朋友話想食燒肉 今次揀set A)120分鐘日本和牛放題+$88 任食海膽 生蠔 鵝肝同刺身 訂座時可選擇限時優惠6折 每位低至$480好啱同朋友食 一邊打邊爐 一邊燒肉 🥩⭐️ 日本和牛三角⭐️ 日本和牛沙巴當⭐️ 日本和牛後腰肉⭐️ 日本和牛和尚頭⭐️ 日本和牛三筋肉⭐️ 日本和牛舌芯⭐️ 澳洲和牛胸邊⭐️ 澳洲和牛板腱⭐️ 澳洲和牛保樂肩日本牛三角肉質相對軟嫩,雪花紋滿佈,後腰肉和牛軟腍肉質,和牛三筋肉比較爽口其他澳洲和牛,牛味較濃,比較冇咁肥膩,味道都唔錯,用嚟打邊爐好適合~湯底選擇咗壽喜燒同 美肌豚骨湯刺身嘅種類多,帶子同三文魚而且用好有厚度同埋幾多片海膽拼生蠔配搭唔錯,好Creamy,海膽味道濃另外仲有海膽用蝦片夾住食非常脆口📍 熊本燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣謝斐道477-481號3樓
好啱同朋友食 一邊打邊爐 一邊燒肉 🥩

⭐️ 日本和牛舌芯
⭐️ 澳洲和牛胸邊
⭐️ 澳洲和牛板腱
⭐️ 澳洲和牛保樂肩

其他澳洲和牛,牛味較濃,比較冇咁肥膩,

刺身嘅種類多,帶子同三文魚
而且用好有厚度同埋幾多片
海膽拼生蠔配搭唔錯,好Creamy,海膽味道濃
另外仲有海膽用蝦片夾住食非常脆口

📍 熊本燒肉 (銅鑼灣)
銅鑼灣謝斐道477-481號3樓
  • 和牛
燒肉放題日本和牛澳洲和牛海鮮任食!加$88狂隊海膽生蠔鵝肝,呢個韓日式燒肉放題真係抵到爛呀!6款日本和牛,7款澳洲和牛,塊塊雪花靚到爆,燒到入口即溶,牛魔王一定滿足,簡直就係我嘅天堂!仲有3款日本豚肉,juicy到漏油,包你食到停唔到口! 海鮮勁多滿足到我,白鱔串燒、燒生蠔、帆立貝、海虎蝦同廣島蠔全部任你點,鮮甜到震!最癲係加$88就可以喪食海膽生蠔,海膽帶子同鵝肝,呢三樣都係我最鍾意食嘅嘢,鵝肝香濃爆膏,海膽鮮甜到癲。

2025-04-28 0 瀏覽
想BBQ!? 又想打邊爐!? Why Not both!?🥳想同時間一次過滿足曬兩個願望,銅鑼灣呢間燒肉火鍋放題就幫到手啦!「熊本燒肉」主打日本澳洲和牛任食燒肉同火鍋放題4個level,最平由$268起就可以任食2小時,全日供應日式燒肉放題及午市定食。熊本燒肉4月強勢推出! 期間限定六折大割引!! 🔥日本和牛燒肉火鍋2小時放題 $480 星期五至日及公眾假+$30A/B或C set + 加$88/$108任食新鮮海膽、🦪生蠔、鵝肝及多款海鮮! 再送一版海膽3位惠顧 A/B餐免費即送「半打生蠔$138」性價比真心高!!餐廳一張枱有齊兩個爐,坐位寬敞更有生日佈置裝飾氣氛滿滿,啱哂一家大細成大班朋友聚會慶生,生日打咭一流! 開餐時店員會送上令你心心眼嚴選6款日本和牛+7品澳洲和牛拼盤。然後再來一個你一定會手機影低佢的新鮮刺身拼盤,任食盡享海膽、生蠔、鵝肝多士、三文魚、北寄貝、赤貝等十款刺身!四款豪華海膽料理分別有海膽生蠔、海膽三文魚他他、海膽和牛他他、海膽帶子,每款口感鮮味都完全收買左小編的胃口😚![🥩和牛燒肉]套餐level A,最高級燒肉有齊哂日本及澳洲和牛,日本和牛後腰肉、日本和牛沙巴

熊本燒肉4月強勢推出! 期間限定六折大割引!! 🔥
A/B或C set + 加$88/$108
任食新鮮海膽、🦪生蠔、鵝肝及多款海鮮! 再送一版海膽

餐廳一張枱有齊兩個爐,坐位寬敞更有生日佈置裝飾氣氛滿滿,
啱哂一家大細成大班朋友聚會慶生,生日打咭一流!
然後再來一個你一定會手機影低佢的新鮮刺身拼盤,

[海膽海鮮]
每款口感鮮味都完全收買左小編的胃口😚!

[🥩和牛燒肉]
套餐level A,最高級燒肉有齊哂日本及澳洲和牛,
日本和牛後腰肉、日本和牛沙巴當、日本和牛三角、牛沙巴當、和尚頭、
澳洲和牛保樂肩、澳洲和牛頸脊、牛板腱、牛胸邊、三筋肉和牛舌芯等。
另外鬥醃製醬肉: 京都牛肋條、醬汁牛五花,每款無論紋理及肉質都好靚仔,

[🐟海鮮串燒、蔬菜拼盤]
如果唔係食肉獸,套餐亦有唔同海鮮串燒,蔬菜菇類都可以隨時任點!
必食串燒白鱔及厚切牛舌心! 配

[火鍋鴛鴦湯底(六款湯底選擇)]
🥘壽喜燒配柚子胡椒雞+$38
🥩食住燒肉打邊爐,火鍋肉有薄切和牛和尚頭、薄切和牛後腰肉、
澳洲保樂肩、澳洲牛胸邊等極多選擇🤩
普遍質素都唔錯,相比起燒肉,火鍋肉就會比較食到肉嘅軟嫩口感🥳

除咗燒肉火鍋外,有小食、熟食、炸物及天婦羅等比你大滿足!
清酒煮蜆、多款沙律🥗,應有盡有😍

飯後甜品必試燒巨大棉花糖!!!! 真係必燒!!!!,
勁大粒燒棉花糖外脆內軟,一人食左兩大粒滿足到暈~
出面雪櫃更有多款雪糕雪條、果汁汽水飲品隨意挑選!
店員全程都十分細心,平板落單整晚全無漏單值得一讚!
呢個4月生日嘅朋友一定要來! 盡快致電訂座啦!
2025-04-26 0 瀏覽
同朋友去咗銅鑼灣呢間日式燒肉+火鍋店,周圍佈置勁多動漫元素。今次黎慶祝生日仲有專門佈置,真係啱晒聚會&慶祝生日。最貼心係見到隔離有BB椅同送小玩具,帶埋小朋友黎都唔怕悶。我哋挑選咗套餐A,加$88有海膽、生蠔、鵝肝同海鮮任食,如果3個人以上仲介有機會送半打生蠔/海膽,真係抵到爛。火鍋係雙拼鍋~ 湯底仲有6款選擇,我哋試咗博多牛腸鍋同柚子雞湯:🐮牛腸鍋跟足日本做法,牛腸大大件又多膏,入口好幸福呢~ 🍊柚子雞湯清清地,有淡淡的柚子香,味道幾好燒肉方面用熊本優質肉,有埋證書安全又有保證。牛肉質素幾好,油脂分佈均勻,燒完會不會太油。當中有沙巴當、三角、牛舌芯最好味~ 海鮮就一定要食⭐️串燒白鱔!厚切!燒完入口超彈牙除咗燒肉同火鍋,其實連小食都唔錯:🍤天婦羅 🍡巨大棉花糖~ 同埋雪櫃入面有齊各式飲品經典雪條⭐️最後仲值得一讚,店員服務幾好,成日主動過嚟問我地夠唔夠夠食,又主動換碟

2025-04-15
  • 和牛拼盤
  • 串燒白鱔
120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題+$88仲有海膽任食?銅鑼灣熊本燒肉環境好似置身係日本咁 好有日式居酒屋嘅感覺之前見到佢個set A勁吸引有多個和牛部位可以食 不過記得去之前一定要訂檯可以有六折優惠勁抵食呀😍重點係Set A+$88就可以任食新鮮海膽、生蠔、鵝肝、刺身海膽creamy 無苦味海膽食落好新鮮鵝肝外面煎脆 入口即化 絕對值得加啊🍀和牛脂肪比例平均 用黎做燒肉就啱晒 油脂豐富 肉味香濃 依到啲牛牛優質肉有貼紙有證書 食得安全又放心食燒肉覺得膩又可以食下火鍋多款肉類 菜類應有盡有😋仲有好多甜品 有雪糕雪條任食又可以燒綿花糖 同迷你鯛魚燒 好食又好玩😋4月限定優惠提早預訂可以享受無限時任食 💥(需要比 $100 訂金)如果3位起惠顧120/180分鐘日本燒肉火鍋放題 A/B餐仲送「半打生蠔」勁多優惠啊🫰🏻依到仲好啱同朋友慶祝生日 佢地有好多裝飾 佈置左 睇到隔離枱慶祝生曰好開心好熱鬧🍀☺️佢地對小朋友仲特別好添嫁有足夠配套有BB凳 又有禮物送比佢地 好Sweet👶🏻
120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題
+$88仲有海膽任食?

銅鑼灣熊本燒肉環境

依到仲好啱同朋友慶祝生日
佢地對小朋友仲特別好添嫁
有足夠配套有BB凳 又有禮物送比佢地 好Sweet👶🏻
2025-04-25 0 瀏覽
熊本燒肉之前食過覺得好食,今次專程帶媽咪嚟試吓。媽咪鍾意打邊爐。而我就鍾意食燒肉一人一邊唔使爭。今次我哋食嘅係120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題 + $88海膽生蠔鵝肝 + 升級飲放題。食到扶牆而出😏仲有個小貼士,今次我哋嚟係提早book枱預先俾$100訂。a set有六折優惠。慳咗唔少。今次個set 唔單止有和牛多個部位任食,仲有新鮮海膽、生蠔、鵝肝、海鮮任食。燒白鱔都好正。好厚肉👍🏻最過癮嘅係鍾意食燒肉又得,打邊爐又得。兩邊可以擺。仲有好多小食。同雪糕飲品。每樣試少少都飽到不得了。

2025-04-24 0 瀏覽
一大班人聚會緊係食燒肉🤤熊本燒肉真心好正架,有A5和牛、稀有部位,120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題6折後$480。講定話慶祝生日,餐廳會準備咗好多生日佈置影相,好似我今次咁就坐正生日打卡位🫶🏻❤️建議+$88 升級海膽生蠔鵝肝+升級飲放題!!有海膽生蠔、海膽帶子、多款刺身、和牛他他、三文魚他他yummmm!!!一個靚靚木架放住十種款唔同部位嘅和牛🤤🌟視覺效果一流,覺得餐廳真材實料,裝修新淨抽油煙機系統勁,食完唔會好大浸油煙味。我鍾意推介和牛沙巴當、和牛後腰肉、和牛和尚頭、和牛三角,呢幾種肉紋理均稱,脂感十足🤤唔洗調味已超好食!燒物方面仲有巨型白鱔、牛舌厚得好誇張,白鱔燒至皮脆肉嫩,好好食呀!牛舌燒到外層燒透中間粉紅色,好爽口!火鍋方面可以揀鴛鴦鍋,我揀左壽喜燒+柚子雞白湯,柚子味湯底好驚喜,啲食物放入去後有陣陣柚子鹹香,好特意😳淥蔬菜好好食,壽喜燒就一定係配和牛。刺身拼盤都係任叫任食🤤食物選擇有豚肉,雞肉、海鮮、火鍋、炸物、沙律、蔬菜等,全部加埋有135款 🌟🌟甜品方面鯛魚燒、布朗妮、雪糕呢啲就係基本嘅,最正係佢哋有巨型棉花糖❤️❣️4月期間限定優惠❣️✅【A set】訂檯享六折優惠✅4月提早預

一個靚靚木架放住十種款唔同部位嘅和牛🤤🌟

刺身拼盤都係任叫任食🤤

❣️4月期間限定優惠❣️
✅【A set】訂檯享六折優惠
✅4月提早預訂可以有無限時(需先付$100訂金)「新鮮海膽、生蠔、鵝肝、海鮮任食」升級價錢:A set +$88/ Bor C set + $108[A餐會再送一版海膽]
✅現凡3位起惠顧120/180分鐘日本燒肉火鍋放題A/B餐,即
✅送「半打生蠔」(價值$138)(全日適用)

慶祝紀念
生日
  • 和牛拼盤
呢日嚟咗銅鑼灣食呢一間燒肉同埋火鍋嘅放題,一次過滿足晒我兩個願望🙌🏻而家餐廳做緊訂座六折優惠,A餐仲可以食日本和牛真係好正🥰 另外有近10款刺身都係可以任食㗎🍣燒肉燒肉方面有多款嘅和牛部位可以選擇,燒咗之後,食落口冇咁油膩,每一啖都係幸福嘅滋味🐮 我特別鍾意佢嘅燒肉上碟時冇特別調味,更加可以食到肉類嘅質素🥩 如果想點醬汁,枱上面都有調味架,可以使用。店員仲同我哋講佢哋嘅和牛係有證書㗎 。火鍋湯底預設咗兩款,美肌豚骨鍋同埋鰹魚昆布湯,我就比較喜歡鰹魚昆布湯,味道清清地,唔會搶咗牛肉嘅味道。用QR code點單會寫到明係鍋用嘅肉類,夠晒清晰🍲 連和牛都有薄切,係專係打邊爐用㗎👍🏻海膽/鵝肝/生蠔放題我哋另外加咗$88升級食呢一個海膽、鵝肝及生蠔放題,有齊海膽生蠔、海膽帶子、海膽和牛他他、海膽三文魚他他同埋鵝肝蝦片😎 如果擔心太多嘢食,唔想加做放題嘅話,而家餐廳推出優惠可以用一蚊試食價試吓海膽嘅拼盤😝 都幾抵食㗎。其他食物用餐廳嘅專用平板電腦,就可以輕鬆落單😗 白鱔串、燒雞翼、燒菠蘿都係幾款我好推介嘅食物,入口幾Juicy同埋幾甜🍍 另外餐廳嘅炸物係即叫即炸,勁鍾意佢好香口嘅炸雞軟骨。飲品呢
呢日嚟咗銅鑼灣食呢一間燒肉同埋火鍋放題,一次過滿足晒我兩個願望🙌🏻而家餐廳做緊訂座六折優惠,A餐仲可以食日本和牛真係好正🥰 另外有近10款刺身都係可以任食㗎🍣
燒肉
火鍋
海膽/鵝肝/生蠔放題
其他食物
飲品
呢個套餐包括嘅飲品就係飲品櫃自己攞,有無糖茶、汽水同埋特別啲嘅韓國飲品都有🥤

甜品
有個雪糕櫃,有多款雪糕雪條可以揀😻 另外仲可以用QR code落單嗌Brownie同埋棉花糖😝
呢次同朋友嚟慶生佢都好滿意個環境,因為如果提前同餐廳講係慶祝生日嘅話,仲可以安排有佈置嘅包廂等我哋可以private啲咁樣慶祝🍾
2025-04-23 0 瀏覽
{🍽️ 香港搵食 🍽️} 熊本燒肉聽朋友講呢間餐廳超抵食‼️可以任食over 130種美食,由於超肚餓既關係,所以今次揀咗set A 120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題 + 升級海膽生蠔鵝肝 + 升級飲み放題😍 連海膽都有得食,真係冇乜邊間放題係做得到!! 最尾真係勁飽捧住個肚走 😂😂 日本和牛燒肉火鍋放題分別有7款澳洲和牛,6款日本和牛,同3款日本豚肉,海膽 、刺身、生蠔、和牛他他、三文魚他他 、燒扇貝、鵝肝多士、串燒白鱔、醬燒牛排骨、牛柳粒、牛舌、和牛封門柳、一口炸芝士、日式芝士年糕等等,呢間餐廳既賣點係生日的話會代替你佈置埋、熊本牛肉有齊證書貼紙,如果早啲book位仲要冇限時間食架;另外不得不讚,店員非常親切有禮貌,而且仲有超大棉花糖同埋燒魚鯛!! 飲品同雪糕雪條種類真係超多,今次都未試曬🥲 下次如果有朋友生日又想食燒肉的話,一定會再返嚟呢一間餐廳度食😉‼️ 【A set】訂檯享六折優惠😍 4月限定提早預訂可以有無限時[需先付 $100 訂金]💥 現凡3位起惠顧120/180分鐘日本燒肉火鍋放題 A/B餐,即送「半打生蠔」(價值$138)(全日適用)📍 香港銅鑼灣謝斐道477-4
{🍽️ 香港搵食 🍽️} 熊本燒肉
日本和牛燒肉火鍋放題
📍 香港銅鑼灣謝斐道477-481號3樓
#熊本燒肉 #燒肉 #日式燒肉 #火鍋 #牛肉控 #任食和牛 #日本和牛 #放題 #無限時 #銅鑼灣美食 #香港美食 #抵食 #生蠔 #海膽 #海膽任食 #yakinikukumamoto #allyoucaneat #wagyu
試食活動
朋友慶生想搵間氣氛爆燈嘅餐廳?呢間隱藏喺銅鑼灣心臟地帶嘅日式燒肉店絕對喺驚喜之選!由裝修到細節都還原晒日本居酒屋風情,木系間隔配暖黃燈光,卡位仲貼心加布簾增加私隱度,提前預訂仲可以佈置生日打卡位,儀式感即刻升呢~ 🔥 4月獨家優惠|一爐兩食抵到爛 ✅【A套餐6折】120分鐘和牛燒肉+火鍋放題 $480/位 ✅ +$88升級「海膽生蠔鵝肝任食」再送成板海膽 ✅ 預付$100訂金即變「無限時任食」(記得早兩日Book) ✅ 3人同行免費送半打生蠔(價值$138) ✅ 熊本優質肉有貼紙/證書 安全有保證✨ 雙重享受|燒肉火鍋無縫切換 用平板落單超方便,每款食材清楚標明燒定烚,連醬料都分兩Set配搭!必試壽喜燒湯底烚和牛,再夾炭火燒嘅厚切牛舌芯,油香攻陷味蕾! 🥩 食肉獸天堂|產地直送靚料 嚴選6款日本和牛+7品澳洲和牛,必食「熊本和牛三筋肉」,雪花紋入口即溶,仲有產地證書貼紙食得安心。唔食牛嘅朋友仔有彈牙鹿兒島豚肉、嫩滑雞髀肉揀。 🔥 燒肉亮點A5和牛多部位:三角、三筋、和尚頭、沙巴當等部位油脂分佈均勻,厚薄適中,燒烤後肉香濃郁。🦪 海鮮控必搶|加$88回本攻略 升級任

🔥 4月獨家優惠|一爐兩食抵到爛
✅【A套餐6折】120分鐘和牛燒肉+火鍋放題 $480/位
✅ +$88升級「海膽生蠔鵝肝任食」再送成板海膽
✅ 3人同行免費送半打生蠔(價值$138)
✅ 熊本優質肉有貼紙/證書 安全有保證

✨ 雙重享受|燒肉火鍋無縫切換

🥩 食肉獸天堂|產地直送靚料

🔥 燒肉亮點

🦪 海鮮控必搶|加$88回本攻略
升級任食肥美廣島蠔、鮮甜海膽帶子、鵝肝多士!刺身區仲有十幾款選擇,厚切三文魚、爽脆北寄貝最人氣。最後記得食返杯北海道牛奶雪糕收尾~

🍲火鍋鴛鴦湯底:壽喜燒配柚子雞白湯,前者襯牛肉一流,後者清新解膩,灼蔬菜超夾。

🫕配料豐富:除和牛外,白鰻魚厚切肥美,帆立貝大隻鮮甜。

👨👩👧👦 親子友善|細位見心思
備齊兒童餐具同BB凳,家長可以放心開餐。衛生方面都加分,抽風系統勁力全開,食完燒肉衫都冇油煙味!

✓小提醒:週末勁爆場,建議早3日預訂卡位!海膽同鵝肝係升級項目,記得加錢先有~

2025-04-17 6 瀏覽
選擇了120分鐘日本和牛燒肉及火鍋放題,平日正在做6折優惠,有135品任食。火鍋可選鴛鴦湯底,預設是白豚骨和鰹魚昆布,可加$38轉人氣柚子雞、地獄豚骨、壽喜燒或博多牛腸。另可升級飲み放題和海鮮放題。侍應生會放低一塊平板,顧客可自行點想添加的食物。4月推廣優惠 -和牛放題訂檯有六折優惠-4月限定,提早預訂可以無限時,但需先付 $100 訂金。-新鮮海膽、生蠔 、鵝肝、海鮮任食的升級價格 和牛set + $88;其它set + $108,其中和牛set會送一板海膽。-3位起惠顧日本和牛或極上澳洲和牛set,送半打生蠔。

另可升級飲み放題和海鮮放題

侍應生會放低一塊平板,顧客可自行點想添加的食物。

4月推廣優惠
-和牛放題訂檯有六折優惠
-4月限定,提早預訂可以無限時,但需先付 $100 訂金。
-3位起惠顧日本和牛或極上澳洲和牛set,送半打生蠔。
同舊同學去咗銅鑼灣呢間樓上動漫燒肉火鍋店「🔥熊本燒肉」 . 餐廳裝潢以日式居酒屋風格為主,牆上掛滿日本動漫海報, 四周圍都係生日嘅佈置,好啱帶親朋戚友去慶祝. 而家四月份仲做緊set A訂座六折優惠再加冇限時‼️ 店員話如果早兩日預訂,仲可以多啲生日裝飾佈置,好貼心. 三人以上叫set A/B仲有半打生蠔送,可惜我哋唔夠人. 因為有折我哋叫左⭐️Set A 120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題 (平日原價$800 )+ ⭐️升級$88 海膽生蠔鵝肝海鮮(set B/C需加$108, A 餐仲送多板海膽)一次過食燒肉加埋鴛鴦鍋放題真係未試過,火鍋湯底六選二,夠晒多元化. 肉類選擇幾豐富,有多款日本A4-A5和牛與澳洲M5和牛的多個部位,係牛魔王嘅福音. 聞說佢地仲有熊本優質肉貼紙證書等安全有保證. 除咗牛,亦有豚肉、雞肉、蔬菜、前菜、小食,總共有一百多款選擇. 其實真係冇乜可能全部都食到,真係太多啦😂最正嘅係加$88嘅鵝肝海膽刺身絕對值回票價,厚切鵝肝煎至外脆內嫩,油脂香氣逼人,搭配酥脆多士,令人回味無窮. 海膽方面,配搭不同食材各有風味,海膽和牛他他、海膽生蠔、海膽帶子等,層次豐富。海鮮刺身有十

最正嘅係加$88嘅鵝肝海膽刺身絕對值回票價,厚切鵝肝煎至外脆內嫩,油脂香氣逼人,搭配酥脆多士,令人回味無窮. 海膽方面,配搭不同食材各有風味,海膽和牛他他、海膽生蠔、海膽帶子等,層次豐富。海鮮刺身有十款,超回本呀. 自助區有多款涼茶同汽水等,都好夠飲. 最尾食返個甜品,烤巨型棉花糖甜蜜可口.

值得一讚又燒肉又火鍋,竟然食完冇油煙味,睇嚟通風系統真係好好. 另外店員嘅服務態度都幾好. 正價唔算平,不過六折之後性價比幾高,食物選擇係好豐富嘅. 餐廳話下次帶小朋友嚟,會有小玩具送俾佢哋,亦有BB凳.

試食活動
食物質素ok。主餐部份一早定好,一大堆肥肉,菇都有成籃。明白希望拍照好看,但非常浪費食物。 建議縮少主餐部份,讓客人自己點餐。雪糕櫃有各款阿波羅雪糕。自已點的雞翼食味道不錯。
2025-04-16 50 瀏覽
上次去過熊本就已經好鍾意呢個城市 🌆,四月我生日啦 🎉,我哋已經book咗熊本燒肉慶祝!🥳一入到餐廳,啲裝潢好有日本風格 🇯🇵,仲好寬敞,環境乾淨企理 🧼。我哋個位後面有個大大的「Happy Birthday」 🎂,氣氛超正!(好彩早兩日預訂,先有咁多裝飾 🎈)今次我哋揀咗 A set,120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題 🍖 + 升級$88海膽 🦪、生蠔 🦪、鵝肝 + 升級飲み放題 🍹。我哋一邊打邊爐一邊燒肉,啲和牛質素真係一流 🥩。**和牛選擇:**- 和牛三角腩- 和牛沙巴當- 和牛後腹肉- 和牛和尚頭- 和牛三筋肉牛三角入口即溶,油香四溢,肉質相當嫩滑,雪花紋理滿佈,燒完仲好juicy 😋。後腹肉和牛軟腍,三筋肉則較爽口彈牙!另外仲有澳洲和牛 🇦🇺,牛味較濃郁。**刺身種類多,帶子 🦪 和三文魚 🐟 都新鮮,而且厚度夠。** 海膽拼生蠔,真係冇得輸,一啖食落口非常Creamy,海膽味道濃烈!另外仲有海膽和牛他他,層次豐富,蝦片夾住食又脆口 🍤。食到好撐,可以去飲品櫃拎飲品 🍵,仲有佢哋自製的茶,我拎咗百香果茶,真係好清新 🍹。另外仲有雪糕 🍦 比我哋拎,食咗甜品先至完滿 🍰。呢間餐

我哋一邊打邊爐一邊燒肉,啲和牛質素真係一流 🥩。

**和牛選擇:**
- 和牛三角腩
- 和牛沙巴當
- 和牛後腹肉
- 和牛和尚頭
- 和牛三筋肉

另外仲有澳洲和牛 🇦🇺,牛味較濃郁。

另外仲有雪糕 🍦 比我哋拎,食咗甜品先至完滿 🍰。

呢間餐廳真係好值得推介,一大班人慶祝或者一家人食飯都合適 👨‍👩‍👧‍👦。佢哋有兒童友善嘉許計劃,會提供BB櫈比小朋友,仲會送小玩具 🎁。

肉質高質又有證書,安全有保障 ✅。又高質又有氣氛,仲唔快啲黎食!🍽️

**熊本燒肉 (銅鑼灣)**
銅鑼灣謝斐道477-481號3樓

2025-04-15 55 瀏覽
一邊烤肉一邊打邊爐真系好過癮🤗任食高質黃牛,而家仲有六折優惠,折後每位只系$480任食日本和牛、澳洲和牛、雞肉、豚肉、和食、炸物、汽水啤酒任飲,仲有雪糕雪條熊本優質肉有貼紙,有證書,安全有保證呢度嘅和牛好高質,有和牛和尚頭,和牛沙巴當,和牛後腰肉,和牛三筋肉,和牛三角等,每款d雪花都好靚,而切出嚟嘅厚度,燒肉好合適另外特別推介和牛牛脷芯,燒到八成熟呢款比較厚切,牛味濃又爽口記得一定要燒白鱔,燒到金黃色,外脆內軟,好肥美火鍋揀咗鴛鴦湯底,試咗個好特別嘅湯底係柚子雞白湯,好清新,用來煮蔬菜特別清甜120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題+ 升級$88 海膽生蠔鵝肝 + 升級飲み放題🍺仲有生日打卡裝飾🎂呢間餐廳kids friendly ,有BB椅之外小朋友黎到仲有小玩具送俾佢地
一邊烤肉一邊打邊爐真系好過癮🤗
任食高質黃牛,而家仲有六折優惠,折後每位只系$480
熊本優質肉有貼紙,有證書,安全有保證

另外特別推介和牛牛脷芯,燒到八成熟
呢款比較厚切,牛味濃又爽口
記得一定要燒白鱔,燒到金黃色,外脆內軟,好肥美

120分鐘日本和牛燒肉火鍋放題
+ 升級$88 海膽生蠔鵝肝
+ 升級飲み放題🍺

仲有生日打卡裝飾🎂

呢間餐廳kids friendly ,有BB椅之外
小朋友黎到仲有小玩具送俾佢地
  • 刺身