辛辣系列有牛肋肉、牛脊肉、豚腩肉、豬頸肉、雞腿肉🧀🌶️ 將燒好嘅肉肉點落溶化咗嘅芝士🧀️首先食到芝士嘅香,再之後浸出香辣嘅味道,真係好有層次😙「芝」味十足啊🤤另外仲章魚燒同埋鯛魚燒😆加上滿滿嘅芝士口感好豐富啊😉除左芝士x辛辣系列,日本產黑毛和牛特選三品盛合同澳泖產和牛五品盛合都不能錯過🐮 牛肉味香濃有嚼口👍🏻鍾意食牛嘅你一定鍾意🫶🏻我地order嘅極上和牛燒肉放題套餐人係包Asahi生啤😙 燒肉加啤酒🍻簡直係人間一樂也🍻食飽飽可以去夏日清涼甜品區度夾啲生果食,仲有椰果、白玉同抹茶布丁做配料🍮最係仲有Häagen-Dazs雪糕做甜品😆 真係大滿足啊😌

另外仲章魚燒同埋鯛魚燒😆加上滿滿嘅芝士口感好豐富啊😉

除左芝士x辛辣系列,日本產黑毛和牛

最係仲有Häagen-Dazs雪糕做甜品😆 真係大滿足啊😌
平日下班後6:30去到已經座無虛席,而且還開始排隊,果真厲害!100分鐘 #燒肉放題 有三個價位級數,我和朋友選的是中價位的豪華燒肉放題(成人$339,小童$169;另設加一)😜🥩燒肉燒肉的選擇令人花多眼亂,包括稀少部位牛胸腹、上級牛肋肉、羊架、日本產豚腩肉等等。明明我和朋友在首輪燒肉時又聊天又拍照,所以燒了超長時間,但這裡的牛肉仍保留肉汁和不會太硬,足證明這裡的和牛上乘💯個人十分推薦這裡的厚切牛舌和雞軟骨串!另外,夏日限定芝士燒肉以至芝士章魚燒的拉絲芝士都非常強勁,#芝士控 必試😋🦐海鮮擺放在一小個錫紙盤內的鹽燒帆立貝有五小件,鮮甜多汁!大虎蝦亦新鮮彈牙,原隻魷魚仔意想不到的爽口,有水準🦑🌽野菜如果不想選擇,最好點選野菜盛合,有齊乾淨又鮮甜的粟米、南瓜、鮮冬菇、雞髀菇和洋蔥🧅其實我也怕燒野菜會很乾,但燒出來也挺多汁美味,特別是一圈一圈的燒洋蔥,很有驚喜😍🥗沙律、前菜泡菜三式拼盤包括爽脆的醃漬青瓜、微辣的醃漬蘿蔔和泡菜,非常開胃🌶️清新的田園豆腐沙律則採用了新鮮生菜和比我的臉更嫩滑的豆腐,配上賣飛佛日式焙煎麻醬,美味しい,中和了燒肉的油膩感😊🍜飯、麵、湯由於我們專注於吃燒肉,所以無法釋出

🥩燒肉

🦐海鮮

🌽野菜

🥗沙律、前菜

🍜飯、麵、湯
由於我們專注於吃燒肉,所以無法釋出肚子的空間吃澱粉質😂但看到人家的稻庭烏冬也很不錯,還有韓式辛辣石鍋飯、博多豚骨湯拉麵和香蔥溫泉雞蛋飯等供選擇👍🏻

🍡甜品
夏日清涼甜品區除了有軟糯的白玉丸子、香滑的抹茶布丁和香甜的椰果,還有鮮甜又消暑的西瓜、蜜瓜和菠蘿🍍此外,店員還會奉上每人一杯Häagen-Dazs雪糕為放題畫上完美的句號
2023-08-09
放假當然要食燒肉!🤩會推薦食肉獸最愛嘅放題餐廳~要食,當然要食最高質嘅$469嘅極上和牛燒肉放題套餐✨可以QR掃碼點單勁方便,隨時隨地加單唔洗叫人😙黑毛和牛選擇都好多,肉片新鮮好大片😍牛肋肉肉味香嫩多汁,嫩滑上肩肉,記住必食限定芝士辛辣肉!拉絲芝士,🥬可以配上生菜包住一齊食,爽脆解膩。牛肉之外,海鮮都值得一燒,厚肉帶子,彈牙魷魚,除咗牛肉都有好多選擇!Perfect ending🍨一人一杯Haagen-Dazs,滿足雪糕胃😙

可以QR掃碼點單勁方便,隨時隨地加單唔洗叫人😙

2023-08-11 392 瀏覽
好耐冇食過燒肉啦,今日收工就去咗APM附近食同朋友一齊食燒肉,估唔到有幾開心喎。我叫左個豪華燒肉放題$339,有勁多選擇!當中我最鐘意係燒牛舌,好有口感!咁當然,佢其他嘅牛肉都唔錯,牛肋肉同和牛嘅牛味都唔錯,再包埋生菜一齊食,咁就可以無咁膩。而且仲有得叫其他小食同前菜,令選擇更豐富!除左掃code落單之外,出邊仲有仲有甜品區,包括西瓜🍉菠蘿🍍哈密瓜🍈同啫喱做甜品㗎😋賣單嘅時候就會有每人一杯Häagen-Dazs 雪糕而且食完飯之後仲可以喺門口到抽獎,佢有好多唔同獎品,我就淨係抽倒$20嘅現金券

賣單嘅時候就會有每人一杯Häagen-Dazs 雪糕

🍖 燒肉の牛太・本陣 (觀塘) 🍚係觀塘嘅一間絕對值得造訪嘅燒肉餐廳!佢嘅食材新鮮豐盛,炭火燒烤技術一流,每一塊肉都鮮嫩多汁,真係入口即化!😋 今次我地揀左價值$339既豪華燒肉放題,呢個放題cp值好高, 無論係和牛、豬肉定係雞肉,都能夠品嚐到濃郁嘅炭燒風味,加上香氣四溢嘅日本米飯,味道絕配!佢唔同肉類合併後既拼盤,可以一次過食曬所有肉類,滿足曬所有願望☺️而且服務態度親切,環境舒適,真係一個適合同家人同朋友一齊分享美食嘅好去處。絕對係肉食愛好者嘅天堂!🔥👌總括而言 (5個💜係最高)好味指數 : 💜💜💜💜🤍服務態度 : 💜💜💜💜🤍環境打卡 : 💜💜💜🤍🤍回頭指數 : 💜💜💜💜🤍📍燒肉の牛太・本陣 (觀塘)🏢 觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm) 4樓23號舖  🕗星期一至四 12:00 - 22:00 / 星期五至日 12:00 - 22:30#觀塘美食 #觀塘必食  #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #f

總括而言 (5個💜係最高)
好味指數 : 💜💜💜💜🤍
服務態度 : 💜💜💜💜🤍
環境打卡 : 💜💜💜🤍🤍
回頭指數 : 💜💜💜💜🤍

📍燒肉の牛太・本陣 (觀塘)
🏢 觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm) 4樓23號舖

#觀塘美食 #觀塘必食  #食好西 #美食 #hkfood #likeforlike #instatravel #latergram #hktravel #photooftheday #traveling #yummy #travelhk #followforfollow #hkig #hkdating #pleaselike #hkfoodie #bestfoodhongkong #coffeehk #hkcafe #hkrestaurant
2023-08-07
2023-08-07 424 瀏覽
好耐無食燒肉,呢日去咗觀塘食燒肉放題晚市三個餐,要咗中間價嘅豪華燒肉放題$339/ 100分鐘好多嘢食揀!由沙律、小食、有不同部位燒肉嘅牛、豬、雞、羊架、雞、海鮮,再到蔬菜類嘅粟米、冬菇、南瓜、熱食有飯、冷熱烏冬等,應有盡有🐮牛最鐘意牛舌,無咁油膩,除咗原味之外,仲有蔥油version,兩款都好食🐷豬會介紹豬頸肉,爽口唔韌海鮮之中,🦐蝦新鮮爽口最後必食🍍燒菠蘿,多汁又甜,幾解油膩感,食咗好多件而出面嘅自助吧仲有其他生果,例如🍈哈密瓜、🍉西瓜、🍍菠蘿等🚩燒肉の牛太・本陣 (創紀之城五期) (觀塘) @honjin_wagyu 📍觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)4樓L4-23號舖
好耐無食燒肉,呢日去咗觀塘食燒肉放題

晚市三個餐,要咗中間價嘅豪華燒肉放題$339/ 100分鐘

🐷豬會介紹豬頸肉,爽口唔韌

海鮮之中,🦐蝦新鮮爽口

最後必食🍍燒菠蘿,多汁又甜,幾解油膩感,食咗好多件

而出面嘅自助吧仲有其他生果,例如🍈哈密瓜、🍉西瓜、🍍菠蘿等

2023-08-04
2023-08-07 340 瀏覽
暑假推出夏祭📣🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟凡4人同行惠顧$339「豪華燒肉放題套餐」免費升級 ASAHI 生啤及清涼果酒放題🤩🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟鍾意飲啤酒既朋友仔🍻可以啤啤佢啦🤭呢一間放題係會返轉頭想食既😍我地揀左豪華燒肉放題$339🌟好超值之於仲好高質🤩夏日限定🌟🌟🌟夏日芝士🧀 x辛辣🔥燒肉系列🌟辣嘅燒肉配芝士醬味道超豐富🤤澳洲和牛五品盛合🌟呢個豪華放題有和牛叫🤤肉質非常幼嫩,油花好香😚肉味香濃😋再配埋燒汁超正🤩牛肋肉一定要必點🌟唔係和牛都唔差一樣咁易咬開😁日本產豚腩肉🌟肉味濃郁,油脂甘甜😌最正係大火燒到金黃色邊咬落脆邊嫩肉感覺超正🤤仲有辛辣汁海の幸海鮮盛合🌟有三款😌話明豪華放題🤭當然有海鮮食啦🦐有北海道帶子,大虎蝦及原隻魷魚仔,三款海鮮都好鮮甜美味😋仲有甜品區西瓜🍉菠蘿🍍哈密瓜🍈加啫喱做甜品㗎😋最後總會有Häagen-Dazs 雪糕食添😌拉繩小挑戰💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻憑眼力選定獎品‼️‼️‼️拉出繩索💪🏻會獲得意外驚喜🤭本陣真心推介👍🏻👍🏻好味😋好抵👍🏻好玩💪🏻仲好正😌
暑假推出夏祭📣
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
凡4人同行惠顧$339「豪華燒肉放題套餐」
免費升級 ASAHI 生啤及清涼果酒放題🤩

夏日芝士🧀 x辛辣🔥燒肉系列🌟
辣嘅燒肉配芝士醬味道超豐富🤤

澳洲和牛五品盛合🌟
呢個豪華放題有和牛叫🤤
肉質非常幼嫩,油花好香😚
肉味香濃😋再配埋燒汁超正🤩

牛肋肉一定要必點🌟
唔係和牛都唔差一樣咁易咬開😁

日本產豚腩肉🌟
肉味濃郁,油脂甘甜😌
最正係大火燒到金黃色邊咬落脆邊嫩肉感覺超正🤤

仲有辛辣汁

海の幸海鮮盛合🌟有三款😌
話明豪華放題🤭當然有海鮮食啦🦐
有北海道帶子,大虎蝦及原隻魷魚仔,三款海鮮都好鮮甜美味😋

拉繩小挑戰💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
憑眼力選定獎品‼️‼️‼️
拉出繩索💪🏻會獲得意外驚喜🤭

本陣真心推介👍🏻👍🏻
好味😋好抵👍🏻好玩💪🏻仲好正😌

2023-08-07 244 瀏覽
☆ 燒肉の牛太・本陣觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)4樓L4-23號舖✦ 豪華燒肉放題間中就會過黎apm搵野食,見到呢到有個夏祭menu,芝士x辛辣嘅各種肉,見到芝士就想試,燒完嘅肉再占d溶溶嘅芝士,真係滋味倍增!其中芝士鯛魚燒記得一定要試!除左夏祭芝士嘅限定menu之外,本身嘅食物其實都吸引,例如有極上厚切牛舌、腹胸扒、厚切牛肋肉、柔嫩板腱扒、燒雞腎串、鹽燒帆立貝、人氣虎蝦、味噌牛腸、菠蘿同蕃薯仔等等⋯全部都好食,不過我個人最愛厚切牛舌,食落唔會油膩又好有口感,同埋雞腎燒完好香口送酒一流!另外飲品都好多選擇,除左各款汽水烏龍茶仲有Asahi啤酒,認真唔錯。最後每人除左有一杯Häagen-Dazs之外,仲可以去夏日清涼甜品區拎生果布甸食,大滿足呀!

☆ 燒肉の牛太・本陣
觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm)4樓L4-23號舖

✦ 豪華燒肉放題

1K
今次黎到位於觀塘APM既本陣,簡簡單單食一個cp值極高既既日式燒肉放題!今次我地就揀左價值每人$339既豪華燒肉放題。呢個豪華燒肉放題cp值真係極高。本陣有三個唔同level既放題可以選擇,而豪華燒肉放題係當中中位數,基本上已經可以食到menu上面7-8成既菜式。甚至我地留意到,有部分再高一級先揀到既菜式,只不過係幾款豪華放題都可以揀既食物合併後既拼盤。係咪聽完就已經覺得非常抵食呢?咁就快d黎燒肉之牛太 本陣試下佢地呢個cp值極高既放題啦~燒肉の牛太・本陣 📍觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm) 4樓23號舖

係咪聽完就已經覺得非常抵食呢?
咁就快d黎燒肉之牛太 本陣試下佢地呢個cp值極高既放題啦~

燒肉の牛太・本陣

📍觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm) 4樓23號舖
2023-08-04 243 瀏覽
同朋友慶生,知佢係食肉獸,帶佢去左APM的本陣刷餐飽! 我地揀左$469「極上和牛燒肉放題」,可以100分鐘內任食日本產黑毛和牛,CP值好高👍🏻首先店員會奉上一碟落咗燒肉汁嘅日本產黑毛和牛頭盤。黑毛和牛油脂分佈平均,食落勁香油脂味,仲有入口即溶的感覺! 之後就可以用手機掃QR code落單,黎到本陣一定要瘋狂食牛! 黑毛和牛都有好多款揀,例如係嚴選霜降牛肋肉、一口牛肋肉、壺漬牛肋肉,款款都牛味濃郁,滋味無窮!除咗和牛,仲有羊架、豚肉、雞肉、海鮮等等……海鮮有珍寶大蝦、魷魚、牛油燒帶子和鹽燒帆立貝。帶子和帆立貝燒完仲係大大粒,入口又鮮甜又彈牙。羊架真心推介,沒有強烈的羊羶味,肉質鮮嫩,肉味清香而且肉汁豐富。叫咗韓式辛辣豆腐湯,入口酸酸甜甜,少少辣好惹味!燒肉又點可以唔飲啤酒,任飲Asahi生啤同啤酒。唔飲啤酒都有烏龍茶和多款汽水選擇。食到飽飽,可以出去夏日清涼甜品自助區攞水果和布丁甜品。最後每人一杯Häagen-Dazs雪糕,食埋大滿足!

帶子和帆立貝燒完仲係大大粒,入口又鮮甜又彈牙。

叫咗韓式辛辣豆腐湯,入口酸酸甜甜,少少辣好惹味!

2023-08-03 184 瀏覽
一走進這家日式燒肉店,我們就被充滿燒烤香氣的空氣迎面而來。選擇了豪華燒肉套餐後,我們期待著一頓美味的饗宴點選了豪華燒肉放題,有夏日限定的單品極上厚切牛舌這道菜的牛舌厚厚的,口感豐富,燒烤至微焦的表面帶出了牛舌鮮美的肉質,每一口都散發出濃郁的香氣,讓人回味無窮豚梅肉這是一種特殊的豬肉部位,只有在豬肩部位才能找到。其肉質細膩,燒烤後更加鮮嫩多汁,伴隨著一股淡淡的甜味,為味蕾帶來全新的體驗上級牛肋肉這部分的肉質鮮嫩而帶有彈性,燒烤後的牛肋肉擁有著獨特的香氣和紮實的口感。每一口都讓人感覺到肉汁四溢,讓人無法抗拒澳洲產和牛這是一種極為優質的肉品,燒烤後的和牛脂肪豐富,口感極其柔軟,幾乎在舌尖上即可融化。每一口都充滿了濃郁的肉香,讓人難以忘懷。原隻魷魚仔,虎蝦這道菜用燒烤的方式烹煮,帶出了魷魚仔的甜味。燒烤後的魷魚仔肉質緊實,口感鮮美,並帶有一絲絲的海洋味道,讓人仿佛置身於海邊虎蝦肉燒烤後鮮嫩多汁,帶有淡淡的甜味。虎蝦的肉質結實,燒烤後的香氣與甜味完美融合,讓人感覺到海洋的豐富與鮮美這次的燒肉饗宴,每一道菜式都讓我們的味蕾得到了極大的享受。無論是牛舌的鮮美,豚梅肉的甜脆,牛肋肉的香氣,和牛的濃郁,

點選了豪華燒肉放題,有夏日限定的單品

極上厚切牛舌

豚梅肉

上級牛肋肉

澳洲產和牛

原隻魷魚仔,虎蝦

這次的燒肉饗宴,每一道菜式都讓我們的味蕾得到了極大的享受。無論是牛舌的鮮美,豚梅肉的甜脆,牛肋肉的香氣,和牛的濃郁,魷魚仔的緊實,還是虎蝦的鮮嫩,都讓我們期待著下一次的燒肉饗宴
2023-07-24 396 瀏覽
肉類差吾多每款都叫咗一款🤏雖然唔鍾意太熟,但有時會唔小心將牛肉個邊燒到微焦,食時發覺其實都唔錯👍除咗牛肉仲有雞肉豬肉😋每次食燒肉我都叫飯,將肉燒好直接放上飯,等啲肉汁直接流落去☺️真係正食完肉類,仲叫咗海鮮,有大虎蝦,魷魚,牛油帶子;不得不提燒粟米🌽菠蘿🍍燒少濃燒到好香口,如果覺得食得太多肉燒吓蔬菜都一樣正最後甜品有雪糕同夏日清涼甜品區,甜品區有三款水果,士多啤梨布丁,椰果,白玉团子,我自製左一杯甜品加花奶,成杯都好清新又吾甜🤤好啱鍾意食肉嘅朋友,選擇多,地方唔大走時都坐滿人,大家都去放肆食一餐

2023-07-21 466 瀏覽
燒肉の牛太・本陣已經係我成日食嘅燒肉餐廳,因為牛肉高質而且上菜極快,今次佢地推出咗個夏祭活動,當然要去食吓~今次叫咗豪華燒肉放題 $339已經可以食到靚牛肉。夏祭活動期間,仲可以試到全新口味✨燒肉三重拉絲芝士x辣味燒肉,將燒肉加超濃郁芝士一齊食,芝士味好突出,有韓式烤肉feel~今次夏祭活動另設有甜品區,有生果、白玉同埋椰果做配搭,配上花奶一齊食,爽💕另外有幾款牛肉都特別推介😋上肩肉 - 肉質比較結實,有咬口,牛味濃郁牛肋肉 - 脂肪同肉嘅比例啱啱好,肉質柔軟,每咬一啖都咬到牛肉汁厚切牛舌 - 超級厚肉,咬入去肉汁都流哂出嚟,而且燒到微焦牛舌味更突出前菜、烏冬同埋溫泉蛋飯都好出色,唔會比牛肉差,樣樣都有叫到嚟試飲品仲有Asahi罐裝、其他無酒精飲品任飲。埋完單門口仲有個千本引挑戰,拉起條線就會有小禮物一份,真係好似去咗夏祭咁,好得意☀️如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕

今次叫咗豪華燒肉放題 $339已經可以食到靚牛肉。

另外有幾款牛肉都特別推介😋

上肩肉 - 肉質比較結實,有咬口,牛味濃郁

飲品仲有Asahi罐裝、其他無酒精飲品任飲。

如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
2023-07-20 383 瀏覽
又係食肉獸🥩出動嘅時候!今次試呢間燒肉放題價錢由$269至$469都有,我哋就揀咗$469「極上和牛燒肉放題」,貪佢可以100分鐘任食日本產黑毛和牛🤤,CP值真係唔錯!一入座,首先會有一碟落咗燒肉汁嘅黑毛和牛頭盤,之後就可以用手機掃QR code落單~呢度啲黑毛和牛都有好多款揀,例如係上肩肉、牛肋肉、牛脊肉等,仲有夏日限定嘅芝士x辛辣肉😛 啲黑毛和牛食落勁香油脂味!除咗和牛,都仲有羊架、豚肉、雞肉、海鮮等~(不過我哋重點都係試晒咁多種和牛🤭)建議大家食到膩可以叫啲生菜嚟包住肉食,咁就fresh好多🥬🍺飲品方面,除咗有烏龍茶、汽水呢啲大路嘢,仲有Asahi生啤同啤酒任飲😱🍦甜品就有每人一杯Häagen-Dazs雪糕😍出面自助區仲有水果,同埋布丁等甜品可以拎~

• 燒肉放題
燒肉の牛太・本陣登陸左觀塘APM啦!🤩🤩佢分左兩Set燒肉放題 我地今次就食左豪華燒肉放題 目測大部份人都係食呢個以日式燒肉放題嚟講佢都算幾抵🤑 $339/人 已經包括左澳洲和牛盛合同幾款海鮮 CP值都算幾高👍🏻介紹下呢道嘅【夏日限定】!炎炎夏日 點可以錯過芝士燒肉呢?🧀喺烤爐上燒到咋咋聲嘅燒肉 淋上香濃嘅芝士 口感一流🤤除左肉之外 仲有鯛魚燒可以試下澳洲和牛盛合絕對係必點🤤呢一款和牛肉質細嫩 雖然未去到頂級嗰種入口即溶但已經散發出濃郁嘅肉香+油香肋間牛肋肉算係經典選擇呢個部位肉質豐腴 帶著濃郁的牛肉風味有D咬口得嚟唔會好韌 (建議燒到6-7成熟好喇) 肉汁豐富 絕對能夠滿足食肉獸嘅味蕾胸腹扒好似都算係幾特色 我比較少喺其他燒肉店試過胸腹扒肉質鮮嫩多汁 都係每一淡都令人回味無窮🦐🦑海鮮選擇都係一大亮點無論係鮮甜多汁嘅大蝦、彈牙嘅魷魚定係鮮嘅帆立貝呢道嘅海鮮都比到大家牛肉以外嘅選擇牛舌芯片我都覺得好好食個人比較prefer切成薄片嘅牛舌肉輕輕燒一燒 就口感鮮嫩爽口 停唔到口😋呢一餐燒肉盛宴真係大滿足🤩我覺得大家都要趁住夏日限定有芝士 嚟試下喇!
燒肉の牛太・本陣登陸左觀塘APM啦!🤩🤩

鯛魚燒
介紹下呢道嘅【夏日限定】!
炎炎夏日 點可以錯過芝士燒肉呢?🧀

但已經散發出濃郁嘅肉香+油香

肋間牛肋肉
肋間牛肋肉算係經典選擇
呢個部位肉質豐腴 帶著濃郁的牛肉風味
有D咬口得嚟唔會好韌 (建議燒到6-7成熟好喇)
肉汁豐富 絕對能夠滿足食肉獸嘅味蕾

胸腹扒好似都算係幾特色 我比較少喺其他燒肉店試過
胸腹扒肉質鮮嫩多汁 都係每一淡都令人回味無窮

海蝦
🦐🦑海鮮選擇都係一大亮點
無論係鮮甜多汁嘅大蝦、彈牙嘅魷魚定係鮮嘅帆立貝
呢道嘅海鮮都比到大家牛肉以外嘅選擇

牛舌芯
牛舌芯片我都覺得好好食
個人比較prefer切成薄片嘅牛舌肉
輕輕燒一燒 就口感鮮嫩爽口 停唔到口😋

呢一餐燒肉盛宴真係大滿足🤩
我覺得大家都要趁住夏日限定有芝士 嚟試下喇!
前菜
2023-07-15
5 分鐘 (堂食)
鯛魚燒
肋間牛肋肉